Augau su vieniša mama, kuriai visad neįtikau. Tai tą ne taip padarau tai aną. Rėkdavo dėl kiekvienos smulkmenos.Pvz: paprašo pripilti vandens puse puodo. Nenutaikai pripilti puse , ar tai biški daugiau ar mažiau įpili , tai ir priežastis rėkti... Kai baigiau mokslus ir pradėjau dirbti, tai sužinojau, kad aš esu visgi geras darbuotojas ir šiaip žmogus...
Draugas vedęs kokius 5 metus. Nueini pas jį į svečius ir klausai tas pastovias rietenas tarp jo ir jo žmonos. Net nebesmagu i svečius užeiti. Dar prieš jų vestuves, galėjau lažintis, jog jie ilgai netrauks. Nu neįmanoma bendra laimė pastoviai kivirčiantis dėl smulkmenų.Pradėjo rukyti, sako biški nusiraminu po eilinio karo namuose. Bet va gyvena, turi du vaikus. Tuokėsi juk ne iš reikalo, vaikų tik po 2 metų susilaukė. Nesuprantu aš turbūt gyvenimo.
Antras draugas po vestuvių už poros metų pradėjo gana smarkiai išgerinėti. Tiesa, jis nėra labai artimas draugas ir nežinau kokie jo santykiai su žmona, ir kodėl jis taip "nusivažiavo".
Trečias draugas neseniai apsivedė. Įnoringa princesė, kitaip neapibūdinčiau. Įsakmiu tonu vis bendrauja su mano draugu, į kompromisus neina, tik jos įgeidžiai turi būti pildomi. Nesuprantu, kaip taip leidžiama lipti ant savo galvos.
Ir kodėl aš beturėčiau tikėti, jog įmanoma graži ilgalaikė draugystė tarp vyro ir moters? . Aš jų jau vengiu, nors ir pripažystu, jog yra noras ,gyventi pilnavertį gyvenimą, turėti vaikų ir patenkinti sekso poreikį. Bet už tai aš turėčiau sumokėti per didelę kainą. Tokią išvadą prieinu pažiurėjęs į draugų gyvenimus. Ir kažin kiek to pilnaverčio gyvenimo tebūtų. Pažintis su moterimi, tai kaip sūris pelėkautuose. Iš pradžių vylioja, nes skanu, o paskui tik spastai užsidaro...