poisson: Sveika , patarti negalima, nes kiekvienas zmogus turi savo kelia , taciau galiu pasidalinti savo patirtimi . As esu meiles emigrantas, del moters meciau viska ir islekiau gyventi i svetima miesta , taciau su laiku pagarba dingo , buitis atskleide jos savybes kuriu nesimato romantiskais vakarais . As septynis metus vis stengiausi rasti rakta i santykiu kurima , taisyma , nusileisdavau , bet galu gale supratau, kad jai nereikia musu bendros ateities . Sunkiai nutraukiau virkstele , taciau dabar mano gyvenimas tiesiog svente kasdienine . Sutikau nuostabia moteri , nebedreba rankos nuo nervu , spalvos gyvenimo sodresnes tapo . Mes bijome permainu , nes galvojame, kad reikia remontuoti santykius, o ne pradeti naujus, nes tai nebrandu , nes "visi jie tokie, visos jos tokios" tai dar ant blogesnes uzsirausiu . Ne velnio ! pasaulyje pilna nuostabiu vienisu zmoniu , as jau du metai ant sparnu , mes neturime del ko pyktis , seksas super , rupinames vienas kitu ir savo buvusia prisimenu kaip dievo pamoka, kad nezinosi kas yra laime, jei nepatirsi skausmo . beja visus tuos septynis metus galvojau, kad ja myliu, o tiesiog buvau prisirises kaip prie savo seno "volvo", kuriuo nei vazineju, nei parduodu ...
Sekmes
P.S. Jei myli, bet esi nelaiminga, spjauk ir varyk , neaukok savo metu , man taip gaila to paaukoto laiko , kuri galejau buti laimingas
Kas tau neaisku!Mylimieji taip nesielgia! Jeigi jis taip su tavimi elgiasi, o tu vis dar nesupranti, kad jis taves nemyli, tai tik tavo bedos. Tu jam tik laikina stotele. Jis tikisi geresnes arba labiau tinkancios jam. Reiskia tu kazkuo jam netinki.
O tu lauki , kad kas tau padetu, pritartu. Man buvo situacija tokia, bet as nesileidau net antra karta kad su manimi nepagarbiai elgtusi.
O dabar turiu vyra , kuris mane myli, gerbia, zavisi. Ir visiskai nesvarbu , kad tu jaunesne, jei myli, tai myli , o jai ne , tai prie ko cia jaunesnis ar vyresnis pagal amziu.
Isvada- nieko gro nebus is jusu santykiu.