Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

KAIP SUSIGYVENTI SU NEISTIKIMYBE?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/11 22:56:53 22:56:53

patyres: nezinau, gal laikas sustatys viska i savo vietas, kol kas dar gyvenam po vienu stogu, bet ar ilgai...Pasikartosiu, tikrai geriau nieko nezinot , kad zmona turi meiluzi. Kiti kazkaip nesureiksmina ,nu viena kart nu du , bet kai suzinai, kad daugiau kaip pusmeti tas tesiasi... sakau, man zeme dingo is po koju, kad taip darytu mano zmona , triju vaiku mama, net kai gavau anonimini skambuti nepatikejau.o kai pradejau sekti, isvadino mane paranojiku...Dabar as neparanojikas , dabar as buves naivuolis , kuris sventai tikejo savo isrinktaja...

Taip turėjo būti, kad sužinojote, nieko nebūna šiaip sau. Deja taip nutinka, ir tai labai skaudu.
Aš visada norėjau žinoti tiesą, bet niekada jos nemedžiojau - ji pati mane surado - tokia kaip pas jus...Nesusigyvenau. Nes nebemylėjau jo daugiau po to.

niekas

N

62 įrašai

2010/01/12 05:29:39 05:29:39

Niekada netikejau ir vargu ar pavyks patiketi,kad susipazine,isimyleje,susituoke du zmones daugiau niekada nepaziures,nenuklys i sona...
Kas nesa laime,neisvengiamai atnes nusivilima...

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/12 08:55:52 08:55:52

Manau, skyrybos, judvieju atveju, vienintele iseitis. Ir delsti nereikia. Kuo greiciau issiskirsit, tuo geriau bus tau. Po tokio pazeminimo, paniekinimo, isdavystes, bendros ateities negali buti. Sutiksi tokia, kuri tave vertins ir gerbs. Ir bus istikima. Stiprybes ir sekmes!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/12 09:02:54 09:02:54

Niekas: Niekada netikejau ir vargu ar pavyks patiketi,kad susipazine,isimyleje,susituoke du zmones daugiau niekada nepaziures,nenuklys i sona...

O aš tikiu, kad ištikimybės esama. Nes pati esu tokia .

niekas

N

62 įrašai

2010/01/12 09:17:55 09:17:55

samanta:
Niekas: Niekada netikejau ir vargu ar pavyks patiketi,kad susipazine,isimyleje,susituoke du zmones daugiau niekada nepaziures,nenuklys i sona...

O aš tikiu, kad ištikimybės esama. Nes pati esu tokia .

Sveikintina,kad tokia esi,bet tikimybe vistiek islieka,jog partneris toks nebuvo/nera/nebus...stai auksciau komentaves zmogus,ta paliudijo,nors tai tik vienetinis pavyzdys...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/12 09:33:18 09:33:18

Niekas:
Sveikintina,kad tokia esi,bet tikimybe vistiek islieka,jog partneris toks nebuvo/nera/nebus...stai auksciau komentaves zmogus,ta paliudijo,nors tai tik vienetinis pavyzdys...

Žinau, bet tikėti reikia. Man tai svarbu. Netikėčiau - nesileisčiau net į santykius.

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/12 11:41:25 11:41:25

Reikia su ja susitaikyti, susigyventi, žinant, kad ji neišvengiama ir negadinti gyvenimo nei sau, nei kitam.

niekas

N

62 įrašai

2010/01/12 17:03:56 17:03:56

Svečias: Reikia su ja susitaikyti, susigyventi, žinant, kad ji neišvengiama ir negadinti gyvenimo nei sau, nei kitam.

Tada kam vertybes,jei jos nevertinamos?
Jei moterys itariamos,kad keliauja kairen,desinen-vyrams "paranoja"?Jei vyras keliauja,tada jis pats baisiausias zmogus ant svieto?Tikriausiai,patys patvariausi ir neskausmingiausi santykiai,kai vyras ir moteris leidzia vienas kitam "eiti",jei kazkuriam norisi?

kristina

K

20 įrašai

2010/01/12 21:52:17 21:52:17

Pragyvenau su savo vyru 10 metu.Turime 2 vaikus ,is kuriu vienam dar tik 6 menesiai,skirtis nenoriu.As taip pat suzinojau kad mano vyras man neistikimas,susitinka su ja ,ji irgi turi drauga,slepia nuo savo draugo santykius su mano vyru as zinau jos telef nr. ir nezinau kaip pasielgti,ar jai paskambinti ir pagasdinti kad apie ja suzinos jos draugas,ar pasakyti kad paliktu vyra mano ramybeje.Mano vyras tvirtina kad jokios meiluzes neturi,bet as zinau kad jis meluoja,nes radau telefone zinutes kurios buvo skirtos jai.Jis susitinka su ja ,o man vyras sako kad su reikalais vaziuoja pas drauga.Jis su ja praleidzia tik kelias valandas,nes kad nieko neitarciau.Bet manau kad visos moterys turi intuicija,tai jaucia.

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/12 22:08:33 22:08:33

Niekas:
Svečias: Reikia su ja susitaikyti, susigyventi, žinant, kad ji neišvengiama ir negadinti gyvenimo nei sau, nei kitam.

Tada kam vertybes,jei jos nevertinamos?
Jei moterys itariamos,kad keliauja kairen,desinen-vyrams "paranoja"?Jei vyras keliauja,tada jis pats baisiausias zmogus ant svieto?Tikriausiai,patys patvariausi ir neskausmingiausi santykiai,kai vyras ir moteris leidzia vienas kitam "eiti",jei kazkuriam norisi?

Ech, damos, ka jus kalbate, pats baisiausias zmogus? Vertybiu yra kur kas svarbesniu ir didesniu nei seksas, na, kad ir ta pati draugyste. Gaila, kad moterys gyvena su vyrais taip ir nesuzinodamos, kas yra draugyste - jos taip ir nepatyrusios. Nugyvena sau amzeli be draugystes jausmo ir jos teikiamu privalumu, viska suvesdamos i seksa. Negi jus tik seksas su vyrais tesieja? O gaila, kad taip. Nyku ir liudna. Mes tikejomes is jusu daugiau, bet pasirodo...gavosi kaip visada.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume