Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

VIKTORIJA2009

V

12 įrašai

2009/07/02 16:47:44 16:47:44

Ir dar sio mano parasymo tikslas issiaiskinti kaip yra ir kaip turi buti pas NORMALIUS ZMONES , NORMALIUOSE SANTYKIUOSE, Gal but idealiuose santykiuose? Ir kaip si problema gali atsiliepti tolimesneje ateityje, kuriant seima ir t.t. Aciu labai visiems.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 16:57:05 16:57:05

Zinai, jau jeigu tau apsipirkinejimas maximoje iki asaru privest gali...

Ir pati supranti, kad del tokios nesamones isterikuot nereikia, pasikalbesi ir ziuresit kaip toliau bus. Neklausyk kitu "kaip turetu buti NORMALU", nes normalu yra apskritai apmoket saskaitas, o kas ir kaip apmoka cia jau yra dvieju zmoniu susitarimas. Cia tas pats kaip klaust kokia poza myletis ar kaip buciuotis yra normalu. Kaip kam patinka, taip tas ir daro ir jums turetu but nusi... ka kiti daro ar mano apie jus, svarbu kad abu laimingi ir patenkinti. O jis nezinos, kad tu nelaiminga, kol jam nepasakysi.

Emilija

E

8 įrašai

2009/07/02 17:44:12 17:44:12

na, kas gali paguosti - kitoms moterims jis pinigų irgi nešvaistys.

Pinigai yra tik pinigai, tačiau šiuo atveju pyksti už kažką kitą, su kuo jie susiję - gal trūksta dėmesio, gal globos, gal galantiškumo, gal dar kažko, kas kaip kirminas graužia. O ar kartais nepassijauti su juo kaip tiesiog kitas bitčas, o ne moteris?
Žinoma, kad verta pakalbėti su vaikinu.[/quote]

labai teisingas pastebejimas - bet butent tas centu atsiskaiciavimas ir veda i demesio trukuma. man smagu jausti demesi ne tik zodziais, bet ir darbais. o darbai kainuoja pinigus. bet kokia pramoga, kuri kainuoja, mes dalijam per puse. visada. ir net jei vaziuojam kazkur su draugo masina ir as nemoku uz benzina, tai tada moku uz kitas pramogas. na, kad butu centas i centa. blyn, rasau dabar ir jauciu, kad rimtai mane sitas kirminas grauzia... bet ar imanoma pakeisti zmogu? nemanau - arba susitaikai, arba ne:(

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 17:56:28 17:56:28

VIKTORIJA2009: Ir dar sio mano parasymo tikslas issiaiskinti kaip yra ir kaip turi buti pas NORMALIUS ZMONES , NORMALIUOSE SANTYKIUOSE, Gal but idealiuose santykiuose? Ir kaip si problema gali atsiliepti tolimesneje ateityje, kuriant seima ir t.t. Aciu labai visiems.

Kazkas baisaus...O nebandei su juo kalbetis apie tai? Gyvenat kartu, tai pinigus maistui ir buitiniams reikalams vaikinas galetu patiketi tau. Juk kartu valgot..Nesuprantu, as tokio dalyko...Su vaikinu kol gyvenom nevede kartu, jis visus pinigus uzdirbtus patikedavo man, as pirkdavau maista, rubus, aisku prisidedavau irgi, bet taip nebuvo, kad eitume i parduotuve ir moketume atskirai.Jam budavo malonu nupirkti man koki drabuzi ar siaip nieknieki. JEI bendraujat tiek laiko ir niekas nesikeicia, tiketis, kad pasikeis po vestuviu-beprasmiska.. Jam matomai patogu taip gyventi. Tikrai siulyciau neskubeti tuoktis su tuo zmogumi. Turetum pasakyti jam , jog jo skupumas tau nepatinka. Juk dirbi ir tam , kad kazkiek galetum atsipalaiduoti, nusipirkti norima daikta, papramogauti.Nera jokios ateities tau su tokiu zmogum..Bekt nuo jo reikia..

Tomis

T

3 įrašai

2009/07/02 18:08:00 18:08:00

VIKTORIJA2009: Aciu dar karta uz komentarus, visus labai pasveriu. O del Jusu komentaru ir papildymo galiu pasakyti: as nekalbu apie krastutinumus. As nesakau, kad negaliu moketi, as istengiu moketi ir jeigu namuose darome pietus, viska darome is mano pinigu. Bet kalbu ar taip turi buti... ? Kas labiausia mane neramina, ar sukurus seima, nebus tokios situacija - kad as negalesiu "pernesti" jo skaiciavimo. Jeigu as uzdirbciau tiek kiek jis man butu turbut tas pats, bet kai DABAR AS esu studente ir dirbu vos ne naktimis kad uzsidirbciau nes issilaikau buta, moku uz moksla , o jis gyvena pas tevus, DABAR skiriasi musu finansine padetis, ir man tas skaudziausia kad tai yra neivertinama... As kalbu ir apie pagarba, kad tokioje situacijoje esu negerbiama, nesijauciu moteris. Kai esame kavineje, jis sako: "as nenoriu uz Tave moketi, gal gali susimoketi uz save pati" . Del to ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

SIUSK TU JI VELNIOP. JEI DAR VALGO PIETUS IS TAVO PINIGU, TU MOKAIS IR DIRBI. JIS LEPSHYS KAZKOKS ISSIGIMES, KAIP GALI TAIP PASAKYTI TAU KAVINEJ.JEI VAIKINAS MYLI MERGINA, JIS JA RUPINASI , STENGIASI PADETI. O CIA PANASU, KAD TU JAM PADEDI. NAUDOJASI TAVIM IR TIEK.GAL KAI SUSITUOKSIT TU JI PILNAI ISLAIKYTI TURESI. ALFONSAS IR TIEK.CIA NIEKO NORMALAUS NERA IR NET NEPANASU, JOG TU JAM RUPETUM. SAVO MERGINAI AS NELEIDZIU UZ NIEKA MOKETI.

matas44

M

174 įrašai

2009/07/02 18:32:36 18:32:36

Na bet duotuoju atveju gaunasi taip, kad autorei kilo abejoniu del vaikino butent del pinigu. Tai kuriam is ju pinigai idomus? As sakyciau vaikinas kaip tik stengiasi santykiu nemaisyti su pinigais. Dalinimasis per puse yra logiskas ir suprantamas bet kokiam zmogui, taciau niekur neteigiau kad reikia po centa smulkintis. Taciau tas "per puse' turetu bent kazkiek butu derinamas pagal pajamas.
Atsakykite viena klausima: o jei vyras nebegali islaikyti seimos? Tarkim nelaime. Ar jis tampa nebe vyru? Man butu nesaugu gyventi su moterim, turincia toki poziuri.. Manau tie archaiski laikai kai vyras butinai islaikydavo seima, jau praejo. Ir aciu dievui.

ugnelė:
Auksinis Kardas: O dar sako, kad moterys nenuperkamos. Apmokek saskaita restorane, maximose, nupirk viena kita skudureli, kas savaite geliu ir ji tave dievins. Nesvarbu, kiek tinka/patinka vyras, svarbu kaip labai jo pavydi drauges, o juk apie toki, su kuriuo per puse saskaitas reikia apmoket net geda podruskems pasakot...

Taip gali galvoti tik tie, kurie patys savęs kaip vyro visiškai nevertina. Jeigu vyras PATS galvoja, kad moteriai įdomūs tik jo pinigai, kad ji kaip vyro jo niekada nevertins, tai tada jis ir žiūri į ją kaip į būsimą išlaikytinę. Vyras, turintis pakankamą savęs vertinimą, niekada nenusismulkins iki tokio lygio. Ir jaus didelį malonumą kažkuo galėdamas palepinti savo mylimą moterį. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių Jums gyvenime neteko sutikti žmonių, santykiuose su kuriais ne pinigai būtų svarbiausia... Arba savo mintimis būtent tokius ir pritraukiate.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 18:41:52 18:41:52

Svečias:
ugnelė:
Jūs įsiskaitykite - niekas nekalba apie išlaikymą!!! Kalba eina apie SKRUPULINGĄ išlaidų pasidalijimą tarp uždirbančio vyro ir studentės! Man,tarkim, irgi į galvą nešautų, kad vyras mane turi išlaikyti, nes aš kuo puikiausiai išsilaikau pati, išlaikau savo namus ir vaikus. Bet jeigu toks didelis skaičiuotojas susigalvotų praleisti naktį mano namuose (nes pas save neturi sąlygų), tai gal tada iš jo irgi reiktų pareikalauti susimokėti už nakvynę, švarią patalynę, šventinę vakarienę ir pusryčius???:))) Lygiai tai lygiai! O kitą kartą tegul parūpina savo sąskaita panašius apartamentus! Pagal Jūsų skaičiavimus taip gautųsi, ar ne? Nes kainuoja ne tik pirkiniai, kainuoja ir gyvenamasis plotas, ir visa kita...

Kad jau apie studentus, man sitas patiko:
gausiu 65 lt stipendijos uz kuria islaikysiu pilnai save, uz buta susimokesiu, draugei pripirksiu ko ji tik nores ir dar dali atsidesiu juodai dienai bet dar truputi kelionei i egipta.
Zodz, jus pacios paskaiciuokit kiek kainuojat. Moterys vyrams perka kvepalus/dovanas/staigmenas ir pan? Ir jeigu dalinam viska per puse (viena karta moteris, kita karta vyrasapmoka) moteris pamirsta, kad jai reikia susimoket. Arba susimoka 1/10 kartu, kuomet reiktu.
As sutinku, kad nesamone taip per puse viska moket ir blah blah, bet kas per poziuris??? Tipo mesk ta berna, nes nieko nebus. Tai ir parodo, kad be finansu niekas daugiau nerupi jums, moterie tikroji.

Tai parodo ne kad be finansų niekas nerūpi, bet kad šitoks vyro skaičiavimas yra ganėtinai griaunantis bendravimą dalykas. Moterys neperka vyrams kvepalų, man, tarkim ir nereikia, kad vyras juos pirktų. Bet - visi vyriškos giminės ''svečiai'' gali mane dabar akmenimis užmėtyti: jeigu aš draugaučiau rimtai su žmogumi, priimčiau jį pas save, ruoščiau jam vakarienę, o prie kasos abu lygiai per pusę mokėtume - tikrai palikčiau. Nes man tai asocijuojasi su visiška nepagarba kaip moteriai. Kalbu atsakingai - aš irgi buvau studentė, draugavau ir susituokiau su dirbančiu žmogumi ir natūraliai daugumą išlaidų dengdavo jis, o aš stengiausi, kad jam jos būtų kuo mažesnės, kad kuo daugiau į šeimą pareitų. Jokio išskaičiavimo nebuvo nei iš vienos pusės, tiesiog tai yra stengimasis dėl artimo žmogaus. Vienas daugiau uždirba - įdeda daugiau pinigais. Kitas uždirba mažiau - gal kažkiek kompensuoja darbu namie ir pan... Ir paskui toks požiūris santuokoje tikrai pasiteisino. Nelabai įsivaizduoju tolesnės laimingos pabaigos, kai autorei jau dabar kyla tokių ''problemų''.

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/07/02 18:59:05 18:59:05

Tai niekas apie tave ir tavo santuoka nekalba. Autore studijuoja, dirba, draugai, vakareliai, sporto klubai ir pan. Garantuoju tiek laiko, kiek jus kazkada seniai seniai savo vyrui skyret ji neskiria. Namais rupintis taip pat laiko nelieka. Laikai keiciasi taip sakant. Bet kodel buitis per puse, o pinigai ne?
Kodel tu siulai is karto ji palikt?? Zmogus net nesupranta ka blogai daro ir is viso kas vyksta, o staiga brangioji pranes, kad jautesi negerbiama kaip moteris, todel palieka ji. What na..?
Ka jus isivaizduojat ir ko neisivaizduojat santykiuose cia nera svarbu. Tai kitu zmoniu gyvenimas - suteikt galimybe zmogui pasitaisyt ir paciai autorei geriau atsilieps, o taip nuo vienos pinigines prie kitos lakstyt... na kaip kam patinka. Kuomet gali pasakyt - padariau viska, bet vis vien nesigavo taip kaip noriu, tuomet gali nutraukt santykius (primenu, kad tas autores vaikinas -iausias). O sukurt forume tema apie tai, tikrai ne viskas ka gali padaryt.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/02 19:03:47 19:03:47

Matui44:

Ne ''vaikinas stengiasi nemaišyti santykių su pinigais'', o čia jokių normalių santykių nėra. Čia nėra jausmų iš vyro pusės, jam tai yra tiesiog patogus gyvenimas. Alei cento aš atsiskaitau su bendradarbiais, kai kartu pietaujame, bet ne su vaikais, tėvais ar mylimaisiais! Aš galiu nuvesti tėvus į kavinę, mane ten taipogi gali pakviesti dirbanti dukra. O mylimajam aš neskaičiuosiu išlaidų ruošdama vakarienę, todėl man nesuprantamas toks vyrų skaičiavimas... Kai vyras patinka, nežiūrima į jo pinigus, bet tokiais skaičiavimais patys vyrai sudėlioja viską į savo vietas..., deja...
Pagaliau, kiekvieno teisė rinktis...

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/02 20:00:02 20:00:02

ugnelė: Matui44:

Ne ''vaikinas stengiasi nemaišyti santykių su pinigais'', o čia jokių normalių santykių nėra. Čia nėra jausmų iš vyro pusės, jam tai yra tiesiog patogus gyvenimas. Alei cento aš atsiskaitau su bendradarbiais, kai kartu pietaujame, bet ne su vaikais, tėvais ar mylimaisiais! Aš galiu nuvesti tėvus į kavinę, mane ten taipogi gali pakviesti dirbanti dukra.[u:knph8av1] O mylimajam aš neskaičiuosiu išlaidų ruošdama vakarienę, todėl man nesuprantamas toks vyrų skaičiavimas[/u:knph8av1]... Kai vyras patinka, nežiūrima į jo pinigus, bet tokiais skaičiavimais patys vyrai sudėlioja viską į savo vietas..., deja...
Pagaliau, kiekvieno teisė rinktis...

Va dėl pabraukto Ugnele ir siūlau nesikarsčiuoti.
Taip, ir aš neskaičiuoju. Bet kaip auksinis kardas sakė mūsų laikas jau praėjo Viena bendradarbė man sakė "reik tokius į raudoną knygą įrašyti"

Auksinis Kardas: Tai niekas apie tave ir tavo santuoka nekalba. Autore studijuoja, dirba, draugai, vakareliai, sporto klubai ir pan. Garantuoju tiek laiko, kiek jus kazkada seniai seniai savo vyrui skyret ji neskiria. Namais rupintis taip pat laiko nelieka. Laikai keiciasi taip sakant. Bet kodel buitis per puse, o pinigai ne?
Kodel tu siulai is karto ji palikt?? Zmogus net nesupranta ka blogai daro ir is viso kas vyksta, o staiga brangioji pranes, kad jautesi negerbiama kaip moteris, todel palieka ji. What na..?
Ka jus isivaizduojat ir ko neisivaizduojat santykiuose cia nera svarbu. Tai kitu zmoniu gyvenimas - suteikt galimybe zmogui pasitaisyt ir paciai autorei geriau atsilieps, o taip nuo vienos pinigines prie kitos lakstyt... na kaip kam patinka. Kuomet gali pasakyt - padariau viska, bet vis vien nesigavo taip kaip noriu, tuomet gali nutraukt santykius (primenu, kad tas autores vaikinas -iausias). O sukurt forume tema apie tai, tikrai ne viskas ka gali padaryt.

Teisingi žodžaiai
Pagarbiai
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume