Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/09 09:23:30 09:23:30

Sveiki!Norejau is jusu sulaukti kokiu patarimu, kaip geriau pasielgti mano situacijoje.
Su mergina draugavom 3metus, viskas pradziai buvo lyg ir gerai, paskui prasidejo barniai mazumele, o to paseka yra kad pradejo noret seimos su manim, ir vaiku nes visad norejo buti jauna mama, plius dar buvo seimoj bedu pas ja, ir ji man po 1,5m draugystes siule eiti kartu gyventi ir kurtis seima, as sakiau kad nenoriu dar nes mokausi neturiu pajamu, jin irgi mokes ir biski dirbo bet pajamu buvo nedaug, kazkada buvau uzsimines kad gal pas mane pagyvent o jin buvo kategoriskai ne nes sake pas nei savo tevus nei pas mano nenori gyvent, as sakiau baigsiu studijas tada mastysim kazka, praejo pora metu jin pradejo vis spausti mane del zenijimosi, del vaiku kad nori, plius dar prisidejo kad krutinej atsirado auglys ir pradejo tipo daktarai ir moterys sakyti kad vaikas pagelbetu, isoperavo ta augliuka bet viskas lyg ok bet sake gali pasikartot ir pns ir pradejo dar labiau noret vaiku ir pradejo dar mane labiau spausti koks tu vyras jei nenori vaiku ir pns, as sakiau kad reik pabaigti mokslus susirast darba tada ziuresim jin sako negaliu tiek daug laukti na na... praejus dar kazkiek laiko apie 2m draugystes pradejo sakinet kad pradeda nepasiilgti manes, kad nesijaucia tvirta, paskui prasidejo kalbos jei nieko rimto nemastysi nzn kiek ilgai busiu kartu su tavim, nors visad anksciau sakydavo kad lb myli nori kurtis gyvenima kartu, prasidejo nuo tu spaudimu gincai, barniai, dar daznai del seimyniniu problemu buvo be nuotaikos tas nervuodavo daznai ir paciam su sveikata buvo biski problemu ir dar tie pykciai ir as vis atrodydavo toldavau nuo jos ir dzin man darydavos, bet va praejo 3m ir atejo toks momentas vienu metu kad pradejo ten varyt ant manes ir as supykes sakau ok jei tokia nelaiminga dw skiriames tada, o jin verke viska sako tu pagalvok viska, sakau tai jei tu tokia nelaiminga kaip sakai ir gasdini kad nzn kiek laiko busi kartu dar tai gal liekam draugais ir supykes ziauriai nes prisikaupe buvo pasakiau ok liekam draugais, tada po poros dienu susitikom ir susitaikem ir sakem norim but kartu, bet nelabai kas pasikeite vistiek budavo prie manes prisikabinejimai kazkokie, o va po menesio kokio pasake kad nebenori su manim draugaut nes nieko nebejaucia, nepasiilgsta, tipi skiriames pabunam atskirai o gyvenimas sudelios viska i savo vietas... pabuvom beveik savaite atskirai bet vistiek susirasant dar ir pns ir as supratau kaip as ja pasiilgstu, kaip as ja myliu labai ir negaliu be jos gyvent, bet per ta laika jai patiko kitas vaikinas, as atvaziavau pas ja maldavau but kartu, as supratau kad noriu gyvent kartu, noriu zenytis, noriu vaiku turet ko anksciau nelabai norejau ir galimybiu nebuvo ir dar gan jaunas buvau, o jin sako ne viskas baigta jau as nebenoriu but kartu su tavim, sakau duok man sansa pradet viska is naujo sako ne nenoriu as tvirtai nusprendziau.. sakau isimylejai nauja vaikina, sako ne jis man tik patinka o kaip bus su juo ziuresim.. ir va as ja noriu lb susigrazinti nes zn kad giliai kazkur viduj mane dar myli tik tiesiog visko pribrendo ir nenori... nes jin jautrus ir labai geras zmogus ir tikrai moka mylet ir suprast kita. As suprantu kad as negerai elgiaus nenoredamas bet jin savo elgesiu irgi negerai dare ir mes abu tai suprantam bet manau jei zmogus mylejo lb seima norejo kurtis, paskui viskas pribleso del nesutarimu ir del nenoro, o as supratau ka negerai dariau ir noriu seimos su ja ir vaikuciu turet tikrai turetu suteikti man sansa pradet draugyste is naujo ir ja uzkariaut, bet jin sako man gerai kaip dabar yra.. nors zinau kad vaiku nori seimos nori, o taip greit dabar nesigaus. Norejau jusu paklausti kaip geriau pasielgti dabar palikti kuri laika ramybej ar kaip? Nors kazkaip palikus ramybej tusinsis su kitu ir mane pamirs, galvoju kad gal reik duot pora savaiciu laiko nieko nerasant ir paskui atvaziuot su zieduku ir pasipirsti?gal jai sirdutes atlegs nes visad norejo lb kad pasipirsciau ir atleis man ir suteiks sansa pabandyt.. nes praejo apie 3sav po visko ir karts nuo karto susimatom draugiskai ir zino jinai kad man lb sunku bet sako nieko nesitikek galim likti draugais, bet bleen negi visiskai meile isgaravo man sunku suprast, manau jei mylejai zmogu norejai visa gyvenima kartu but ir dabar visko nori kad ir biski paveluotai ar neturetu duot sanso dar vieno. Dar kas keista kad kai issikyrem jin greit gan susirado kita ta vaikina ir jai patiko, gal cia begimas nuo manes ir noras greiciau pamirsti yra nes jin ne tokia pana kad begtu pas kitus iskart ji i viska rimtai lb ziuri ir apie viska rimtai masto. Man 23m ir ju uz mane metais su trupuciu vyresne. Ir va visiskai dabar pasimetes ir nzn ka daryt, dabar nei valgau, nei normaliai miegu ir vis tik apie ja galvoju kaip pasiilgstu ir kaip noriu but kartu. Patarkit ka nors kolegos visi. aciu jum labai

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 09:34:59 09:34:59

pas moteris yra toks dalykas, gal buvo ir meile ir vis kita, bet zinok kai jau "Uzknisa", viena diena viskas imsta ir isblesta ir vsio.. kantrybe visu ne gelezine, ji pavargo, jusu poreikiai ir norai isties skyresi, ir ji pradejo nebetiket jusu ateitimi.. manau turetum judeti toliau i prieki vienas,nekaltint saves, bet kazkaip gyvent toliau. jei nores, ji patis duos zinoti, kad nori vel but kartu, tu jau jai pasakei, ka norejai.. ji tiesiog pradejo nebetiket tavim

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/09 10:01:51 10:01:51

Jos meiles nebuvo. Vestuviu norejo greiciau todel, kad jos drauges tuokesi?!
Vaiko, tavo ar savo ar jusu?
Manau tie pykciai kildavo dazniau tik todel, kad jos noru netenkinai.

Jo tas tai tiesa kaip svecias raso, ji pavargo manipuliuoti. Maza to dar ir santazas.

Ir tas "uzknisa" atejo su regejimu, kad kito saskaita nepajosi.

Ziedelius pamirsk.
Kraustyk ja is galvos. Tau labai pasiseke.(nuosirdziai)

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 10:17:13 10:17:13

"plius dar buvo seimoj bedu pas ja", o kokios bedos buvo?

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/09 10:20:04 10:20:04

Svečias: pas moteris yra toks dalykas, gal buvo ir meile ir vis kita, bet zinok kai jau "Uzknisa", viena diena viskas imsta ir isblesta ir vsio.. kantrybe visu ne gelezine, ji pavargo, jusu poreikiai ir norai isties skyresi, ir ji pradejo nebetiket jusu ateitimi.. manau turetum judeti toliau i prieki vienas,nekaltint saves, bet kazkaip gyvent toliau. jei nores, ji patis duos zinoti, kad nori vel but kartu, tu jau jai pasakei, ka norejai.. ji tiesiog pradejo nebetiket tavim

viska suprantu, bet jei tikrai mylejo ir norejo seima kurtis ir sakius yra kad as jos zmogus ir tai jaucia, tai manau kas bebuvo turetu tikrai suteikti dar sansa mazyti ir paziuret kaip seksis.. o kad meile pribleso ir pns tikiu bet jei viskas taip buvo kaip sake ir norejo tai meile kazkur dar turetu but likus giliai ir ja gal galima butu atgaivinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 10:22:49 10:22:49

Svečias: "plius dar buvo seimoj bedu pas ja", o kokios bedos buvo?

Mama daznai po darbo pikta grizta nes gyvena viena ir sunku darba dirba ir daznai rekauja kad nesitvarko bloga dukra ir pns ir jai tai veikdavo ir noredavo tureti kazka tvirto salia ir kurtis seima atskirai su manim

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 10:24:41 10:24:41

Svečias:

Mama daznai po darbo pikta grizta nes gyvena viena ir sunku darba dirba ir daznai rekauja kad nesitvarko bloga dukra ir pns ir jai tai veikdavo ir noredavo tureti kazka tvirto salia ir kurtis seima atskirai su manim

Norejai pasakyti, kad ji namuose nerado sau vietos?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 10:37:05 10:37:05

Svečias:
Svečias:

Norejai pasakyti, kad ji namuose nerado sau vietos?

jo, nes sunkiai jos sutaria, o jin jautri ir lb gerai panele ir metu buvo nemazai palyginus ir norejo kurtis gyvenima su manim, o as sakiau dabar nea ner salygu nebent veliau o ja tai zlugde

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/09 10:40:08 10:40:08

Labiausiai noreciau kad duotu man dar viena sansa ir kad butume laimingi ir manau mes tikrai sugebetume, nes as daug ka supratau, o jinai sake irgi daug ka suprato ka dare negerai ir t.t

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/09 11:05:53 11:05:53

Ne del draugiu kaip rasiau pirma, o todel, kad namuose negera.
Laimingos moteris kurios sau gyvenima kloja bet ne tos kurioms vyrai ji kloja.
"kazka tvirto salia" ar tu pajegus bent save siuo metu "islaikyti"?
Santykiai turi buti lygiaverciai, ar jusu santykis toks?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume