Ugnele, kiek tu gali kalbet apie tai ka tu isivaizduoji ir kaip tu elgtumeis? Visos temos nepatingejau perskaityt ir galima sakyt, kad nieko daugiau be Gerb.ugnelės nuomones,komentaru,pastebejimu,prisiminimu,pasakojimu apie savo patirti ir neradau. Nefantazuok tokiu dalyku, kaip "O ateina pas ją, klesteli į krėslą ir pareiškia norįs valgyti.".
Vyras kazka PRIVALO?? Tuomet nesistebekit, kai vyras ateis ir lieps kojines isplaut ir kambariuose dulkes staigiai nuvalyt. Tenkina buvimas tarnaite ir prasinejimas pinigu kiekviena karta naujai suknelei? Todel jus ir vadinates seimos kaklas, kojos, ar uodega. Velkates paskui vyra ir esat nuo jo priklausomos, nes be jo piniginio inasio sunkiai verstis reiktu. Uzsimaunat pirstinaites, prisijuosiat prijuoste ir prie darbo, draugeles mielos!
Neturi buti jokiu TU PRIVALAI. Niekas nieko neprivalo. Kiekvienuose santykiuose net tokiu esminiu dalyku kaip islaidu tvarkymas priklauso nuo dvieju zmoniu susitarimo ir kompromiso, o ne nuo to, kaip Gerb. Ugnele yra isitikinus,kad turetu buti.
Amelijai:
Vyras neprivalo nieko!!! Ir moteris neprivalo nieko! Abu daro, ką nori iš meilės. Man joks vyras nelieps kojinių išplauti, nes mylimam žmogui pati iš anksto galiu pamatyti, ką gero galiu dėl jo padaryti ar jam padėti, ar pasitarnauti. Ir tai nežemina! Reikia - valau dulkes, reikia - prižiūriu statybininkus, reikia - išlaikau visą šeimą ir bedarbį vyrą. Ir neskaičiuoju! Nes esu absoliučiai savarankiška! Man būtent keistas yra toks smulkmeniškas skaičiavimas. Bet aš turiu savo nuomonę, kaip norėčiau, kad būtų, kiekvienas gali ją turėti, bet ne kiekvienam pasiseka tai pasiekti, tiesiog:)
O apie krėslą - tai čia ne mano mintys, čia citata iš Noros pasisakymo, jai aš ir atsakiau, o ne Jums:)
P.S. Tai kaip ten vistik būna, kai vyras nepavelka pusės savo išlaidų naštos? Palikti jį namie ar atsisakyti visų pramogų???:))) Juk Jūsų, gerbiamieji skaičiuotojai, nuomone viskas pusiau?:)