Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Padėkite suprasti situaciją

Padėkite suprasti situaciją

Poisson

P

33 įrašai

2012/03/22 05:51:16 05:51:16

Paskutinis autorius is dalies teisus ir dar nuo saves noriu prideti ko ismokau per daug metu :kai viskas gerai, tai lyg ir savaime, taciau, kai kyla nesklandumai bendravime-reikia PASISTENGTI . Pazvelgti i save is salies , paanalizuoti oponuojancia nuomone , suprasti kito zmogaus emocija, bei netinkancia jums pozicija , pristabdyti sprustancius izeidziancius zodzius. Vienu zodziu, jei jums santykiai su zmogumi svarbus, ju issaugojimas irgi darbas su savimi, ne su juo! . O svarbiausia KALBEKITE ! Issakykite savo ir ISKLAUSYKITE , bei isgirskite !

Aurux

A

6 įrašai

2012/03/22 12:22:51 12:22:51

As gal per grubiai issireiksiu, bet esu tos nuomones, kad salia musu buna zmones kokio esame verti. Nieko cia i vata neprivyniosi .....

Kes_One1338213154_db

K

12 įrašai

2012/03/31 06:58:14 06:58:14

Sveiki, nezinau ar cia parasiau, bet noriu kai ko paklausti. Neseniai susipazinau su viena labai simpatiska panele (siam tinklapyje), buvom jau susitike, ir kalbant apie santykiu ji manes paprase nedet i ja labai daug vilciu, nes nezino ar gales atsakyti tuo paciu ir praso buti draugais (del to sutiko be problemu, nors as manau jog jai patinku ir ji sako kad esu geros sirdies vaikinas), tai va kadangi nesu turejes daug merginu , ji man antra , klausiu ar verta kazko tiketis ir det i tai viltis , kadangi mano buvusi, kai bandziau su ja susitaikyti irgi manes prase neskubeti, ir norejo buti tik draugais, o visa tai baigesi tuo kad dabar su ja beveik nesisneku ?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/03/31 07:10:05 07:10:05

Kes_One: Sveiki, nezinau ar cia parasiau, bet noriu kai ko paklausti. Neseniai susipazinau su viena labai simpatiska panele (siam tinklapyje), buvom jau susitike, ir kalbant apie santykiu ji manes paprase nedet i ja labai daug vilciu, nes nezino ar gales atsakyti tuo paciu ir praso buti draugais (del to sutiko be problemu, nors as manau jog jai patinku ir ji sako kad esu geros sirdies vaikinas), tai va kadangi nesu turejes daug merginu , ji man antra , klausiu ar verta kazko tiketis ir det i tai viltis , kadangi mano buvusi, kai bandziau su ja susitaikyti irgi manes prase neskubeti, ir norejo buti tik draugais, o visa tai baigesi tuo kad dabar su ja beveik nesisneku ?

Pasąmoningai mes galime net per kelias sekundes pabendravus su žmogumi nustatyti ar norime su juo kažko daugiau nei draugystės.. Jei toks pasiūlymas iš merginos pusės, patarčiau su ja ir elgtis taip kaip ji nori, t. y. atsitraukti, nedėti vilčių, negaišti laiko. Būkite tik draugais. Pati aš asmeniškai vilčių nedėčiau.

Kes_One1338213154_db

K

12 įrašai

2012/03/31 09:24:09 09:24:09

Hmm, na supratau, aciu uz atsakyma, net nezinau , na kiek supratau ji sutiktu but ne tik draugais , bet nenori skubeti, nes taip yra jau nudegus.

Mergiotė

M

17 įrašai

2012/03/31 11:31:30 11:31:30

Kes_One: Hmm, na supratau, aciu uz atsakyma, net nezinau , na kiek supratau ji sutiktu but ne tik draugais , bet nenori skubeti, nes taip yra jau nudegus.

Zinai, as tau pasakysiu kaip moteris Bendrauti, kai tu dedi viltis, o ji ne, butu grynas taves isnaudojimas Jei praso nedeti vilciu - gerai, supratau, aciu uz demesi ir viso gero. Pasielk kaip vyras ir gali buti, kad jai labai greitai taves prisireiks Moterys myli savim pasitikincius, save mylincius, gerbiancius vyrus ir megsta tuos, kurie ilgai atsistuoja - apie juos sako, na, jis ne visai mano skonio, bet uztat geras... Rinktis tau.

Higso Bozonas

H

24 įrašai

2012/03/31 19:17:05 19:17:05

Mergiote:
Kes_One: Hmm, na supratau, aciu uz atsakyma, net nezinau , na kiek supratau ji sutiktu but ne tik draugais , bet nenori skubeti, nes taip yra jau nudegus.

Zinai, as tau pasakysiu kaip moteris Bendrauti, kai tu dedi viltis, o ji ne, butu grynas taves isnaudojimas Jei praso nedeti vilciu - gerai, supratau, aciu uz demesi ir viso gero. Pasielk kaip vyras ir gali buti, kad jai labai greitai taves prisireiks Moterys myli savim pasitikincius, save mylincius, gerbiancius vyrus ir megsta tuos, kurie ilgai atsistuoja - apie juos sako, na, jis ne visai mano skonio, bet uztat geras... Rinktis tau.

Na pakomentavote super ! seip dar vaikinui galiu pridurti, kad tarp eiluciu mergina pasake :" geras tu vaikinas, bet sorry man per prastas , neryztingas . "Bukime draugais" tai reiskia " Tu manes kaip vyras netrauki..." . Mergina paliko tau galimybe nepazeista savigarba pasitraukti paciam . Taip ir padaryk , sekmes

gycius67

G

76 įrašai

2012/03/31 20:57:29 20:57:29

pabandyk sutikti ne tokį su principais-kas čia šeimininkas

gycius67

G

76 įrašai

2012/03/31 21:03:22 21:03:22

nesupratau, kas čia dejuoja- vaikinas ar pana????????? Dėl draugystės

gycius67

G