Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiBendravimas poroje → Vaikinas labai skupus.

Vaikinas labai skupus.

salvija35

S

99 įrašai

2009/07/24 18:44:33 18:44:33

Ir dar... labai jau smagu būtų turėti tokį, kaip Zigfrydas( tiksliau dėl požiūrio apie aprūpinimą). Tiesiog atsipalaiduoti ir pabūti gležna, silpna moterim - atsipalaidavusia ir švytinčia... Tada daug laiko ir jėgų būtų galima skirti vaikam, tarpusavio santykiam- ir nesukti galvos vienai dėl visko. Tik vien išlaikytine ir prašytoja tikrai negalėčiau gerai jaustis, o gal ir dar labiau taupyčiau, nes nenorėčiau kito uždirbtus pinigus leisti
Bet jausmai vis tiek turi būti svarbiausia- geriau su mažiau, kukliau, bet gerai jaustis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/28 11:28:13 11:28:13

"Artėjant skyryboms dėl tokio pinigų dalijimo pradėjome elgtis visiškai kurioziškai: jis prašydavo sumokėti už tai, kad pavežė mane į darbą arba įkalė vonioje vinį."
[url:3i39m8tu]http://zurnalas.darnipora.lt/seimos-biudzetas-4024.html[/url:3i39m8tu]

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 12:41:49 12:41:49

VIKTORIJA2009: Aciu dar karta uz komentarus, visus labai pasveriu. O del Jusu komentaru ir papildymo galiu pasakyti: as nekalbu apie krastutinumus. As nesakau, kad negaliu moketi, as istengiu moketi ir jeigu namuose darome pietus, viska darome is mano pinigu. Bet kalbu ar taip turi buti... ? Kas labiausia mane neramina, ar sukurus seima, nebus tokios situacija - kad as negalesiu "pernesti" jo skaiciavimo. Jeigu as uzdirbciau tiek kiek jis man butu turbut tas pats, bet kai DABAR AS esu studente ir dirbu vos ne naktimis kad uzsidirbciau nes issilaikau buta, moku uz moksla , o jis gyvena pas tevus, DABAR skiriasi musu finansine padetis, ir man tas skaudziausia kad tai yra neivertinama... As kalbu ir apie pagarba, kad tokioje situacijoje esu negerbiama, nesijauciu moteris. Kai esame kavineje, jis sako: "as nenoriu uz Tave moketi, gal gali susimoketi uz save pati" . Del to ir kreipiuosi i Jumis klausdama ar tai normalu, ar taip turi buti ? p.s. jeigu buciau as vyras rupinciausi mergina, jeigu myleciau, o dabar neperprantu vyru logikos.

Mieloji Viktorija, ta tavo vaikino frazė jau viską pasako "aš nenoriu už tave mokėti..." - kokia kalba apie normalumą gali čia būti? Pvz. aš nemėgstu, kai pažistamas už mane sumoka, ir pasiūlau susimokėti pati. Jis galėtų palaukti tavo reakcijos, kai ateina laikas sumokėti. Bet taip akivaizdžiai drožti ... Viskam yra ribos - be abejo, ne pinigai svarbiausia, bet aš čia įžiūriu elementarią [u:3ks9dhcd]nepagarbą[/u:3ks9dhcd] sprendžiant iš jo žodžių. jis paprastas alfonsas - gerai įsitaisė, patogiai - nemokama ir meilutė, ir tarnaitė . Vyčiau jį lauk.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 12:52:40 12:52:40

Svečias:
ugnelė:
Jūs įsiskaitykite - niekas nekalba apie išlaikymą!!! Kalba eina apie SKRUPULINGĄ išlaidų pasidalijimą tarp uždirbančio vyro ir studentės! Man,tarkim, irgi į galvą nešautų, kad vyras mane turi išlaikyti, nes aš kuo puikiausiai išsilaikau pati, išlaikau savo namus ir vaikus. Bet jeigu toks didelis skaičiuotojas susigalvotų praleisti naktį mano namuose (nes pas save neturi sąlygų), tai gal tada iš jo irgi reiktų pareikalauti susimokėti už nakvynę, švarią patalynę, šventinę vakarienę ir pusryčius???:))) Lygiai tai lygiai! O kitą kartą tegul parūpina savo sąskaita panašius apartamentus! Pagal Jūsų skaičiavimus taip gautųsi, ar ne? Nes kainuoja ne tik pirkiniai, kainuoja ir gyvenamasis plotas, ir visa kita...

Kad jau apie studentus, man sitas patiko:
gausiu 65 lt stipendijos uz kuria islaikysiu pilnai save, uz buta susimokesiu, draugei pripirksiu ko ji tik nores ir dar dali atsidesiu juodai dienai bet dar truputi kelionei i egipta.
Zodz, jus pacios paskaiciuokit kiek kainuojat. Moterys vyrams perka kvepalus/dovanas/staigmenas ir pan? Ir jeigu dalinam viska per puse (viena karta moteris, kita karta vyrasapmoka) moteris pamirsta, kad jai reikia susimoket. Arba susimoka 1/10 kartu, kuomet reiktu.
As sutinku, kad nesamone taip per puse viska moket ir blah blah, bet kas per poziuris??? Tipo mesk ta berna, nes nieko nebus. Tai ir parodo, kad be finansu niekas daugiau nerupi jums, moterie tikroji.

Ne finansuose čia esmė, žmogau, o [b:35vl7sn6]pagarboje[/b:35vl7sn6] (arba tiksliau, jos nebuvime)! Vaikinas kaip inkstas taukuose įsitaisė - o mergina naktimis uždirba pinigus.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/28 13:02:04 13:02:04

samantta:
Ne finansuose čia esmė, žmogau, o [b:2xamczpw]pagarboje[/b:2xamczpw] (arba tiksliau, jos nebuvime)! Vaikinas kaip inkstas taukuose įsitaisė - o mergina naktimis uždirba pinigus.

Kur mergina sake, kad naktimis dirba? As irgi naktim dirbu. Ir dirbu iki 3 ryto. Diena darbas, nakti + papildomi projektai. Ir dirbu ir nesiskudziu, kad mergina galetu daugiau savo pinige paaukot, nes apskritai viskas yra perkama is manosios.
Ir cia finansai jokio vaidmens neturi??? Neturi pinigu lygu negerbi manes Cia is moters puses yra visiska nepagarba REIKALAUTI vyro, kad jis islaikytu abu zmones. Kai myli - tokio klausimo net nekyla. Ji jo nemyli, tik nori pasinaudot galimybe maziau islaidu turet.
Buna, vyras priima moters igeidi daug visko gauti is vyro kaip teisinga moters bruoza Pazistu viena toki. Viena jo firma jau bankrutavo, uztai zmonos spintos, kosmetines ir papuosalu skrynios luzta... Dabar vyras ikure firma uzsienyje, antras dublis. Kazin, ar si karta kreips demesi i firmos pelna, ar vel isimines is apyvartos pinigus, noredamas buti "teisingas vyras" savo zmonai... Imone liko skolinga 6 mln kreditoriams - darbuotojams, tiekejams, bankams, valstybei... Bet juk zmonai REIKIA!

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 13:20:47 13:20:47

Svečias: Kartą vienas mano "priešas" yra man paskęs "jei pats savim nepasirūpinsi, niekas tavimi nepasirūpins". Galėčiau barstyti tūkstantį ir vieną priežastį, o pasakysiu tik vieną.
Septyniasdešimt procentų santuokų vis tik išyrą. O prie to saugumo taip pat priprantama.
O kaip svetainėje, mažai moterų, kurios lyg ir turėjo saugumą tačiau pritrūko intymumo?!

Ugnele aš tikiu, kad esate teisinga moteris. Ir visaip kitaip suprantu moteris.
Šiai dienai šimtu procentu dengiu šeimos išlaidos. Nesiguodžiu, aš taip pats pasirinkau. Sunkmetis, bet tik ne vyrams.
Galiu išvardinti kelis naujus norus. Kurie bus dengiami mano sąskaita ir sudarys maždaug penkis tūkstančius. Nesuskaičiuoti aš norėjau. O pasakyti savus norus. [u:2yv8uck6]Esu nupirkes prieš šešis mėnesius intymią suknelę, kad padarytų man staigmeną, ji tebedulką. Esu prašes mudvieju fotosesijos mudviejų namuose esant tik mudviem. [/u:2yv8uck6]Žinai koks atsakymas. Man tik apie ana galą galvoje. Štai tau ir meilės uostas.

Gal Jūsų moteris yra kitokio būdo - drovesnė, nemėgstanti pristatyti jūsų intymių santykių fotosesijje - tai tikrai ne trūkumas jos, tai kultūringas ir skoningas elgesio būdas, pagaliau tai kitoks požiūris, kuris yra gerbtinas mūsų laikais, kai suvulgarinami, iškeliami parodon net intymūs santykiai.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 13:23:45 13:23:45

Martynas Vasarėlė:
samantta:
Ne finansuose čia esmė, žmogau, o [b:s8yqyu8l]pagarboje[/b:s8yqyu8l] (arba tiksliau, jos nebuvime)! Vaikinas kaip inkstas taukuose įsitaisė - o mergina naktimis uždirba pinigus.

Kur mergina sake, kad naktimis dirba? As irgi naktim dirbu. Ir dirbu iki 3 ryto. Diena darbas, nakti + papildomi projektai. Ir dirbu ir nesiskudziu, kad mergina galetu daugiau savo pinige paaukot, nes apskritai viskas yra perkama is manosios.
Ir cia finansai jokio vaidmens neturi??? Neturi pinigu lygu negerbi manes Cia is moters puses yra visiska nepagarba REIKALAUTI vyro, kad jis islaikytu abu zmones. Kai myli - tokio klausimo net nekyla. Ji jo nemyli, tik nori pasinaudot galimybe maziau islaidu turet.
Buna, vyras priima moters igeidi daug visko gauti is vyro kaip teisinga moters bruoza Pazistu viena toki. Viena jo firma jau bankrutavo, uztai zmonos spintos, kosmetines ir papuosalu skrynios luzta... Dabar vyras ikure firma uzsienyje, antras dublis. Kazin, ar si karta kreips demesi i firmos pelna, ar vel isimines is apyvartos pinigus, noredamas buti "teisingas vyras" savo zmonai... Imone liko skolinga 6 mln kreditoriams - darbuotojams, tiekejams, bankams, valstybei... Bet juk zmonai REIKIA!

Nemaišyk, Martynai, visų moterų į vieną kruvą - dar ir kokios mes esame skirtingos. Perskaityk visus temos laiškus - ten ir apie darbą naltimis, ir studijas rasi, ir kad neprašo mergina jos išlaikyti. Tiesiog įsiskaityk, įsigilink - jei gebi.

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 13:30:30 13:30:30

Svečias: Grynai moteriskas poziuris - norima ne buti lygiomis su vyrais, o DAUGIAU arba lygioms. Norejote lygybes visur - prisiimkit ir tos lygybes blogaja puse. Norite tureti lygias teises su vyrais seimoje, namu ruosoje, vaiku auginime. Taip pat norite tureti issilavinima, atlyginima, ne blogesni uz vyrus, taciau nepaisant tos lygybes - vyras turi prieiti pirmas, vyras turi atspeti jusu dviprasmiskus simpatijos zenklus (jei neatspeja - jis buna mulkis), vyras turi moketi kavinese, apmoketi jusu skudurelius. Kur teisybe?
Todel, pasirinkite viena is dvieju, arba buti tikrai lygiomis, su visomis teisemis IR PAREIGOMIS (kurios atkeliauja su teisemis, bet apie kurias visi kazkodel pamirsta), arba ismesti is galvos feminizma, bet buti saugomomis ir islaikomomis, taciau sedeti prie vaiku, prie puodu ir prie grindu skuduru. Gal kiek ziaurokai skamba, bet taip turetu buti.

Kad moterys pas mus lygios su vyrais tik sunkiuose darbuose. O kur dar?

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 13:41:47 13:41:47

Amelija: Moterys, taip meile suprantat? Vienas nevairuoja, kitas per puse viska dalina, dar kitas neperka geliu, neperka kvepalu, kitas galbut nemegsta su botageliais zaist, dirba ne toki darba, koki tu noretum, kad dirbtu, perka ne ta duona.. ir vyrai del vienos is siu savybiu tampa[b:3upyuu7r] nevertais moters[/b:3upyuu7r]. Milijonai kvailu kriteriju, bet jus vistiek tai vadinat TIKRA meile? Galbut netaktiskai pasigirsiu, bet esu pametus galva del tokio pat paprasto ir tokio pat "kiaules" kaip ir visi vyro. Ir jis man dieviskas. Ir nesvarbu, kad ne maximos direktorius, kad ne pacia geriausia masina vairuoja. Ir isvaizda ne Leonardo di Caprio. Jis savotiskas. Jau supratot kaip ji myliu, ar toliau pasakot?
Gal ir keista, kad esu tikru tikriausia moteris ir man baisu skaityt kitu moteru nuomones. Tikrai gaila vyru. Moterys, pagalvokit, o ka jus duodat? Pinigais jei ir prisidedat, tai labai nenoriai, buities darbai zinoma per puse, ne tie laikai, kai moterims labiausiai vyro kojines rupejo, taip pat visi suprantam, kad vaikai abieju tevu rupestis, todel rupescius dalinam per puse.
Kalbant apie toki islaidu dalinimasi, galbut ne pats maloniausias, bet teisingesnio budo ir nesugalvosi. Nei vienam neturetu ir tiesiog negali sirdies skaudet, nes nei vienas nelieka nuskriaustas.
Autore, po tavo paskutinio komentaro nesuprantu ka sita tema cia veikia? Kam ta klausima iskelei, jei atsakymas paciai aiskus? Nesubuitinkit visko, nes savo vyra reikia mylet ir is jo tiketis tiek pat, kiek pati gali pasiulyt ir jam suteikt. Ir tai ne del to, kad vyras jumis dziaugtusi, o tam, kad jus pacios siektumet geriausio rezultato. Geriau dziaugtis savo pasiektais rezultatais ir matyt laiminga zmogu salia, negu kaltint kita zmogu, jog jis per prastas jums. Poros santykiuose svarbiausia yra bendradarbiavimas, o ne konkuravimas tarpusavyje.

Suprantama tavo euforiška nuotaika, Amelija, bet kada nors ir tu nusileisi ant nuodėmingos žemės, supratusi, kad yra vyrų, išnaudojančių moteris, ir kad meilės į lėkštę neįdėsi - žmonės ne angelai (jie valgo ir į tualetą nueina).

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/08/28 13:42:27 13:42:27

samantta:
Nemaišyk, Martynai, visų moterų į vieną kruvą - dar ir kokios mes esame skirtingos. Perskaityk visus temos laiškus - ten ir apie darbą naltimis, ir studijas rasi, ir kad neprašo mergina jos išlaikyti. Tiesiog įsiskaityk, įsigilink - jei gebi.

Oi oi kokius tu nenugincijamus argumentus cia pateikei..

Cia jau tavo problema, jei diena mokaisi,o nakti dirbi ir vaikinui laiko nerandi. Vienas visa para dirba, kitas dirba, tai kada meile daryt? Tai kokio velnio tau to vaikino, jei tu jam negali laiko skirt? Visais laikais taip buvo - vyras islaiko seima, aprupina visus, o moteris gimdo vaikus, rupinasi buitim. Sita moteris buitim nesirupina(nu dalinam per puse! dar nepazistu nei vienos normalios poros, kur tik moteris viska darytu), vaiku negimdo. Jie dar JAUNA PORA, o ne seima! Kodel reikia viena puse pateikt kaip teisinga (vyras islaiko seima), o kita atmest (moteris rupinasi buitimi)? Arba tu imi viska su visom pasekmem, arba neimi nieko.
Vidine nesumeluota pagarba kitam zmogui su pinigais nieko bendro neturi. Nepradekit to svarbaus dalyko ieskot uzpakaly, piniginej..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume