Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

pypt

P

3 įrašai

2010/12/08 09:07:15 09:07:15

Viešnia: Spėju, Borgia, žinau, kodėl tu tokias nesąmones tyčia rašinėji? Nori paslėpti savo menkystę. Numanau, kad esi praplikęs – be plaukų. Po durnomis kalbomis nori paslėpti savo plikę, ar atspėjau? Man čia pasakojo, kad visada nešioji kepurę ir manai, kad mes durnos ir nieko nesuprantame. Jeigu jau praplikai tai ir išmok tuo didžiuotis. Geriau pasitikrink save veidrodyje iš šono, o ne čia tampyk mums nervus.

ko puoli ? Nepatinka , neskaityk , man jis patinka Nors vienas zmogus atsirado , kuriam pofik ka apie mano DP "sviesuomene"

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 09:09:20 09:09:20

O man patinka Borgios postai, jo mintys. Įsitikinusi, kad patiktų ir realybėje... Visiškai nesvarbu nuplikęs ar apžėlęs, su juo tikrai nebūtų nuobodu...

O Tu, mieloji Viešnia, nekalbėk už visas forumo dalyves: jei tamstai kažkas tampo nervus, tai nereiškia, kad visos jaučia tą patį

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 09:38:32 09:38:32

Lelis Borgia: O, labai miela, kad yra čia ne tik vertinančių mano bukumą, bet dar ir gaudančių mane, todėl aš turiu jums nuoširdžiai pasakyti, nes esu Vandenis be nesveiko pavydo jausmo, kad neištikima moteris man geresnė už tas « kretinas ir veidmaines pamaivas » ištikimąsias – visada nepatenkintas, priekabias ir nelaimingas, nuolat depresuojančias ir išsidirbinėjančias. Vedęs vyras taip pat nėra miręs vyras, o gyvas vyras ir dar ne prastas, nes vedęs, vadinasi, atsakingas, rūpestingas žmogus. Patikėkite, aš tikrai žinau, kad vedę vyrai moteris, ypač jaunas, traukia labiau! Asmeniškai man labiau tikra moteris yra neištikima moteris, bet kultūringa, dvasinga, išprususi, išsivysčiusi, išsiauklėjusi ir erudiciška – kurianti moteris, papildanti mus, vyrus, moteris. Visi mes, vyrai ir moterys, nesame tobuli ir turime silpnybių ir pagaliau prigimtį, dėl kurios ir nuklystame arba prapuolame nuklydę, patyriame ne vieną nuopuolį, bet ir atsikeliame arba padedame atsikelti. Neištikima moteris yra gan unikali ir nepanaši į jokią šablonišką šeimos vargo bitelę. Ji trokšta atsiskleisti visa savo esme ir grožiu ir prigimtimi – erotika ir intymumu. Jai būti tikra moterimi yra pašaukimas ir didelė privilegija. Ji džiaugiasi ir brangina tai, kad gimė moterimi, jai tai didelė vertybė. Ji ne tik suvokia, kad yra moteris, bet ir jaučiasi tokia ir myli vyrus, ne vieną vyrą – tik savo sutuoktinį, o turi ne vieną patikimą, gerą draugą. Jai būti moterimi nėra sunkus išbandymas, nelaimė ar sunkus darbas, kryžius, kurį reikia nešti visą gyvenimą. Jai tai dovana ir likimo palaiminimas. Neištikima moteris kultivuoja moteriškumą visuose lygiuose: vidiniame (pojūčiai, jausmai, mintys) ir išoriniame (kūnas, drabužiai, elgesys). Kas gali nenorėti su tokia moterimi praleisti gražią, nuostabią nakti arba būti jos vyru?

Va kas buna kai humantitarini ishsilavinima turintis zhmogelis pabando skysta shuda ant pagaliuko, fizikos nezhinodamas, uzhmauti bando Zmogaus, kaip individo, evoliucijos virhune, anot Borgios - sugebejimas kokybishkai ir DAUG pasidulkinti - triushiai tai geriau sugeba Barba non facit philosophum, leliuk - tik kalbu mokejimas IQ neprideda, jei ji zvonkinio lygio teturi

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/12/08 09:44:29 09:44:29

Kokybiskai? ir kokybiskai is pirmo karto?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 09:49:57 09:49:57

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kokybiskai? ir kokybiskai is pirmo karto?

Keme problema - jei egzistencijos prasme ir esme yra pasidulkinimo malonumas, tai arba genoma bus galima modifikuoti, prikishant "trushiniu" genu, arba/ir elektrodu i tam tikra smegenu zona impantuoti (tada net moters/vyro nereikes ) - Didziaja smegenu dali bus galima pashalinti - kam krushliams ir krushlems intelektas ?

PS Japonai jau ir sex robotus bando - ne gyvenimas, o rojus intelekto nenuvargintiems ateina

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/08 09:55:56 09:55:56

Aš visgi džiaugiuosi, kad kai buvau visai dar jaunas mane su moterimi supažindino toks David Hamilton, taip, taip, nešnypškite čia, todėl moterimis aš nesiskundžiu, o jas myliu, turiu patikimų draugių ir man gera jų kompanijoje ir labai daug ką galiu apie jas pasakyti ir papasakoti. Taip, aš esu ir Lauros vasaros šešėlių pasakos – iš „Les ombres de l‘été“ mistikos. Bet dabar žiema – Der Winter ist da – žiema čia. Adventas, todėl galime giliau pasamprotauti ir prasiskverbti, tiesa? Man reogeniškiausia moters kūno dalis yra ne kriauklė, o – jos smegenys, galva, mina, veido forma, jo išraiška. Gera gi prisiglausti prie jos krūtinės šaltą žiemos naktį. Žinau, kad tokios moterys mėgsta dalyvauti rimtose vyriškose diskusijose ir salone ar namie lošti Bridge(Bridžą), gurkšnoti vyną ir klausytis muzikos arba nuogoms pozuoti kokiam nors pamišusiam keistuoliui tepliotojui(maleriui), skulptoriui ar fotografui. Joms reikalingi saugūs romanai, žvakių šviesa, vandens čiurlenimas, vėjo dvelksmas, žvaigžėtas dangus, mėnesiena, o ne beverčiai nuotykiai ir prasčiokiškas, primityvus seksas be romantikos. Visgi aš ne literatas. Tai buvo mano silpnoji vieta. Iš literatūrų ir kalbų vos ant trejetuko ištempdavau ir būdavau laimingas jį pasiekęs. Aš nesuprastas radio fizikas, besidomintis filosofija ir meno istorija mėgėjas, jeigu tai ką sako. Tai tik hobi, aha

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 10:01:03 10:01:03

Reikejo nuo Normano ir Lindsay pradeti - tada spekuliatyviniu nusipezejimu tamsta maziau rashinetum

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/08 10:22:24 10:22:24

Velnias, kas čia mane pažįsta? „Barba non facit philosophum, leliuk - tik kalbu mokejimas IQ neprideda, jei ji zvonkinio lygio teturi Svečias“ – apgailėstauju, bet mano Dievaitė ne Zvonkė, net nedomina manęs, o – sibirietė Helene Fischer. Aišku, ji man ne viena, bet ypatinga – So nah wie Himmel:

„Tausend Gedanken und alle gehören Dir
Nur die Sehnsucht nach gestern
brennt wo wie ein Feuer ganz tief in mir
Wo schlägt dein Herz heute Nacht
Hab ich die Sterne gefragt
Und warum liege ich heut solang noch wach
So nah wie du
So nah wie du
So war nur deine Zärtlichkeit
Es war ´ne schöne Zeit
Hinter die Wolken wollt ich mit dir fliegen
Und nur mit dir.
Himmlische Träume und dann nur noch Lügen
Dann geh zu ihr,
geh, hab ich leise gesaft in dieser einsamen Nacht
ich komm schon irgendwie klar, hab ich gedacht
So nah wie du
So nah wie du
Etwas von dir bleibt immer hier
etwas vor dir lebt fort in mir
So nah wie du
So nah wie du
So war nur deine Zärltlichkeit,
Es war ´ne schöne Zeit
Träume fliegen weit
Bis zur Ewigkeit,
Ich hab nicht einen Tag bereut
So nah wie du
So nah wie du Etwas von dir bleibt immer hier
Etwas von dir lebt fort in mir
So nah wie du
So nah wie du
So war nur deine Zärtlichkeit
Es war ´ne schöne Zeit
Ich hab keinen Tag bereut“ – dainuoja Elenytė

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/08 10:25:22 10:25:22

Svečias: Reikejo nuo Normano ir Lindsay pradeti - tada spekuliatyviniu nusipezejimu tamsta maziau rashinetum

Normanų begalės, ką turėjai omeny nesupratau. O dėl "nusipezejimų" nieko padaryt negaliu, nes protu kažkaip nepasižymėjau, todėl dėl jo trūkumo nekvaršinu sau galvos. Užtenka paprastumo.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 11:01:27 11:01:27

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kokybiskai? ir kokybiskai is pirmo karto?

O kodėl gi ne?

Jei yra galvojama ne tik apie save, bet ir apie partnerio pojūčius, jei ši nuostata įaugusi į pasamonę,jei stengiamasi vienas dėl kito, jei yra aistra, tai kodėl gi ne

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume