Mokejimas trukdo meilei gimti? Meile gimt turejo dar pries mokejimus, o jeigu negime, tuomet tu tik kankini zmogu ieskodama priezasciu issiskirti, nes is tiesu jo nemyli.
Nevadink vyro skupiu, nes as nematau ties kuria vieta jis skupus. Jus viska dalinates per puse ir tai yra teisinga. Tai jau susitarem, pritarem ir to nekeiskim.
Pirma, tai yra tavo problema, o ne jo. Ne ta prasme, kad jusu problemos atskiros, bet tiesiog pati problema kyla is taves ir sukelia problemu tik tau. Net kalbedama apie meile tarp jusu tu tai supranti, kaip lito nuo mokejimo atskaiciavima. Ne ten meiles ieskai! "va tas ir yra, kad kai zmogu myli, tai turbut neskaiciuoji ir mokedama, ir uz ji sumokedama ." Tu is tiesu toks buitiskas zmogus? Meile irodysi ir patvirtinsi tik pinigais? Dabar nebeaisku, kam nuo ko begt deretu..
"ir finansine situacija mano ne tokia gera, kaip draugo" - kodel lendi i kito pinigine ir lygini? Tu tokiu poelgiu nuvertini save. Stenkis, dirbk, o ne verk del to, kad kiti uz tave visko neapmoka, nes tu tokia vargse. Tau sunku dalintis viskuo per puse? Keiskis. Zmogui reikia keistis, nes bunant kaip madinga sakyti "esu koks esu" tu netobuleji. Nesakau, kad reikia tobulet iki aukstybiu, bet cia tikrai ne ta situacija, kuomet negali istvert. As net nematau ko tiek isterikuot ir kam drambli is muses daryt. Reiktu atsisakyt galvojimo tik apie piniginius reikalus ir daugiau demesio skirt saves lavinimui. Nors visi pataria kalbetis, as nematau to prasmes. "Mesk" materializma.