Amelija: Moterys, taip meile suprantat? Vienas nevairuoja, kitas per puse viska dalina, dar kitas neperka geliu, neperka kvepalu, kitas galbut nemegsta su botageliais zaist, dirba ne toki darba, koki tu noretum, kad dirbtu, perka ne ta duona.. ir vyrai del vienos is siu savybiu tampa[b:3upyuu7r] nevertais moters[/b:3upyuu7r]. Milijonai kvailu kriteriju, bet jus vistiek tai vadinat TIKRA meile? Galbut netaktiskai pasigirsiu, bet esu pametus galva del tokio pat paprasto ir tokio pat "kiaules" kaip ir visi vyro. Ir jis man dieviskas. Ir nesvarbu, kad ne maximos direktorius, kad ne pacia geriausia masina vairuoja. Ir isvaizda ne Leonardo di Caprio. Jis savotiskas. Jau supratot kaip ji myliu, ar toliau pasakot?
Gal ir keista, kad esu tikru tikriausia moteris ir man baisu skaityt kitu moteru nuomones. Tikrai gaila vyru. Moterys, pagalvokit, o ka jus duodat? Pinigais jei ir prisidedat, tai labai nenoriai, buities darbai zinoma per puse, ne tie laikai, kai moterims labiausiai vyro kojines rupejo, taip pat visi suprantam, kad vaikai abieju tevu rupestis, todel rupescius dalinam per puse.
Kalbant apie toki islaidu dalinimasi, galbut ne pats maloniausias, bet teisingesnio budo ir nesugalvosi. Nei vienam neturetu ir tiesiog negali sirdies skaudet, nes nei vienas nelieka nuskriaustas.
Autore, po tavo paskutinio komentaro nesuprantu ka sita tema cia veikia? Kam ta klausima iskelei, jei atsakymas paciai aiskus? Nesubuitinkit visko, nes savo vyra reikia mylet ir is jo tiketis tiek pat, kiek pati gali pasiulyt ir jam suteikt. Ir tai ne del to, kad vyras jumis dziaugtusi, o tam, kad jus pacios siektumet geriausio rezultato. Geriau dziaugtis savo pasiektais rezultatais ir matyt laiminga zmogu salia, negu kaltint kita zmogu, jog jis per prastas jums. Poros santykiuose svarbiausia yra bendradarbiavimas, o ne konkuravimas tarpusavyje.
Suprantama tavo euforiška nuotaika, Amelija, bet kada nors ir tu nusileisi ant nuodėmingos žemės, supratusi, kad yra vyrų, išnaudojančių moteris, ir kad meilės į lėkštę neįdėsi - žmonės ne angelai (jie valgo ir į tualetą nueina).