Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

nieko sau

N

21 įrašai

2009/07/02 12:25:07 12:25:07

Autore situacijos.: Aciu, bet kaip patikrinti vaikina ... nes jis kalba labai graziai visada... ir jeigu kalbeti, jis visda kartoja, kad seima svarbiausia,.. kad viska tik del jos daryti reikia... bet kalba viena, o kai susiduriame realybe kai svetimi zmones -kambariokai nueje uz pietus mokame per puse... ;-( nezinau ar teisinti vaikina ar manyti, kad taip turi buti...

Tai paeksperementuokit: sakysim, netraukit prie kasos ar kavinej savo pinigines, mazdaug
oi algos negavau ir negausiu dar koki menesi. Paziuresit kokia bus reakcija ir ar jinai
jums patiks.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/07/02 12:54:50 12:54:50

Aciu dar karta uz komentarus, visus labai pasveriu. O del Jusu komentaru ir papildymo galiu pasakyti: as nekalbu apie krastutinumus. As nesakau, kad negaliu moketi, as istengiu moketi ir jeigu namuose darome pietus, viska darome is mano pinigu. Bet kalbu ar taip turi buti... ? Kas labiausia mane neramina, ar sukurus seima, nebus tokios situacija - kad as negalesiu "pernesti" jo skaiciavimo. Jeigu as uzdirbciau tiek kiek jis man butu turbut tas pats, bet kai DABAR AS esu studente ir dirbu vos ne naktimis kad uzsidirbciau nes issilaikau buta, moku uz moksla , o jis gyvena pas tevus, DABAR skiriasi musu finansine padetis, ir man tas skaudziausia kad tai yra neivertinama... As kalbu ir apie pagarba, kad tokioje situacijoje esu negerbiama, nesijauciu moteris. Kai esame kavineje, jis sako: "as nenoriu uz Tave moketi, gal gali susimoketi uz save pati" . Del to ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 13:02:05 13:02:05

Logika paprasta - tu jam nesiskundi, nieko nesakai- jam atrodo gerai. Ir jis nematys tame problemos, kol nesuzinos, kad tau tai kelia problemu. Parasei tema, gavai atsakymu, niekas nepasikeite. Toliau per puse mokesit Sekmes

Svečias

S

689 įrašai

2009/07/02 14:37:02 14:37:02

To Lorele [quote][/quote] Kaip tendencinga... kai jūs nusprendėte su juo nebebendrauti, tai staiga dingo ir "šykštumas" ) Mane kad dovanom pavilios ...

Kaip šabloniška ir primityvu... manyti, kad viskas perkama - parduodama, beveik kaip turguje, jei jis būtų tokio tipo, net 3 dienų nepratempčiau, jis tikrai aukštesnio mentaliteto. Turiu pagrindo manyti (argumentų daug, bet jų neįvardinsiu), kad tai buvo nuoširdi atgaila. O dėl šykštumo - tai buvo tik iliuzija, kadangi pačioje pažinties pradžioje pati atsisakiau, kad už mane mokėtų, todėl, ko gero, šykštumas čia buvo niekuo dėtas (vaikinai juk nemoka skaityti minčių)...

rali

R

20 įrašai

2009/07/02 15:48:56 15:48:56

VIKTORIJA2009: Aciu dar karta uz komentarus, visus labai pasveriu. O del Jusu komentaru ir papildymo galiu pasakyti: as nekalbu apie krastutinumus. As nesakau, kad negaliu moketi, as istengiu moketi ir jeigu namuose darome pietus, viska darome is mano pinigu. Bet kalbu ar taip turi buti... ? Kas labiausia mane neramina, ar sukurus seima, nebus tokios situacija - kad as negalesiu "pernesti" jo skaiciavimo. Jeigu as uzdirbciau tiek kiek jis man butu turbut tas pats, bet kai DABAR AS esu studente ir dirbu vos ne naktimis kad uzsidirbciau nes issilaikau buta, moku uz moksla , o jis gyvena pas tevus, DABAR skiriasi musu finansine padetis, ir man tas skaudziausia kad tai yra neivertinama... As kalbu ir apie pagarba, kad tokioje situacijoje esu negerbiama, nesijauciu moteris. Kai esame kavineje, jis sako: "as nenoriu uz Tave moketi, gal gali susimoketi uz save pati" . Del to ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

aisku kad gali dar su juo pabendrauti, bet manau , kad nieko gero nebus
kai bus vaikiai- pasakys kad nenoriu pirkti zaislo, ar maistelio - pati nusipirk ir panasiai
manau ,kad anksciau ar veliau ir tau pabos toks bendravimas...
vaikinui labai patogu - jis elgiasi kaip ir kai kurie vyrai : o kodel as turiu savo pinigus leisti? taip , kodel? , bet is kitos puses jei jam dabar nerupi tavo padetis, tai didelis klausimas ar rupes veliau ir tu pati...
o dabar jam labai patogu- gali buti savim patenkintas kad susirado mergina is kurios viska gauna, ir jokiu investiciju...niu kur tu geriau gausi?
kitas klausimas ar rimtoje kritineje situacijoje , pvz. problemos su sveikata ar siaip , jis irgi nepaliks taves vienos su savo bedomis tik kaip cia pasakius telefonu paguos ir tiek - o zodziai tai juk nieko nekainuoja....
o siaip , kai tau visai roziniai akiniai nukris- tai ir pati suprasi ,kad jis nevertas.....

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 15:53:17 15:53:17

VIKTORIJA2009: Aciu dar karta uz komentarus, visus labai pasveriu. O del Jusu komentaru ir papildymo galiu pasakyti: as nekalbu apie krastutinumus. As nesakau, kad negaliu moketi, as istengiu moketi ir jeigu namuose darome pietus, viska darome is mano pinigu. Bet kalbu ar taip turi buti... ? Kas labiausia mane neramina, ar sukurus seima, nebus tokios situacija - kad as negalesiu "pernesti" jo skaiciavimo. Jeigu as uzdirbciau tiek kiek jis man butu turbut tas pats, bet kai DABAR AS esu studente ir dirbu vos ne naktimis kad uzsidirbciau nes issilaikau buta, moku uz moksla , o jis gyvena pas tevus, DABAR skiriasi musu finansine padetis, ir man tas skaudziausia kad tai yra neivertinama... As kalbu ir apie pagarba, kad tokioje situacijoje esu negerbiama, nesijauciu moteris. Kai esame kavineje, jis sako: "as nenoriu uz Tave moketi, gal gali susimoketi uz save pati" . Del to ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

oi kaip suprantu tave, visgi mazos dovaneles stiprina draugyste:)... pati isgyvenu panasia situacija ir vis dazniau pagalvoju, jog ji man pradeda nebepatikti. visada buvau ir esu savarankiska. iki koktumo paciai. niekada nieko nereikejo is jokio vyro prasyti - viska turiu ir uzsidirbau pati.
su dabartiniu draugu bendraujam metus ir situacija kaip tavo - tarkim, darom vakariene namuose (buna aisku, kad ja darysiu as:) - ir kiekviena karta priejus prie kasos traukiu pinigine irgi. nes pora kart piktybiskai neistraukiau - sulaukiau tooookio nuostabos pilno zvilgsnio.... na, mes dar negyvename kartu, bet man vis dazniau klausimas kirba - o tai kaip butu gyvenant kartu??? nes tas sausas buhalterinis atsiskaiciavimas centas i centa man tikrai nebepatinka. ir tebunie busiu isvadinra materialiste ar dar kazkaip. tikrai nebepatinka. jauciu kad kaupiasi tai manyje ir truks viena diena. ir zinau, kad reikia apie tai kalbeti. bet kaip pradeti? per visus bendravimo metus nesu gavus jokios gelytes, jokios dovaneles, jokio siurprizo... bet zmogus protingas, man su juo idomu, gera, jo poziuris i gyvenima man labai artimas.... negaliu gi taip svaistytis zodeliu next??? ir taip nuryju kiekviena karta pinigeliu atsiskaiciavima per puse ir tiesiu savo dali saziningai, centas i centa...

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 16:10:51 16:10:51

Svečias:
ugnelė: gali galvoti tik tie, kurie patys savęs kaip vyro visiškai nevertina. Jeigu vyras PATS galvoja, kad moteriai įdomūs tik jo pinigai, kad ji kaip vyro jo niekada nevertins, tai tada jis ir žiūri į ją kaip į būsimą išlaikytinę. Vyras, turintis pakankamą savęs vertinimą, niekada nenusismulkins iki tokio lygio. Ir jaus didelį malonumą kažkuo galėdamas palepinti savo mylimą moterį. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių Jums gyvenime neteko sutikti žmonių, santykiuose su kuriais ne pinigai būtų svarbiausia... Arba savo mintimis būtent tokius ir pritraukiate.

Jau tu tik cia nepasakok kokia tu tikra moteris ir koks as netikras vyras. Jeigu jums ne pinigai svarbiausia, tai kodel skundziates? Kas blogai? Autore pasake -labai patinka, labai saunus ir visoks -iausias. Juk ne pinigai svarbiausia, jis -iausias ir taskas. Nera cia apie ka diskutuot.

Viskas ok ir fainai tuose mokejimuose (galiu apmoket viska pats), kol matau,kad mergina tuo nesinaudoja. As nesakau, kad mergina samoningai naudojasi, bet vienaip ar kitaip gaunant daug dovanu/siaip nemokant uz nieka jos norai auga, puciasi, dideja, labai dideja... kol BOOM. Iki bankroto vienas zingsnelis Arba lygybe visur - nuo saskaitu apmokejimu iki namu ruosos darbu, arba lygybes niekur nebus.
Klysti, as tu senuju nykstanciu dinozaurisku tradiciju puoseletojas- apmoku uz viska pats, bet is esmes gailiuosi vejais paleistu pinigu.

Cia tavo tikra meile? Tu duodi meile, as uz ja sumoket turiu? Idomi matematika.

Autore, temos pavadinimas labai idomus - vyras LABAI skupus. Cia tu manai, kad jis labai skupus? O kas jeigu i jusu vyro pinigine pasibels krizmetis? Jeigu paciai kelis menesius restoranus/butus/maximas/skudurus/saskaitas tektu apmoket?

Gal jus savo anketose rasykit ne tuos vejus apie savarankiskuma ir nora nepriklausyti nuo kitu zmoniu, o tiesiog "ieskau DOSNAUS vyro". Zinoma,tokiu pasisakymu daugiau pazintysxxx, bet as jau nebematau didelio skirtumo tarp siu portalu.

Jūs įsiskaitykite - niekas nekalba apie išlaikymą!!! Kalba eina apie SKRUPULINGĄ išlaidų pasidalijimą tarp uždirbančio vyro ir studentės! Man,tarkim, irgi į galvą nešautų, kad vyras mane turi išlaikyti, nes aš kuo puikiausiai išsilaikau pati, išlaikau savo namus ir vaikus. Bet jeigu toks didelis skaičiuotojas susigalvotų praleisti naktį mano namuose (nes pas save neturi sąlygų), tai gal tada iš jo irgi reiktų pareikalauti susimokėti už nakvynę, švarią patalynę, šventinę vakarienę ir pusryčius???:))) Lygiai tai lygiai! O kitą kartą tegul parūpina savo sąskaita panašius apartamentus! Pagal Jūsų skaičiavimus taip gautųsi, ar ne? Nes kainuoja ne tik pirkiniai, kainuoja ir gyvenamasis plotas, ir visa kita...

???

?

227 įrašai

2009/07/02 16:24:42 16:24:42

Svečias:
oi kaip suprantu tave, visgi mazos dovaneles stiprina draugyste:)... pati isgyvenu panasia situacija ir vis dazniau pagalvoju, jog ji man pradeda nebepatikti. visada buvau ir esu savarankiska. iki koktumo paciai. niekada nieko nereikejo is jokio vyro prasyti - viska turiu ir uzsidirbau pati.
su dabartiniu draugu bendraujam metus ir situacija kaip tavo - tarkim, darom vakariene namuose (buna aisku, kad ja darysiu as:) - ir kiekviena karta priejus prie kasos traukiu pinigine irgi. nes pora kart piktybiskai neistraukiau - sulaukiau tooookio nuostabos pilno zvilgsnio.... na, mes dar negyvename kartu, bet man vis dazniau klausimas kirba - o tai kaip butu gyvenant kartu??? nes tas sausas buhalterinis atsiskaiciavimas centas i centa man tikrai nebepatinka. ir tebunie busiu isvadinra materialiste ar dar kazkaip. tikrai nebepatinka. jauciu kad kaupiasi tai manyje ir truks viena diena. ir zinau, kad reikia apie tai kalbeti. bet kaip pradeti? per visus bendravimo metus nesu gavus jokios gelytes, jokios dovaneles, jokio siurprizo... bet zmogus protingas, man su juo idomu, gera, jo poziuris i gyvenima man labai artimas.... negaliu gi taip svaistytis zodeliu next??? ir taip nuryju kiekviena karta pinigeliu atsiskaiciavima per puse ir tiesiu savo dali saziningai, centas i centa...

na, kas gali paguosti - kitoms moterims jis pinigų irgi nešvaistys.

Pinigai yra tik pinigai, tačiau šiuo atveju pyksti už kažką kitą, su kuo jie susiję - gal trūksta dėmesio, gal globos, gal galantiškumo, gal dar kažko, kas kaip kirminas graužia. O ar kartais nepassijauti su juo kaip tiesiog kitas bitčas, o ne moteris?
Žinoma, kad verta pakalbėti su vaikinu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 16:34:57 16:34:57

ugnelė:
Jūs įsiskaitykite - niekas nekalba apie išlaikymą!!! Kalba eina apie SKRUPULINGĄ išlaidų pasidalijimą tarp uždirbančio vyro ir studentės! Man,tarkim, irgi į galvą nešautų, kad vyras mane turi išlaikyti, nes aš kuo puikiausiai išsilaikau pati, išlaikau savo namus ir vaikus. Bet jeigu toks didelis skaičiuotojas susigalvotų praleisti naktį mano namuose (nes pas save neturi sąlygų), tai gal tada iš jo irgi reiktų pareikalauti susimokėti už nakvynę, švarią patalynę, šventinę vakarienę ir pusryčius???:))) Lygiai tai lygiai! O kitą kartą tegul parūpina savo sąskaita panašius apartamentus! Pagal Jūsų skaičiavimus taip gautųsi, ar ne? Nes kainuoja ne tik pirkiniai, kainuoja ir gyvenamasis plotas, ir visa kita...

Kad jau apie studentus, man sitas patiko:
gausiu 65 lt stipendijos uz kuria islaikysiu pilnai save, uz buta susimokesiu, draugei pripirksiu ko ji tik nores ir dar dali atsidesiu juodai dienai bet dar truputi kelionei i egipta.
Zodz, jus pacios paskaiciuokit kiek kainuojat. Moterys vyrams perka kvepalus/dovanas/staigmenas ir pan? Ir jeigu dalinam viska per puse (viena karta moteris, kita karta vyrasapmoka) moteris pamirsta, kad jai reikia susimoket. Arba susimoka 1/10 kartu, kuomet reiktu.
As sutinku, kad nesamone taip per puse viska moket ir blah blah, bet kas per poziuris??? Tipo mesk ta berna, nes nieko nebus. Tai ir parodo, kad be finansu niekas daugiau nerupi jums, moterie tikroji.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/07/02 16:43:09 16:43:09

Del kitu dalyku nepykstu, kaip ir viskas yra gerai. Tik slegia si problema, kadangi esu studente as negaliu svaistyti pinigu... o situacija yra tokia, kad jeigu tarkime negaliu paruosti skanios vakarienes nesusitinkame mes, nes man geda... esu iki pamelynavimo perfeksioniste (arba viskas arba nieko), todel taip ir atsiliepia musu santykiams... Ir siaip kaip pagalvoju, kad taip viska dalintis reikia (islaidas pes puse), viduje - man skaudu... ne viena karta kai prie kasos mokedavome kartu per puse viduje vos islaikydavau asaras... nes budavo ( labai kaip cia pasakyti, kad suprastumete) zeminanciai skaudu... net pries pacia save ir vis galvodavau "kodel, kodel". Nesureiksminu pinigu, tik manau, kad "pinigai nera svarbiausia gyvenime, bet jie leidzia pasirupinti svarbiausiais dalykais gyvenime". Jau karta minejau, jeigu musu socialine padetis butu tokia pat as nerasyciau cia... bet dabar tokiai situacijai esant as noriu priimti teisinga sprendima ir vertinu savo vaikina... bet visi aplinkiniai man pradejo sakyti, kad tai labai nepagarbiai atrodo mano atzilgiu. Man nereikia didziuotis pries savo drauges, bet tiesiog kiekviena karta tas "per puse"... man kelia nerima. Gal as ir klaidingai manau, gal ir klaidingai. Vienas is komentatoriu teisingai pasake, as nei karto nesu pasakiusi kad tai man problema vaikinui, bet as matau, jeigu jam reikia moketi kartais ir ta puse, jo veidas tiesiog persikreipia... ir kaip jis nenoromis moka, o paskui analizuoja ta ceki.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume