matas44: Jei vaikinas siekia turetu panele padulkinimui ir draugams parodyti - tada nenormalu. Sakyciau jis loxas. Taciau jei jus siekiate seimos - viskas labai normalu. Ar gali buti normalioje seimoje kitaip? Viskas seimoje buna bendrai, o tu neturetum galvoti kad sukurusi seima turesi galimybe pagerinti savo islaidavimo rekordus. Dar yra atvejis kai moteris seimoje yra priedas prie skalbiankes. Tada viskas moteriai turetu buti nupirkta ir dovanu dazniau gausi.
O aplamai tokie klausimai dazniausiai kyla is nedarniu seimu kilusioms panelems, kurios visa gyvenima jaute ivairu nepritekliu, visa gyvenima mate kad uz pinigus galima daug nupirkti, bet niekada gyvenime nemate kaip pinigai uzdirbami. As tai vadinu "ubago sindromu". Siulyciau keisti poziuri - ne pinigai seimoje svarbiausi.
Perlenki į kitą pusę ir sprendi per kategoriškai (gal kokia skausminga patirtis, bet nebūtinai autorė yra tokia pati). Dalintis ar protingai elgtis su pinigais nereikškia, kad reikia bukai visur ir visada viską pjauti per pusę. Man jo vietoje esant būtų gėda. Taip dalinantis labai pabrėžiama "čia, žiūrėk,tavo", o "čia va mano" pusė. Nebėra "mūsų". Iškart programuojamas lengvas išsiskyrimas (turto pasidalinimo požiūriu), o jei yra mintis ji ir išsipildys. Atsitikus kažkokiai situacijai autorė galbūt išgirs "už save sumokėjau, nieko nežinau - čia mano stalo koja, ten tavo - nepatinka, išsidalinam galim skirstytis". Juk gali vieną kartą vienas, kitą kartą kitas sumokėti, galima vienam kitą palepinti, kažką padovanoti, kažkada ir per pusę susidėti. Net jei ir taupai geriems bendriems tikslams nepradėsi skaičiuoti - suvalgiau 103 gramus mėsos, tai tiek $ ir duosiu.