Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

23DYWR95

2

1 įrašai

2009/07/02 07:50:50 07:50:50

Aciu uz komentarus. Nezinau jo poziuris i pinigus mane neramina, bet kai visi kiti dalykai yra gerai, sunku vaikina mesti tik del to. Pinigai, as suprantu kad sunkiai uzdirbami ir labai gerai zinau, kaip uzdirbami... bet skaudziausia tas, kad kai prie kasos reikia issitraukti ir savo pinigine ir moketi per puse... tikrai jauciuosi zeminama... plius Jis tik dirbantis, o as esu dirbanti studente, mano socialine padetis kitokia... o gal jis manes nemyli... as nesuprantu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 08:00:07 08:00:07

pazystama situacija, as su savo vyru jau 7metai kartu, 3 metai susituoke, dar draugaujant buvo tokia kaip tavo situacija, paskui kartu pradejus gyventi irgi uz buta mokejom per puse uz maista per puse, kaip as tai vertinau? labai gerai, man patiko kad manes niekas neislaiko, jauciausi nepriklausoma, viskas atrode gerai.. kol nepradejau lauktis, rodos ir tada dar buvo neblogai, kol neistekejau, dar ir tada viskas per puse, o kai isejau i vaiko prieziuros atostogas, kai praejo du metai ir baigesi vaiko pinigeliai, o del tam tikru priezasciu vaikas darzelio nelanko, eme viena diena ir isprudo.. tavo vaikas tu ir pirk, tai taip isena kad as viena vaika psigimdziau, viena ir turiu ji islaikyti? manau tavo situacijoje geriausia jei jau tikrai manai kad galetum su juo gyventi, tiesiog pasikalbekite, suzinok koks jo poziuris i tam tikras situacijas ir dar norejau pridurti naivu tiketis kad kadanors kasnors pasikeis nes zmones jei jau keiciasi tai nebent i blogaja puse..

Autore situacijos.

A

1 įrašai

2009/07/02 08:26:42 08:26:42

Aciu, bet kaip patikrinti vaikina ... nes jis kalba labai graziai visada... ir jeigu kalbeti, jis visda kartoja, kad seima svarbiausia,.. kad viska tik del jos daryti reikia... bet kalba viena, o kai susiduriame realybe kai svetimi zmones -kambariokai nueje uz pietus mokame per puse... ;-( nezinau ar teisinti vaikina ar manyti, kad taip turi buti...

Lorele

L

135 įrašai

2009/07/02 08:31:19 08:31:19

Kostikas: Lorele as kalbu ne apie tai, kada vienas nedirba, o kai dirba abudu. Kodel vaikinas turi vienas uz viska moket, jei jau poroje, tai negi negalima dalintis islaidom?

Noriu tavęs paklausti, ar kada su merginai bendravai taip kad atsiskaitytum per pusę iki cento ? Aš net su draugais dalindamasi sąskaitą kavinėje apvalinu , vienas ar kitas litas dėl draugo man nėra principinis. Va apie tai būtent aš ir rašiau

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 09:14:18 09:14:18

matas44: Jei vaikinas siekia turetu panele padulkinimui ir draugams parodyti - tada nenormalu. Sakyciau jis loxas. Taciau jei jus siekiate seimos - viskas labai normalu. Ar gali buti normalioje seimoje kitaip? Viskas seimoje buna bendrai, o tu neturetum galvoti kad sukurusi seima turesi galimybe pagerinti savo islaidavimo rekordus. Dar yra atvejis kai moteris seimoje yra priedas prie skalbiankes. Tada viskas moteriai turetu buti nupirkta ir dovanu dazniau gausi.
O aplamai tokie klausimai dazniausiai kyla is nedarniu seimu kilusioms panelems, kurios visa gyvenima jaute ivairu nepritekliu, visa gyvenima mate kad uz pinigus galima daug nupirkti, bet niekada gyvenime nemate kaip pinigai uzdirbami. As tai vadinu "ubago sindromu". Siulyciau keisti poziuri - ne pinigai seimoje svarbiausi.

Perlenki į kitą pusę ir sprendi per kategoriškai (gal kokia skausminga patirtis, bet nebūtinai autorė yra tokia pati). Dalintis ar protingai elgtis su pinigais nereikškia, kad reikia bukai visur ir visada viską pjauti per pusę. Man jo vietoje esant būtų gėda. Taip dalinantis labai pabrėžiama "čia, žiūrėk,tavo", o "čia va mano" pusė. Nebėra "mūsų". Iškart programuojamas lengvas išsiskyrimas (turto pasidalinimo požiūriu), o jei yra mintis ji ir išsipildys. Atsitikus kažkokiai situacijai autorė galbūt išgirs "už save sumokėjau, nieko nežinau - čia mano stalo koja, ten tavo - nepatinka, išsidalinam galim skirstytis". Juk gali vieną kartą vienas, kitą kartą kitas sumokėti, galima vienam kitą palepinti, kažką padovanoti, kažkada ir per pusę susidėti. Net jei ir taupai geriems bendriems tikslams nepradėsi skaičiuoti - suvalgiau 103 gramus mėsos, tai tiek $ ir duosiu.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 09:17:35 09:17:35

Kostikas: Jei vainikas viska pirks, uz viska mokes, tai kur pana des savo finansus, gal i kojne? Na nebent jos tikslas but islaikytine, o gal tiesiog nedaeina, kad ir ji gali kartais moket .

Kostikai, čia nekalbama apie tai, kad vaikinas UŽ VISKĄ VISADA turi mokėti. Čia kalbama apie ABSOLIUTŲ IŠLAIDŲ DALIJIMĄSI, nepriklausomai nuo to, kas kiek uždirba! Aš manau, kad pagrindines stambesnes išlaidas galima dalytis, bet maistą prie kasos ar šiaip visokias bendras nedideles išlaidas galėtų apmokėti vaikinas. Nes jeigu jau taip skrupulingai skaičiuoti, moteris ir taip namie daugiau nuveikia ir šiaip - jeigu kiek didesnę išlaidų dalį jis - dirbantis prisiims, tai nuo to tik labiau gerbiamas bus... Aš čia turiu kategorišką nuomonę ir gana didelę patirtį. Aš neprašau, kad mane kas nors išlaikytų, bet toks vyro skaičiavimas jam pagarbos visai neprideda. Ir - šventa tiesa - tokios ydos sulig amžiumi vis aštrėja.

Dokas

D

426 įrašai

2009/07/02 09:34:27 09:34:27

ugnele siuo atveju sutinku, kai as rasiau komentara iki tiek smulkiai nebuvo isdestyta situacija

Dokas

D

426 įrašai

2009/07/02 09:35:58 09:35:58

Lorele iki to man neteko daeit, tikiuosi ir neteks, paprastai mes apsimokedavom pakaitom, vienur vienas kitur kitas ir jokiu priestaringu minciu niekam nekildavo

Lorele

L

135 įrašai

2009/07/02 09:43:37 09:43:37

Kostikas: Lorele iki to man neteko daeit, tikiuosi ir neteks, paprastai mes apsimokedavom pakaitom, vienur vienas kitur kitas ir jokiu priestaringu minciu niekam nekildavo

Va ir aš panašiai bendrus finansus įsivaizduoju Tiesiog turiu negerą "taupumo" pavyzdį šalia. Pas mane draugę toks vyras tai kai pas ją svečiuose buvo jos draugės vyras pareikalavo iš jos už torčiuką susimokėti iš savo lėšų

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 09:45:51 09:45:51

Man asmeniškai ši tema bus pati linksmiausia. Viena istoriją.
Jis turi namą ji pagimdė Jam mergaitę (plius du Jos sūnus). Gyveną susimetus jo name. Dalijasi šeimos išlaidas "pusiau".
Kadangi namas jo, uždirbtus pinigėlius kiša jo rekonstrukcijai. Automobilis taip pat jo, remontas vyro sąskaita. Ji juk juo nevažinėja.

Kai su darbais prasčiau Jis iš Jos pasiskolina pinigėliu ir tada gali išlaidomis dalintis pusiau....
Tai čia tik tiek kiek pasiguodė.

Maniau temoje apie pagarbą nekalbama. Tema juk apie skupumą. O kodėl turėtu vaikinas apmokėti, jis lengviau uždirbo? Ok ne prie kasos, namuose, ar taip lengiau ? Sutinku, moteris uždirba mažiau, tačiau kuo čia kaltas tas vaikinas? Jei po lygiai tai po lygiai. Namų ruošoje taip pat.
Čia mielosios ta karčioji piliulė, sulyg noru būti lygiomis.

Su torčiuku

swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume