Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/24 11:09:26 11:09:26

Amelija: Tyliai, riebiai pasakyta, bet teisybe.
Ugnele, kiek tu gali kalbet apie tai ka tu isivaizduoji ir kaip tu elgtumeis? Visos temos nepatingejau perskaityt ir galima sakyt, kad nieko daugiau be Gerb.ugnelės nuomones,komentaru,pastebejimu,prisiminimu,pasakojimu apie savo patirti ir neradau. Nefantazuok tokiu dalyku, kaip "O ateina pas ją, klesteli į krėslą ir pareiškia norįs valgyti.".
Vyras kazka PRIVALO?? Tuomet nesistebekit, kai vyras ateis ir lieps kojines isplaut ir kambariuose dulkes staigiai nuvalyt. Tenkina buvimas tarnaite ir prasinejimas pinigu kiekviena karta naujai suknelei? Todel jus ir vadinates seimos kaklas, kojos, ar uodega. Velkates paskui vyra ir esat nuo jo priklausomos, nes be jo piniginio inasio sunkiai verstis reiktu. Uzsimaunat pirstinaites, prisijuosiat prijuoste ir prie darbo, draugeles mielos!
Neturi buti jokiu TU PRIVALAI. Niekas nieko neprivalo. Kiekvienuose santykiuose net tokiu esminiu dalyku kaip islaidu tvarkymas priklauso nuo dvieju zmoniu susitarimo ir kompromiso, o ne nuo to, kaip Gerb. Ugnele yra isitikinus,kad turetu buti.

Amelijai:
Vyras neprivalo nieko!!! Ir moteris neprivalo nieko! Abu daro, ką nori iš meilės. Man joks vyras nelieps kojinių išplauti, nes mylimam žmogui pati iš anksto galiu pamatyti, ką gero galiu dėl jo padaryti ar jam padėti, ar pasitarnauti. Ir tai nežemina! Reikia - valau dulkes, reikia - prižiūriu statybininkus, reikia - išlaikau visą šeimą ir bedarbį vyrą. Ir neskaičiuoju! Nes esu absoliučiai savarankiška! Man būtent keistas yra toks smulkmeniškas skaičiavimas. Bet aš turiu savo nuomonę, kaip norėčiau, kad būtų, kiekvienas gali ją turėti, bet ne kiekvienam pasiseka tai pasiekti, tiesiog:)

O apie krėslą - tai čia ne mano mintys, čia citata iš Noros pasisakymo, jai aš ir atsakiau, o ne Jums:)

P.S. Tai kaip ten vistik būna, kai vyras nepavelka pusės savo išlaidų naštos? Palikti jį namie ar atsisakyti visų pramogų???:))) Juk Jūsų, gerbiamieji skaičiuotojai, nuomone viskas pusiau?:)

oversa

O

251 įrašai

2009/07/24 12:18:58 12:18:58

Sveikos, moterys. Krėslas - mano .
Kai vyras labai skaičiuoja ir gaili pinigų moteriai gėlei, susidaro įspūdis, kad tu jo akimis žiūrint tos gėlės neverta. Gali ir nuskinti lauke.
Manau, kad toks vyras yra nebrandus arba labai skūpus. Pamėginsiu paraginti savąjį, paskui parašysiu, kaip sekėsi. Sėkmės. ir nesipykim. Palaikykim viena kitą.

ww

W

1 įrašai

2009/07/24 12:50:13 12:50:13

kaip vyras galiu pasakyt, kad jei nesugebeciau sumoketi uz produktus parduotuvej ir merginai reiketu traukti pinigine prisidedant, ar nesugebeciau savo draugui nupirkti dovanos - reiskia mergina man tureti nelaikas. lepsiu vyru poziuris - dalinkimes per puse, neverti jie vyro vardo,oi neverti. o jei cia dar skupumas, o ne laikinas tiesiog pinigu neturejimas - bekit nuo tokiu mergaites kuo greiciau, yra gi normaliu vyru;)

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/24 12:57:18 12:57:18

Pacituosiu [i:icup885r]tyliai[/i:icup885r], jei jis nesupyks: "nu ir "bbd" vyras ant tavo tokios meilės".
Va cia ir visa esme. Mes neisimylim prie maximos kasos ziuredamos ir akytem klapsedamos kaip graziai jis saskaita apmoka. Piniginiai reikalai merginai per daug probemu sukelia, ko neturetu buti. Isimyli zmogu dar pries visas maximas ir draugu dovanas. Tikrai taip paprasta zmogu del tokiu buitiniu dalyku palikt??? Vadinasi, ne tokia ten meile ir buvo. Tiksliau jos ir nebuvo. Tai preteksto issiskirt ieskojimas. Ir kaip matom rado.
Ugnele, nematau prasmes tau bandyt isaiskint, kad tema ne apie tai, kaip tu elgiesi ar nesielgi, o apie autore. Beviltiska.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/24 13:07:28 13:07:28

Amelijai: beviltiška ką nors išaiškinti moteriai, jeigu ji niekada šalia savęs neturėjo tikro vyro... Deja...
Kiekviena šalia savęs turime tai, ko norime ir ką galime turėti:)

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/24 13:12:49 13:12:49

ww: kaip vyras galiu pasakyt, kad jei nesugebeciau sumoketi uz produktus parduotuvej ir merginai reiketu traukti pinigine prisidedant, ar nesugebeciau savo draugui nupirkti dovanos - reiskia mergina man tureti nelaikas. lepsiu vyru poziuris - dalinkimes per puse, neverti jie vyro vardo,oi neverti. o jei cia dar skupumas, o ne laikinas tiesiog pinigu neturejimas - bekit nuo tokiu mergaites kuo greiciau, yra gi normaliu vyru;)

O as nuo tokio lepsio vyro kaip tu begciau. Jei tu visa gyvenima isivaizduoji save besimaudanti turtuose, tuomet taip nuteiki ir moteri. Ismintingas zmogus supras ir zinos kaip elgtis bet kokioj gyvenimo situacijoj, net ir kruopas valgant, nes tokie "turtuoliai" kaip tu, labai pasimeta ir laksto kaip beprociai nezinodami ka daryti bedai istikus. O ir brangioji tavo pabegs, kai ateis supratimas, kad nuvyto pinigu medelis. Realiau reikia i gyvenima ziuret ir ismokyt moteri moket paciai tvarkytis, o ne atnest pinigelius ant padeklo, isivaizduojant, kad toks poelgis tave dzentelmenu padaro. Prie gero greitai priprantama ir tai yra naturalu. Greitai priprantama prie kiekvieno ryta geriamos kavos skonio ir jis atsibosta. Kaip ir tavo pinigu pasidarys per mazai. Ir velgi, kad visko nesubuitintum pasiaiskinu - nereikia moters saltai balkone laikyt ir valgyt neduot, taciau reikia palikt vietos ir savarankiskumui, nes ju santykiai tikrai nera tokie rimti ir jie nera seima, kad tai butu bendros islaidos.

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/24 13:23:56 13:23:56

Oi jus princeses, tiek ismanancios apie "tikrus vyrus".. Bukit isdidzios, zinokit savo verte (eurais?), tik pacios nepasiklyskit paieskose.
Ugnele, tu salia nieko neturi. To ir verta esi? Siulyciau perfrazuot sita savo pasakyma..

Uztenka, jau pasakiau, ka norejau pasakyt. Geros dienos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/24 13:33:25 13:33:25

beprasme diskusija. svarbiausia cia yra jausmai - jei lito atsiskaiciavimai viena zeidzia, o kitas be to negali - skiriasi esminiai poziuriai, kodel mergina turi keistis? gali ir vyras gi atsizvelgt i merginos savijauta, kad ji negali visada dalintis per puse. gal ateis laikas, kai ji tures daugiau ir gales tuomet atsilyginti uz tai, ko neturi dabar? sakai ne seima jie dar. tai klausimas kokia seima gali susikurti, kai skiriasi esminis poziuris i pinigus ir kas toj seimoj detusi kai bendras biudzetas atsirastu, kuris, speju niekada nebutu lygus, nes retas atvejis kai vyras ir moteris uzdirba lygiai tiek pat. o tu Amelija del to kad turetum vyra salia, matyt pasiruosus ir moketi, ir visu savo principu atsisakyti, ir dar biesas zino ka daryti, kad tik va vyra turetum

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/24 13:42:20 13:42:20

Svečias: beprasme diskusija. svarbiausia cia yra jausmai - jei lito atsiskaiciavimai viena zeidzia, o kitas be to negali - skiriasi esminiai poziuriai, kodel mergina turi keistis? gali ir vyras gi atsizvelgt i merginos savijauta, kad ji negali visada dalintis per puse. gal ateis laikas, kai ji tures daugiau ir gales tuomet atsilyginti uz tai, ko neturi dabar? sakai ne seima jie dar. tai klausimas kokia seima gali susikurti, kai skiriasi esminis poziuris i pinigus ir kas toj seimoj detusi kai bendras biudzetas atsirastu, kuris, speju niekada nebutu lygus, nes retas atvejis kai vyras ir moteris uzdirba lygiai tiek pat. o tu Amelija del to kad turetum vyra salia, matyt pasiruosus ir moketi, ir visu savo principu atsisakyti, ir dar biesas zino ka daryti, kad tik va vyra turetum

Va čia yra tiesa - ne piniguose laimė, bet požiūris į pinigus šeimoje iš esmės skirtis negali. O tą požiūrį žmogus atsineša iš savo patirties, iš savo vertybių supratimo, savo norų ir savo galimybių. Ir jei vienam negerai, tada ieško išeities...

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/24 18:32:22 18:32:22

Požiūris į pinigus ir jų leidimą šeimoje labai svarbus- tai reik išsiaiškinti ar bent daryti išvadas iš dabartinio elgesio.
Galiu pateikti pvz. Visada buvau savarankiška, smagiai jaučiausi galėdama susimokėti ne tik už save ir labai neskaičiavau tos lygybės, nors savo atžvilgiu buvau (ir tebesu) labai taupi- tuo jau visi aplinkiniai įsitikino, kaip gyvenu ir kaip sugebu dar ir sutaupyti- ir čia ne gyrimuisi, o tam, kad suprastumėt, jog ne milijonus uždirbu. Dar draugaujant vykom į pajūrį jo mašina (jis kuro iš darbo pasiimdavo), aš mokėjau už visa kita- įvažiavimo mokestį, pragyvenimą, maistą pirkau, ruošiau ir t.t. Bet nesukau galvos- juk draugaujam, šeimą kurt ruošiamės- negi čia skaičiuosi- aš dabar, jis kitąkart. Bet laikui bėgant vis šmėkšteldavo mintis- kaip jis jaučiasi, kai aš dažniau moku... Ir ką manot- skyrybos, o jų metu VYRAS teisme pareikalauja ( patempęs metus jau negyvendamas kartu ir išsikvietęs vertintojus, kad iškeltų buvusį valstybės buto įvertinimą( tuo metu kaip tik kilo kainos butų)- turtas pusiau (įskaičiuoja ir batų dėžę ir pan., kurie jau ne vakar pirkti, ir dar ta kaina, kuria buvo mokėta ), o dviejų vaikų išlaikymui jis mat tegalįs skirti valstybės nustatytą minimumą- po 130, nes "ji uždirba daugiau, todėl gali ir išlaikyti..." Beje, visada ir uždirbau daugiau, ir taupiau- buto kitaip nebūtume nupirkę, ir prieš santuoką gerokai buvau suspaudusi... O ir butui pinigų kilmės jau neaiškinsiu, kas kiek prisidėjo...
Ir niekada nepriekaištavau, kad jis mažiau uždirba, kai reikėjo jo sudaužytai mašinai remonto- daviau ir pan. Bendra šeima, dėl jos ir stengiausi. Gal esu ne moteriška - kartais pamąstau, niekad neprijaučiau toms, kurios iš vyrų spaudžia pinigus papuošalam, salonam, "skuduram" vis pagal naują madą, kosmetikai, kuria nukrauti visi staleliai ir pan. Bet kai vyras skaičiuoja, kad tik neturėtų kokių išlaidų merginai, neduokdie, liktų kada pats užkažką bent kiek daugiau sumokėjęs ... kažkaip nejauku
Klausėjai. Bet viskas priklauso nuo pasirinkimo, požiūrio- ko tikiesi, ko reikia, kas Tave tenkina- manau, nesvarbu, ar tai pasirodys kitiems gerai ar ne. Ir jei jau dabar kirba tokie klausimai- išsiaiškinti ir vienaip ar kitaip rinktis. Ir patariu neatidėliojant
Su pagarba visiems ir nuoširdžiai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume