Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/12 22:08:54 22:08:54

kristina: Pragyvenau su savo vyru 10 metu.Turime 2 vaikus ,is kuriu vienam dar tik 6 menesiai,skirtis nenoriu.As taip pat suzinojau kad mano vyras man neistikimas,susitinka su ja ,ji irgi turi drauga,slepia nuo savo draugo santykius su mano vyru as zinau jos telef nr. ir nezinau kaip pasielgti,ar jai paskambinti ir pagasdinti kad apie ja suzinos jos draugas,ar pasakyti kad paliktu vyra mano ramybeje.Mano vyras tvirtina kad jokios meiluzes neturi,bet as zinau kad jis meluoja,nes radau telefone zinutes kurios buvo skirtos jai.Jis susitinka su ja ,o man vyras sako kad su reikalais vaziuoja pas drauga.Jis su ja praleidzia tik kelias valandas,nes kad nieko neitarciau.Bet manau kad visos moterys turi intuicija,tai jaucia.

Galite elgtis bet kaip: pašantažuoti kad sužinos jos draugas; pasekti vyrą iki jos namų ir pagauti jį pvz. išeinant iš jos... Bet viskas priklauso nuo to, ko jūs norite. Norite išlaikyti šeimą - pasakykite jam apie tai tiesiai ir paprašykite atvirai prisipažinti. Man kadaise būtent tokia taktika padėjo, jis prisipažino tik tada, kai pažadėjau atleisti.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/13 12:21:15 12:21:15

Bet gi tai negarbinga, ponios ir ponai! Tai labai žema: sekti, raustis po vyro kišenes ir telefoną ar kompą. Jei man taip nutiktų - iškart tuo viskas ir pasibaigtų. Garbė ir laisvė brangesnė ir už gyvybę. Be abejo, daug kas šiandien nežino, kas ji yra?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/13 12:38:28 12:38:28

Lelis Borgia: Bet gi tai negarbinga, ponios ir ponai! Tai labai žema: sekti, raustis po vyro kišenes ir telefoną ar kompą. Jei man taip nutiktų - iškart tuo viskas ir pasibaigtų. Garbė ir laisvė brangesnė ir už gyvybę. Be abejo, daug kas šiandien nežino, kas ji yra?

tikra tiesa

Svetė

S

256 įrašai

2010/01/13 13:11:46 13:11:46

kristina: as zinau jos telef nr. ir nezinau kaip pasielgti,ar jai paskambinti ir pagasdinti kad apie ja suzinos jos draugas,ar pasakyti kad paliktu vyra mano ramybeje.

Miela kristina, uzjauciu, bet ar manote, kad paskambinus meiluzei ir su ja pasnekejus ar ja pagasdinus jusu seimos problemos issispres? Na, susiras vyras dar kita meiluze, tik si karta geriau slepsis... Jus ruosiates kovoti su pasekmemis, tai beprasmiska. Geriau jau pasiulykite vyrui issikraustyti, padekite susikrauti daiktus, elkites kaip nors netradiciskai, ne "bega - reikia pagauti", o "bega - na ir viso gero"...
Bet man nesuprantamas pats temos formulavimas - "kaip susigyventi su neistikimybe". O kodel su ja reikia susigyventi? Cia autorius praso recepto, kuris padetu gyventi su neistikima zmona, nes, is visko sprendziant, jau nusiteike likti su ja toliau? Nepykit, bet toks vyras yra skuduriukas, tokio negerbciau, zmona turbut sekmingai ta ir daro...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/13 14:08:30 14:08:30

as po vyro kisenes nesiknisu ir jo telefono netikrinu,tik turbut yra moters intuicija,paemiau viena diena telefona ir radau jo drauges rasytas zinutes.As manau kad tai tesiasi jau senai tik visada savo vyru pasitikejau,jo niekada nekontroliavau,bet va paeme yla is maiso ir islindo

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/13 15:27:13 15:27:13

Gyvenkit vaikai taikiai,kad ir po vienu stogu,kruskites su kuo tik patinka.Argi tai didele beda kas kur ka imerks ar duos imerkt.
Stai musu salies sviesuoliai paklausti:ar esate istikimi?Atsakymas daznas:dvasiskai visada.

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/13 15:58:30 15:58:30

Man regis - sekti, tikrinti telefoną, kišenes, yra žema. Ar jūs pačios savęs nebegerbiate??? Ko verta bus ta jūsų santuoka, išsaugota gasdinimais, grasinimais ir pan. Ar ir visą likusį gyvenimą žadate pragyventi taip betikrindamos??? Nuo geros moters padorus vyras nenuklys į šoną. Todėl jei nuklydo, pamąstykite: vadinasi, kažkas buvo negerai jūsų santykiuose, ar pačioje jumyse. O gal vyras nuklydo, nes turi polinkį tam, tada ar reikalingas jums toks nuolat klaidžiojantis vyras? Ramiai pamąstykite - o gal tai buvo vienkartinis dalykas, kurį sugebėsite atleisti ir pamiršti, ir kažkiek abu pasikeisti, kad abiems būtų gerai kartu ir nereiktų nieko iš šalies. Kovojama ne su pasekmėmis, o ieškoma priežasčių... O blogiausias dalykas, ką galite padaryti, tai vytis tokį vyrą su kočėlu, riksmais ir grasinimais. Vyras ne gyvulys, o santuoka - ne lažas, kurį privaloma eiti. Santuoką išsaugoti norėti ir stengtis turi abu.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/13 16:08:16 16:08:16

Svečias: as po vyro kisenes nesiknisu ir jo telefono netikrinu,tik turbut yra moters intuicija,paemiau viena diena telefona ir radau jo drauges rasytas zinutes.As manau kad tai tesiasi jau senai tik visada savo vyru pasitikejau,jo niekada nekontroliavau,bet va paeme yla is maiso ir islindo

O Jūs nemanote, miela internaute, kad vyras gali turėti moterų - draugių ir labai gerų? Kai kuriose darbinėse, kūrybinėse srityse, kur kas geresnių už jus? Dieve, kur ir kokiame amžiuje mes gyvename, kad dar taip barbariškai galvojame ir elgiamės? Moterys šiandien yra lygios ir visavertės su vyrais, o kai kur ir pranašesnės - stipriai lenkia mus. Nepagalvojate, kad gal tas vyras myli ir rūpinasi bendrais vaikais, šeima, bet turi daug gerų draugių moterų ir ne vien seksui? Kur mes gyvename ir kur ruošiamės nueiti su tokia Lietuva? Juk ne šiaip sau mums taip nesiseka ir trečdalis gali atsidurti už borto ir be pajamų, be solidarumo. Man į galvą nešautų mintis knaisiotis po žmonos rankinę, kapstytis po jos telefoną ar siekti nugvelpti slaptažodžius ir kitokius kodus kieno nors, kad demaskuoti žmoną. Šeima yra susitarimo bendras reikalas ir žmona, ir vyras žmogui nėra viskas, kaip ir užaugę vaikai, kurie jau nebėra tu, aš ar dar kas nors. Mes nesame daiktai ir ne viskas yra ekonomika, kad ir kiek jie būtų svarbūs. Ne viskas yra šeima, nesvarbu, kad ji ir be galo svarbi, bet svarbesni vaikui yra konkretus mama, tėtis, brolis, sesė, seneliai, tetos ir dėdės, pagaliau Tėvynė, kurie nevisada telpa į konkrečią apibrėtą šeimą su vienu viršininku ir savininku žmona. O kodėl turi išeiti vyras ar žmona, jei tai jo nuosavybė, o kur elementarus žmoniškumas, nors ką čia kalbėti, kai šeimose, mokykloje, teismuose vyksta karas - tautiečiai pliekiasi "nuo dūšios"?

PWD.

P

12 įrašai

2010/01/13 20:36:52 20:36:52

Gerbiamas Lelis Borgia. Ką nori pasakyti tais lyriniais nukrypimais apie ekonomika, tesmus net Lietuvos padėtį. Kažką bandai pateisinti? Vedybos tai ne verslo sutartis, kurią galima keisti kas metus ar Kubiliui pakėlus PVM 1%. Ją galima tik nutraukti. Aš nors ir netikintis, bet bijau ir paklausti ką manai apie santuokos sakramentą...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/14 09:17:28 09:17:28

Aš už tai, kad šeimos negriūtų ir nieks nesidarytų abortų. Bet yra dar ir tikrovė, kurios neigti nepatariu. Žmogus turi prigimtį, o ji va štai kokia - skaityk pasaulio istoriją ir savo genus, kaip giminės ir pasaulio archyvą, tada geriau suprasi ir santuokos sakramentą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume