Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/04 16:07:52 16:07:52

negaleciau but su tokiu vyru ...tieisiog ilgailaike perspektyva nekokia...kas bus kai turesi vaikeli..negalesi dirbt ..ar susirgsi...jis tavim nesirupins...netaip turi but...tikrai ne..skupumas yra yda ir tai uzknisa..

visada kai vaikinas leidzia susimoket uz save pradedu taip mastyt ...ir nenoriu tokio vyro...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/07/04 16:09:47 16:09:47

o visi vyrai kurie cia siausetes ir aiskinat kad tai normalu nu tikrai netikiu kad gyvenime nesumokejot uz savo merginu arbata ...NETIKIU NE VELNIO...nes gyvenime tokiu vyru sutikau labai mazai..

kora

K

2495 įrašai

2009/07/04 16:34:17 16:34:17

Manau, kad bendravimo tikslas turetu but Seima, o jos varikliukas - degantis amzina liepsna intymus abipusis troskimas vienas kito tiek dvasine, tiek fizine prasme suzadintu abipusi saugumo ir atsakingumo jausma, ko pasekoje pasitikejimas ir dekingumas pinigu proporciju jau neskaiciuotu ir isizeidimo jausmui vietos nepaliktu.

P.S. Suprantu, kad reikia pinigu ne vien tik egzistuoti ir isgyventi, taciau ...

nata002

N

748 įrašai

2009/07/04 21:51:35 21:51:35

Jei taves toks vaikino elgesys netenkina(ir is tikruju kaip pati aprasei , neatrodo, jog jam rupetum isvis, gal tik del pietu:) reiktu su juo paciu pasikalbeti. Paprastai mylintys zmones rupinasi vienas kitus, tarkim, jei tu geriau gyventum -jam padetum, dabar-jis tau turetu padeti.
Vyrai, kurie cia masto, jog moteris myli ne juos , o ju pinigus-Klysta.Galbut-tai daugiau nesugebantys gerai uzdirbti zmones..
Jei tarkim, as maziau uzdirbdama uz vyra negalesiu nusipirkti ko mano manymu reikia(jis uzdirbs gerai, bet taupys..)as negalesiu su tokiu zmogumi buti.. ,Atsiras konfliktai ir visos meiles isbles.Todel jau draugaujant reikia matyti koks zmogus ar ne per daug taupus, ar ne per daug islaidus. Geriausia vidurys. Zmogus gerai uzdirba ir gali sau leisti pirkti per daug neribodamas saves.
Ir kazin ar jums vyrai ilgai patiktu buti gerai uzdirbancios zmonos vyru..-na ,,alfonsiukams" gal.. Bet cia jau lyg mineta buvo-Pirmiausia VYRO pareiga , pabreziu VYRO, pasirupinti savo zmona ir vaikais. Moteris turi save lavint, dirbti taip pat, bet jaustis saugi, jog kad ir kas benutiktu-Vyras pasirupins.Butent rupinimasis vienas kitu, pagarba , pasitikejimas -ir yra visa ko pagrindas.

Tornada

T

150 įrašai

2009/07/05 11:03:50 11:03:50

Žinau tik tiek - jei žmogus taupus, tai gerai ir protingai elgiasi, bet jei perdėtai skupus - bėk nuo tokio kuo toliau!
...Turėk savigarbos ir pati sau pasidovanok ką nors pasitaupius - kur kas didesnį džiaugsmą pajusi, negu šitaip suvelti jausmai...
Na, nebent pačiai patinka taip menkaverčiai jaustis, būti negerbiamai, liūdėti, jausti apmaudą... gaila, kad daug ko vertos moterys renkasi būtent tai, nors iš tikrųjų kaip normalūs žmonės trokšta būti gerbiamos ir kartais palepinamos...
Tai bus tik Jūsų pasirinkimas, kol dar nevėlu..

oversa

O

251 įrašai

2009/07/22 21:00:58 21:00:58

Galbūt tau reikėtų su juo apie tai pasikalbėti. Pasakyti, kad keistai jautiesi... Nežinau, kaip vertinti. Kai bendravau su vienu nerimtai, buvau pripratusi, kad jis už viską moka, net nesusiejau, kad moka už mano paslaugas lovoje... Dabar bendrauju rimtai, nors nežinau, ar ilgai, nes būtent perdėtas jo taupumas mane erzina, ir moka taip, kaip tavo draugas, per pusę, ir bare, ir parduotuvėje. Ir dar negavau net gėlytės, net paprastos lauko gėlės, nors kelis kartus sakiau, kad dievinu gėles... Jam 32, gyvena su tėvais, ateina pas mane tuščiom, kresteli į krėslą ir pasisako, kad labai nori valgyti. Negaliu savy to laikyti, leptelėjau juokais, kad šiaip neturėčiau jo maitinti, nes jis pas mane negyvena ir man į šaldytuvą maisto neprideda...kažkodėl primena vaikų darželį. Nors, kaip sakai, jis geras žmogus. Mėgink kalbėti. Sėkmės!

nora

N

10 įrašai

2009/07/23 20:01:34 20:01:34

ir as toj pacioj dilemoj - skupumas - geris ar blogis? tiesiog turiu vaikina, su kuriuo skaiciuojam viska ir dalijam per puse litas i lita. ir tai mane zeidzia, nuosirdziai, bendraujam apie metus ir kiek pastebiu - si savybe ne nyksta, o tik auga... per metus nesu gavus ne vienos gelytes, ne vienos dovaneles, nekalbu apie brangias - jokios malonios smulkmeneles... visur per puse ir per puse. kalbetis bandem, bet tiesiog zmogus pripaziusta,jog jis toks yra ir kitoks jau turbut nebebus. vat ir sedziu dilemoj - ar testi santykius, ar viska nutraukti, kol dar seimos nesukurem. siaip viskas man jame kaip ir patinka, bet kai kaupiasi pastovus nepasitenkinimas del tu litu atsiskaiciavimo, tai ishsilieju visai ne ten, lygioj vietoj, o taip ir gimsta konfliktai... blogai. nezinau ka daryti. pasikalbejus kitaip nebus, nes znmogus yra koks yra. arba as ji priimu, arba ne. pikta, kad uzdirbdamas dvigubai daugiau uz mane, visiskai nepagalvoja, jog man gal nera taip paprasta viska dalintis per puse. kai nebegaliu dalintis per puse, tai pramogu tiesiog atsisakom, nes jis uz mane sumoketi negali. rasau dabar ir galvoju, kad turbut reikia risti... ir va, dabar pulkit, vyrai, kokios moterys materialistes... slyksti savybe

vytas7878

V

45 įrašai

2009/07/23 20:19:49 20:19:49

nora: ir as toj pacioj dilemoj - skupumas - geris ar blogis? tiesiog turiu vaikina, su kuriuo skaiciuojam viska ir dalijam per puse litas i lita. ir tai mane zeidzia, nuosirdziai, bendraujam apie metus ir kiek pastebiu - si savybe ne nyksta, o tik auga... per metus nesu gavus ne vienos gelytes, ne vienos dovaneles, nekalbu apie brangias - jokios malonios smulkmeneles... visur per puse ir per puse. kalbetis bandem, bet tiesiog zmogus pripaziusta,jog jis toks yra ir kitoks jau turbut nebebus. vat ir sedziu dilemoj - ar testi santykius, ar viska nutraukti, kol dar seimos nesukurem. siaip viskas man jame kaip ir patinka, bet kai kaupiasi pastovus nepasitenkinimas del tu litu atsiskaiciavimo, tai ishsilieju visai ne ten, lygioj vietoj, o taip ir gimsta konfliktai... blogai. nezinau ka daryti. pasikalbejus kitaip nebus, nes znmogus yra koks yra. arba as ji priimu, arba ne. pikta, kad uzdirbdamas dvigubai daugiau uz mane, visiskai nepagalvoja, jog man gal nera taip paprasta viska dalintis per puse. kai nebegaliu dalintis per puse, tai pramogu tiesiog atsisakom, nes jis uz mane sumoketi negali. rasau dabar ir galvoju, kad turbut reikia risti... ir va, dabar pulkit, vyrai, kokios moterys materialistes... slyksti savybe

o tai jeigu neteksi darbo, tai taip išeina , kad iš viso niekur neisit, nes tau nebus iš ko tos savo pusės mokėt? nors gal kitaip būtų, jei būtumėt vyras ir žmona... šiaip skūpumą vertinu kaip labai neigiamą bruožą

Amelija

A

12 įrašai

2009/07/23 20:41:13 20:41:13

Moterys, taip meile suprantat? Vienas nevairuoja, kitas per puse viska dalina, dar kitas neperka geliu, neperka kvepalu, kitas galbut nemegsta su botageliais zaist, dirba ne toki darba, koki tu noretum, kad dirbtu, perka ne ta duona.. ir vyrai del vienos is siu savybiu tampa[b:3h0jelnu] nevertais moters[/b:3h0jelnu]. Milijonai kvailu kriteriju, bet jus vistiek tai vadinat TIKRA meile? Galbut netaktiskai pasigirsiu, bet esu pametus galva del tokio pat paprasto ir tokio pat "kiaules" kaip ir visi vyro. Ir jis man dieviskas. Ir nesvarbu, kad ne maximos direktorius, kad ne pacia geriausia masina vairuoja. Ir isvaizda ne Leonardo di Caprio. Jis savotiskas. Jau supratot kaip ji myliu, ar toliau pasakot?
Gal ir keista, kad esu tikru tikriausia moteris ir man baisu skaityt kitu moteru nuomones. Tikrai gaila vyru. Moterys, pagalvokit, o ka jus duodat? Pinigais jei ir prisidedat, tai labai nenoriai, buities darbai zinoma per puse, ne tie laikai, kai moterims labiausiai vyro kojines rupejo, taip pat visi suprantam, kad vaikai abieju tevu rupestis, todel rupescius dalinam per puse.
Kalbant apie toki islaidu dalinimasi, galbut ne pats maloniausias, bet teisingesnio budo ir nesugalvosi. Nei vienam neturetu ir tiesiog negali sirdies skaudet, nes nei vienas nelieka nuskriaustas.
Autore, po tavo paskutinio komentaro nesuprantu ka sita tema cia veikia? Kam ta klausima iskelei, jei atsakymas paciai aiskus? Nesubuitinkit visko, nes savo vyra reikia mylet ir is jo tiketis tiek pat, kiek pati gali pasiulyt ir jam suteikt. Ir tai ne del to, kad vyras jumis dziaugtusi, o tam, kad jus pacios siektumet geriausio rezultato. Geriau dziaugtis savo pasiektais rezultatais ir matyt laiminga zmogu salia, negu kaltint kita zmogu, jog jis per prastas jums. Poros santykiuose svarbiausia yra bendradarbiavimas, o ne konkuravimas tarpusavyje.

nora

N

10 įrašai

2009/07/23 21:02:22 21:02:22

puikus tavo mastymas,Amelija. saunu, jei taip yra kaip rasai. va tas ir yra, kad kai zmogu myli, tai turbut neskaiciuoji ir mokedama, ir uz ji sumokedama . bet jei tbutent tas dalijimasis trukdo meilei gimti? ka tada daryti? na,vyras saunus. jis man patinka. bet va tas skupumas varo is proto. tai ka darytum? bandytum uzgniauzti tai, ka jauti ar tiesiog prisiversti suprasti, jog partneris ne tas? nes jei butu tas, tu atskaiciuotum ta savo lituka su malonumu? nebezinau ka jauciu ir ar teisinga tai, ka jauciu. labai idomu butu vyru nuomone isgirst kaip su tuo atsisakiciavimu per puse. pvz vel manes laukianti situacija- laukia isvyka pas jo drauga, kurio as nemacius, jo gimtadienis. turim vezti dovana. ja perkant turime detis per puse. dovanas ju kompanija perka brangias, turiu dalintis per puse. sazininga? turbut. mano noras - as prisidedu, bet bent mazesne dalimi, gi as to zmogaus net nepazistu... ir finansine situacija mano ne tokia gera, kaip draugo. ir jis tai zino. as zinau, ka as jauciu, bet kaip man jaustis uztikrintai kito zmogaus jausmais, kai zinodamas, jog man sunkiau dalintis viskuo per puse, vistiek stumia tai daryti? taip gimsta pyktis... nezinau...jauciu, kad nieko nebus:(

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume