Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Padėkite suprasti situaciją

Padėkite suprasti situaciją

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 17:56:05 17:56:05

Svečias:
Melynbarzdis: Et. Susitaupei ane.
As tai pinigeliu paskambint neturiu, tai kam man tas telefonas...

Tai tu bedarbis,kad turi laiko nuo ryto iki vakaro knygas grauzti ir forume reikstis

Kazin ar pats ne bedarbis busi?
Tik beda su tavim,kad skaityti nemoki

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/19 18:02:48 18:02:48

Neturiu laiko nesamonem. Persiprasau.

medutis

M

403 įrašai

2012/03/19 22:54:12 22:54:12

Kad pilnas forumas tavo žinučių pritarškintas, kodėl sakai kad neturi laiko nesąmonėm

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/20 09:35:33 09:35:33

Tai ką man dabar daryti?

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/20 09:39:22 09:39:22

Et.
Kada koemetarai laikomi sąmoningais ir kada nesąmoningais? ar tau ir šitas klausimas bus persunkus?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/21 16:37:10 16:37:10

melynbarzdis: Tai ką man dabar daryti?

gal mažiau keistų klausimų uždavinėti suprantu,tokia tavo gynyba nuo kitų. jauciu kad manęs kažko tuoj paklausi

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/21 17:07:38 17:07:38

Svečias:
melynbarzdis: Tai ką man dabar daryti?

gal mažiau keistų klausimų uždavinėti suprantu,tokia tavo gynyba nuo kitų. jauciu kad manęs kažko tuoj paklausi

Jokia tai ginyba. Dalyvauju tose diskusijose kurios man patinka. Reiskiu nuomone ten kur manau suprantu.
Kuo tai keisti klausimai man nesuprantama.

Ps noreciau grizti prie autores temos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/21 18:03:14 18:03:14

Temos autorė jau išėjo iš temos, savo išvadas pasidarė

Poisson

P

33 įrašai

2012/03/21 20:44:58 20:44:58

Retorinis klausimas ; kodel didzioji dauguma nukrypsta nuo temos ir isivelia i visiskai beprasmius konfliktavimus tarpusavyje su visiskai nepazystamais zmonemis? Jei tema neidomi-nediskutuok, jei neturi ka idomaus pasakyti-geriau patylek . Juk negatyvios emocijos niekam neidomios, o konstruktyvumo stoka akivaizdi . Nejaugi bezdalius, kuris ateina pagadinti oro, galvoja, kad atkreipes aplinkiniu demesi prastu kvapu ka nors suzaves ?
O tik vienas pastebejo, kad temos autores tai nebera Cia kaip is tos situacijos, kai vyrai prie butelio pasakodami nesvankius anekdotus, nepastebejo ,kad vakarelyje moteru ir nebeliko...

Petreizeris

P

38 įrašai

2012/03/21 23:52:28 23:52:28

Edita: Sveiki, nebesuprantu kas darosi su mano ir draugo santykiais. Jis yra 12metų už mane vyresnis, turi 7m. sūnų. Iš didelės meilės, viską metusi Lietuvoje atsikrauščiau pas jį gyventi į kitą šalį. Pradžioje viskas buvo kaip ir gerai. Buvo geras ir dėmesingas. Tačiau bėgant mėnesiams pradėjome vis dažniau pyktis, kol tapo norma susipykti kas pora savaičių. Dėl visų pykčių kaltina mane, pasak jo iš anksto sukuriu scenarijus ir tik kvaršinu jam galvą. Iškilus pykčiams jis jau turi savo nuostatą, kad vėl susikūriau scenarijų, ir tiesiog kaip užsuktas kartoja tas pačias frazes, atsikirtinėja, rodo principus, kalba nepagarbiai, sako skaudžius žodžius. Arba net neišklausęs palieka mane verkiančią. Abu esame labai panašūs. Abu mėgstame vadovauti, abu principingi. Galbūt dėlto iškilus pykčiams, nė vienas nesugebame nusileisti. Tačiau kaip taisyklė praėjus kažkuriam laikui, aš būnu susitaikymo iniciatorė. Gal tai jį ir skatina elgtis nepagarbiai, ir mane skaudinti, nes žino, kad vistiek aš būsiu ta kvailelė kuri ateis susitaikyti, ir kuri yra per daug įsimylėjusi, kad jį palikčiau. Per tuos pykčius iš stiprios moters pasidariau labai jautri. Kiekvieną susipykimą ypatingai sunkiai pernešu, kiekvieną kartą noriu vykti namo, bet iš tos meilės nepasiryžtu. Patarkite kaip elgtis.

Gerb. EDITA čia NEPAKANKAMAI pateikta info, kad duoti Kvalifikuotą patarimą (Dėl ko tie ginčai dažniausiai kyla - dėl smulkmenų, ar dėl rimtų dalykų?) Jei vyras sako, kad "kuriate scenarijus", aš nemanau, kad jis neteisus... (todėl, kad vyrai protauja logiškai). Taigi ir atsakymas būna TAS PATS - adekvatus tam, ką jisai galvoja... Dar vienas dalykas labai svarbus - ar Jūsų (gimtoji) kalba ir kultūra yra ta pati (lietuviai). Jei NE - konfliktų šaknys gali būti skirtingame mentalitete ir vienas kito skirtingame supratime. Jei jis užsienietis, o jūs ieškojot "geresnio gyvenimo", galbūt jis ėmė laikyti savanaude-egoiste (ir jis tuomet galvoja tikriausiai teisingai, suprato kad ištekėjot ne iš meilės). Dar vienas baisus dalykas, tai VALDINGA ŽMONA ir ypač tada, jei ji yra ŽEMESNIO INTELEKTO. Jei situacija panaši - Jums nėra JOKIŲ ŠANSŲ jam pavadovauti (įsisamoninkite tai!)... Kažin ar Jūs adekvačiai galvojate, sakydama frazę "ABUDU MĖGSTAM VADOVAUTI ir PRINCIPINGI". O kas jei jis TIK PRINCIPINGAS ir NEKLUSNUS (bet VADOVAUTI NEMĖGSTA? [toks esu pavyzdžiui aš]) - tuomet į kiekvieną PABANDYMĄ VADOVAUTI jisai tikriausiai reaguos ALERGIŠKAI (ir tikrai nemėgins su Jumis taikytis Pirmasis, kadangi skaito Jus Konflikto Iniciatore) - net nesitikėkit tuo atveju, kad "Auka eis taikytis pas Agresorių", kiek tas agresorius beverktų... Taigi, siūlau labai atsargiai su tuo "VADOVAVIMU"...
Viską reikia spręsti TARPUSAVIO TARIMOSI (ir isiklausymo į kito argumentus) būdu. ...Jei jis 12m. vyresnis, reiškia Jūs tikriausiai pakankamai jauna... Gal jisai tikėjosi bendros-atžalos, o Jūs - jau nebenorite gimdyti (tipinė situacija su 35-40+ amžiaus moterimis). Tuomet JŪS esaate kalta (reikėjo ieškotis žymiai >20 metų vyresnio vyro ir turinčio keletą vaikų iš ankstesnės santuokos). Vienu žodžiu, siūlau APRIBOTI AMBICIJAS ir nuoširdžiai vienąkart tarpusavy
pasišnekėti - ir išsiaiškinsite viską BE JOKIŲ FORUMŲ, kur niekas jums neras geresnės PANACĖJOS nuo problemų, kurias težinote/tejaučiate tiktai Jūs abudu ir niekas kitas geriau... Linkiu Sėkmės! PETREIZERIS.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume