Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Padėkite suprasti situaciją

Padėkite suprasti situaciją

Edita

E

16 įrašai

2012/03/15 10:47:13 10:47:13

Sveiki, nebesuprantu kas darosi su mano ir draugo santykiais. Jis yra 12metų už mane vyresnis, turi 7m. sūnų. Iš didelės meilės, viską metusi Lietuvoje atsikrauščiau pas jį gyventi į kitą šalį. Pradžioje viskas buvo kaip ir gerai. Buvo geras ir dėmesingas. Tačiau bėgant mėnesiams pradėjome vis dažniau pyktis, kol tapo norma susipykti kas pora savaičių. Dėl visų pykčių kaltina mane, pasak jo iš anksto sukuriu scenarijus ir tik kvaršinu jam galvą. Iškilus pykčiams jis jau turi savo nuostatą, kad vėl susikūriau scenarijų, ir tiesiog kaip užsuktas kartoja tas pačias frazes, atsikirtinėja, rodo principus, kalba nepagarbiai, sako skaudžius žodžius. Arba net neišklausęs palieka mane verkiančią. Abu esame labai panašūs. Abu mėgstame vadovauti, abu principingi. Galbūt dėlto iškilus pykčiams, nė vienas nesugebame nusileisti. Tačiau kaip taisyklė praėjus kažkuriam laikui, aš būnu susitaikymo iniciatorė. Gal tai jį ir skatina elgtis nepagarbiai, ir mane skaudinti, nes žino, kad vistiek aš būsiu ta kvailelė kuri ateis susitaikyti, ir kuri yra per daug įsimylėjusi, kad jį palikčiau. Per tuos pykčius iš stiprios moters pasidariau labai jautri. Kiekvieną susipykimą ypatingai sunkiai pernešu, kiekvieną kartą noriu vykti namo, bet iš tos meilės nepasiryžtu. Patarkite kaip elgtis.

vanille

V

1 įrašai

2012/03/15 13:27:20 13:27:20

Edita: Sveiki, nebesuprantu kas darosi su mano ir draugo santykiais. Jis yra 12metų už mane vyresnis, turi 7m. sūnų. Iš didelės meilės, viską metusi Lietuvoje atsikrauščiau pas jį gyventi į kitą šalį. Pradžioje viskas buvo kaip ir gerai. Buvo geras ir dėmesingas. Tačiau bėgant mėnesiams pradėjome vis dažniau pyktis, kol tapo norma susipykti kas pora savaičių. Dėl visų pykčių kaltina mane, pasak jo iš anksto sukuriu scenarijus ir tik kvaršinu jam galvą. Iškilus pykčiams jis jau turi savo nuostatą, kad vėl susikūriau scenarijų, ir tiesiog kaip užsuktas kartoja tas pačias frazes, atsikirtinėja, rodo principus, kalba nepagarbiai, sako skaudžius žodžius. Arba net neišklausęs palieka mane verkiančią. Abu esame labai panašūs. Abu mėgstame vadovauti, abu principingi. Galbūt dėlto iškilus pykčiams, nė vienas nesugebame nusileisti. Tačiau kaip taisyklė praėjus kažkuriam laikui, aš būnu susitaikymo iniciatorė. Gal tai jį ir skatina elgtis nepagarbiai, ir mane skaudinti, nes žino, kad vistiek aš būsiu ta kvailelė kuri ateis susitaikyti, ir kuri yra per daug įsimylėjusi, kad jį palikčiau. Per tuos pykčius iš stiprios moters pasidariau labai jautri. Kiekvieną susipykimą ypatingai sunkiai pernešu, kiekvieną kartą noriu vykti namo, bet iš tos meilės nepasiryžtu. Patarkite kaip elgtis.

varyk namo, nieko nebus. nuoširdžiai sakau, iš patirties. arba kažką kitą ten susirask.

Viešnia

V

281 įrašai

2012/03/15 15:41:29 15:41:29

Namo parvaryt visada spesi. Patarciau labai jau nekreipti demesio i busimus komentarus, del to, kad jei aprasai savo situacija - gal is 20-30 komentaru kokie ir bus 4-5 normalus.
Siulyciau paciai geriau suprasti kas darosi pas jus, yra dar meile ar nera. Niekas cia tau i si klausima neatsakys..Kiti tik bandys kazka pasiepti.
Pabandyk po eilinio kivirco su vyru nepulti pirma taikytis. Nors ir bus sunku, prakentek, paziuresi, gal jis pirmas bandys taikytis. juk kaip pati rasai, jus abu labai principingi, va todel taip ir gaunasi. Nedaryk skubotu isvadu, laikas parodys. Jei tavo vyras tave myli - pirmas zengs zingsni. Nors ir teks tau nemazai palaukti. O namo parvaryti visada spesi. Sekmes tau ir Meiles .

Edita

E

16 įrašai

2012/03/15 16:07:01 16:07:01

Dėkui už atsakymą. Norėjosi išgirsti inteligentiškų žmonių nuomonių. Nesu puolanti ar skubanti, visada viską pasveriu permastau po 5kartus. Jei būtų atvirkščiai po tokio kalno pykčių jau seniai būčiau viską metusi. Pasistengsiu būti kantresnė ir pažiūrėsiu kas iš to gausis.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/03/15 16:34:59 16:34:59

Moters emocijos, tai peilis i vyro sirdi, Kai tai zinai daug nesusipratimu atpuola.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/16 18:38:58 18:38:58

tai sugaistas beviltiskai tavo gyvenimas jokia meile nera verta zmogaus pazeminimo.

sena siela

S

1 įrašai

2012/03/17 16:37:26 16:37:26

Pirma nesitaikyk, palauk....kas bus...man tai baigesi skyrybom...
linkiu daug graziu pavasariu

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/17 17:59:42 17:59:42

Edita, susidarius konfliktinei situacijai, ar jus aptariate pacia situaciją, ir pareiškiate nepasitenkinimą del kazkurio poelgio, ar ižeidinejate ir skaudinate vienas kitą. Čia yra didelis skirtumas.Gali nepatikti kažkoks žmogaus poelgis, bet su ižeidinejimais ir skaudinimais toli nenueisite.

Poisson

P

33 įrašai

2012/03/17 19:58:18 19:58:18

Sveika , patarti negalima, nes kiekvienas zmogus turi savo kelia , taciau galiu pasidalinti savo patirtimi . As esu meiles emigrantas, del moters meciau viska ir islekiau gyventi i svetima miesta , taciau su laiku pagarba dingo , buitis atskleide jos savybes kuriu nesimato romantiskais vakarais . As septynis metus vis stengiausi rasti rakta i santykiu kurima , taisyma , nusileisdavau , bet galu gale supratau, kad jai nereikia musu bendros ateities . Sunkiai nutraukiau virkstele , taciau dabar mano gyvenimas tiesiog svente kasdienine . Sutikau nuostabia moteri , nebedreba rankos nuo nervu , spalvos gyvenimo sodresnes tapo . Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super , rupinames vienas kitu ir savo buvusia prisimenu kaip dievo pamoka, kad nezinosi kas yra laime, jei nepatirsi skausmo . beja visus tuos septynis metus galvojau, kad ja myliu, o tiesiog buvau prisirises kaip prie savo seno "volvo", kuriuo nei vazineju, nei parduodu ...
Sekmes
P.S. Jei myli, bet esi nelaiminga, spjauk ir varyk , neaukok savo metu , man taip gaila to paaukoto laiko , kuri galejau buti laimingas

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/18 09:12:26 09:12:26

poisson: Sveika , patarti negalima, nes kiekvienas zmogus turi savo kelia , taciau galiu pasidalinti savo patirtimi . As esu meiles emigrantas, del moters meciau viska ir islekiau gyventi i svetima miesta , taciau su laiku pagarba dingo , buitis atskleide jos savybes kuriu nesimato romantiskais vakarais . As septynis metus vis stengiausi rasti rakta i santykiu kurima , taisyma , nusileisdavau , bet galu gale supratau, kad jai nereikia musu bendros ateities . Sunkiai nutraukiau virkstele , taciau dabar mano gyvenimas tiesiog svente kasdienine . Sutikau nuostabia moteri , nebedreba rankos nuo nervu , spalvos gyvenimo sodresnes tapo . Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super , rupinames vienas kitu ir savo buvusia prisimenu kaip dievo pamoka, kad nezinosi kas yra laime, jei nepatirsi skausmo . beja visus tuos septynis metus galvojau, kad ja myliu, o tiesiog buvau prisirises kaip prie savo seno "volvo", kuriuo nei vazineju, nei parduodu ...
Sekmes
P.S. Jei myli, bet esi nelaiminga, spjauk ir varyk , neaukok savo metu , man taip gaila to paaukoto laiko , kuri galejau buti laimingas

O gal tas paaukotas laikas buvo tam, kad dabar vertintum kiekviena savo gyvenimo minute. Uz viska reikia moketi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume