Labai gera panele bent jau iki siol buvo ir del to ja labai dziaugiausi ir pats durnas budamas kartu nevertinau mazumele kad labai grazi, kad del visko labai stengias, nori kurtis ateiti kartu ir turet svajoniu bendru

ieva
2011/08/09 14:32:02 14:32:02
Labai gera panele bent jau iki siol buvo ir del to ja labai dziaugiausi ir pats durnas budamas kartu nevertinau mazumele kad labai grazi, kad del visko labai stengias, nori kurtis ateiti kartu ir turet svajoniu bendru
ieva
2011/08/09 14:58:36 14:58:36
Tai labiausiai noreciau paklausti paneliu patarimu, kaip geriausia man pasielgti, nes jos zino kaip geriausia yra kad vyras padarytu galvoju gal draugiskai susitikti kartais ir daryt ta ka jin visad noredavo o as tingedavau kad zavetusi manim ir jai gera but, gal ta meile buvus atsigaus jei aisku jos kiek nors like, nes jei sedesiu rankas sudejes tai tikrai manau nieko nebus, reik kazkaip stengtis bet neikireti ir buti stipriam ir kad matytu kad as stiprus tada jinai geriau jausis manau. Patarkit kaip geriau dabar elgtis, nes menuo du ir viskas bus aisku ir taskas galutinis bus padetas amzinai
Beata51
2011/08/09 15:57:22 15:57:22
Jei pas mane ateitų vaikinas toks , kiap tu,su raudonois rožėmis, šampanu ir gera nuotaika, tai jį tikrai išklausyčiau.Bet kalbėti privalai pats.Jei būsi mymra ir zanūda, tai nieko nesigaus.Vyrai visi bijo reikšti savo jausmus.To niekada nedaryk, atmink, kad mes trokštam, kad vyras KALBĖTŲ!!!!!! Tik netylėk, bet kalbėk iš visos širdies.Man atrodo, kad tau tikrai pavyks.Linkiu sėkmės ir nedrebink kinkų, siek atkaliai ir labai labai drąsiai.Moterys tai labai vertina.Žinoma, jei paskui vėl elgsis taip, kaip anksčiau, tai visko gali atsitikti.....
Pirmyn, vaikine
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
2011/08/09 16:04:29 16:04:29
Oi zmogau, kai pasveiksi, sitaip nebekalbesi. O dabar kurcias ir mazumele aklas.
Tas kuris kuria ateiti tas tai daro ne kalbomis, o pastangomis.
Jonas
2011/08/09 16:11:47 16:11:47
matai as jau vaziavau verkiau buvau visiskai paluzes ir jin sako nea tikrai nenoriu but kartu as tvirtai nusprendziau.. Prasiau kad suteiktu man sansa dar viena pvz kaip susipazinti per nauja ir pradet viska is naujo bet ir to nenorejo nes sako paskui iskaudinsiu tave kazkas tokio.. jin manau dar pati biskuti neapsisprendus yra ko nori aplamai ir kaip viskas seksis be manes, arba as mastau dar draugiskai praejus keletai dienu pakviesti kur nors jinai manau sutiks ir tada daryt kaip anksciau noredavo o as kartais nedarydavau ir rodyt demesi bet ne per dideli ir but stipriu ir neikiriu ir taip karts nuo karto susitinkant per koki menesiuka viskas aisku bus... nes jei duosiu koki menesi ir nieko nerasinesiu manau nieko gero nebus, reik kazkaip stengtis viska bet neikiret ir kazkaip duot pajusti kazka gero ir gal atsigaus ta meile, nes jinai jautri, ir tikrai manau mylejo ir netikiu kad visiskai nutruko meile o kas prislobo pilnai sutinku.. reik kazkaip uzkariaut pabandyt ja ne tai nea zinosiu kad nors viska padariau.. tik jin nori matyt mane stipru ir nepaluzusi kaip pati minejo kazkada po issiskyrimo, jin bijo suteikti man atrodo man vilciu nes nezino ar nori jau but kartu ir dvejoja del to sako geriau pasiliekam gerus prisiminimus ir liekam draugais.. arba as mastau dar po keliu savaiciu o gal net per jos gimtadieni nuvaziuot su daug roziu ir prie mamos arba kazkur grazioj vietelej pasipirsti nes ji visad is manes to lauke anksciau nes kai paskutini karta issiliedinejau nu dar pradziai graziai snekejau jau traukiau zieduka bet jin dar nemate bet nujaute nes drauge buvo pasakius kad galiu taip padaryt ir jin uzsidenge veide verke ir sako nereik nereik nenoriu, mates kad skaudu lb, bet dabar sutariam gan graziai ir viskas nurimo
ieva
2011/08/09 16:21:49 16:21:49
Na bet jei as nenorejau tuo metu, nes dar buvo 21 22 nei mokslai baigti nieko tai pana ir nesistengs uz tave, vyrai labiau stengtis turi tokiais klausimais manau
2011/08/09 16:22:35 16:22:35
Maza ko troksta zmogus? maza ko troksta ir ko siekia savimi nepasitikinti mergaite pasitelkusi manipuliacijas ir santaza?
Mazai tau tevyneje prasigerusiu vyru?
O kur sito zmogaus norai?!
O siaip be sansu. Kol mergaite nenusilaus sparno. Negali net ir teoriskai Jonukas atstoti mergaitei tevo, kuri ji du kart mate.
"Bet kalbėti privalai pats.Jei būsi mymra ir zanūda, tai nieko nesigaus.Vyrai visi bijo reikšti savo jausmus.To niekada nedaryk, atmink, kad mes trokštam, kad vyras KALBĖTŲ!!!!!! " cia minties nesupratau, tai ar reik, kad kalbetu apie jausmus ar ne?
2011/08/09 16:34:23 16:34:23
Man labai gaila broli. Juk nori. kad ji butu laiminga? paleisk ja!
Taska padesi kai galesi. Viespaties keliai nezinomi.
Vyras visu pirma nieko neprivalo taip kaip ir moteris. Tas kas daugiau tai tavo valia.
Svetlana
2011/08/09 21:57:33 21:57:33
3 metai draugauta ir noreta isteketi vien tik, kaip raso Draugas, del blogu seimos santykiu? Neitikinamai skamba. Neverta tiek metu del to gaisti, juk atsirastu kitas greiciau. Panasu kad ji jus mylejo is tikruju, o paskui pavargo laukti, nebepaitikejo. Dovanokite ziedeli, pasakykite ka jauciate - nieko nebus jau blogiau . Is jusu zodziu matosi kad jums ji rupi, tad turetumete pabandyti atkurti santykius, kad nesigailetumete veliau, kad nieko nedarete , nesuzinojote kaip yra is tikruju. O mes cia tik spelioti tegalime.
Agnieška O
2011/08/10 05:13:15 05:13:15
Aš stebiuosi Draugo,kuris neturi pinigėlių...pasisakymais.Noriu jam priminti vieną dalyką-merginų,moterų fiziologiją.Gal taip yra ne visoms,bet žinau ne vieną atvejį,kai merginai draugaujant ir savo mintyse pasiruošusiai gimdyti,kai santykiai yra puikūs,jei staiga pasirodo,kad vaikinas nenori vaiko,jai tai būna didelė trauma.Ir prasideda ginekologinės ligos.Galima suprasti vaikiną,jis dar jaunas.Ir tie santykiai kaip loterija dažnai.Merginai patarčiau,jei ją pažinočiau-gimdyk,nors ir nieko nesitikėdama iš vaikino,išsaugok meilę,palik jam pačiam nuspręsti anksčiau ar vėliau.Ir dar tam,kuris neturi pinigėlių, parašysiu-pagalvokit,kodėl tiek daug moterų turi problemų dėl vaisingumo,o galbūt ir vyrų.Nevykim Dievo į medį...