Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

audrys155

A

39 įrašai

2009/08/02 19:28:05 19:28:05

Nezinau ka daryti. Tiksliau zinau, bet ramybes nerandu. Pagavau savo brangiaja apgaudinejant. Tiksliau jau zinojau, ir tai tesesi gana ilgokai. Norejau, kad pati pasakytu. Daug kartu bandziau kalbetis, bet atsimusdavau kaip i siena. Meluodavo, ligoniu isvadindavo. Maniau gal istikruju ligonis, bet norejau isitikinti. Nusipirkau blake, sunkiai sekesi pagauti. Bet kaip sakoma, melo kojos yra trumpos. Ir ka, pagavau per musu jubilieju. Vede jau 15 metu. Nelinkeciau niekam isgirsta ta ka isgirdau as apie save, kai ji kalbejosi telefonu su savo linksmakociu. Nieksas, svolacius ir anoks. Buvau numestas kaip mazgote jam po kojomis. Aisku, namuose buvo pragaras. tai jau praejo keturi menesiai. As noriu skirybu ji ne. Tipo bandom lipdyti santykius. Jei as toks ir anoks: kuri moteris su tokiu noretu gyventi?

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/02 19:41:05 19:41:05

audrys155: Nezinau ka daryti. Tiksliau zinau, bet ramybes nerandu. Pagavau savo brangiaja apgaudinejant. Tiksliau jau zinojau, ir tai tesesi gana ilgokai. Norejau, kad pati pasakytu. Daug kartu bandziau kalbetis, bet atsimusdavau kaip i siena. Meluodavo, ligoniu isvadindavo. Maniau gal istikruju ligonis, bet norejau isitikinti. Nusipirkau blake, sunkiai sekesi pagauti. Bet kaip sakoma, melo kojos yra trumpos. Ir ka, pagavau per musu jubilieju. Vede jau 15 metu. Nelinkeciau niekam isgirsta ta ka isgirdau as apie save, kai ji kalbejosi telefonu su savo linksmakociu. Nieksas, svolacius ir anoks. Buvau numestas kaip mazgote jam po kojomis. Aisku, namuose buvo pragaras. tai jau praejo keturi menesiai. As noriu skirybu ji ne. Tipo bandom lipdyti santykius. Jei as toks ir anoks: kuri moteris su tokiu noretu gyventi?

turbut esi patogus jai , tik tiek. kadangi cia uzsiregistraves , kaip auksinis narys, vadinasi ieskai kitos moters netgi neissiskyres. negrazu. ispradziu siulau issikirt, o ne is vienos lovos i kita griut. o skyrybos butina. sekmes ir istvermes, nors cia buk vyru ir padaryk tai

audrys155

A

39 įrašai

2009/08/02 19:53:44 19:53:44

kodel negrazu? mano santuoka dabar tik popierelyje kolkas. ir dabar neitu sugulti, kad ir uzsiregistraves kaip auksinis narys

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/02 19:56:37 19:56:37

audrys155: kodel negrazu? mano santuoka dabar tik popierelyje kolkas. ir dabar neitu sugulti, kad ir uzsiregistraves kaip auksinis narys

tik pasakaiu savo nuomone, manau reikai nutraukti vienus santykius ir paskui kurt kitus. tai tik mano nuomone ji neturi sutapt su tavaja

audrys155

A

39 įrašai

2009/08/02 19:58:43 19:58:43

elenka:
audrys155: kodel negrazu? mano santuoka dabar tik popierelyje kolkas. ir dabar neitu sugulti, kad ir uzsiregistraves kaip auksinis narys

tik pasakaiu savo nuomone, manau reikai nutraukti vienus santykius ir paskui kurt kitus. tai tik mano nuomone ji neturi sutapt su tavaja

supratau. as irgi taipat manau

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/08/02 20:11:01 20:11:01

Nutrauk santykius ir susirask kita. Tas vyras ziuredamas i tavo zmona galvoja taip: jokiu isipareigojimu, geras seksas, sparnai - bet tik tada, kai jam ju reikia, jokios finansines atsakomybes. Bet jei ji sugalvotu iseiti pas ji, jis galvotu taip: kam man reikalinga ne pirmos jaunystes moteris ir dar su 2 svetimais vaikais, reikes islaikyti 3 zmones, prasides monotonija, rutina ir tp. O kas liecia tave, jei esi toks stiprus, kad visa gyvenima galvoti, kad ji tave isdave- sekmes

jore72

J

6 įrašai

2009/08/02 20:26:49 20:26:49

man irgi taip nutiko,tik per 15metines savo,,branguji,,isprasiau...o,kad dar neissiskyres,bet negyvenantis kartu ir ieskantis kito-nieko blogo nematau...

audrys155

A

39 įrašai

2009/08/02 20:54:57 20:54:57

Vakarė...: Nutrauk santykius ir susirask kita. Tas vyras ziuredamas i tavo zmona galvoja taip: jokiu isipareigojimu, geras seksas, sparnai - bet tik tada, kai jam ju reikia, jokios finansines atsakomybes. Bet jei ji sugalvotu iseiti pas ji, jis galvotu taip: kam man reikalinga ne pirmos jaunystes moteris ir dar su 2 svetimais vaikais, reikes islaikyti 3 zmones, prasides monotonija, rutina ir tp. O kas liecia tave, jei esi toks stiprus, kad visa gyvenima galvoti, kad ji tave isdave- sekmes

Vaikais jam rupintis nereiks. Juk jie mano. Skiryba vyksta tarp motinos ir tevo. Su vaikais nezadu skirtis

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/02 20:58:09 20:58:09

Neįmanoma rasti žmogaus, jei jam gyvenime nėra palikta vieta. Vieta kol kas yra užimta... Reikia išsiskirti. Ir ne tik popieriuje, bet ir viduje.

jore72: man irgi taip nutiko,tik per 15metines savo,,branguji,,isprasiau...o,kad dar neissiskyres,bet negyvenantis kartu ir ieskantis kito-nieko blogo nematau...

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/02 21:01:15 21:01:15

Svečias: Neįmanoma rasti žmogaus, jei jam gyvenime nėra palikta vieta. Vieta kol kas yra užimta... Reikia išsiskirti. Ir ne tik popieriuje, bet ir viduje.
jore72: man irgi taip nutiko,tik per 15metines savo,,branguji,,isprasiau...o,kad dar neissiskyres,bet negyvenantis kartu ir ieskantis kito-nieko blogo nematau...

ta ir turejau omenyje, nors man asmeniskai taip yra buve, is sirdies isstumiau tik tada kai isimylejau i kita zmogu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume