Svečias: Ugnelei
Šią temą užvedžiau dėl to, jog bandau savyje rasti atsakymą, kodel neieškau antros puses, kai bent pagal metus ( man 30) jau esu subrendes santuokai. Nesu mergišius jog norėčiau blaškytis nuo vienos moters prie kitos ir dėl to vengti santuokos. Ir jau senokai noriu patenkinti visus tuos poreikius, kuriuos tu ir paminėjai. Bet kažkas mane stabdo. Kalbant apie kaina, as nesu užsispyres ožys ir esu linkes derėtis, kažka aukoti , stengtis dėl kito, pasibarti kartais irgi normalu,kažkiek toleruoti moters nuotaikų kaita, ir panašiai. Bet jei aš gausiu tik seksą ir palikuonių tai manęs šitas sandoris (tai yra santuoka) nedomina. Turbūt keistai nuskambės , bet sunkokai įsivaizduoju jog įmanoma šalia saves turėti jaukų ,šiltą žmogų.
Čia ne Ugnelė, bet neparašyti negaliu O aš įsivaizduoju, jog įmanoma turėt būtent tokį žmogų šalia savęs kaip tu paminėjai - jaukų , šiltą ... Toks žmogus ir yra mano svajonė, bet jau pradedu galvot tai tik svajone ir liks...
Šiuo metu mano gyvenime yra taip, kad toks žmogus ( butent kaip aš jį matau mielas, nuoširdus, šiltas,) nesuprantu tiksliai kodėl nuo manęs tarsi bėga, tarsi vėl sugrįžta. Tarsi turi norą būti kartu, bet tarsi ir yra baimė įsipareigoti. Tas bėgimas toks, kad jau atrodo va tuoj, tuoj mūsų draugiški santykiai išaugs į kažką daugiau nei draugiški, bet vos tik tai pajuntu iš jo pusės, tai tuoj būna iškart užblokuojama, tačiau ir gi iš jo pusės. Aš nesuprantu kodėl taip vyksta, kodėl tai tarsi yra kažko bijojimas ir būtent iš jo pusės. Pagal mano moteriška logiką, tai yra tarsi baimė įsipareigoti kitam žmogui. Tai tarsi baimė ar nežinau kaip tai pavadinti sukurti savo šeimą, nes neva draugai ir pažįstami aplinkui skiriasi.
Tas žmogus man mielas ir tikrai nuoširdus. VNZ būtent toki žmogų ir norėčiau matyti būtent šalia savęs, tik ta jo baimė ar kaip ten pavadinti ( gal nenoras įsipareigoti ar pan) tai man nesuprantama.