Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

katinytis

K

42 įrašai

2010/03/17 15:42:42 15:42:42

Visos temos neperkaiciau,bet noriu tiesiog savo nuomone pareiksti: Klausimas kaip susigyventi - taip kaip susigyveni su mirtimi ar panasia neisvengiamybe, tiesa sitos neisvengsi ir ji nuo taves nepriklauso,na nebent pats kazkam givybe atimtum...
Bet gryzkim prie neisstikimybes: ji skaudina ir apauga ,apsunkina tavo siela kaip rudys, ir laikas kazi ar labai isgydo,nebent uzkisi kazkur samones kamputi situos prisiminimus.. O jei pats taip pasielgei ir nematai nieko blogo,tai susirask ir tokia pat "antraja puse" kuri mano taip pat, o jei tavoji tau uztrenke duris po nosim del to tai buk vyras ir suprask,nepaistyk bent jai nieku, tokiu pvz. kad tikrai gailiesi ir daugiau niekada ,niekada...
Buna taip kad 1as nuejo i sali,o kitas suzino ir gailisi pvz. jis labai norejo,bet susilaike,nors tas 3ias zmogus tikri buvo to vertas,bet susilaike.. Sako: na nuejo,tai ir tu atsakyk tuo paciu,bet jei tas zmogus su kuriu tu kazkada norejai "nueiti" dabar toli,ar jis turi seima ir tu is pagarbos jam (ir sau zinoma) negali to siulyt.. Tai ka, lieka su betkuo, 1u pasitikiusi, ko pasekoje saves poto nekestum!!!?

Svetė

S

256 įrašai

2010/03/17 16:08:28 16:08:28

Nu da, Lelis čia pats negarbingiausias!

Svečias

S

689 įrašai

2010/12/30 11:17:16 11:17:16

Laurynas-IX:
audrys155: Nezinau ka daryti. Tiksliau zinau, bet ramybes nerandu. Pagavau savo brangiaja apgaudinejant. Tiksliau jau zinojau, ir tai tesesi gana ilgokai. Norejau, kad pati pasakytu. Daug kartu bandziau kalbetis, bet atsimusdavau kaip i siena. Meluodavo, ligoniu isvadindavo. Maniau gal istikruju ligonis, bet norejau isitikinti. Nusipirkau blake, sunkiai sekesi pagauti. Bet kaip sakoma, melo kojos yra trumpos. Ir ka, pagavau per musu jubilieju. Vede jau 15 metu. Nelinkeciau niekam isgirsta ta ka isgirdau as apie save, kai ji kalbejosi telefonu su savo linksmakociu. Nieksas, svolacius ir anoks. Buvau numestas kaip mazgote jam po kojomis. Aisku, namuose buvo pragaras. tai jau praejo keturi menesiai. As noriu skirybu ji ne. Tipo bandom lipdyti santykius. Jei as toks ir anoks: kuri moteris su tokiu noretu gyventi?

Ką ten lipdyti ruošiesi? Žmogau bėk kuo toliau ir kuo greičiau nuo jos, tau nuodus į ausį pila, o tu ramus sėdi, daugiau savigarbos! Ji tau melavo, ligoniu vadino į akis, nori tave palaužti, įtikinti, kad žalia tai kas raudona, galų gale pats tiesos neatskirsi, gal net patikėsi, kad jokio meilužio niekada nebuvo... ir tapsi mazgote į kurią kojas šluostysis. Teko tų nuodų ragauti, atsilaikiau, paskui buvo juokinga stebėti kaip laužo daiktus, nes pačio palaužti nepajėgia. Stiprybės!

lygiai ta pati tenka isgyventi sia akimirka. zinau kaip skauda - meluoja gyvate i akis ir kaltina mane pavydumu. imsiuosi konspiraciniu priemoniu - GPS sekli, pasiklausymo iranga (blake) ir visus argumentus ir irodymus sukyciu nepatepes per antra gala. Cyps mano mylima brangute , tik is dar didesnio skausmo. Tik zinokit vyrukai - geriausias kerstas yra saltas ir apgalvotas. Ir geriausia nesielgt taip kaip jos. Geriau sugriaut tokioms gyvenymus taip, kad kasdien tektu ciulpti uz grasius pragyvenymui..
Kaip gaila, kad tai turesiu padaryt dar mylimai, graziai, seksualiai, bet pasiklydusiai 1 metu nuostabaus sunaus mamytei ..............!!!!!!!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 12:07:43 12:07:43

Idiotas ir ne daugiau! Aš tai tokį pavyduolį seniai būčiau pavariusi von.

renata_

R

358 įrašai

2010/12/30 15:32:25 15:32:25

O tu svety, tai turbūt angelas Nebrandus (švelniai tariant) tavo požiūris.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/12/31 10:18:42 10:18:42

svecias:

lygiai ta pati tenka isgyventi sia akimirka. zinau kaip skauda - meluoja gyvate i akis ir kaltina mane pavydumu. imsiuosi konspiraciniu priemoniu - GPS sekli, pasiklausymo iranga (blake) ir visus argumentus ir irodymus sukyciu nepatepes per antra gala. Cyps mano mylima brangute , tik is dar didesnio skausmo. Tik zinokit vyrukai - geriausias kerstas yra saltas ir apgalvotas. Ir geriausia nesielgt taip kaip jos. Geriau sugriaut tokioms gyvenymus taip, kad kasdien tektu ciulpti uz grasius pragyvenymui..
Kaip gaila, kad tai turesiu padaryt dar mylimai, graziai, seksualiai, bet pasiklydusiai 1 metu nuostabaus sunaus mamytei ..............!!!!!!!!!!

Labai nebrandus izeisto zmogaus mastymas. Jeigu zmona tikrai tokia sliundra, tai graziuoju skirkis ir augink sunu pats. Tik nereikia kurti paranoisku planu, bus tik blogiau visiems , tame tarpe ir vaikui. Ypac vaikui.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/31 10:51:27 10:51:27

Reikia su ja susigyventi, susidraugauti ir žinoti, kad ji neišvengiama.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/31 11:17:53 11:17:53

Nematau reikalo susigyventi su nenormaliais dalykais. Ir apskritai netikiu, kad tai įmanoma.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume