Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/07 20:37:26 20:37:26

Svečias:
Moterų žinovas: Istorija žino, kad santuoka – šimtaprocentinė moterų kaltė, privertusi vyrus sugalvoti santuoką, kad apsaugotų jas nuo paleistuvystės instinkto. Moterys yra per daug ištvirkusios, kad galėtų santykiauti tik su vienu vyru – tuo, kuris apmoka jų sąskaitas. Tada vyrai ir sugalvojo santuoką – būdą moteriai pranešti, su kuo joms galima mylėtis, su kuo ne – pririšti prie savęs. Kaip ir kiekvienas vyrų išradimas, šis taip pat pasiteisino – iš pradžių. Tačiau moterys gali sugadinti bet ką… Jos tapo apsėstos santuoka ir dabar tai tėra kvailas dalykas skirtas linksminti kvailus ponus ir jų niekam tikusius protus. Moterims reikia vedusių vyrų aistrai numalšinti ir piniginei papildyti. Vedę vyrai jas labiau traukia nei nevedę. Tai moksliškai įrodyta.

Borgija, malonek vienaskaita visur, please....

O kas tas Borgia, paaiskinkite, please, realise?!.

vanetep

V

1 įrašai

2010/12/07 20:41:49 20:41:49

Nežinau, kažkoks pridurkas

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/07 20:52:13 20:52:13

Svečias:
Svečias: o man vedes vyras - mires vyras ir kada sako komplimenta vedes vyras,net nemalonu klausyti,nu tegul savo zmonai sako

Jus turite ledine sirdi, bet gal dar kas nors atitirpdys, palaukit mazumele. Beje, nesislapstykite po sveciais, o atidenkite veideli

nera ta mano sirdis ledine,bet nejaugi nera laisvu vyru? beje,jus taip pat svecias

nejauna

N

1 įrašai

2010/12/07 21:17:55 21:17:55

Svečias:
Svečias: o man vedes vyras - mires vyras ir kada sako komplimenta vedes vyras,net nemalonu klausyti,nu tegul savo zmonai sako

Esi per jauna, kad tai suprastum. Pagyvensi - pamatysi: viskas pasikeis. Neperšokusi balos ar nepatyrusi gero orgazmo nesakyk op!

Nieko panasaus, stai as nesu jauna, bet man taip pat nieko nera koktesnio kaip vedusio vyro seilejimasis .Vedes yra MIRES! Taip buvo kai buvau jauna, taip yra ir dabar.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 06:02:14 06:02:14

Vyrai, ar girdite? Vedę este mirę. Tad niekada daugiau nebesiženikite ir jokius įsipareigojimus su moteriškėmis nelįskite, nes prapulsite. Tegu jos pasiuntasi. Jos gi dabar superinės, gali apsieiti be mūsų - viską moka ir viską sugeba, kam mes joms?

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 07:01:41 07:01:41

Nemirę nemirę!!! Jei dviem mirę, tai dešimčiai ne...

Juk vyrai, anot vieno šoumeno, kaip šunys: geri pririšti, palaidi tik valkatos

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/08 07:22:02 07:22:02

O, labai miela, kad yra čia ne tik vertinančių mano bukumą, bet dar ir gaudančių mane, todėl aš turiu jums nuoširdžiai pasakyti, nes esu Vandenis be nesveiko pavydo jausmo, kad neištikima moteris man geresnė už tas « kretinas ir veidmaines pamaivas » ištikimąsias – visada nepatenkintas, priekabias ir nelaimingas, nuolat depresuojančias ir išsidirbinėjančias. Vedęs vyras taip pat nėra miręs vyras, o gyvas vyras ir dar ne prastas, nes vedęs, vadinasi, atsakingas, rūpestingas žmogus. Patikėkite, aš tikrai žinau, kad vedę vyrai moteris, ypač jaunas, traukia labiau! Asmeniškai man labiau tikra moteris yra neištikima moteris, bet kultūringa, dvasinga, išprususi, išsivysčiusi, išsiauklėjusi ir erudiciška – kurianti moteris, papildanti mus, vyrus, moteris. Visi mes, vyrai ir moterys, nesame tobuli ir turime silpnybių ir pagaliau prigimtį, dėl kurios ir nuklystame arba prapuolame nuklydę, patyriame ne vieną nuopuolį, bet ir atsikeliame arba padedame atsikelti. Neištikima moteris yra gan unikali ir nepanaši į jokią šablonišką šeimos vargo bitelę. Ji trokšta atsiskleisti visa savo esme ir grožiu ir prigimtimi – erotika ir intymumu. Jai būti tikra moterimi yra pašaukimas ir didelė privilegija. Ji džiaugiasi ir brangina tai, kad gimė moterimi, jai tai didelė vertybė. Ji ne tik suvokia, kad yra moteris, bet ir jaučiasi tokia ir myli vyrus, ne vieną vyrą – tik savo sutuoktinį, o turi ne vieną patikimą, gerą draugą. Jai būti moterimi nėra sunkus išbandymas, nelaimė ar sunkus darbas, kryžius, kurį reikia nešti visą gyvenimą. Jai tai dovana ir likimo palaiminimas. Neištikima moteris kultivuoja moteriškumą visuose lygiuose: vidiniame (pojūčiai, jausmai, mintys) ir išoriniame (kūnas, drabužiai, elgesys). Kas gali nenorėti su tokia moterimi praleisti gražią, nuostabią nakti arba būti jos vyru?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 08:07:13 08:07:13

Nu nu, Borgia! Kū da išmesi?

Viešnia

V

281 įrašai

2010/12/08 08:14:30 08:14:30

Dangis: Pagal ka atpazistama neistikima moteris? Vyrai, manau, lengviau issiduoda. Moterys gi suktesnes! Kaip jas galima priciuopti? Kokie zenklai isduoda, kad ji gali buti neistikima?

Oho, į ką pavirto tavo tema? Apgailestauju

Viešnia

V

281 įrašai

2010/12/08 08:40:42 08:40:42

Spėju, Borgia, žinau, kodėl tu tokias nesąmones tyčia rašinėji? Nori paslėpti savo menkystę. Numanau, kad esi praplikęs – be plaukų. Po durnomis kalbomis nori paslėpti savo plikę, ar atspėjau? Man čia pasakojo, kad visada nešioji kepurę ir manai, kad mes durnos ir nieko nesuprantame. Jeigu jau praplikai tai ir išmok tuo didžiuotis. Geriau pasitikrink save veidrodyje iš šono, o ne čia tampyk mums nervus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume