Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 11:27:26 11:27:26

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ne del draugiu kaip rasiau pirma, o todel, kad namuose negera.
Laimingos moteris kurios sau gyvenima kloja bet ne tos kurioms vyrai ji kloja.
"kazka tvirto salia" ar tu pajegus bent save siuo metu "islaikyti"?
Santykiai turi buti lygiaverciai, ar jusu santykis toks?

jo jai duodavo daug ir tai kad matydavo kaip drauges, bendradarbes visos zenijasi, turi vaikus o jin va labai nori o jos vaikinas mylimas nea dar kolkas ir pradejo sakyt kad jaucia su manim netvirta, neuztikrinta..
As jauciau kad su ja galiu lb gerai sutarti bet vis trukde kad mokiaus ir niekur nedirbau ir kai nesijauti ant saves gyvenas kazko rimto nesinori nes atrodo ner cia viskas skubu gi. Manau kad jei nepatiktu kitas baxuras jai tai pabutu pasiilgtu manes ir griztu o kai yra jau kazkas kitas nei jinai manes pasiilgs nei ka nebent su laiku kai jau supras kad per velu ir jai kazka daryt ir man.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/09 11:49:16 11:49:16

"As jauciau kad su ja galiu lb gerai sutarti bet vis trukde kad mokiaus ir niekur nedirbau ir kai nesijauti ant saves gyvenas kazko rimto nesinori nes atrodo ner cia viskas skubu gi."
Cia teisybe pasakei. Be mokslu tevyneje nera ka veikti.
Skubos darbus, velniai gaudo.
Ir tavo paraso dar vis gaudo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 11:53:46 11:53:46

"pradejo sakyt kad jaucia su manim netvirta, neuztikrinta.."
"Laimingos moterys kurios sau gyvenima kloja bet ne tos kurioms vyrai ji kloja."
Ji dar to nesupranta. Matyti tavyje teva ir vyra ne tas pats.

C

1075 įrašai

2011/08/09 11:55:55 11:55:55

Svečias: "pradejo sakyt kad jaucia su manim netvirta, neuztikrinta.."
"Laimingos moterys kurios sau gyvenima kloja bet ne tos kurioms vyrai ji kloja."

mano

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 12:01:20 12:01:20

Svečias: "pradejo sakyt kad jaucia su manim netvirta, neuztikrinta.."

Jo jai labai patinka vyresni vyrai kurie daug pasieke ir gyvenime visais atzvilgiais labai tvirti. Man kazkada sake kad as cia tik isimtis kad jaunesnis esu nes niekad tokie nepatiko ir net neziuredavo o vyresni sako gal del to patinka kad teva tik savo kelis kart macius ir pns ir truke yra tevo rankos tvirtos uztat nori vyro tokio. Bet kai buvom kartu pradziai viskas ok buvo ir vis kartodavo kaip mane myli, kad as jos gyvenimo zmogus ir nori kurtis ateiti su manim, o va dabar viskas baiges, ir dar kai baiges patiko kitas vaikinas bet jis irgi uz ja jaunesnis puse metu tai nemanau kad jai kazkas gausis su juo bet ka ten gali zinot netycia, nors sakius man yra kad nerimtai kolkas dar jis i ja ziuri o jai tokie nepatinka tai manau bendrauja kolkas su juo del to kad turetu uzsiemima ir mane pamirstu pilnai greiciau. Tai as mastau duoti pora savaiciu laiko gal daugiau biski ir nuvaryt su zieduku ir pasipirsti nes tikrai jauciu kad noriu but kartu ir dar pabandyt tada pagyvent biskuti ir jei ok zenytis ir kurtis seima

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/09 12:06:31 12:06:31

ir dar kai kazkada snekejomes yra sakiusi, kad jei kazkas atsitinka tarp zmoniu ir pasako nenoriu but kartu reik kovot jei tikrai myli ir lengvai nepaleisti, uztat bandau taip ir daryti dabar bet kolkas nesekmingai, tai mastau kad reik duoti laiko nerasant nieko neatvaziuojant kaip draugas ir tada po poros ar daugiau savaiciu nuvaziuoti ir padeti taska visiska i viena puse arba i kita. Nors kiek skaiciau ir kiek kas patare sako kai issiskiri negali lb listi ir prasyt but su manim na na nes tai pana tik atstumia, reik duoti pamastyt jai ir pns laiko biski, bet manau ilgai irgi negali duot nes paskui prasides su kitu rimciau ir tada atia jau bus, o dar istrigo tie jos zodziai kazkada kad del mylimo zmogaus reik kovot ir lengvai nepaleisti jei tikrai nori but kartu

C

1075 įrašai

2011/08/09 12:09:43 12:09:43

Paskaityk temoje ka parase Atas
[url:32yi6b58]http://diskusijos.darnipora.lt/vyrai-atleidzia-neistikimybe-t854-330.html[/url:32yi6b58]

Zmogau ne laikas vedyboms.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/09 12:28:43 12:28:43

Kad tuoktis ir kurti bendrą gyvenimą reikia: Meilės, Darbo, Noro.
Abejočiau, kad mergina norėtu kurti šeimą su žmogumi, kurio nemyli, griečiausiai ji realiai apmąstė, kad santykių kurti neverta, kodėl - turėtum pats nujausti. Galimas dalykas, kad iš tikrųjų nusivylė tavimi. Be to tai tik tavo išsakytos mintys..Gyvenime iš tiesų reikia žinoti ko pats nori.
Be to pats gyveni pas tėvus, esi aprūpintas, todėl gali sau laisvai studentauti nedirbant jokio darbo ir mėgautis gyvenimu. Na, o mergina, be to ir vyresnė, jau subrendusi, trokšta kitokio santykio.Viskas čia ok. Netinkat vienas kitam pagal savo poreikius, jei myli - paleisk ir leisk žmogui būti laimingu

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/09 13:02:35 13:02:35

Bet kas man labiausiai yra istrige is jos zodziu kazkada pasakytu kai kalbejomes ta tema, kad jei myli reik kovot del tos meiles, o ne kad sako pasako ciuvai nebenoriu but kartu ir pns ir sakyt ok atia, sako reik kovot ir lengvai nepaleisti... anksciau jin tokios bent nuomones jau buvo, manau vilciu det man jau nebereik bet pakovot dar neikyriai galima tik reik biski laiko gal duot, parodyt kad neliudziu, kad tvirtas esu, kuriuos gyvenima, susitinku su kokiom draugem ir pns ir tada po kazkiek laiko viskas susidelios i vezes, nes jin pati sakius paskutiniu metu yra kad gyvenimas viska sudelios i savo vietas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/09 13:15:34 13:15:34

oi kokia jaunystė, ir barta ir mylėta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume