Kesone, bet siuo metu neprisijunges: Na ka , si situacija vis dar nepasibaigus. Draugaujam ir toliau, del to vaikino su kuriuo ji bendravo 3 menesius nera galutinai aisku, bet ji man yra sakius kad as turiu daugiau sancu (tai buvo po menesio bendravymo su manim). Per antra musu pasimatyma, ji pati man rode didziuli demesi, atsisveikinant pati paprase kad ja pabuciuociau i skruosta. Kuri laika bendravom ir toliau (Daznos zinutes ir vos ne kasdieniai pokalbiai telefonu po valanda laiko) , bet paskui as buvau supavydejes, kai pamaciau jos nuotrauka su draugu kur jie buvo apsikabine (pirma mintis buvo kad tai tas konkurentas ir jinai jau pasirinko ji) bet galiausiai paaiskejo kad tai buvo tik draugas. Na kelias dienas po mano pavydo scenos ji pyko ir pasake kad yra beda : ji manes nemyli ... maniau kad praradau visus sancus , bet ji sake bendraukim kaip bendravom ir pamatysim kas bus, o kai paklausiau ar turiu sancu , nes jei ne tai suprasiu , atsake kad truputi yra bet nenori suteikti tusciu vilciu .. be to paaiskejo kad ta diena kai as supavydejau, pas ja buvo atvaziaves buves vaikinas su kuriuo ji pradraugavo kelis metus ir prase vel buti su juo (ji sake kad pati issiskyre su juo nes jis labai pasikeite per tuos kelis metus), atsakyt ji jam neatsake (nes nezino ar gali tiketi tuo kad jis susitupejo), be to iki liepos vidurio ji niekam nepasakys taip. Zodziu dabar esame tryse, ji sake kad nenoretu prarasti tokio gero draugo kaip as, bet kai paklausiu ar galeciau but kazkuo daugiau, atsako kad kolkas negali to pasakyti . Sako negali isimylet nes bijo but iskaudinta kaip kad buvo su antru vaikinu kuri ji mylejo, ir sako kad jai reikia laiko. As pazadejau laukt ir palaikyt ja, bei bet kuri jos sprendima, klausiau ar ji nori kad laukciau , bet sako negali atsakyti nei taip nei ne . Tikiuosi kazka supratot is to ka parasiau, tikrai nebuciau cia rases jei zinociau kaip elgtis ir suprasciau ko ji tikisi is manes ... Tikiuos kasnors gales patarti kaip elgtis ir ka daryti nes as jos taip imt ir pamirsti negaliu, o ir ji kiek suprantu manes nepamirsta nes pirma man tiek saldziu sapnu , tiek labas rytas paraso.. ???
Suprasčiau jei kokiam senam hrienui , zavi mergiote siuntinetu bucinius smsais, ko gero pampersus iš laimes reiketu keisti. Nu bet ar tu žmogau iš medžio iskritai, kam tau tos nesamones. Vakar buvai antras, šiandien jau trečias... Nebent turi psichologiniu problemu ir čia kaip kokia demesio nukreipimas terapija, bet ir tai nieko gero. Tu geriau nueik į prekybos centra ir pakviesk patikusia pardavėja į pasimatyma, ji tau daug aiškiau pasakys ko tikėtis.