Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

PWD.

P

12 įrašai

2010/01/14 11:02:51 11:02:51

Lelis Borgia: Aš už tai, kad šeimos negriūtų ir nieks nesidarytų abortų. Bet yra dar ir tikrovė, kurios neigti nepatariu. Žmogus turi prigimtį, o ji va štai kokia - skaityk pasaulio istoriją ir savo genus, kaip giminės ir pasaulio archyvą, tada geriau suprasi ir santuokos sakramentą.

O kodėl man iš tavo rašinių susidaro įspūdis, kad tavo pozicija maždaug tokia: daug kas taip daro, vadinasi čia nieko blogo ir mes taip darykim. Lietuva pirmauja pagal savižudybęs, tai gal čia taip pat nieko blogo, iškilo kokia problema kilpa ant kaklo ir problemos nebėra. O ant atsisveikinimo raštelio parašykim "daug kas taip daro tai ir aš elgiuosi kaip daugelis".

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/14 11:17:46 11:17:46

Taip, Kristina, jeigu vyras jau eina, tai nesulaikysi. Verciau paleisti ji. O sekimais, gasdinimais ir santazais tik pati save pazeminsi. Galima pabandyti pakovoti del savo vyro, bet tik garbingai. Atvirai, taktiskai pasikalbant apie reikala. Bet jei tai nepadeda, tai nepades niekas. Maniskis irgi isejo pas kita. Jau kai jiems uzsidega, tai nesulaikysi. Tegul eina sau...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/14 11:17:59 11:17:59

PWD.:
Lelis Borgia: Aš už tai, kad šeimos negriūtų ir nieks nesidarytų abortų. Bet yra dar ir tikrovė, kurios neigti nepatariu. Žmogus turi prigimtį, o ji va štai kokia - skaityk pasaulio istoriją ir savo genus, kaip giminės ir pasaulio archyvą, tada geriau suprasi ir santuokos sakramentą.

O kodėl man iš tavo rašinių susidaro įspūdis, kad tavo pozicija maždaug tokia: daug kas taip daro, vadinasi čia nieko blogo ir mes taip darykim. Lietuva pirmauja pagal savižudybęs, tai gal čia taip pat nieko blogo, iškilo kokia problema kilpa ant kaklo ir problemos nebėra. O ant atsisveikinimo raštelio parašykim "daug kas taip daro tai ir aš elgiuosi kaip daugelis".

tikrai- reikia užsimerkt ir kartot "taip nieks nedaro, taip nieks nedaro, taip nieks nedaro", kartot tol, kol neliks abejonių, kad niekas taip nedaro...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/14 11:38:33 11:38:33

PWD.:

Doudki(Dudki)! Pabandyk nusižudyti, sužinosi, kaip tai yra lengva? Aš čia neturiu omenyje psichinius ligonius.

niekas

N

62 įrašai

2010/01/15 05:41:30 05:41:30

Lelis Borgia:
PWD.:

Doudki(Dudki)! Pabandyk nusižudyti, sužinosi, kaip tai yra lengva? Aš čia neturiu omenyje psichinius ligonius.

Zudytis del nenusekusios "meiles" silpnumo pozymis,"meiles" ateina ir iseina...tikros laikosi salia,kad ir kas benutiktu

ralistas

R

10 įrašai

2010/01/18 17:22:54 17:22:54

Emporija: Taip, Kristina, jeigu vyras jau eina, tai nesulaikysi. Verciau paleisti ji. O sekimais, gasdinimais ir santazais tik pati save pazeminsi. Galima pabandyti pakovoti del savo vyro, bet tik garbingai. Atvirai, taktiskai pasikalbant apie reikala. Bet jei tai nepadeda, tai nepades niekas. Maniskis irgi isejo pas kita. Jau kai jiems uzsidega, tai nesulaikysi. Tegul eina sau...

Zinai, kaip tu kalbi apie vyrus, taip pat as galiu pasakyti apie moteris, kai joms uzsidega, tai irgi nesulaikysi. As 2 kartus atleidau neistikimybe, o ir kas is to, vistiek isejo pas kita. O dar ir erzinti sugalvojo siuntinedama visokias intymaus pobudzio zinutes is savo gyvenimo. Tad ir vyrai ir moteris visi vienodai, ir nei vieno nesulaikysi.
Susigyventi su neistikimybe nereikia, reikia galvoti, kaip ja numatyti is anksto, tam kad galima butu isvengti.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 20:24:15 20:24:15

ralistas:
Emporija: Taip, Kristina, jeigu vyras jau eina, tai nesulaikysi. Verciau paleisti ji. O sekimais, gasdinimais ir santazais tik pati save pazeminsi. Galima pabandyti pakovoti del savo vyro, bet tik garbingai. Atvirai, taktiskai pasikalbant apie reikala. Bet jei tai nepadeda, tai nepades niekas. Maniskis irgi isejo pas kita. Jau kai jiems uzsidega, tai nesulaikysi. Tegul eina sau...

Zinai, kaip tu kalbi apie vyrus, taip pat as galiu pasakyti apie moteris, kai joms uzsidega, tai irgi nesulaikysi. As 2 kartus atleidau neistikimybe, o ir kas is to, vistiek isejo pas kita. O dar ir erzinti sugalvojo siuntinedama visokias intymaus pobudzio zinutes is savo gyvenimo. Tad ir vyrai ir moteris visi vienodai, ir nei vieno nesulaikysi.
Susigyventi su neistikimybe nereikia, reikia galvoti, kaip ja numatyti is anksto, tam kad galima butu isvengti.

Noretusi isvengti, bet tokie dalykai nepramatomi. Nors ir norime, ir tikimes gero, bet kazkodel, taip nebuna...

niekas

N

62 įrašai

2010/01/19 14:59:09 14:59:09

Kazkur jau minejau...
Tiek vyrai,tiek moterys maziau ar daugiau linke i poligamija...ugdykite savyje charizma,uzuot isikibe laikotes partnerio,tas nematomas "pavadelis" nesulaikys nei vieno/os ,nores ir eis,nenores-neis...leiskit paciam "einanciam" pasirinkti...

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/19 16:47:22 16:47:22

Niekas: Kazkur jau minejau...
Tiek vyrai,tiek moterys maziau ar daugiau linke i poligamija...ugdykite savyje charizma,uzuot isikibe laikotes partnerio,tas nematomas "pavadelis" nesulaikys nei vieno/os ,nores ir eis,nenores-neis...leiskit paciam "einanciam" pasirinkti...

Sutinku su tavimi, bet kaip noretusi, kad tavo antra puse "neitu", ar ne? Tarkim, as tikrai "neiciau", jei tureciau mylima, mylinti, istikima ir atsidavusi vyra. Tik jam vienam buciau atsidavusi ir sirdimi, ir kunu. Bet "neinanciu" vyru, manau jau nebera... Nezinau, nesuprantu, kodel vyrams neuztenka vienos moters?!

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/19 16:50:42 16:50:42

Emporija: Nezinau, nesuprantu, kodel vyrams neuztenka vienos moters?!

Jiems pabosta monotonija santykiuose, turbūt. Vis reikia to adrenalino, potyrių kurie jį pavarinėtų kraujyje... manau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume