Man vis dar nesiseka atskirti taupumo nuo šykštumo
Naujasis draugas vos ne per pirma susitikimą ( kai jau buvo aišku, kad vienas kitą dominam:) pareiškė ( ne pasakė, o būtent - "pareiškė" aiškiai ir nesvarstomai) - "Aš - moterų neperku ir dovanų tau - nedovanosiu". Keistai man tai pasirodė, maniau, gal iš anksto siekia apsisaugoti nuo galimo išnaudojimo, gal turi karčios patirties ir tt..nesureikšminau, nes buvo santykių pradžia. Dabar -nebe pradžia, bet dovanų nedovanoja, gėlių - keletą kartų, bet taip kukliai, kad man kyla mintis apie "ypatingą" taupumą... Mano galva dovanos, nupirktos renkant būtent tam žmogui( galvojant kas jam patiktų, tiktų, pradžiugintų...) yra dėmesio išraiška. Visiems reikia dėmesio, o dovana TIK VIENA dėmesio rodymo forma. Tad leiskite paklausti: jei aš mėgstu dovanas ir noriu gauti dovanų iš vyro su kuriuo esu kartu, o ne iš kokių tai gerbėjų ar dar baisiau - meilužio, ar aš jau materialistė, nežinanti kas yra tikri jausmai ir galvojanti tik apie pinigus?, apie JO PINIGUS? Ar norėti dėmesio visomis įmanomomis formomis iš vienintelio vyro, kuris tau rūpi yra kėsinimasis į jo piniginę?
p.s. mėgstu ne tik gauti dovanas, bet ir dovanoti, jam taip pat:) Esu dirbanti ir pati save išlaikanti ( pilnai).