Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Padėkite suprasti situaciją

Padėkite suprasti situaciją

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/18 12:41:50 12:41:50

poisson: Sveika , patarti negalima, nes kiekvienas zmogus turi savo kelia , taciau galiu pasidalinti savo patirtimi . As esu meiles emigrantas, del moters meciau viska ir islekiau gyventi i svetima miesta , taciau su laiku pagarba dingo , buitis atskleide jos savybes kuriu nesimato romantiskais vakarais . As septynis metus vis stengiausi rasti rakta i santykiu kurima , taisyma , nusileisdavau , bet galu gale supratau, kad jai nereikia musu bendros ateities . Sunkiai nutraukiau virkstele , taciau dabar mano gyvenimas tiesiog svente kasdienine . Sutikau nuostabia moteri , nebedreba rankos nuo nervu , spalvos gyvenimo sodresnes tapo . Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super , rupinames vienas kitu ir savo buvusia prisimenu kaip dievo pamoka, kad nezinosi kas yra laime, jei nepatirsi skausmo . beja visus tuos septynis metus galvojau, kad ja myliu, o tiesiog buvau prisirises kaip prie savo seno "volvo", kuriuo nei vazineju, nei parduodu ...
Sekmes
P.S. Jei myli, bet esi nelaiminga, spjauk ir varyk , neaukok savo metu , man taip gaila to paaukoto laiko , kuri galejau buti laimingas

Kas tau neaisku!Mylimieji taip nesielgia! Jeigi jis taip su tavimi elgiasi, o tu vis dar nesupranti, kad jis taves nemyli, tai tik tavo bedos. Tu jam tik laikina stotele. Jis tikisi geresnes arba labiau tinkancios jam. Reiskia tu kazkuo jam netinki.
O tu lauki , kad kas tau padetu, pritartu. Man buvo situacija tokia, bet as nesileidau net antra karta kad su manimi nepagarbiai elgtusi.
O dabar turiu vyra , kuris mane myli, gerbia, zavisi. Ir visiskai nesvarbu , kad tu jaunesne, jei myli, tai myli , o jai ne , tai prie ko cia jaunesnis ar vyresnis pagal amziu.
Isvada- nieko gro nebus is jusu santykiu.

Poisson

P

33 įrašai

2012/03/18 14:18:11 14:18:11

Svečias:
poisson: Sveika , patarti negalima, nes kiekvienas zmogus turi savo kelia , taciau galiu pasidalinti savo patirtimi . As esu meiles emigrantas, del moters meciau viska ir islekiau gyventi i svetima miesta , taciau su laiku pagarba dingo , buitis atskleide jos savybes kuriu nesimato romantiskais vakarais . As septynis metus vis stengiausi rasti rakta i santykiu kurima , taisyma , nusileisdavau , bet galu gale supratau, kad jai nereikia musu bendros ateities . Sunkiai nutraukiau virkstele , taciau dabar mano gyvenimas tiesiog svente kasdienine . Sutikau nuostabia moteri , nebedreba rankos nuo nervu , spalvos gyvenimo sodresnes tapo . Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super , rupinames vienas kitu ir savo buvusia prisimenu kaip dievo pamoka, kad nezinosi kas yra laime, jei nepatirsi skausmo . beja visus tuos septynis metus galvojau, kad ja myliu, o tiesiog buvau prisirises kaip prie savo seno "volvo", kuriuo nei vazineju, nei parduodu ...
Sekmes
P.S. Jei myli, bet esi nelaiminga, spjauk ir varyk , neaukok savo metu , man taip gaila to paaukoto laiko , kuri galejau buti laimingas

O gal tas paaukotas laikas buvo tam, kad dabar vertintum kiekviena savo gyvenimo minute. Uz viska reikia moketi.

[url][/url]

Sveciui : As manau kad taip ir yra . Taciau tema siek tiek kita , mano galva kartais ne mylime, o megaujames skausmu . Zmones kuriu negalime prisijaukinti tampa musu tikslo siekimu, mes paverciame nepasiekiamybe tikslu. O reikia tiesiog dziaugtis partneryste

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/18 15:41:32 15:41:32

poisson: Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super ...

Santykiu kuria dviese. Nespjaudyk i sulini...
Ir nesakyk op...
Du ne keturiasdesimt du.
Skraidyk, skraidyk-jau ne daug liko.

Ps ar ne tas pats busi, kuris neturedamas ka veikti uzsuka i foruma. Nes jo drauge kitame mieste?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/18 21:23:07 21:23:07

P.S. Is tas, kuris smurtauja pries moteri, paskui raso moterisku niku?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 06:55:46 06:55:46

Melynbarzdis:
poisson: Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super ...

Santykiu kuria dviese. Nespjaudyk i sulini...
Ir nesakyk op...
Du ne keturiasdesimt du.
Skraidyk, skraidyk-jau ne daug liko.

Ps ar ne tas pats busi, kuris neturedamas ka veikti uzsuka i foruma. Nes jo drauge kitame mieste?

Ka cia norejai pasakyti? O gal tiesiog neturedamas su kuo susirasineti floodini temas ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 07:02:33 07:02:33

Svečias: P.S. Is tas, kuris smurtauja pries moteri, paskui raso moterisku niku?

Na nesu pakeles rankos pries moteri ir su vyrais kumsciais nuomoniu skirtumu nesprendziu Na o nikas mano ne moteriskas , erudicijos stokojantiems paaiskinsiu ,Kad Poisson anglu kalboje reiskia nuodus, prancuzu kalboje tiesiog zuvi, yra mano megiama rasytoja Sara Poisson , o nikas riesiog nieko nereiskianti man abriviatura . Nikas neturi atspindeti zmogaus, jis nuasmenina todel ir nikas

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/19 11:03:45 11:03:45

Svečias:

Ka cia norejai pasakyti? [/quote]
Norejau pasakyti, kad keista matyti, karta pasimokiusius suagusiuosius ir vistiek tikincius i pasakas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 13:51:31 13:51:31

Melynbarzdis:
Svečias:

Ka cia norejai pasakyti?

Norejau pasakyti, kad keista matyti, karta pasimokiusius suagusiuosius ir vistiek tikincius i pasakas. [/quote]
Tai tik sneka tavyje ir vel nusivyles zmogus ... jei tau sugedo penki mobiliakai, negi nustosi naudotis koriniu rysiu?:) Tiesiog pirk IPhona . tik ar tu jo vertas , cia kitas klausimas ... As vertas geriausios todel ir turiu , o Tu? ir nesvarbu ar du , ar keturiasdesimt du pragyvensiu , du metus buti laimingu ir tai jau didele dovana , jei galvosiu apie ateiti, neturesiu laimes dabartyje . Teiket yzy boi !;)

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/19 16:02:34 16:02:34

Et. Susitaupei ane.
As tai pinigeliu paskambint neturiu, tai kam man tas telefonas...

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/19 17:48:05 17:48:05

Melynbarzdis: Et. Susitaupei ane.
As tai pinigeliu paskambint neturiu, tai kam man tas telefonas...

Tai tu bedarbis,kad turi laiko nuo ryto iki vakaro knygas grauzti ir forume reikstis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume