Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 11:11:36 11:11:36

Na taip kolkas ir stengiuosi bendrauti bet man skaudu lb kai sako va snd nebusiu namie nes einu su draugais, o su draugais tai daznai tikriausiai eina su tuo bernu susitikti, nors sake atvirai kad gan retokai susitinka, ir tipo kaip nusprendem draugais gerais likti jin sako va mano gimtadienis neuzilgu as noresiu ji pasikviesti tai taves nelabai jau iseis, nes tau bus skaudu lb ir man lieva, galvoju tai plem koks dar tau tik draugas jis jei sake patinka bet kolkas tik draugas... Man tai knieti labai per mamos jos gimtadieni kuris bus jau uz poros dienu paimti ir sedint prie stalo paimti atsiklaupti issitraukti zieduka ir graziai pasneket bet but stipriu ir neverkti nieko o graziai pasakyt visko ir paprasyt buti mano zmona ir pasakyt kad kita vasara noriu apsizenyti tai manau kresteltu ja gerokai, ir sakyt tai darau ne del to kad uzpakalis svyla jau o kad tikrai noriu but kartu ir viska lb gerai apmasciau ... bet aisku gali ir atstumti ir kai atstums tada nenores net draugiskai bendraut kuri laika nes galvos kad tikesiuos toliau kazko, nes ir dabar dar tai masto ir biskuti privengia manes, nes rase turi biskuti laiko praeiti kad galetume draugiskai bendrauti, bet as galvoju arba su tuo zieduku daryt kaip sakau arba bleen karts nuo karto parasyt ir pakviesti kur nors draugiskai ir taip bandyti neleisti pamirsti ir gal atsikvoses kad nori but kartu, arba kaip tik jaus kad va gerai draugiskai sutariu ir toliau regz kazka su tuo ciuvu rimtai arba kokiu kitu tai net nzn bleen kaip padaryt geriau kad paskui nesigaieti, bet manau ar taip ar taip daryciau nelabai ka prarasiu vistiek jau viskas prarasta beveik liko tik stebuklas kaip sakoma, nes paskutini karta kai bandziau kazka su zieduku bet nei mate nei ka tik nujaute bet dar buvo pilna lb emociju tai jin verke uzsidenge veida ir sake nereik nereik nedaryt to, nes mates skaudu, tai galvoju kai viskas aprimo kad va per mamos gimtadieni reiketu susikaupus ir normaliai pasnekejus tai padaryt, bet aisku kiek zn spaudimas jai nepatinka, bet manau jei dar myli mane kazkiek turetu ja sitas veiksmas paveikti, o ten draugiskai kartais susitinkant bandyt but salia ir ja tuom kazkuo paveikti nzn nzn

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 11:29:29 11:29:29

arba sitas tris savaites stengtis bendrauti draugiskai susitikti kartais kazka nuveikti jei nores, bet kazkaip manau kad nenoret gali nes sakis uzsiemus ir pns o is tikro nenores kad skaudu ir tada po 3sav jos gimtadienis ir tada bandyt su zieduku padaryt ka noriu.. bet reik but sipriu rimtai sneket nes jai tokie bernai patinka, as kai verkiau prie jos viska net pratrukau tai jin minejo kad ja atstumia kai mato vaikina paluzusi ir pns. ir plem dabar blaskaus ir neisivaizduoju kaip geriau padaryt kad buciau isspaudes maximaliai viska ir zinociau kad nepavyko tai nepavyko jau.. dar kas per dalykas yra kad siuo momentu jin dar lb laiminga nes lyg susirado nauja darba ir turetu tuoj dirbti pradet tai pas ja siuo metu lyg geros emocijos ir maziausiai jauciu apie mane galvoja tai nzn ar kazko bandymas padetu per jos tas geras emocijas ar nea, nes ilgai lauke normalesnio darbo ir lyg sulauke jei viskas ok. Patarkit merginos kaip geriausia man butu pasielgti ir kaip is jusu puses atrodytu geriausia jei vaikinas jum taip darytu

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/10 11:54:07 11:54:07

tusti tie tavo norai, nieko nebus. Kaip mesciau toki berna salin, kuris trukdo gyvenima tvarkytis. Tavo laikas buvo ir prazuvo. Nelysk jai i akis, paleisk ja. Ji tau aiskiai pasake, kad nebenori. Ji ne tavo nuosavybe, kad su savo ikyrumu, galetum ja sukioti pagal savo nora. Ji kuria savo gyvenima su tuo, kuo nori, o tu ne tik kad kvailas, bet dar ir savigarbos nei uz kapeika neturi.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 13:24:07 13:24:07

Svečias: tusti tie tavo norai, nieko nebus. Kaip mesciau toki berna salin, kuris trukdo gyvenima tvarkytis. Tavo laikas buvo ir prazuvo. Nelysk jai i akis, paleisk ja. Ji tau aiskiai pasake, kad nebenori. Ji ne tavo nuosavybe, kad su savo ikyrumu, galetum ja sukioti pagal savo nora. Ji kuria savo gyvenima su tuo, kuo nori, o tu ne tik kad kvailas, bet dar ir savigarbos nei uz kapeika neturi.

Na suprantu viska, bet kai myli zmogu labai nori padaryt viska, kad but su juo kartu, o kaip sakoma niekad ner per velu suprasti kaip ta zmogu myli,brangini ir pns per velu niekad nera beveik jei zmones skirti viens kitam, uztat noriu padaryt viska iki galo ir kuo geriau aisku kad nereiktu niekad gailetis paskui, o dar kai panele yra sakius kazkada kai diskutavom kad del jei myli zmogu reik kovot del meiles ir taip lengvai nepaleisti tai dar labiau motyvuoja kazkaip bandyt

Akmuo

A

8 įrašai

2011/08/10 14:08:59 14:08:59

Tai eik ir daryk.Vyriškai, kaip širdis liepia.Nepavyks, bent nekaltinsi savęs.O jei pavyks, tai super.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 14:54:16 14:54:16

Darysiu tai tikrai tik nzn kada geriau uztat noriu labiausiai merginu patarimu.. nes rimtai jei jau va ryt poryt gali but toks spaudimas jaustis jai ir paskui jau viskas bus sugadinta o gal geriau kaip minejo cia viena panele bendraut draugiskai karts nuo karto ir palaikyt rysius o panele pati supras viska ar nori but kartu ar nea, bet kai jau kitas patinka bet dar tik draugas tai neaisku ar ne per velu paskui bus ir va dabar blaskaus bleen..

Akmuo

A

8 įrašai

2011/08/10 14:56:17 14:56:17

Primeni seilėjimąsi.Aš daryčiau iš karto.Arba..arba.Ir taškas.O moterims nepatinka neryžtingi .

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 15:35:49 15:35:49

Akmuo: Primeni seilėjimąsi.Aš daryčiau iš karto.Arba..arba.Ir taškas.O moterims nepatinka neryžtingi .

Matai reik gal kad nurimtu aistros, nusistovetu, nes sakau pries savaite bandziau tai padaryt bet tada pats ikarstis buvo tai net nespejau issitraukt zieduko iskart uzsidenge veida ir verke ir sake nereik nereik to daryt... tai zinau kad dvejoju biskuti nevyriskai bet noris kuo geriau ir nei suveluot nei per greit nes nuo to daug priklauso ir sekme taip kad paneles patarkit

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 19:39:06 19:39:06

Labiausiai norisi merginu patarimu nes gal yra panasiai kazka patyrusios ir pns ir gali patarti kaip tokiu atveju geriausia pasielgti. aciu

Akmuo

A

8 įrašai

2011/08/11 04:50:31 04:50:31

Lauk lauk, kol kitas užmaus jai tą žieduką.Galėsi klausti kodėl taip nutiko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume