Igni: Jonai tu Jonai, nesivervuok taip, suvaldyk nervus, bus geriau ir tau, ir tavo panelei. Ji daug anksčiau subrendo šeimai, negu tu, iš čia visi jūsų nesusikalbėjimai. Žinau, man taip buvo, turėjau draugą pusantrų metų vyresnį, bet jis norėjo šeimos, o man dar ne galvoj buvo, galvojau, nesąmonė 20 metų jau vestis. Taip ir išsiskyrėm, jis dar atėjo ir paskutinį kartą paklausė, ar neapsigalvojau, aš pasakiau ne, ir daugiau jo nemačiau. Girdėjau, po metų jis apsivedė, su daug vyresne, iki šiol laimingai gyvena. Vadinasi, surado savo.
O tavo atveju, tas naujas draugas kazin ar viso koks nors draugas. Jį nusigriebė kad nebūtų viena ir kad greičiau užsimirštų. Bet negal žinoti, į ką tai išsivystys. Būna kad atstumtos merginos išteka už bet ko, ant keršto. Tau gal vertėtų pasistengti su ja susitikti, kad ir atsitiktinai atseit, bet kad galėtumėt ramiai pasikalbėt vieni du. Ir ramiai tvirtai jai išdėstyti, be jokių santykių pasiaiškinimų ir be jokių nervų, kad labai pasiilgsti jos, kad viską pergalvojai ir supratai, kokia ji tau brangi, kad reikėjo tokio sukrėtimo, kad pradėtum galvoti apie šeimą su ja ir vaikus, nes nenori jos prarasti. Ar traukti žiedelį, matysi iš jos reakcijos. Tokiu būdu bent jau sužinosi, ar turėti vilčių, ar palinkėti jai laimės. Kad nebūtų taip, kad susitikus po daugelio metų sužinotum, kaip ji laukė tavo atsiprašymo ir konkretaus pasiūlymo, o taip ir nesulaukusi ištekėjo už nelabai mielo.
Na paskutini karta panasiai ir buvo, kad ramiai gan snekejomes ir viska issakiau, o jin pasake kad jau per velu ir tikrai negris atgal, nes tipo nieko nejaucia jau ir nenori kazko net bandyti, as viska issakiau, kad daug ka supratau, kad noriu but kartu ir kurtis seima ir visa kita, jin sako jau per velu, sakau nieko ner per velu, sako mane viskas dakase ir del to nepasiilgstu, nebemyliu, sako man dabar gerai kaip gyvenu, susiradau nauja darba, einu susitikti su kuo noriu ir darau ka noriu, o tas naujas draugas sako taip lb man patinka, bet sako abejoju ar kas nors gausis su juo nors jis jau laiko mane beveik savo panele, o man kazkaip dzin sako nes man svarbiausia dabar mokslai, darbas ir pns o kaip bus jau taip bus, gyvenimas viska sudelios. Bet kai kalbejom sakau ateik atsisesk salia noriu apkabinti jin sako nea nereik ir jautes, kad nenori ir kazko bijo, kad nepasiduotu gal jausmam ar nepaluztu ir pns. Sako dabar seimos nebenoriu, nes perdegiau, su tavim jos norejau, o kolkas tokio zmogaus ner su kuriuo noreciau, taip kad noriu but geidziama visu, grazi ir dziaugtis gyvenimu.. Jin siaip labai kategoriska kaip jau nusprende taip dazniausiai ir buna, kad ir jai sunku but vistiek. O dar dabar naujas darbas, mojytis reik nemazai, tada dar naujas draugas taip kad jai veiklos yra ir nelabai pasiilgsta manes