VIKTORIJA2009
V
12 įrašai
2009/07/01 22:53:51 22:53:51
Noreciau isgirsti kitu nuomone. Draugauju su vaikinu du metus. Ir viskas butu labai gerai: jis geras, atitinka visus mano keliamus kriterijus, tik galvojant apie ateity mane neramina jo poziuris i pinigus ir perdetas skupumas. Jis uzdirbantis normaliai zmogus, bet labai taupo pinigus, ir labiausia zemina tokios situacijos, kad uz viska jis nori , kad moketume per puse, tikraja to zodzio prasme. Jeigu ateiname i parduotuve: mokame per puse, jeigu prekes naudojamos bendriems interesams. Visus kitus daiktus perkame atsikrai. Dovanos? Jos tik per sventes. Staigmenos? Kadangi is manes mazai ju gauna, gali buti del to ir pats nesistengiu ju rengti. O del ko nors kito... tarkime drabuziu, smulkmenu, papuosalu... niekada nebuvo taip, kad pasiulyti sumoketi. Noreciau paklausti kitu nuomones: ar tai normalu jeigu vaikinas mano, kad visos islaidos mokamos per puse, ir kad mergina savo reikmems viska turi pirktis pati... Klausiu del to, nes mane neramina si situacija, kaip butu sukurus seima ? Aciu uz komentarus ir sureagavima.
2009/07/02 05:10:06 05:10:06
Na, teko pabūvoti tokioje situacijoje. Tad dabar jau galiu pasakyti, kad mano nuomone, tai nėra normalu. Ir jei dabar tas neramina, tai pagalvokit, kas bus vėliau...
2009/07/02 05:37:03 05:37:03
.... Kažkas labai norėjo ligybės. ir pinigai visai ne pirmoje vietoje
swx
2009/07/02 06:00:50 06:00:50
Jei vaikinas siekia turetu panele padulkinimui ir draugams parodyti - tada nenormalu. Sakyciau jis loxas. Taciau jei jus siekiate seimos - viskas labai normalu. Ar gali buti normalioje seimoje kitaip? Viskas seimoje buna bendrai, o tu neturetum galvoti kad sukurusi seima turesi galimybe pagerinti savo islaidavimo rekordus. Dar yra atvejis kai moteris seimoje yra priedas prie skalbiankes. Tada viskas moteriai turetu buti nupirkta ir dovanu dazniau gausi.
O aplamai tokie klausimai dazniausiai kyla is nedarniu seimu kilusioms panelems, kurios visa gyvenima jaute ivairu nepritekliu, visa gyvenima mate kad uz pinigus galima daug nupirkti, bet niekada gyvenime nemate kaip pinigai uzdirbami. As tai vadinu "ubago sindromu". Siulyciau keisti poziuri - ne pinigai seimoje svarbiausi.
2009/07/02 06:27:19 06:27:19
Manau tau reikia labai rimtai pagalvoti ar tu galėsi su tuo susitaikyti. Kaip supratau tavo vaikinas skrupulingai planuoja pirkinius ir dalinasi išlaidas. Šiaip pagalvojus nėra blogai, bet aš pavyzdžiui mėgstu kartais pamaloninti kitą žmogų, padaryti staigmeną ir malonu kai mane palepina. Kitas dalykas, kad ateityje tavęs laukia kova dėl beveik kiekvieno pirkinio vaikui ar bendram naudojimui. Paprastai tokie žmonės jei mano, kad tas daiktas nereikalingas - atsisakys prisidėti prie jo įsigyjimo - o tu po prakaitu įrodinėsi, kad vaikui reikia vaikštynės ar dar ko nors. Sau tokios dalios tikrai nenorėčiau..
2009/07/02 06:29:06 06:29:06
Jei vainikas viska pirks, uz viska mokes, tai kur pana des savo finansus, gal i kojne? Na nebent jos tikslas but islaikytine, o gal tiesiog nedaeina, kad ir ji gali kartais moket .
2009/07/02 06:45:37 06:45:37
Kostikai, matosi, kad tu su tokiais žmonėm nesusidūrei pabandyk atspėti kas būtų tokioj šeimoj jei moteris netektų darbo ? Ar vaiko auginimo metu ? Nenoriu net apie tai galvoti... Šeimoj reikalinga savitarpio pagalba, o nea atiskaičiuoti centas į centą. Kai mano vaikinas neturėjo darbo išlaikiau jį gana ilgą laiką - nedarau iš to problemos - palaikiau jį kaip galėjau ir kaip mokėjau, kol susirado darbą.
2009/07/02 06:48:05 06:48:05
Jus pasidomekit, gal jis skupus ne is idejos, o turi kazkokiu tikslu:
pradet versla, statyt nama ar pan. Gal tai taps jusu bendru tikslu
ir sukursit puikia seima.
O jei skupus tiesiog taip ir jus jau dabar tai erzina, tai
palikit kuo greiciau. Visi marazmai su amzium astreja, senatvej
turesit dieda, kuris jusu kasnius skaiciuos ir ant pinigu ciuzinio
miegos.
2009/07/02 07:03:59 07:03:59
Lorele as kalbu ne apie tai, kada vienas nedirba, o kai dirba abudu. Kodel vaikinas turi vienas uz viska moket, jei jau poroje, tai negi negalima dalintis islaidom?
2009/07/02 07:10:55 07:10:55
geriausias sprendimas - išsiaiškinti, aptarti tai su savo draugu, sužinoti jo nuomonę ir motyvus kodėl jis taip elgiasi. Savo nuomonę šiuo klausimu turėkit ir jūs, ir, žinoma, būtų labai gerai, jei jūsų nuomonė būtų pagrįsta argumentais. O tada nuspręsit kas ir kaip bus.
Jei tai yra jūsų vaikino taupymas kažkokiam tikslui - valio, o jei ne... vargiai ar tai perspektyvu.... juk jei dabar jūsų tai netenkina, tai kaži ar susitaikysit su tokiu jo elgesiu ateityje. o ir ar verta?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume