ugnelė: Matui44:
Ne ''vaikinas stengiasi nemaišyti santykių su pinigais'', o čia jokių normalių santykių nėra. Čia nėra jausmų iš vyro pusės, jam tai yra tiesiog patogus gyvenimas. Alei cento aš atsiskaitau su bendradarbiais, kai kartu pietaujame, bet ne su vaikais, tėvais ar mylimaisiais! Aš galiu nuvesti tėvus į kavinę, mane ten taipogi gali pakviesti dirbanti dukra.[u:knph8av1] O mylimajam aš neskaičiuosiu išlaidų ruošdama vakarienę, todėl man nesuprantamas toks vyrų skaičiavimas[/u:knph8av1]... Kai vyras patinka, nežiūrima į jo pinigus, bet tokiais skaičiavimais patys vyrai sudėlioja viską į savo vietas..., deja...
Pagaliau, kiekvieno teisė rinktis...
Va dėl pabraukto Ugnele ir siūlau nesikarsčiuoti.
Taip, ir aš neskaičiuoju. Bet kaip auksinis kardas sakė mūsų laikas jau praėjo Viena bendradarbė man sakė "reik tokius į raudoną knygą įrašyti"
Auksinis Kardas: Tai niekas apie tave ir tavo santuoka nekalba. Autore studijuoja, dirba, draugai, vakareliai, sporto klubai ir pan. Garantuoju tiek laiko, kiek jus kazkada seniai seniai savo vyrui skyret ji neskiria. Namais rupintis taip pat laiko nelieka. Laikai keiciasi taip sakant. Bet kodel buitis per puse, o pinigai ne?
Kodel tu siulai is karto ji palikt?? Zmogus net nesupranta ka blogai daro ir is viso kas vyksta, o staiga brangioji pranes, kad jautesi negerbiama kaip moteris, todel palieka ji. What na..?
Ka jus isivaizduojat ir ko neisivaizduojat santykiuose cia nera svarbu. Tai kitu zmoniu gyvenimas - suteikt galimybe zmogui pasitaisyt ir paciai autorei geriau atsilieps, o taip nuo vienos pinigines prie kitos lakstyt... na kaip kam patinka. Kuomet gali pasakyt - padariau viska, bet vis vien nesigavo taip kaip noriu, tuomet gali nutraukt santykius (primenu, kad tas autores vaikinas -iausias). O sukurt forume tema apie tai, tikrai ne viskas ka gali padaryt.
Teisingi žodžaiai
Pagarbiai
swx