Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 20:14:49 20:14:49

Auksinis Kardas: [u:304y7kcd]Zinai, jau jeigu tau apsipirkinejimas maximoje iki asaru privest gali... [/u:304y7kcd]
Ir pati supranti, kad del tokios nesamones isterikuot nereikia, pasikalbesi ir ziuresit kaip toliau bus. Neklausyk kitu "kaip turetu buti NORMALU", nes normalu yra apskritai apmoket saskaitas, o kas ir kaip apmoka cia jau yra dvieju zmoniu susitarimas. Cia tas pats kaip klaust kokia poza myletis ar kaip buciuotis yra normalu. Kaip kam patinka, taip tas ir daro ir jums turetu but nusi... ka kiti daro ar mano apie jus, svarbu kad abu laimingi ir patenkinti. O jis nezinos, kad tu nelaiminga, kol jam nepasakysi.

Tiesa pasakius šioje vietoje juoktis nederėtu. Pas mane dvi mergaitės, susimaščiau

swx

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 20:22:43 20:22:43

Svečias:
Tiesa pasakius šioje vietoje juoktis nederėtu. Pas mane dvi mergaitės, susimaščiau
swx

Kai Jack Daniels'o akcija maximoj baigesi buvo tikrai graudu Tokia situacija pateisinama, visa kita krokodilisku asareliu neverta

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 20:23:53 20:23:53

Kas tikrai aišku, tai kad abi pusės turi kalbėtis. Bet kalbėtis šiais klausimais yra labai sunku... Bent jau man būtų labai sunku. Piniginiai reikalai dažnai labai skaudžiai sprendžiami dėl to, nes abi pusės ''įžiūri išnaudojimą''. Apskritai požiūrį į finansinius klausimus žmonės atsineša iš savo šeimų arba tas modelis kažkaip susiformuoja pačių gyvenime.

Svetė

S

256 įrašai

2009/07/02 21:09:19 21:09:19

Visų pasisakymų neperskaičiau, todėl gal kartosiuos. Bet man atrodo, kad, jeigu vyra nori turėti MOTERIŠKĄ moterį, jis turi (pagal savo galimybes) moteriškumą puoselėti. O tai yra ir papuošalai, ir rūbai ir kt... Pasižiūri į moterį- kaip ji atrodo ar blizga akys ir aišku, kokį vyrą ji turi. O kai vyrai kalba apie lygias teises, tai jų žmonos tampa kelnėtomis skalbimo ir kitokiomis mašinomis, vaikų gimdymo ir prižiūrėjimo aparatais, neturi laiko ar pinigų savęs prižiūrėti, nutunka, suvargsta... ir tada jie pradeda akis ganyti į kitas moteris, kurios turėjo dosnesnius vyrus ar meilužius... Jeigu vyras man dovanoja dovaną, aš suprantu, kad jis manimi domisi kaip moterimi. Aišku, aš nekalbu apie paplitusį piknaudžiavimą vyro pinigais.

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/07/02 21:14:25 21:14:25

Kadangi teko turet turtiniu konfliktu su paciais artimiausiais asmenimis, tai galiu si ta pakomentuot.
Norint isprest turtinius konfliktus reikia stengtis kuo labiau atskirt jausmus, meile, santykius nuo gryno isskaiciavimo ir savo asmeninio intereso ginimo. Kai viskas suplakama i kruva, gaunasi tikra kose, santykiai bereikalingai genda ir gaunam visokius absurdiskus argumentus pvz."jei mane is tikro myletum, butum nupirkes man suknele vietoj tos kvailos savo video kameros". Finasinius, materialius klausimus geriausia sprest labai dalykiskai ir derybomis kaip dviems verslo partneriams.
Taip pat butina nuosirdziai kiekvienam pripazinti savo savanaudiskus asmeninius interesus. Is tikruju tureti savo asmeninius interesus yra net labai sveika. Problemos prasideda kai zmogus bijo pripazinti savo asmeninius interesus, jaucia kazkokia geda ar kalte. Ir tada tos negatyvios emocijos nesamoningai permetamos partneriui, zmogus nesamoningai bando sviesinti savo baltinius juodindamas kazka kita ar net paversdamas kazkokiu baubu. Tada vietoj pripazinimo "taip as noreciau, kad ta ir ta man nupirktum" gauname kaltinimus "skupas", "jis gi nemazai uzdirba, ka jam 500 Lt gaila" ir pan.

Konkreciu autores atveju, jei manai, kad butu teisinga, jog daugiau uzdirbantis vaikinas subsidijuotu tavo kaip studentes gerbuvi, tai pirmiausia pati sau pripazink ta savo asmenini nora, o po to beliks tik isreiksti ji savo vaikinui, ir susitart del kazkokios pajamu perskirstymo sistemos.
Absurdiskai skamba ir tas nuolatinis mokejimas is dvieju piniginiu. Jei jis skrupulingai seka savo islaidas, tegul tada tiesiog renkasi cekius, skaiciuojasi ir menesio gale matys kam kiek isleidzia.

Del emocines puses. Jei turi kazkokia vizija, norus kaip vyras turetu elgtis su mergina viesose vietose, kaip noretum jaustis. Visa tai yra puiku, belieka papasakot apie tai tam savo draugui. Tuo paciu butu gerai jei paklaustum gal ir jis is taves kaip merginos kokiu noru turi

Nerijukas

N

39 įrašai

2009/07/03 04:11:49 04:11:49

Dar buna ir tokia situacija...dirbi,ari,i seima pinigeli tempi,ja visa islaikai...smagu ir jokiu problemu,kai sekasi...netekus darbo,paprastai ir atlyginimu is dangaus negauni...tada vajej koks didelis stresas "seimai",kai del pajamu reikia pasistengti ir islepintai zmonelei:D

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/03 04:56:15 04:56:15

Nerijukas: Dar buna ir tokia situacija...dirbi,ari,i seima pinigeli tempi,ja visa islaikai...smagu ir jokiu problemu,kai sekasi...netekus darbo,paprastai ir atlyginimu is dangaus negauni...tada vajej koks didelis stresas "seimai",kai del pajamu reikia pasistengti ir islepintai zmonelei:D

Dieve, kokie Jūs visi įdomūs... Neina kalba apie tai, kad žmona ar draugė dėl pajamų nesirūpina. Ar apie visos šeimos išlaikymą. Kalba yra apie kiekvieno cento susiskaičiavimą! Apie tai, ar gerai uždirbantis vyras negalėtų prisiimti šiek tiek didesnės finansinės naštos, jei jo draugė studentė! Apie prekybos centre mokėjimą iš dviejų piniginių ir į kur tai veda!
Normalioje šeimoje, kai vyras netenka darbo, išlaiko žmona ir tai natūralu, kol jis randa darbą.

matas44

M

174 įrašai

2009/07/03 05:31:39 05:31:39

Turbut niekas sitoje diskusijoje ir nesake kad centu skaiciavimas yra gerai. Mes nezinome visos situacijos. Gal vaikinas kazkam taupo didesniam, aplamai tokie dalykai sprendziami kalbantis.
Be to, negi jus galvojate kad prisipratinus drauge/zmona prie to, kad viska vyras apmoka, po to po kokiu 5 metu vyrui praradus darba, seimoje nekils jokios itampos?? Zmona taip ima ir is karto pradeda nesioti praeitu metu sukneles ir batus...? Juokinga. Todel geriausiai yra kai moteris prie to pratinama santykiu pradzioje, zino pingiu verte, aisku neperlenkiant lazdos.
As beje santykiuose turejau tokia studente, kuri studiju metais isgyveno is 300lt/men, o po to pradejus gyventi kartu nesuprasdavo kaip as negaliu nupirkti jai keliones i turkija.., nors pinigu jos poziuriu tam yra. Deja, as negalejau leisti moteriai valdyti pinigus, kuri sakydavo kad ji per ispardavimus negali pirkti batu, nes ten atseit jau tik nekokie like.. Negalejau sau leisti su moterimi tureti bendra pinigu katila kuri galedavo vienai vakarienei dviese isleisti 100lt.., nes tik taip anot jos parodoma kad as jai svarbus... ji matote darydama vakariene neskaiciuodavo...nu naciort kaip sakoma..

Kas liecia del vakarienes netaupymo.. Kaip jus netaupot vakarienei? Perkant brangesne mesa ar specialiai del vakarienes perkant kokius nors pobrangius ananasus? Argi ingredientu brangumas yra vakarienes esme? Paprasti sumustiniai su daktariska desra kartais parodo daug didesne pagarba negu koks nors triguba kaina uzkeltas ananasas.. Paprastas pliusinis meskiukas uz 20lt daznai yra geresne dovana negu brangiausias ziedas. O jei taip nera, susirupinkit savo tikrosiomis vertybemis ir su kuo bendraujate.

ugnelė:
Nerijukas: Dar buna ir tokia situacija...dirbi,ari,i seima pinigeli tempi,ja visa islaikai...smagu ir jokiu problemu,kai sekasi...netekus darbo,paprastai ir atlyginimu is dangaus negauni...tada vajej koks didelis stresas "seimai",kai del pajamu reikia pasistengti ir islepintai zmonelei:D

Dieve, kokie Jūs visi įdomūs... Neina kalba apie tai, kad žmona ar draugė dėl pajamų nesirūpina. Ar apie visos šeimos išlaikymą. Kalba yra apie kiekvieno cento susiskaičiavimą! Apie tai, ar gerai uždirbantis vyras negalėtų prisiimti šiek tiek didesnės finansinės naštos, jei jo draugė studentė! Apie prekybos centre mokėjimą iš dviejų piniginių ir į kur tai veda!
Normalioje šeimoje, kai vyras netenka darbo, išlaiko žmona ir tai natūralu, kol jis randa darbą.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/03 05:50:27 05:50:27

matas44: Turbut niekas sitoje diskusijoje ir nesake kad centu skaiciavimas yra gerai. Mes nezinome visos situacijos. Gal vaikinas kazkam taupo didesniam, aplamai tokie dalykai sprendziami kalbantis.
Be to, negi jus galvojate kad prisipratinus drauge/zmona prie to, kad viska vyras apmoka, po to po kokiu 5 metu vyrui praradus darba, seimoje nekils jokios itampos?? Zmona taip ima ir is karto pradeda nesioti praeitu metu sukneles ir batus...? Juokinga. Todel geriausiai yra kai moteris prie to pratinama santykiu pradzioje, zino pingiu verte, aisku neperlenkiant lazdos.
As beje santykiuose turejau tokia studente, kuri studiju metais isgyveno is 300lt/men, o po to pradejus gyventi kartu nesuprasdavo kaip as negaliu nupirkti jai keliones i turkija.., nors pinigu jos poziuriu tam yra. Deja, as negalejau leisti moteriai valdyti pinigus, kuri sakydavo kad ji per ispardavimus negali pirkti batu, nes ten atseit jau tik nekokie like.. Negalejau sau leisti su moterimi tureti bendra pinigu katila kuri galedavo vienai vakarienei dviese isleisti 100lt.., nes tik taip anot jos parodoma kad as jai svarbus... ji matote darydama vakariene neskaiciuodavo...nu naciort kaip sakoma..

Kas liecia del vakarienes netaupymo.. Kaip jus netaupot vakarienei? Perkant brangesne mesa ar specialiai del vakarienes perkant kokius nors pobrangius ananasus? Argi ingredientu brangumas yra vakarienes esme? Paprasti sumustiniai su daktariska desra kartais parodo daug didesne pagarba negu koks nors triguba kaina uzkeltas ananasas.. Paprastas pliusinis meskiukas uz 20lt daznai yra geresne dovana negu brangiausias ziedas. O jei taip nera, susirupinkit savo tikrosiomis vertybemis ir su kuo bendraujate.

ugnelė:

Vakarienės netaupymas - tai ne brangių ingredientų naudojimas. Tai iš idėjos darymas tai, ką sumanei. Gera vakarienė gali būti tik vynas, bet plius programa su avantiūra be piniginių išlaidų ar bilietai į teatrą. Gera vakarienė yra ir elementariausio omleto labai įdomus receptas ar ekstravagantiškas desertas! Aš būtent neakcentuoju dovanų. Aš akcentuoju, kad toks skrupulingas skaičiavimas pabrėžia nepagarbą - toks yra mano supratimas. Aplamai laimė ne piniguose ir ne jų kiekyje, o gal pačiame požiūryje į pinigus ir jų parskirstymą.
P.S. namie šeimos pinigus valdžiau aš, prisipažįstu... 20 metų paimtą kreditą būstui grąžinau per 5 metus, nors vyras siūlė mažiau taupyti...

kora

K

2495 įrašai

2009/07/03 07:21:31 07:21:31

VIKTORIJA2009: ... ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

"VIKTORIJA2009", kodel vaikina palieki nuosaly klausymu, kuriuos uzduodi nepazistamiems zmonems Ar tau jo nuomone nesvarbi

Manau, ne vyru, o vaikino savo logikos tau perprast nepavyksta, nes pasitikejimo tarp jusu dar nera.

O, kad savo pinigeliais nesitasko, tai pagarba jam, nes gal zino ju uzdirbimo kaina.
P.S. Atsakyti, ar normalu, manau, pirmoj eilej turetumet abu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume