Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

Svetė

S

256 įrašai

2010/11/16 14:19:34 14:19:34

Vakarietiskas variantas. Kiek turiu pazistamu, gyvenanciu su anglais, vokieciais, kol dar nesukure seimos, moka kiekvienas uz save, net metasi mokesciams. Tai netrukdo ju bendram graziam gyvenimui.

vvina

V

48 įrašai

2010/11/26 06:37:04 06:37:04

nesamones, o toliau bus dar blogiau..draugavau su tokiu..susirgau, prasau kazko atvezti, o jis -nelabai...
mano drauge toki vyra turejo, gyveno jo tevu name. kai eilini karta apsauke, ko ji vandens netaupo, per daznai skalbia ir vaika maudo -susirinko daiktus ir isejo..

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/26 07:42:30 07:42:30

skūpus ar neskūpus prirašyt galima ištisas paklodes nu ir kas iš to pasikeis gal mažiau skūpus tapsim,dovanų karalius miręs,švaistymuisi pinigų ne tie laikai reikia dar pagalvot ar skupus ar tiesiog priverstas pataupyt ,nevisi gi milijonieriai o jei rimtai tai viens kitam turi būt dosnūs vienodai o neturėt tokios nuostatos tu man turi duot nes aš noriu!

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/26 07:47:35 07:47:35

dėdulė: skūpus ar neskūpus prirašyt galima ištisas paklodes nu ir kas iš to pasikeis gal mažiau skūpus tapsim,dovanų karalius miręs,švaistymuisi pinigų ne tie laikai reikia dar pagalvot ar skupus ar tiesiog priverstas pataupyt ,nevisi gi milijonieriai o jei rimtai tai viens kitam turi būt dosnūs vienodai o neturėt tokios nuostatos tu man turi duot nes aš noriu!

Teisybe. O poto moterys pyksta, kad jas ne tiesiogiai perki. As aisku vel bandau grubiai juokauti, nesupykit.

[quote:3rgjf5l8]nesamones, o toliau bus dar blogiau..draugavau su tokiu..susirgau, prasau kazko atvezti, o jis -nelabai...
mano drauge toki vyra turejo, gyveno jo tevu name. kai eilini karta apsauke, ko ji vandens netaupo, per daznai skalbia ir vaika maudo -susirinko daiktus ir isejo..[/quote:3rgjf5l8]

Idijotu nemazai, cia jau ne skupumas, cia paranoja kazkokios formos Tik keista, kaip ji nemate jame tokiu pozymiu pries tai, nes gyventi su tokiais neimanoma, nes kambarioka kazkada panasu turejau, teko taupyti savo higiena, heh.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/26 15:59:24 15:59:24

Kaip kažkur skaičiau, dažnai merginos, atėjusios iš neturtingų šeimų, tikisi pagerinti savo gyvenimą turtingesnio vaikino sąskaita. Sutinku, kad finansinius reikalus geriausia dalintis per pusę, ir spręsti šaltai, kaip verslo partneriams. O apie išlaikymą ar bendrus finansus, kol dar nėra šeimos, neverta net kalbėti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/26 16:06:41 16:06:41

Autorei: kažin, ar tavo jausmą vaikinui galima būtų pavadinti meile. Galbūt tau tiesiog patogu su juo būti, patinka su juo mylėtis, leisti laisvalaikį. Kažin ar finansiniai reikalai turi ką nors bendro su meile.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/26 17:53:06 17:53:06

Svečias: Kaip kažkur skaičiau, dažnai merginos, atėjusios iš neturtingų šeimų, tikisi pagerinti savo gyvenimą turtingesnio vaikino sąskaita. Sutinku, kad finansinius reikalus geriausia dalintis per pusę, ir spręsti šaltai, kaip verslo partneriams. O apie išlaikymą ar bendrus finansus, kol dar nėra šeimos, neverta net kalbėti.

Jaigu mergina dar grazi ir sulaukia daug demesio is vyru, tavo teiginys dar labiau pasiteisina. Jos net neturedamos rimtu santykiu ar seimos, nori buti islaikytos/paremtos. Ziauru, bet tai tiesa ir tai atsakymas, kodel buvau paliktas ant ledo..

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/26 19:48:49 19:48:49

Maldininkas:
Svečias: Kaip kažkur skaičiau, dažnai merginos, atėjusios iš neturtingų šeimų, tikisi pagerinti savo gyvenimą turtingesnio vaikino sąskaita. Sutinku, kad finansinius reikalus geriausia dalintis per pusę, ir spręsti šaltai, kaip verslo partneriams. O apie išlaikymą ar bendrus finansus, kol dar nėra šeimos, neverta net kalbėti.

Jaigu mergina dar grazi ir sulaukia daug demesio is vyru, tavo teiginys dar labiau pasiteisina. Jos net neturedamos rimtu santykiu ar seimos, nori buti islaikytos/paremtos. Ziauru, bet tai tiesa ir tai atsakymas, kodel buvau paliktas ant ledo..

tu ant ledo buvai paliktas del savo bjaurumo. Blemba su tokiu isteriku gyvenime negaleciau buti, pamastyk pries kitos panos ieskodamas

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/26 19:59:08 19:59:08

Suabsoliutint nederėtų ,bet vis dėlto didesne dalimi tai tiesa Mykoliukas ja taip mylėjo kad net viešbutį sukombinavo,kokia miela ta Kristutė negaliu ir aš tokios noriu

Morta*

M

2 įrašai

2010/11/30 15:44:15 15:44:15

Svečias: .... Kažkas labai norėjo ligybės. ir pinigai visai ne pirmoje vietoje
swx

o tu rasyt nelabai moki, tai ka ten apie lygybe ismanai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume