Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/23 21:32:28 21:32:28

Mokejimas trukdo meilei gimti? Meile gimt turejo dar pries mokejimus, o jeigu negime, tuomet tu tik kankini zmogu ieskodama priezasciu issiskirti, nes is tiesu jo nemyli.
Nevadink vyro skupiu, nes as nematau ties kuria vieta jis skupus. Jus viska dalinates per puse ir tai yra teisinga. Tai jau susitarem, pritarem ir to nekeiskim.
Pirma, tai yra tavo problema, o ne jo. Ne ta prasme, kad jusu problemos atskiros, bet tiesiog pati problema kyla is taves ir sukelia problemu tik tau. Net kalbedama apie meile tarp jusu tu tai supranti, kaip lito nuo mokejimo atskaiciavima. Ne ten meiles ieskai! "va tas ir yra, kad kai zmogu myli, tai turbut neskaiciuoji ir mokedama, ir uz ji sumokedama ." Tu is tiesu toks buitiskas zmogus? Meile irodysi ir patvirtinsi tik pinigais? Dabar nebeaisku, kam nuo ko begt deretu..
"ir finansine situacija mano ne tokia gera, kaip draugo" - kodel lendi i kito pinigine ir lygini? Tu tokiu poelgiu nuvertini save. Stenkis, dirbk, o ne verk del to, kad kiti uz tave visko neapmoka, nes tu tokia vargse. Tau sunku dalintis viskuo per puse? Keiskis. Zmogui reikia keistis, nes bunant kaip madinga sakyti "esu koks esu" tu netobuleji. Nesakau, kad reikia tobulet iki aukstybiu, bet cia tikrai ne ta situacija, kuomet negali istvert. As net nematau ko tiek isterikuot ir kam drambli is muses daryt. Reiktu atsisakyt galvojimo tik apie piniginius reikalus ir daugiau demesio skirt saves lavinimui. Nors visi pataria kalbetis, as nematau to prasmes. "Mesk" materializma.

tyliai

T

282 įrašai

2009/07/23 21:34:22 21:34:22

Brangios ponios, jeigu norit būti lygios, tai norėkite būti lygios visur. O jei nepatinka tokia lygybė ir norit, kad vyras už jus mokėtų - gerai, bet tada marš siurbt kilimo, skalbt kojinių ir gamint valgyt, o ne per pusę su vyru buities darbais dalinkitės

Ir dar poniai, kuriai vyro skūpumas trukdo jį pamilt, norėčiau pasakyt riebesnį žodį: nu ir "bbd" vyras ant tavo tokios meilės paklausk jo, jei netiki

nora

N

10 įrašai

2009/07/23 21:42:38 21:42:38

Aciu,Amelija,yra tiesos tavo zodziuose:) apmastysiu, gal tikrai pati ne ta linkme galvoju... as irgi visada buvau linkusi viska dalintis per puse. kol REALIAI neatsiduriau tokioj situacijoj. o kai atsiduriau, supratau, kad taip miela butu retkarciais, jog tavo vyras palepintu tave bent geles ziedeliu. bet gele piniga kainuoja, nenaudingai isleista - nes nuvysta ai, labos nakties

ugnelė

U

892 įrašai

2009/07/24 07:49:59 07:49:59

nora: puikus tavo mastymas,Amelija. saunu, jei taip yra kaip rasai. va tas ir yra, kad kai zmogu myli, tai turbut neskaiciuoji ir mokedama, ir uz ji sumokedama . bet jei tbutent tas dalijimasis trukdo meilei gimti? ka tada daryti? na,vyras saunus. jis man patinka. bet va tas skupumas varo is proto. tai ka darytum? bandytum uzgniauzti tai, ka jauti ar tiesiog prisiversti suprasti, jog partneris ne tas? nes jei butu tas, tu atskaiciuotum ta savo lituka su malonumu? nebezinau ka jauciu ir ar teisinga tai, ka jauciu. labai idomu butu vyru nuomone isgirst kaip su tuo atsisakiciavimu per puse. pvz vel manes laukianti situacija- laukia isvyka pas jo drauga, kurio as nemacius, jo gimtadienis. turim vezti dovana. ja perkant turime detis per puse. dovanas ju kompanija perka brangias, turiu dalintis per puse. sazininga? turbut. mano noras - as prisidedu, bet bent mazesne dalimi, gi as to zmogaus net nepazistu... ir finansine situacija mano ne tokia gera, kaip draugo. ir jis tai zino. as zinau, ka as jauciu, bet kaip man jaustis uztikrintai kito zmogaus jausmais, kai zinodamas, jog man sunkiau dalintis viskuo per puse, vistiek stumia tai daryti? taip gimsta pyktis... nezinau...jauciu, kad nieko nebus:(

O aš absoliučiai palaikau Norą. Meilė yra ir tada, kai vyras irgi neskaičiuoja savo pinigų dalies. Jei tas vyras taip myli, kodėl jis neateina pas savo moterį su nupirktu maistu, kodėl jis nepakviečia jos pavalgyti į kavinę??? O ateina pas ją, klesteli į krėslą ir pareiškia norįs valgyti. Kodėl jis neskaičiuoja JOS maisto, JOS įdėto darbo ruošiant jį? Nes jo meilė labai materialistinė, nes jam labai patogu taip... Jam patogu su moterimi nuvažiuoti pas jai nepažįstamą žmogų, prie kurio dovanos dar ir ji prisideda. Meilėje ir draugystėje abiems turi būti gera. Aš, tarkim, paprasčiausiai pasakyčiau, kad nevažiuoju, nes man per brangu ir nesukčiau sau galvos. Tai jos draugas, jos kompanija, jei norės, tai ir išspręs problemą, kaip jam patogiau. O jei eitume pas mano draugę, irgi neskaityčiau, kad labai jis ten turi pusę prisidėti, nori dedasi, nori - ne, o nenori - gali ir neiti...

Pagaliau, pažiūrėkim į situaciją iš kitos pusės: jeigu, tarkim, aš gerokai daugiau uždirbčiau už savo būsimą draugą ir diktuočiau, ką pirkti, kokio dydžio dovanas ir kokią gyvenimo ir pramogų kokybę palaikyti, kaip jaustųsi tas vyras, nuolat reketuojamas jam tenkančios nepakeliamos pusės tos išlaidų dalies??? Gal aš neteisi, bet jausčiau pareigą nesudaryti tam žmogui diskomforto.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/07/24 08:20:32 08:20:32

amžina bėda, kai norima pakeist kito žmogaus- partnerio savybes, būdą... pabandykit patys bent kiek pasikeist ir tada pabandykit įsivaizduot ar įmanoma pakeisti kitą...

viskas paprasta iki begalybės, sakote man nepatinka, kad vaikinas toks ar anoks..., čia ir reikia koncentruotis ties [b:1o08tiq3]MAN NEPATINKA[/b:1o08tiq3], kad kžkas toks ar anoks, čia tavo problema, o ne to ar ano...

ir sprendimas paprastas- jei tau su kažkuo blogai, eini ir susirandi tą, su kuo bus gerai ir nekamuoji nekalto žmogaus savo užgaidomis..., arba lieki vienas (-a), kai paaiškėja, kad princai aplink nejodinėja, lieki vienas, bet išdidus

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/24 08:42:10 08:42:10

Tyliai, riebiai pasakyta, bet teisybe.
Ugnele, kiek tu gali kalbet apie tai ka tu isivaizduoji ir kaip tu elgtumeis? Visos temos nepatingejau perskaityt ir galima sakyt, kad nieko daugiau be Gerb.ugnelės nuomones,komentaru,pastebejimu,prisiminimu,pasakojimu apie savo patirti ir neradau. Nefantazuok tokiu dalyku, kaip "O ateina pas ją, klesteli į krėslą ir pareiškia norįs valgyti.".
Vyras kazka PRIVALO?? Tuomet nesistebekit, kai vyras ateis ir lieps kojines isplaut ir kambariuose dulkes staigiai nuvalyt. Tenkina buvimas tarnaite ir prasinejimas pinigu kiekviena karta naujai suknelei? Todel jus ir vadinates seimos kaklas, kojos, ar uodega. Velkates paskui vyra ir esat nuo jo priklausomos, nes be jo piniginio inasio sunkiai verstis reiktu. Uzsimaunat pirstinaites, prisijuosiat prijuoste ir prie darbo, draugeles mielos!
Neturi buti jokiu TU PRIVALAI. Niekas nieko neprivalo. Kiekvienuose santykiuose net tokiu esminiu dalyku kaip islaidu tvarkymas priklauso nuo dvieju zmoniu susitarimo ir kompromiso, o ne nuo to, kaip Gerb. Ugnele yra isitikinus,kad turetu buti.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/07/24 08:47:09 08:47:09

Amelija, teisingai rašai.

j

J

94 įrašai

2009/07/24 08:52:17 08:52:17

Nesuprantu, žmonių kurie lygybę santykiuose supranta kaip visko dalijimąsi lygiai per pusę. Paminėjot kojinų skalbimą, tai pagal jus turbūt vyras turėtų skalbti vieną kojinę iš poros, o moteris kitą. Ir taip su visom kojinėm? Kitaip juk nelygybė. Skandalas!

O maistui gaminti turbūt 2 keptuvių reikia - vienas kepa sau, kitas sau. Kitaip juk nelygybė. Išnaudojimas!

O kai reikia kur nors nuvažiuoti, tai būtinos 2 mašinos. Kitaip vienas vairuos, kitas tik sėdės. Lygybės nerasta!

Taigi paaiškinkit man, tikslios lygybės gerbėjai, kokiu būdu įmanomi tiek lygūs santykiai?

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/24 09:11:08 09:11:08

J, nesugebejima logiskai mastyt demonstruoji? Musu kaime lygybe reiskia, kad padalinami darbai. Vienas kojines, kitas indus plauna. Aiskiau apie kokia lygybe kalbama?

j

J

94 įrašai

2009/07/24 09:19:40 09:19:40

Bet tai reiškia, kad tam tikra nelygybė vis tiek egzistuoja. O kodėl piniginiuose reikaluose tuomet turi būti tiksli lygybė?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume