Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

O

2 įrašai

2009/12/28 02:26:31 02:26:31

Aciu uz idomu dienorasti

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/28 14:16:46 14:16:46

Mano manymu, su tokiu vyru tau nebus gerai. Gal dar ir butu gerai, jei nekeltum sau tokio klausimo. Bet tu esi moteris, zinanti savo verte, tad...

niekas

N

62 įrašai

2009/12/28 22:59:01 22:59:01

Svetė: Man tai keista, kai vyrai tiek kalba apie pinigus ir moteris. Atsipeikėkit. Pasidomėkite istorija. Visais laikais kabliukas vyrams buvo moters geras kraitis. Sekso eidavo pas prostitutes, kurios turėjo parsidavinėti, nes jų tėvai ar vyrai nesugebėjo jų išlaikyti. O visuomenėje rodydavosi su žmona, kuri buvo jo vizitinė kortelė ir turto rodiklis (papuošalai ir pan.). Jeigu neturėjai kraičio, gerą (ta prasme šeimą išlaikantį) vyrą gausi tik, jei esi ypatingai patraukli. Taip ir vargdavo vargšelės, nuo džiovos ir sifilio anksti mirdavo. Na ir laikai atėjo... Vyrai verkšlena, kad moteris ir savo vaikus išlaikyti reikia. Daugiau nei pusė Lietuvos moterų vienos augina vaikus. Vienos tikrają to žodžio prasme, nes daugybė vyrų vaikų išlaikyti nepadeda, alimentų nemoka ir visokius cirkus krečia, kad to išvengtų. Taigi, neturi babkių, nėra ko apie šeimą galvoti. Nori sekso, mokėk pinigus tą darbą dirbančiai merginai. Nes normalios moterys nori normalios šeimos, kur abu turi įsipareigojimų, o ne tik moteris. Ir ko jūs apie tas barakudas kliedite. Sprendžiant iš komentarų apie pinigus, jūs jas tik per teliką matėte . Nes dabar susidaro įspūdis - nuvedei į kavinę, apmokėjai bilietą į teatrą, tai ji jau ir barakuda Ir ko čia verkti dėl VIP - ų. Turi pinigų - perka moterį. Toks sandėris. Jei jam bendravimo kokybė tinkama - viskas gerai. Toks tokį sutiko. Klausimas kitas. Ar čia verkšlenantiems vyrams pavydu, kad VIP - ai moteris perkasi? Ar jiems patiems būtų malonu su tokia moterimi bendrauti, jeigu ji netyčia susižavėtu kukliu vyriškiu? Ar jie pirktų tokias moteris, jei galėtu? Panašu, kad pirktų.... Tai nežiūrėkite, mielieji į barakudas. išjunkite telikus ir žiūrėkite į kuklias, neturtingas (todėl ir ryšiai nespindinčias) moteris. Jų daugybė...

Brangieji,jus man paaiskinkite:seima kurt reikia is meiles kam...zmogui ar turtams?

Si diskusija man primena matrica:)),vertybes susiveda i skaicius?

niekas

N

62 įrašai

2009/12/28 23:00:50 23:00:50

Svetė: Man tai keista, kai vyrai tiek kalba apie pinigus ir moteris. Atsipeikėkit. Pasidomėkite istorija. Visais laikais kabliukas vyrams buvo moters geras kraitis. Sekso eidavo pas prostitutes, kurios turėjo parsidavinėti, nes jų tėvai ar vyrai nesugebėjo jų išlaikyti. O visuomenėje rodydavosi su žmona, kuri buvo jo vizitinė kortelė ir turto rodiklis (papuošalai ir pan.). Jeigu neturėjai kraičio, gerą (ta prasme šeimą išlaikantį) vyrą gausi tik, jei esi ypatingai patraukli. Taip ir vargdavo vargšelės, nuo džiovos ir sifilio anksti mirdavo. Na ir laikai atėjo... Vyrai verkšlena, kad moteris ir savo vaikus išlaikyti reikia. Daugiau nei pusė Lietuvos moterų vienos augina vaikus. Vienos tikrają to žodžio prasme, nes daugybė vyrų vaikų išlaikyti nepadeda, alimentų nemoka ir visokius cirkus krečia, kad to išvengtų. Taigi, neturi babkių, nėra ko apie šeimą galvoti. Nori sekso, mokėk pinigus tą darbą dirbančiai merginai. Nes normalios moterys nori normalios šeimos, kur abu turi įsipareigojimų, o ne tik moteris. Ir ko jūs apie tas barakudas kliedite. Sprendžiant iš komentarų apie pinigus, jūs jas tik per teliką matėte . Nes dabar susidaro įspūdis - nuvedei į kavinę, apmokėjai bilietą į teatrą, tai ji jau ir barakuda Ir ko čia verkti dėl VIP - ų. Turi pinigų - perka moterį. Toks sandėris. Jei jam bendravimo kokybė tinkama - viskas gerai. Toks tokį sutiko. Klausimas kitas. Ar čia verkšlenantiems vyrams pavydu, kad VIP - ai moteris perkasi? Ar jiems patiems būtų malonu su tokia moterimi bendrauti, jeigu ji netyčia susižavėtu kukliu vyriškiu? Ar jie pirktų tokias moteris, jei galėtu? Panašu, kad pirktų.... Tai nežiūrėkite, mielieji į barakudas. išjunkite telikus ir žiūrėkite į kuklias, neturtingas (todėl ir ryšiai nespindinčias) moteris. Jų daugybė...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/06/13 08:34:43 08:34:43

Skupus draugei, žmonai, bet ne savo barakudai. Toks skupuolis į kaukių puotą atvyko milijonierius su drauge, žmoną namie palikęs, kaip mažas laimės samurajus, kuriam trumpam pasisekė. Tuo tarpu žmona lekia pas psichologą ir klykia: “Gelbėkit, daktare, barakudos puola, šeimą drasko! Gelbėkit, iš mano rankų slysta kontrolinis šeimos akcijų paketas kartu su kažkada tvarkingai santuokų rūmuose kaip mėsos fabrike užsiantspauduotu teisėtu vyru: mano nuosavas vyras(daiktas) su gražuole manekene išvyko į kaukių balių, į svingerių vakarėlį pasilinksminti! Mano širdis sudaužyta, perskelta pusiau – Trečiasis pasaulinis karas jau prasidėjo mano šeimoje – sproginėja atominės bombos manyje.“ .Nors šiaip, iš kitos pusės pažiūrėjus, tarkim iš elektriko pozicijų, tai tik ryškiaspalvė neišskiriamųjų papūgų porelė, lekianti sudegti į svingerių vakarėlį. Nors...nors mums, elektrikams būna smagu akis paganyti ir barakudų reklaminio čiauškėjimo pasiklausyti, pažiūrėti, kaip dar vienai slysta iš po kojų jos turtingasis grobis - auka? Elektrikams tai smalsu, nes tai geriausias indikatorius, rodantis, kas iš tikrųjų yra tas jų turtingasis grobis, valdžios vyras, politikos ir verslo klasės elito atstovas ar labai garsus galvažudys, ir kas iš tikrųjų yra ta paliktoji, nekaltoji ir nukonkuruotoji veidmainė žmona ar draugė. Tai drama, o gal tragedija dykai. Barakudu darbas sunkus ir labai pavojingas. Nepavydėkite joms. Ji savo darbą atlieka nepriekaištingai, ji negali sau leisti pasimuliuoti kaip dažnas mūsų savo darbe, nes konkurencija didžiulė, o pasiūla čia visada viršys paklausą. Turtingas senis, verslininkas, politikas, šoumenas, popžvaigždė ir panašus VIPas gauna galimybę parodyti konkurentams kokybišką produktą - pasirodyti partneriams bei konkurentams, kad yra sėkmingas vyras, kad yra kietas machas. Barakudos gauna turtingą buitį. Pralaimėjusios žmonos nesuprantama, kiek jėgų, meno buvo įdėta, ir kaip būna skaudu, kiek skausmo, kai prekė pabėga? Juk parsivesdamas pirmą kartą į namus barakudą, Nuo žmonos pabėgęs ViPas kažkodėl nekelia gi sau paprasčiausio klausimo: o kodėl gi ta moteris atsirado tame vakarėlyje, kuriame jis ją pakabino ar jį supakavo? Jis norėjosi užsimerkti ir svaigintis nuoga nuogos gražuolės iliuzija, kad gyvenimas su ja suvedė ilgam “netyčia ir lemtingai”? Nemąsto, kad už tokias iliuzijas, nematant realybės, versle, gyvenime sumokama bankrotu arba kilpa. Todėl kažin ar verta piktintis, skundžiantis barakudos meile pinigams ir nemeile, paslėpta neapykanta turtingiems vyrams, taip pat gyvenanties kitų sąskaitą, be jokios sąžinės graužaties išnaudojantiems silpnesnius už save, išnaudojant samdinius, už darbą jiems mokant minimumą ir sukraunant jam viršpelnį? Norėti nelygiaverčių santykių – už pinigus gauti jausmus - būtų nesąžininga, o jei barakudai pasiūlomos geresnės sąlygos, kodėl ji turėtų tenkintis prastesnėmis ir neatimti laimės iš kvailos, tokios pat savanaudės jo žmonos? Meilė? Ach, kaip virpulinga, ekstravagantiška, modernu ir gražu, bet tik kažin ar ta meilė čia išvis egzistuoja?. Man neteko girdėti, kad koks nors žilstelėjęs magnatas, direktorius, politikas, verslo ryklys įsimylėtų kad ir bendraamžę savo ofiso valytoją. Juk ir širdis tos moters geresnė, o dabar, žiūrėk, dažna ir daugiau išsilavinusi nei jo naujoji draugė, turi dviejų aukštųjų diplomus, bet dirba valytoja, o ir seksas su ja, ko gero, būtų ne prastesnis, o kur kas geresnis ir nuoširdesnis – ne silikoninis. Ką draugai ar verslo partneriai pagalvos, jei į svigerių vakarėlį Vilniuje nueisi su diplomuota valytoja? Taigi, būtent, ką pagalvos. Tai gal nereikia graudulingų ašarų ir pasakų apie sudaužytą žmonos širdį, jei buvo sudaužyta tik piniginė. Nebent VIPo širdis ir toks pat silikoninis, dirbtinis jo amžinas veikiantis pasididžiavimas, pagamintas garsioje klinikoje Valakampių miškelyje ir piniginė yra tas pats. Bet ir tada dainą reikėtų bent vieną prisiminti. “Karaliai viską gali…“, bet negali...

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2010/06/13 11:41:00 11:41:00

manau, sita tema absurdiska, cia nera ka diskutuoti, zinoma jeigu daiktai naudojami abieju interesams, reikia moketi per puse, o jei kiekvienas atskirai gyvena gyvenimus, tai ir daiktus tegul perka pagal savo reikmes ir galimybes aisku DD atskirai

salamonijus

S

97 įrašai

2010/06/13 12:10:15 12:10:15

Moterys nori ligybes ir vaikinas joms reikalingas ne del pinigu. tai ir valio gavai tai ko daug moteru norejo, lygybe. O del vaikino tavo tai jis kazkoks kaciu kailis jei jau uz vika praso moket perr puse. Beje cia man vienas klausimas iskilo, kas moka uz prezervatyvus? perpus perkat?

P.S.

palik greiciau toki vaikina.

Rutana

R

13 įrašai

2010/06/13 18:18:33 18:18:33

Nerijus1981: Zinoma!mesk ta vaikina...juk yra ir vaiksciojanciu pinigu maisu,prie kuriu "prieti,pakabinti" su svariu moterisku orumu,teks i save nemazai investuoti...

Kuo detas zodis meile,kur kalba eina apie pinigus?

O kodel vaikinas toks skupus?galbut taupus?kruopsciai planuojantis savo finansine ateiti?o galbut(oficialiai issireiskus)vaikinas jaucia,jog i mergaite "investuoti"neverta...

Kodel nepasigilinus i sias prielaidas?

Na... jei vaikinas taip kruopsciai planuoja savo finansine ateiti, tegul ja ir planuoja vienas, o kai jau susiplanuos ir susidelios viska ka norejo tada tegul ir susiranda mergina. Jei norisi visada buti ne supam, kaip tus sakai, o taupiam ))))))))) tada tegul visada ir buna vienas, ir gyvena vienas, ir toliau "taupo" kaip kurmis irgi vienas. )))))

Rutana

R

13 įrašai

2010/06/13 18:40:36 18:40:36

23DYWR95: Aciu uz komentarus. Nezinau jo poziuris i pinigus mane neramina, bet kai visi kiti dalykai yra gerai, sunku vaikina mesti tik del to. Pinigai, as suprantu kad sunkiai uzdirbami ir labai gerai zinau, kaip uzdirbami... bet skaudziausia tas, kad kai prie kasos reikia issitraukti ir savo pinigine ir moketi per puse... tikrai jauciuosi zeminama... plius Jis tik dirbantis, o as esu dirbanti studente, mano socialine padetis kitokia... o gal jis manes nemyli... as nesuprantu...

Tavo vaikinas LODORIUS is didziosios raides O jei tu vis dar su juo... apie tave nesakysiu nieko, daryk isvadas pati. Labai gaila taves kaip moters taip ir nespejusios pabuti moterim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/13 21:21:00 21:21:00

Rutana:
23DYWR95: Aciu uz komentarus. Nezinau jo poziuris i pinigus mane neramina, bet kai visi kiti dalykai yra gerai, sunku vaikina mesti tik del to. Pinigai, as suprantu kad sunkiai uzdirbami ir labai gerai zinau, kaip uzdirbami... bet skaudziausia tas, kad kai prie kasos reikia issitraukti ir savo pinigine ir moketi per puse... tikrai jauciuosi zeminama... plius Jis tik dirbantis, o as esu dirbanti studente, mano socialine padetis kitokia... o gal jis manes nemyli... as nesuprantu...

Tavo vaikinas LODORIUS is didziosios raides O jei tu vis dar su juo... apie tave nesakysiu nieko, daryk isvadas pati. Labai gaila taves kaip moters taip ir nespejusios pabuti moterim.

O pabuti moterim tolygu gyventi kitu saskaita?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume