Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

issiskyriau su panele, kaip ja susigrazinti

daivoskas

D

12 įrašai

2011/08/11 06:13:19 06:13:19

Žiedelio dovanojimas yra Tavo ir Jos gyvenime asmeniškas, romantiškas įvykis, tai aš tikrai nenorėčiau, kad man pasipirštu per mano mamos gimtadienį. Geriau nieko nelauk ir šiandien kur nor Ją pasikviesk ir, kai būsite dviese, padovanok žiedelį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/11 07:06:29 07:06:29

o jei taip but tau nutike tu noretum, kad vaikinas tavo taip pasielgtu? nes jin spaudimo nemegsta, ir pagalvot gali kai jau uzpakalis svyla viska darai kad turet mane ir tas gali labai nepatikti, nors kazkada jos zodziai isireze yra man kad del mylimo zmogaus reik kovot ir kai issikyrem as taip jai ir sakiau kad kovosiu o jin sako jau per velu, bet manau per velu niekad nera.

daivoskas

D

12 įrašai

2011/08/11 07:50:55 07:50:55

Nežinau ką ta panelė galvoja, ko ji nori. Šis žingsnis būtu visko išsiaiškinimas. O jei man taip padarytu, tai būtu apsisprendimas dėl ateities. Būtu netikėta, bet reiktu pasakyti taip arba ne. Nes kiek supratau tai ta panelė nėra apsisprendusi. Tai būtu taško padėjimas. Nes mano manymu kankinasi ne vienas, o du žmonės dėl tokios situacijos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/11 07:56:08 07:56:08

daivoskas: Nežinau ką ta panelė galvoja, ko ji nori. Šis žingsnis būtu visko išsiaiškinimas. O jei man taip padarytu, tai būtu apsisprendimas dėl ateities. Būtu netikėta, bet reiktu pasakyti taip arba ne. Nes kiek supratau tai ta panelė nėra apsisprendusi. Tai būtu taško padėjimas. Nes mano manymu kankinasi ne vienas, o du žmonės dėl tokios situacijos.

na jin tipo mamai net sake kad 100proc viskas jau nebenori but kartu su manim, nes uzkniso viskas ir isbleso jausmai, o dar dabar kitas patinka tai dar del to gal, nors netikiu kad po 3m draugystes ir zn kad jin jautri ir as jai buvau pirmas bernas ir tikrai mylejo kad viskas isbleso, jin tokia labai kategoriska ir dar del to taip manau, as manau kad gali but tik pradesiu sakyt i ta puse kazka ir jin sakis nea nereik nereik bet as sakysiu susikaupk ir isklausyk viska o kaip pasielgsi taip.. tik jai gali sitas dalykas nepatikti kaip spaudimas, nes jin nemegsta, jin dabar galvoja as metus paskutinius sakiau kad jei nieko nedarysi neaisku kiek isbusiu kartu, man sunku buvo lb na na o dabar uzpakalis kai jau svyla ir jau nebekartu nori cia jis mat pirstis jau.. bet jei dar like kazkiek meiles gal ir padetu, siaip jos gimtadienis uz 3sav bet manau neverta laukt tiek ilgai nes nieko tas nepades laukimas

daivoskas

D

12 įrašai

2011/08/11 08:35:18 08:35:18

Laukti tikrai neverta. Jei jausmai nėra išblėsę, tai bus viskas gerai, o jei atvirkščiai, tai pats sužinosi, kad tikrai viskas baigta ir einate skirtingais keliai.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/11 09:20:55 09:20:55

tik jai dar gal laiko reik apmastyt as kartais tai pamastau, nes kazka buvo uzsiminus, bet minejus yra kas tik pakvies eisiu su visais susitikti,o ir dar tas baxuras naujas kazkoks yra kuris jai patinka tai su juo bando jauciu kazka derinti bet kiek zinau retokai lyg susitinka arba kai ko nzn.. jin sake gyvenimas viskas sudelios i savo vietas tipo, bet po kokiu metu ar pns kai su kitais pasibus man jau nebereiks jos manau.. jei viena ten viska netures jokiu bernu lovoj ir pns tada gal gal dar. jin uz tai kad likimas suves jei ka o kolkas jai ir taip gerai, bet jauciu reiks pabandyti kai proga atsiras su tuo zieduku, nes as mazdaug ir masciau kad reiktu per gimtadieni jau pirstis kazkur bet nesulaukiau, bet aisku jin nepatikes to ir galvos meluoju nors ir is tikro kai pykciai prasidejo nzn ar buciau ir pasipirses per gimtadieni jos nes kazkaip nervindavo o dar kasdien susistikdavom ir kazkaip net nemaniau kad taip ja myliu ir pasiilgsiu kai pabusim atskirai..

Akmuo

A

8 įrašai

2011/08/11 09:38:59 09:38:59

Na žinai, gal tu geriau niekur neik, duok kontaktus tos panelės man.
Liaulius esi.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/11 09:48:17 09:48:17

Akmuo: Na žinai, gal tu geriau niekur neik, duok kontaktus tos panelės man.
Liaulius esi.

Matai daug kas sake yra ir skaityta kad kai issiskiri ir jai panele spaudi tai gaunas atvirkscias dalykas ir tai tiesa manau yra nes ji ta pati uzsimine net kad labiau atstumi, ir pasimetes dabar biski ir noriu lb bet ir dvejoju kad gal veliau ar pns

Praeivė

P

63 įrašai

2011/08/11 14:13:25 14:13:25

jonas:
Akmuo: Na žinai, gal tu geriau niekur neik, duok kontaktus tos panelės man.
Liaulius esi.

Matai daug kas sake yra ir skaityta kad kai issiskiri ir jai panele spaudi tai gaunas atvirkscias dalykas ir tai tiesa manau yra nes ji ta pati uzsimine net kad labiau atstumi, ir pasimetes dabar biski ir noriu lb bet ir dvejoju kad gal veliau ar pns

As tau jau rasiau: ziedeliui dabar visai nelaikas! bet tu vistiek savo... juk jus jau kalbejotes apie tai, jau matei, kad ja vien mintis apie ta galima zieda, issauke tokia reakcija kaip asaros. Tai yra spaudimas ir niekas kitas!
Reikia suprasti, kad kitas zmogus nera tavo nuosavybe ir nereikia manipuliuoti jo jausmais. Duok jai laiko ir erdves, palik ja kuriam laikui ramybeje, ilgesys atsiras arba ne...jei neatsiras, tai neatsiras, kam tau reikia paneles, kuri taves nesiilgi ir nenori?! Ar bent isivaizduoji tokius santykius ateityje? na, isivaizduok nors minutelei, kad tu ja gauni kaip priza savo pastangomis...o jos sirdyje tuscia...nori tokiu santykiu?! kad ir kokia tobula pana butu, santykiai kuriami is meiles ir del meiles, o jei jos nera, kam jie? irodyti sau, kad laimejai? Arba isivaizduok save jos vietoje: nieko merginai nebejauti, o jinai tave vis bando susigrazinti tai dovanomis, tai pazadais...Kaip jaustumeis? Veliau ateis supratimas ir dekingumas, kad panele elgesi garbingai.
Taip jau buna gyvenime, kad zmones susitinka, o paskui issiskiria. Tai skausminga, nes niekada nesibaigia jausmai pas abu zmones kartu.
Tavo situacijoje parasyciau jai, kad gerbiu jos jausmus, palieku ramybeje, bet laikas nuo laiko noriu zinoti, kaip jai sekasi, todel paprasyciau nenutraukti bendravimo. Daugiau prasyti ir reikalauti tu neturi teises. Cia tas variantas, jei labai skausminga nutraukti rysi staiga. Nors stiprus zmogus pasielgtu kitaip: atsisveikintu ir taskas! Laikas viska uzgydo, bus dar panu, bus visko nenusimink, dar niekas nepragyveno gyvenimo be praradimu. Ir tai tikrai ne pasaulio pabaiga.

Jonas

J

62 įrašai

2011/08/12 19:36:39 19:36:39

taip visiskai tiesa, dabar as pas ja nei vaziuosiu, nei rasysiu, nes pasake, kad nepasiilgsta, nebemyli ir nieko nejaucia ir jei nori sako galim likti draugais, nors visad pirmenybe tam naujam draugui, kuris kolkas dar ner draugas, tai ka as kaip sunelis koks nu jau nea, geriau as pakentesiu ir su laiku bus geriau, nei matysiu karts nuo karto, nores parasis, nores susitikti draugiskai tai paziuresiu kaip jausiuos, jei nesinores ir parasysiu, kad nebenoriu ir tiek, nes jai dabar ir taip gerai,visi tik demesi rodo visur kviecia, na bet pagrinde tas baxuras visur kviecia ir rodo demesi, nes nori i lova manau nusitempti, nes jin net uzsimine, kad sako va per pirma pasimatyma prase pabuciuoti, bet pasakiau nea, per antra sako labai noriu tave pabuciuot ir pasibuciavo, sake dar norejo pasimylet nes taip net sake jis, bet sake nesutiko, ir jin matos atvirai tai pasake, nes as jos uzklausiau, nes jei but buve kazkas jau rimciau but ir pasakius ir dar geriau net jauciu pasijutus but. Tai va tegu laimingai sau gyvena ir kuriasi gyvenima jei viskas ok gausis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume