Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/10 05:54:09 05:54:09

Palaukit mielosios, stai Jus pasiruosusios gimdyti, o manes ar kito kas klause ar mes pasiruose?
Fiziologija gal but tiesiogiai susijusi su psichologija? Mielos moterys ir paneles ne manipuliuokite savosiomis fiziologijomis, verciau pasiziurekite i statistika. Kada pirmieji vaikai ir kada istekama svetur.
Zinot gimdyti nuo 20 iki 25. man tapatu su maksimos naktiniais ispardavimais, dabar arba niekada.
Ne todel, kad abu tevai to vaiko laukia bet todel, kad mamai dabar laikas.
Lai buna vaikas. Tevas darbe kala pinigus, o vakarais mokslai. Kada laikas tas kuris skirtas sau, o kada laikas meilei, o vaikui? kaip ten su tuo demesiu del kurio kukciodamos?!
Vienas vaikas juk ne vaikas, tiesa? juk laikas, dabar arba niekada?
Kaip ten su mamos mokslais?
Pasikalbekim, nepaslaptis 50% skyrybos garantuotos.
Skyrybu atveju del nebaigtu mamos mokslu kaltas tevas, gal norit pasikalbeti apie sitas "traumas"?
Labai teisingai. nevykim Dievo i medi, bus laikas bus ir vaikas.

svetlana: [ 3 metai draugauta ir noreta isteketi vien tik, kaip raso Draugas, del blogu seimos santykiu? Neitikinamai skamba.

Aha. As taip pat stebiuosi. Moteriskei 25 panasiai, o ji dar vis namuose, ten kur blogai. Gal laukia gelbetojo?

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 06:30:07 06:30:07

svetlana:
JONAS: Labiausiai noreciau kad duotu man dar viena sansa ir kad butume laimingi ir manau mes tikrai sugebetume, nes as daug ka supratau, o jinai sake irgi daug ka suprato ka dare negerai ir t.t

3 metai draugauta ir noreta isteketi vien tik, kaip raso Draugas, del blogu seimos santykiu? Neitikinamai skamba. Neverta tiek metu del to gaisti, juk atsirastu kitas greiciau. Panasu kad ji jus mylejo is tikruju, o paskui pavargo laukti, nebepaitikejo. Dovanokite ziedeli, pasakykite ka jauciate - nieko nebus jau blogiau . Is jusu zodziu matosi kad jums ji rupi, tad turetumete pabandyti atkurti santykius, kad nesigailetumete veliau, kad nieko nedarete , nesuzinojote kaip yra is tikruju. O mes cia tik spelioti tegalime.

tik va nzn ar kuri laika nieko nerasius neskambinus palaukti ir per gimtadieni tai padaryt arba va uz poros dienu pabandyti graziai atlekti su nuotaika viska ir pabandyti graziai pasnekejus gal net prie mamos jos nes kaip tik mamos gimtadienis bus iteikti ziedeli ir paprasyti kad butume kartu ir kurtumemes ateiti... geriau gal palaukti manau bet kazkaip atrodo kad per ta laika gal patiks tas ciuvas lb gal isimyles ar pns ir bijau prarast, nes plem iki siol buvau visad atstumiamas jo ir sake tikrai nieko nebenori su manim jau nors jauciu kad giliai dar gal noretu bet nebenori grizt i ta pati nes netiki gal kad pasikeisiu ir noresiu seimos vaiku ir pns.. nzn net kaip geriau padaryt.. nes kazkur skaiciau kad biski turi nusistovet viskas ir tada nes kai zmogus lenda, stengias jis atmusa kita zmogu bet laukimas nzn ar siuo atveju mano duos naudos.. patarkit paneles aciu

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 06:30:35 06:30:35

svetlana:
JONAS: Labiausiai noreciau kad duotu man dar viena sansa ir kad butume laimingi ir manau mes tikrai sugebetume, nes as daug ka supratau, o jinai sake irgi daug ka suprato ka dare negerai ir t.t

3 metai draugauta ir noreta isteketi vien tik, kaip raso Draugas, del blogu seimos santykiu? Neitikinamai skamba. Neverta tiek metu del to gaisti, juk atsirastu kitas greiciau. Panasu kad ji jus mylejo is tikruju, o paskui pavargo laukti, nebepaitikejo. Dovanokite ziedeli, pasakykite ka jauciate - nieko nebus jau blogiau . Is jusu zodziu matosi kad jums ji rupi, tad turetumete pabandyti atkurti santykius, kad nesigailetumete veliau, kad nieko nedarete , nesuzinojote kaip yra is tikruju. O mes cia tik spelioti tegalime.

tik va nzn ar kuri laika nieko nerasius neskambinus palaukti ir per gimtadieni tai padaryt arba va uz poros dienu pabandyti graziai atlekti su nuotaika viska ir pabandyti graziai pasnekejus gal net prie mamos jos nes kaip tik mamos gimtadienis bus iteikti ziedeli ir paprasyti kad butume kartu ir kurtumemes ateiti... geriau gal palaukti manau bet kazkaip atrodo kad per ta laika gal patiks tas ciuvas lb gal isimyles ar pns ir bijau prarast, nes plem iki siol buvau visad atstumiamas jo ir sake tikrai nieko nebenori su manim jau nors jauciu kad giliai dar gal noretu bet nebenori grizt i ta pati nes netiki gal kad pasikeisiu ir noresiu seimos vaiku ir pns.. nzn net kaip geriau padaryt.. nes kazkur skaiciau kad biski turi nusistovet viskas ir tada nes kai zmogus lenda, stengias jis atmusa kita zmogu bet laukimas nzn ar siuo atveju mano duos naudos.. patarkit paneles aciu

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 06:40:53 06:40:53

Nes jin myli labai mama nors ir nelabai sutaria ir kiek supratau niekad nenoretu viena gyventi ir plius iki siol pajamu nelabai buvo normaliu kad viena galetu gyventi, tai kad vienai nebuti siule man eiti kartu kazkur gyventi anksciau..
sako daug kas kad pas per merginas buna toks momentas kai pas jas jau daug prisikaupe ir buna galutinis taskas ir tada jau jos nebenori buti su tuo zmogum, manau pas ja panasiai taip yra nors kazkaip bleen manau kad viduj giliai dar mane myli tik galvoja kad bus su kazkuo gal geriau ir man ir jai ir kai budavo pykciu ir mano nenorejimu pas ja bleso meile ir pasiilgimas ir dabar atejo kritinis taskas ir nusprende kad reik skirtis, o dar tikriausiai tas kitas patiko ir pastume dar labiau.. Merginos tas nusibodimas visko ir isblesimas meiles po 3m ir norejimo seimos ir pns bet del nenorejimu mano vaiku, seimos tuo metu anksciau galima atgaivinti dar viska kaip manot? nes tikrai nemanau kad po 3m draugystes gali meile isgaruot o gi nebuvo kazko tragisko ar panasiai, tiesiog pribleso ir nebenori i ta pati grizti bet as jai ir nesiulau to paties o visko rimta

Agnieška O

A

106 įrašai

2011/08/10 07:03:17 07:03:17

Draugui-aš parašiau-"nieko nesitikėdama iš vaikino".Na,jei ji dabar nėra pastojusi,tai patarimas ne šiai dienai.Noriu pasakyti,jei mergina jaučia,kad turi gimdyti,jai to reikia,tai ir taip reikia daryti,vaikinui normaliai pasakant,aš gimdysiu.Paprastai,žmogiškai.Jei jam to nereikia,jis gali pasitraukti.Mergina neprašo nė alimentų,nė tolesnių santykių.Tai jos noras.Žinau tokių atvejų.Aišku,tam ryžtis ne kiekviena gali.Ir nevadinkit merginos ašarų,išgyvenimų manipuliavimu.Ji taip pat,galima sakyt,prigimties,aplinkybių,moters fiziologijos įtakojama,ieško išeities,kai jai blogai.Kaip toliau bebūtų,šiai porai linkiu laimės.

C

1075 įrašai

2011/08/10 07:08:30 07:08:30

Broli, tavo ex drauge tau viska pasake savo veiksmais.
Per kiek laiko ji susirado sau nauja drauga tavo akyse?
Dabar si klausima perleisk forumui. Kiek laiko bresta issiskyrimo mintys? Per kiek laiko paneles susiranda sau nauja vaikina?

Man labai gaila Broli.
Ne vienas toks. Daug pro sita praejo.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/10 07:22:55 07:22:55

kai mes issikyrem ir nutarem but atskirai po keletos dienu ejo susimatyt su juo kaip i pasimatyma, nors dar bendraujant pora menesiu zaide futbola ir jis ten budavo tai gal krito biski i aki ir pastume tai prie issikyrimo greiciau, nors kalbedavo jei nieko rimto nemastysi nzn kiek ilgai busiu kartu ir istversiu, nors kai kazkada lb atvirai klausiau sake kad po issikyrimo patiko tas ciuvas, bet sake kad tipo rimtai jis i ja kolkas nelabai ziuri, bet pries tai uzsimine jei siulys draugaut draugausiu, atrodo kad jin pajuto simpatija biski ir kad nebut viena pradejo draugyste mazumele draugiskai o kaip bus galvoja taip bus ner ko prarast jau. Ir as nelabai noriu jos kam atiduot nes zinau kad tik sugriaus jai gyvenima o as labai myliu ja ir zn kad giliai mane irgi dar myli manau nes tikrai draugaujant lb mylejo ir jai buvau pirmas vaikinas tik dabar viskas pribleso po nenorejimu ir po pasipykimu

C

1075 įrašai

2011/08/10 07:23:28 07:23:28

Agnieška O: Draugui-aš parašiau-"nieko nesitikėdama iš vaikino".Na,jei ji dabar nėra pastojusi,tai patarimas ne šiai dienai.Noriu pasakyti,jei mergina jaučia,kad turi gimdyti,jai to reikia,tai ir taip reikia daryti,vaikinui normaliai pasakant,aš gimdysiu.Paprastai,žmogiškai.Jei jam to nereikia,jis gali pasitraukti.Mergina neprašo nė alimentų,nė tolesnių santykių.Tai jos noras.Žinau tokių atvejų.Aišku,tam ryžtis ne kiekviena gali.Ir nevadinkit merginos ašarų,išgyvenimų manipuliavimu.Ji taip pat,galima sakyt,prigimties,aplinkybių,moters fiziologijos įtakojama,ieško išeities,kai jai blogai.Kaip toliau bebūtų,šiai porai linkiu laimės.

Nezinau as Jusu atveju. Skaitau kas sioje temoje parasyta.

"nieko nesitikėdama iš vaikino" tokia moteris galetu eiti i spermos banka. Taciau mano ir tavo atveju netenka tevo. Ar tikrai moteris gali sau leisti nuspresti uz vaika, atimti is jo teva?

Iseities "kai jai blogai" ieskokite ne kito saskaita. Ne taip kaip sioje temoje, vaikino ar tai mamos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/10 07:48:51 07:48:51

Nubludinot mazumele jau su tai tevo palikimu nuo vaiko ir pns.. geriau patarkit paneles ypac kaip geriau pasielgti, kad jei dar like meiles kazkiek kaip suzadinti ja ir kad but kartu ir laimingiems, jei nelike nieko nepadarysi jau manau ir teks sudeti visas viltis, nes visad sakydavo reik kovot del meiles ir stenktis o ne lengvai palikti o dabar kai stengiuos atrodo jai lb skaudu ir nieko nenori, as klausiau gal isimylejai ta nauja baxura del to taip viska, ir zn kad jei taip butu butu pasakius manau tiesa, nes sakau tada man bus ramiau ir nebelisiu sako nea neisimylejau bet neneigsiu kad jis man patinka bet kolkas nieko rimto kazka tokio..bet man tokia nuojauta jei jis nebutu pasirodes jin dar man suteiktu sansa

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/10 10:53:30 10:53:30

[/quote]

tik va nzn ar kuri laika nieko nerasius neskambinus palaukti ir per gimtadieni tai padaryt arba va uz poros dienu pabandyti graziai atlekti su nuotaika viska ir pabandyti graziai pasnekejus gal net prie mamos jos nes kaip tik mamos gimtadienis bus iteikti ziedeli ir paprasyti kad butume kartu ir kurtumemes ateiti... geriau gal palaukti manau bet kazkaip atrodo kad per ta laika gal patiks tas ciuvas lb gal isimyles ar pns ir bijau prarast, nes plem iki siol buvau visad atstumiamas jo ir sake tikrai nieko nebenori su manim jau nors jauciu kad giliai dar gal noretu bet nebenori grizt i ta pati nes netiki gal kad pasikeisiu ir noresiu seimos vaiku ir pns.. nzn net kaip geriau padaryt.. nes kazkur skaiciau kad biski turi nusistovet viskas ir tada nes kai zmogus lenda, stengias jis atmusa kita zmogu bet laukimas nzn ar siuo atveju mano duos naudos.. patarkit paneles aciu[/quote]

sunku pasakyti uz kita zmogu, kaip jis masto ir ka jaucia. siaip, jaunysteje, as irgi is santykiu pasitraukdavau pirma ir galutinai, jei jau kas negerai budavo. bet...tai visada skausminga abiems pusems, tiek tam, kuris viska nutraukia, tiek tam, kuris jauciasi paliktu. ir tas prisirisimas niekur nedingsta nei ta akimirka, kai zmones nusprendzia skirtis, nei per kelis menesius...
reikia suprasti, kad mes sutinkam daugybe zmoniu, bet toli grazu ne visiems patiriam tokius jausmus, todel, net neabejoju, kad tie jausmai nedingo akimirksniu, tiesiog blogos emocijos persvere geras. reikia laiko, reikia padaryti pertrauka, per kuria ji susivoktu, ar pasiilgsta, ar truksta taves. siulyciau taip ir pasiulyti: padarykim pertrauka bendravime, leiskim issigryninti emocijoms, o paskui bus matyti.
o ziedeliui dabar visai netinkamas laikas, ji tai suprastu kaip spaudima. pabandykit nedingti is jos gyvenimo, ta prasme, palaikyti bendravima kad ir zinutemis: kaip tau sekasi? kaip jautiesi? kas naujo ir pan. IR JOKIU SANTYKIU AISKINIMUSI!!! tiesiog draugyste, kad ji jaustu, kad ji tau vis dar rupi, nepamirsti, bet ir neprimeti jai salygu ir pasirinkimo. tegu tai ateina is sirdies, o ne : davai, spresk ir sakyk, ka toliau darom.
Sekmes!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume