Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 10:06:29 10:06:29

Visais laikais vyras buvo kaip ir šeimos išlaikytojas, o moteris - kūreno šeimos židinį, rūpinosi, kad jam būtų gera, jauku, kad namai būtų tas ramybės uostas, į kurį norisi sugrįžti. Aišku, gyvenimas keičiasi, atsiranda daug lygybės tarp vyrų ir moterų, tačiau vistiek moterys labiau rūpinasi namais ir vyru, ant jų pečių daugiau rūpesčių gula ir natūralu, jeigu vyras prisiima didesnę išlaidų dalį. Juo labiau, kad vyrai dažnai pageidauja, kad dar tos jų moterys būtų jiems gražios, dailiai apsirengę ir pan.
Iš čia ir ta pagarba - aš negalėčiau gerbti vyro, kuris pareikalautų susimokėti už savo torto dalį ar dar kažką taip suskaičiuotų. Ir lygiai pati niekada neskaičiuoju savo įdėto laiko, meilės ar darbo mylimam žmogui.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 10:12:14 10:12:14

O dar sako, kad moterys nenuperkamos. Apmokek saskaita restorane, maximose, nupirk viena kita skudureli, kas savaite geliu ir ji tave dievins. Nesvarbu, kiek tinka/patinka vyras, svarbu kaip labai jo pavydi drauges, o juk apie toki, su kuriuo per puse saskaitas reikia apmoket net geda podruskems pasakot...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 10:21:44 10:21:44

ugnelė: Visais laikais vyras buvo kaip ir šeimos išlaikytojas, o moteris - kūreno šeimos židinį, rūpinosi, kad jam būtų gera, jauku, kad namai būtų tas ramybės uostas, į kurį norisi sugrįžti. Aišku, gyvenimas keičiasi, atsiranda daug lygybės tarp vyrų ir moterų, tačiau vistiek moterys labiau rūpinasi namais ir vyru, ant jų pečių daugiau rūpesčių gula ir natūralu, jeigu vyras prisiima didesnę išlaidų dalį. Juo labiau, kad vyrai dažnai pageidauja, kad dar tos jų moterys būtų jiems gražios, dailiai apsirengę ir pan.
Iš čia ir ta pagarba - aš negalėčiau gerbti vyro, kuris pareikalautų susimokėti už savo torto dalį ar dar kažką taip suskaičiuotų.[u:15ti9jxr] Ir lygiai pati niekada neskaičiuoju savo įdėto laiko, meilės ar darbo mylimam žmogui[/u:15ti9jxr].

Jūs visiškai teisi. Tačiau mes iš senesnės kartos.
Tačiau mūsų laikas praeina, auga nauja karta.
Scenarijus šių dienų, mes galime ladytis tuščiais sakiniais, tačiau jau nieko nebepakeisime. Norėjote ligybės, imkit. Galime pasijuokti, galime suprasti arba ne. Bet tai vistiek bus scenarijaus autorių pasirinkimas.
Nors mano "kelias" kitoks, manau ir šis yra teisingas...
swx
PS ten tik viena mergina guodėsi "tavo vaikas tu ir prižiūrėk" va čia tai nesutinku.

Svečias

S

689 įrašai

2009/07/02 10:46:15 10:46:15

Aš susitikinėjau su vaikinu, kuris, iš pradžių, atrodė labai šykštus - visur mokėdavau už save ir kavinėje, ir kine ir t.t, jokių gėlių, jokių malonių staigmenų. Net padavėjos pradėjo mus vadinti kolegomis ., tai truko pusė metų. Iš tiesų, didelės problemos tame nemačiau, kadangi esu savarankiška ir galiu pati už save susimokėti, be to, man patiko su juo bendrauti, įdomi asmenybė ir net buvo savotiškai patogu, kadangi dėl savo sprendimų buvau visiškai laisva. Tačiau... norėjau suprasti jį patį, kas jis per žmogus, taip pat, ar jis šykštuolis, taupantis kiekvieną centą, ar taupus, praktiškas vaikinas, ar bando taip pat mane perprasti - dėl ko aš su juo, dėl pinigų , ar dėl jo paties. Viskas išaiškėjo netikėtai kavinėje, jis turtėjo dvi žinias, vieną gerą - kad mane myli, kitą blogą - jis gyvena su kita... Ta kita net neįtaria (ko gero ir nesužinos, nes aš jį palikau), kaip, beje, ir aš, kad jis turi dvigubą veidą, dvigubą gyvenimą, po šių žinių, jis tiesiog troško sumokėti už pietus, bet aš neleidau. Per kurjerius siuntė gėles, tvirtino, kad nori būti kartu, ir pasirodo, jis joks šykštuolis, bet nuo to man ne lengviau... Taip kad išorinis "skūpumas" yra tik aisbergo viršūnė, o kas po vandeniu belieka išsiaiškinti mums pačioms...

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 11:00:41 11:00:41

Auksinis Kardas: O dar sako, kad moterys nenuperkamos. Apmokek saskaita restorane, maximose, nupirk viena kita skudureli, kas savaite geliu ir ji tave dievins. Nesvarbu, kiek tinka/patinka vyras, svarbu kaip labai jo pavydi drauges, o juk apie toki, su kuriuo per puse saskaitas reikia apmoket net geda podruskems pasakot...

Taip gali galvoti tik tie, kurie patys savęs kaip vyro visiškai nevertina. Jeigu vyras PATS galvoja, kad moteriai įdomūs tik jo pinigai, kad ji kaip vyro jo niekada nevertins, tai tada jis ir žiūri į ją kaip į būsimą išlaikytinę. Vyras, turintis pakankamą savęs vertinimą, niekada nenusismulkins iki tokio lygio. Ir jaus didelį malonumą kažkuo galėdamas palepinti savo mylimą moterį. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių Jums gyvenime neteko sutikti žmonių, santykiuose su kuriais ne pinigai būtų svarbiausia... Arba savo mintimis būtent tokius ir pritraukiate.

Degutyte

D

86 įrašai

2009/07/02 11:13:52 11:13:52

Auksinis Kardas: O dar sako, kad moterys nenuperkamos. Apmokek saskaita restorane, maximose, nupirk viena kita skudureli, kas savaite geliu ir ji tave dievins. Nesvarbu, kiek tinka/patinka vyras, svarbu kaip labai jo pavydi drauges, o juk apie toki, su kuriuo per puse saskaitas reikia apmoket net geda podruskems pasakot...

Kaip jau teisingai pastebėta, čia klausimas ne tame, kad už viską turėtų mokėti vyras, bet kad prie kasos nereiktų traukti savo piniginės, kai ir jis ją ištraukia. Man visiškai suprantama, kai vieną kartą moka vienas, kitą kartą - kitas. Tai normalu. O jei jums pasitaiko tik tokios, kurioms svarbiausia prieš "pudruškes" pasirodyti, tai, manau, verta keisti atrankos kriterijus

Lorele

L

135 įrašai

2009/07/02 11:17:32 11:17:32

Svecias: Aš susitikinėjau su vaikinu, kuris, iš pradžių, atrodė labai šykštus - visur mokėdavau už save ir kavinėje, ir kine ir t.t, jokių gėlių, jokių malonių staigmenų. Net padavėjos pradėjo mus vadinti kolegomis ., tai truko pusė metų. Iš tiesų, didelės problemos tame nemačiau, kadangi esu savarankiška ir galiu pati už save susimokėti, be to, man patiko su juo bendrauti, įdomi asmenybė ir net buvo savotiškai patogu, kadangi dėl savo sprendimų buvau visiškai laisva. Tačiau... norėjau suprasti jį patį, kas jis per žmogus, taip pat, ar jis šykštuolis, taupantis kiekvieną centą, ar taupus, praktiškas vaikinas, ar bando taip pat mane perprasti - dėl ko aš su juo, dėl pinigų , ar dėl jo paties. Viskas išaiškėjo netikėtai kavinėje, jis turtėjo dvi žinias, vieną gerą - kad mane myli, kitą blogą - jis gyvena su kita... Ta kita net neįtaria (ko gero ir nesužinos, nes aš jį palikau), kaip, beje, ir aš, kad jis turi dvigubą veidą, dvigubą gyvenimą, po šių žinių, jis tiesiog troško sumokėti už pietus, bet aš neleidau. Per kurjerius siuntė gėles, tvirtino, kad nori būti kartu, ir pasirodo, jis joks šykštuolis, bet nuo to man ne lengviau... Taip kad išorinis "skūpumas" yra tik aisbergo viršūnė, o kas po vandeniu belieka išsiaiškinti mums pačioms...

Kaip tendencinga... kai jūs nusprendėte su juo nebebendrauti, tai staiga dingo ir "šykštumas" ) Mane kad dovanom pavilios ...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 11:33:08 11:33:08

ugnelė: gali galvoti tik tie, kurie patys savęs kaip vyro visiškai nevertina. Jeigu vyras PATS galvoja, kad moteriai įdomūs tik jo pinigai, kad ji kaip vyro jo niekada nevertins, tai tada jis ir žiūri į ją kaip į būsimą išlaikytinę. Vyras, turintis pakankamą savęs vertinimą, niekada nenusismulkins iki tokio lygio. Ir jaus didelį malonumą kažkuo galėdamas palepinti savo mylimą moterį. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių Jums gyvenime neteko sutikti žmonių, santykiuose su kuriais ne pinigai būtų svarbiausia... Arba savo mintimis būtent tokius ir pritraukiate.

Jau tu tik cia nepasakok kokia tu tikra moteris ir koks as netikras vyras. Jeigu jums ne pinigai svarbiausia, tai kodel skundziates? Kas blogai? Autore pasake -labai patinka, labai saunus ir visoks -iausias. Juk ne pinigai svarbiausia, jis -iausias ir taskas. Nera cia apie ka diskutuot.

Viskas ok ir fainai tuose mokejimuose (galiu apmoket viska pats), kol matau,kad mergina tuo nesinaudoja. As nesakau, kad mergina samoningai naudojasi, bet vienaip ar kitaip gaunant daug dovanu/siaip nemokant uz nieka jos norai auga, puciasi, dideja, labai dideja... kol BOOM. Iki bankroto vienas zingsnelis Arba lygybe visur - nuo saskaitu apmokejimu iki namu ruosos darbu, arba lygybes niekur nebus.
Klysti, as tu senuju nykstanciu dinozaurisku tradiciju puoseletojas- apmoku uz viska pats, bet is esmes gailiuosi vejais paleistu pinigu.

Cia tavo tikra meile? Tu duodi meile, as uz ja sumoket turiu? Idomi matematika.

Autore, temos pavadinimas labai idomus - vyras LABAI skupus. Cia tu manai, kad jis labai skupus? O kas jeigu i jusu vyro pinigine pasibels krizmetis? Jeigu paciai kelis menesius restoranus/butus/maximas/skudurus/saskaitas tektu apmoket?

Gal jus savo anketose rasykit ne tuos vejus apie savarankiskuma ir nora nepriklausyti nuo kitu zmoniu, o tiesiog "ieskau DOSNAUS vyro". Zinoma,tokiu pasisakymu daugiau pazintysxxx, bet as jau nebematau didelio skirtumo tarp siu portalu.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 11:40:12 11:40:12

Degutyte:
Kaip jau teisingai pastebėta, čia klausimas ne tame, kad už viską turėtų mokėti vyras, bet kad prie kasos nereiktų traukti savo piniginės, kai ir jis ją ištraukia. Man visiškai suprantama, kai vieną kartą moka vienas, kitą kartą - kitas. Tai normalu. O jei jums pasitaiko tik tokios, kurioms svarbiausia prieš "pudruškes" pasirodyti, tai, manau, verta keisti atrankos kriterijus

Taip, cia klausimas tame, kad vyras turi uz viska apmoket, nes moteris yra nepatenkinta, kad jai visuomet reikia puse uzmoket.
Tuomet ir tu i pievas pasisakei - niekas taves neklause kas tau yra priimtina. Cia jau reikia vaikino klaust, kodel jis nenori mainyti saskaitas -viena karta vienas apmoka, kita karta kitas, o tiesiog dalina viska per puse. Niekas is cia esanciu to priezasties nezino. Ir kas ateity laukia taip pat niekas nezino. Va ir i tema pasakiau.

:(((

:

1 įrašai

2009/07/02 12:01:57 12:01:57

as gyvenu su draugu jau ketvirti metai , bet iki siol nezinau kiek jis uzdirba, kiek turi ar neturi pinigu.... ir finansai pas mus idomiai: kadangi butas mano - tai turiu moketi as visas buto islaikymo saskaitas, jam net minties nekyla prisideti, bet uztai kazkaip nusistovejo, kad maista perka butent jis - tai as ir nebeinu i parduotuve- nori pirkti pirk as tik sarasa padarau. namu ruosos darbai - viska darau as, bet retkarciais isplauna indus issiurbia kambarius (nors pikta - daugiausia darbo jo didelio suns plaukus isvalyti, tai galeciau juk pasakyti " tavo suo tu ir siurbk", bet kazkaip nutyliu....
gelyciu nuperka, bet dovaneles siaip...??? ne.... tik per progas
rbai, kvepalai, kosmetika - tau reikia tu ir pirkis is savu.....
abu turim po viena vaika - jis savo ,as savo......o mano alga tai nedidele, bet ......

namai jau verkiant prasosi atnaujinimo, bet taip suprantu, kad cia bus tik mano problema....

tai cia ta vadinama lygybe???
kazkada kai gyvenau viena apie 8 metus , tai masciau - kam is viso vyras reikalingas- geriau retiems susitikimams ir maziau problemu, po to pradejau galvoti - gerai jei salia normalus, geras zmogus tai viskuo galiu pasirupinti ir pati (tada neblogai finansiskai laikiausi ), o dabar galvoju - jei jau gyvenam kartu tai kodel negalima planuoti ir islaidas ir pajamas kazkaip protingai kartu.....bet supratau kad cia tik zmogaus broblema - atrodo, kad tiek jis tiek as esam iprate valdyti ir kontroliuoti finansus patys, matyt teks susitaikyti ir nieko cia nepakeisi, nes as vistiek daugiau nei jis sutaupyti galeciau.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume