Svečias: Paimkit, uzmaukit maisuka ant vandens krano ir atsukit ciaupa. Galesit pykt nepykusios, bet tas maisiukas prisipildys vandens ir issilies. Vaizdziai kalbant taip yra ir su vyrais. Cia tas pats kas valgyti, miegoti ir t.t., tik sakykim kiek reciau, nei anie. Normaliai be diskomforto pagal amziu vyras gali isbuti 3-7 d. Veliau prasideda tikrai nemalonus pojuciai pilvo apacioj,varpoj, o dar vienas dalykas yra , tai tikrai "uzspaudzia smegenis" ir ka tu beveiktum kas antra sekunde galvoji tik apie tai. Vietoj to ,kad pyktumet ir slykstetumetes, geriau suprastumet. Bet cia utpojia, todel kaip buvo per amzius, taip bus ir toliau... Beje, pats vedes esu, bet gyvenime nesu buves pas prostes, nei meiluzes, bet begant metams pradedi apie tai pagalvoti, juk nesimasturbuosi, kaip koks anonistas patoviai. Cia iseitis gyvenant vienam paciam sibiro miskuose, bet ne zmoniu bendruomenej. Net ir einantys pas prostitutes, kaip matom, supranta ir zino, jog tai blogis, bet tarkim neesant tualeto, o prispaudus reikalo, vistiek juk eitum uz krumo, nors ir zinotum, kad darai negerai.
Mane pribloškia, tiesiog užmuša šitoks emocinis šantažas. Moteris pasijunta kaip priemonė vyro fiziologiniams poreikiams tenkinti. Matote, jam stogas nuvažiuos, jis taps nevaldomu žvėrimi, atkiškite, damos, jam uodegą greičiau. Tai va, mielieji, palygindama galiu pasakyti, kad moterims lygiai taip pat gyvybiškai reikalingas yra dvasinis komfortas, kodėl vyrams irgi nepasistengus to suprasti? Kodėl pirmiausia nepagalvojus, kuo padėti moteriai, kaip sukurti malonią atmosferą, kad ji norėtų su jumis mylėtis? Aš nesiginčiju, kam kiek svarbus, -esnis yra seksas, žinoma, idealu, kai abiejų norai ir poreikiai sutampa. Bet kai vyras savo teisę į seksą argumentuoja maždaug tokia užuomina "duok arba eisiu pas kitą", tai primena mažo berniuko verkšlenimą mamai "nemylėsiu tavęs, mylėsiu tik tėtę". Žmogus tuo ir skiriasi nuo gyvulio, kad suvaldo instinktus. Darbe per posėdį gal neužverčiat ant stalo kolegės? Nesvaikit apie perpildytą maišiuką, juk turit kumštuką, o jei gėda masturbuotis "kaip onanistui pastoviai", tai gal tiesiog nebūtina niekam pasakoti, kad tai darot. Dar pasakykit, kad vyrai miršta po 7 dienų negavę sekso. Juokinga, kaip jūs patys įtikėję šiuo mitu. Verkšlenimas ir pasakos apie visagalę fiziologiją atima iš jūsų visą vyriškumą...