Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

Ach..

A

1 įrašai

2010/06/14 11:42:42 11:42:42

Man vis dar nesiseka atskirti taupumo nuo šykštumo

Naujasis draugas vos ne per pirma susitikimą ( kai jau buvo aišku, kad vienas kitą dominam:) pareiškė ( ne pasakė, o būtent - "pareiškė" aiškiai ir nesvarstomai) - "Aš - moterų neperku ir dovanų tau - nedovanosiu". Keistai man tai pasirodė, maniau, gal iš anksto siekia apsisaugoti nuo galimo išnaudojimo, gal turi karčios patirties ir tt..nesureikšminau, nes buvo santykių pradžia. Dabar -nebe pradžia, bet dovanų nedovanoja, gėlių - keletą kartų, bet taip kukliai, kad man kyla mintis apie "ypatingą" taupumą... Mano galva dovanos, nupirktos renkant būtent tam žmogui( galvojant kas jam patiktų, tiktų, pradžiugintų...) yra dėmesio išraiška. Visiems reikia dėmesio, o dovana TIK VIENA dėmesio rodymo forma. Tad leiskite paklausti: jei aš mėgstu dovanas ir noriu gauti dovanų iš vyro su kuriuo esu kartu, o ne iš kokių tai gerbėjų ar dar baisiau - meilužio, ar aš jau materialistė, nežinanti kas yra tikri jausmai ir galvojanti tik apie pinigus?, apie JO PINIGUS? Ar norėti dėmesio visomis įmanomomis formomis iš vienintelio vyro, kuris tau rūpi yra kėsinimasis į jo piniginę?
p.s. mėgstu ne tik gauti dovanas, bet ir dovanoti, jam taip pat:) Esu dirbanti ir pati save išlaikanti ( pilnai).

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/14 12:16:56 12:16:56

Man rodos jis nenori i tave daug investuot Pasitasys biski ir viso gero tau Cia mano tokia kukli nuomone

amse

A

14 įrašai

2010/06/14 12:20:25 12:20:25

Svečias:
ugnelė: gali galvoti tik tie, kurie patys savęs kaip vyro visiškai nevertina. Jeigu vyras PATS galvoja, kad moteriai įdomūs tik jo pinigai, kad ji kaip vyro jo niekada nevertins, tai tada jis ir žiūri į ją kaip į būsimą išlaikytinę. Vyras, turintis pakankamą savęs vertinimą, niekada nenusismulkins iki tokio lygio. Ir jaus didelį malonumą kažkuo galėdamas palepinti savo mylimą moterį. Panašu, kad dėl kažkokių priežasčių Jums gyvenime neteko sutikti žmonių, santykiuose su kuriais ne pinigai būtų svarbiausia... Arba savo mintimis būtent tokius ir pritraukiate.

Jau tu tik cia nepasakok kokia tu tikra moteris ir koks as netikras vyras. Jeigu jums ne pinigai svarbiausia, tai kodel skundziates? Kas blogai? Autore pasake -labai patinka, labai saunus ir visoks -iausias. Juk ne pinigai svarbiausia, jis -iausias ir taskas. Nera cia apie ka diskutuot.

Viskas ok ir fainai tuose mokejimuose (galiu apmoket viska pats), kol matau,kad mergina tuo nesinaudoja. As nesakau, kad mergina samoningai naudojasi, bet vienaip ar kitaip gaunant daug dovanu/siaip nemokant uz nieka jos norai auga, puciasi, dideja, labai dideja... kol BOOM. Iki bankroto vienas zingsnelis [b:12lqs5yg]Arba lygybe visur - nuo saskaitu apmokejimu iki namu ruosos darbu, arba lygybes niekur nebus.[/b:12lqs5yg]
Klysti, as tu senuju nykstanciu dinozaurisku tradiciju puoseletojas- apmoku uz viska pats, bet is esmes gailiuosi vejais paleistu pinigu.

Cia tavo tikra meile? Tu duodi meile, as uz ja sumoket turiu? Idomi matematika.

Autore, temos pavadinimas labai idomus - vyras LABAI skupus. Cia tu manai, kad jis labai skupus? O kas jeigu i jusu vyro pinigine pasibels krizmetis? Jeigu paciai kelis menesius restoranus/butus/maximas/skudurus/saskaitas tektu apmoket?

Gal jus savo anketose rasykit ne tuos vejus apie savarankiskuma ir nora nepriklausyti nuo kitu zmoniu, o tiesiog "ieskau DOSNAUS vyro". Zinoma,tokiu pasisakymu daugiau pazintysxxx, bet as jau nebematau didelio skirtumo tarp siu portalu.

Va, kai, gerbemasis galėsi vaiką pagimdyti, tada galėsi pasiekti lygybės VISUR Vieną vaiką žmona pagimdys, o kitą tu ir viskuo visada gyvenime galėsit dalintis per puse

_J_

_

17 įrašai

2010/06/14 12:29:27 12:29:27

Vaikinas labai sąžiningai iš anksto pareiškė savo nuostatas dovanų atžvilgiu, o kokios tų nuostatų priežastys - taupumas, ar kokios kitokios nelabai svarbu. Kita vertus Jūs irgi teisi norėdama sulaukti dėmesio iš savo draugo.

Tikėtis, kad jo požiūris pasikeis negalite. Tačiau galite pasikeisti pati. Sužinokite, kokiu būdu jo nuomone jis Jums parodo, kad esate jam svarbi, o tada išmokite vertinti būtent jo naudojamą dėmesio formą.

Kita vertus, kai žmogus svarbus, norisi tam žmogui parodyti dėmesį tą forma, kuri yra priimtina gaunančiam asmeniui. Siūlau tokia tema pakalbėti su draugu. Nesvarbu dėl ko jis vengia dovanoti dovanas, Jūs tiesiog pabandykite paaiškinti, ką jo dovanos reiškia Jums. Po tokio pokalbio turėtumėt geriau vienas kitą suprasti.

-Ramuniukas-

-

30 įrašai

2010/06/14 12:32:16 12:32:16

Ach..: ...Mano galva dovanos, nupirktos renkant būtent tam žmogui( galvojant kas jam patiktų, tiktų, pradžiugintų...) yra dėmesio išraiška. Visiems reikia dėmesio, o dovana TIK VIENA dėmesio rodymo forma.

Visiskai teisingai, bet ne visi tai supranta.

Ach..: ...jei aš mėgstu dovanas ir noriu gauti dovanų iš vyro su kuriuo esu kartu, o ne iš kokių tai gerbėjų ar dar baisiau - meilužio, ar aš jau materialistė, nežinanti kas yra tikri jausmai ir galvojanti tik apie pinigus?, apie JO PINIGUS? Ar norėti dėmesio visomis įmanomomis formomis iš vienintelio vyro, kuris tau rūpi yra kėsinimasis į jo piniginę?
p.s. mėgstu ne tik gauti dovanas, bet ir dovanoti, jam taip pat:) Esu dirbanti ir pati save išlaikanti ( pilnai).

Tai nera materializmas, tuo labiau jog save islaikai.

amse

A

14 įrašai

2010/06/14 12:33:16 12:33:16

Ne piniguose esmė, o veiksmuose, kurie rodo pagarbą žmogui.
Nėra skirtumo ar vaikinas, ar mergina sumoka už pirkiniu ar pietus. Svarbu yra pagarba, dėmesys ir rūpertis. O koks tas dėmesys, rūpestis ar pagarba, jei neatsižvelgiama į situaciją? jei vienam iš poros šnd striuka su pinigais, juk dėmesingas žmogus tai pastebės ir rūpestingas žmogus į tai atsivelgs. Jei vienam iš poros šnd buvo sunki diena - nesisekė darbe, susipyko su draugais, rūpestingas žmogus neliks abejingas ir išklausys, paguos. Jei vienas iš poros užtrunka darbe ir grįžta pavargęs bei alkanas, rūpestingas žmogus pasiūlys pagaminti vakarienę...
Skūpumas ne vien piniguose ar dėmesiu, bet ir jausmuose pasireiškia.
Taigi, tikrai nemanau, kad viskas gerai, o tik vienas dalykas blogai. Manau, kad beveik viskas blogai, tik yra vienas dalykas/priežastis dėl kurio nenori skirtis. Ir ta priežastis yra tavyje

Siūlau pasikalbėt su vaikinu ir tada tau pačiai bus aiškiau tiek jo tiek tavo jausmai

Sėkmės.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/14 12:54:12 12:54:12

Daug tiesos auksciau parasyta ale: (siaip senuju paziuru)
Sakykite mielosios, vat belekaip rupinies moterimi staiga jai zaltys pakuzda i smiltyne ant dviracio lekt. Tai kur cia ta pagarba?

As tikrai nieko nenoriu sureiksminti ale 70% poru issiskiria, tai kokio velnio? is sitos dalies dar karta issiskirs?!
Net jei moteri materialiai aprupinsi 101% vistiek negausi jokios garantijos. Tai apie ka mes cia?
Siaip turiu savo nuomone, bet cituosiu svetima "ariau visa gyvenima sukisau i subine viska ka turejau ir likau be nieko"

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/14 17:41:13 17:41:13

trikapeikis intelektualas: Daug tiesos auksciau parasyta ale: (siaip senuju paziuru)
Sakykite mielosios, vat belekaip rupinies moterimi staiga jai zaltys pakuzda i smiltyne ant dviracio lekt. Tai kur cia ta pagarba?
As tikrai nieko nenoriu sureiksminti ale 70% poru issiskiria, tai kokio velnio? is sitos dalies dar karta issiskirs?!
Net jei moteri materialiai aprupinsi 101% vistiek negausi jokios garantijos. Tai apie ka mes cia?
Siaip turiu savo nuomone, bet cituosiu svetima "ariau visa gyvenima sukisau i subine viska ka turejau ir likau be nieko"

Hmmm... o ar Jus, gerbiamasis, norite kazka daryti tik turedamas garantija? As asmeniskai man patinkanciu zmogumi rupinuosi del to, kad man gera tai daryti. Cia klausimas Jums ne tik apie pinigus. Aplamai apie santykius. Nejaugi nesistengsite del mylimo zmogaus, nes viena diena jis gali to neivertinti?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/14 17:47:01 17:47:01

Ats temos autorei: man tokia situacija atrodo keista. Keista ne del to, kad jis taves neislaiko. Keista del to, kad antroji puse turi buti ne tik palaima geromis akimirkomis, taciau ir atrama gyvenime sunkiu periodu. Is tokio vyro jokios atramos as nesitikeciau, nes panasu, kad jis pasakytu "cia tavo bedos...". O del kasdieniu islaidu, pati labai nemegstu kai man kanors perka, ir niekada nesitikeciau, kad vyras pasiulys sumoketi uz mano batus.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/14 20:47:35 20:47:35

Nereikia:

Hmmm... o ar Jus, gerbiamasis, norite kazka daryti tik turedamas garantija?
Cia klausimas Jums ne tik apie pinigus. Aplamai apie santykius. Nejaugi nesistengsite del mylimo zmogaus, nes viena diena jis gali to neivertinti?

Kalbant aplamai, kartais pasiduodu ekstravertu itakai, bet dazniausiai reikalinga garantija(zinoti ka darau). Brangiausia laikau laika.
Seima as suprantu kaip pasirinkima savo valia, o isipareigojimai, kad ji tokia butu. Apie pinigus jau rasiau esu senamadis. Manau, partnere niekada nebus mano nuosavybe, o ir nematau tam pagrindo buti. Tinka Valio, netinka Ate. Kalbant sios temos kontekste, nederetu suplakti skirtingu dalyku, jausmu ir pinigu. Jausmai viso ko pagrindas.
Maciau daug ivairiu dalyku, tai jei viena diena isgirsciau Ate, pasaulis nesustos suktis. Baisiausia butu pripazinti sau, kad suklydau pasirinkdamas partnere kurybai ir kelionei. Kurybai visa kas graziausia ir kelionei i Edena.
Viskas nuo pradziu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume