Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/05 07:39:14 07:39:14

Žinot ir aš vis nerandu atsakymo sau kodėl neištikima? Man jau 28 metai ir esu su savo vyru 7 metus. Niekada jo nemylėjau. Esu su juo visus šiuos metus, nes jisai yra labai geras žmogus ir niekaip negaliu jam pasakyti tiesos i akis, nes tai labai įskaudintų jį. Jau buvau išsiskyrusi, bet vėl grįžau, nes buvo per skaudu žiūrėti į tai kaip jam buvo sunku. Bet metai bėga ir man vis darosi sunkiau. Buvau daug kartu neištikima, nes vis norėjosi pajausti tą meilę ir romantiką, kurios nejaučiu su geru vyru. Tai būna tik laikina ir nėra pats geriausias būdas statytis naujus pamatus. Žinau, kiti žmonės pasakytų ,kad aš skaudinu gerą žmogų jau taip darydama, bet deja
negaliu ryžtis.

neteisiu

N

1 įrašai

2013/07/05 08:21:59 08:21:59

Todėl, kad esi savo nuodėmės vergė.
oz 2 Neištikima Gomerė – neištikimas Izraelis
4 Kaltinkite savo motiną,[i2] kaltinkite,
nes ji nėra mano žmona, o aš nesu jos vyras! Tepašalina nuo savo veido kekšystę
ir iš savo krūtų tarpo svetimavimą.
5 Kitaip nuogai aš ją išrengsiu,[i3] paliksiu ją, kokia ji buvo gimimo dieną,
padarysiu ją panašią į dykumą, paversiu ją tyrlaukiais
ir leisiu jai mirti nuo troškulio. 6 Nei jos vaikų nepasigailėsiu,
nes jie yra kekšystės vaikai.
7 Taip! Jų motina buvo kekšė, – ta, kuri juos pradėjo, gėdingai elgėsi.
„Eisiu paskui savo meilužius[i4], – ji sakė, –
nes iš jų gaunu savo duoną ir vandenį, savo vilnas ir linus, savo aliejų ir gėrimą“.
8 Todėl, tikėk manimi, erškėčiais aptversiu jos kelią
ir sieną pastatysiu prieš ją, kad nebegalėtų surasti savo takų.
9 Ji vis bėgs paskui savo meilužius, bet jų nepasivys,
ji ieškos jų, tačiau nesuras. Tuomet ji tars sau:
„Eisiu, sugrįšiu pas savo pirmąjį vyrą,
nes anuomet man buvo geriau negu dabar“.
10 Ji nežinojo, kad aš buvau tas, kuris davė jai grūdus, vyną ir aliejų,
apipylė ją sidabru ir auksu, o jie tai išleido Baalui.
11 Todėl atsiimsiu[i5] savo grūdus laikui atėjus ir savo vyną jo metui atėjus;
atimsiu savo vilnas ir linus, duotus jos nuogumui pridengti.
12 Dabar atidengsiu jos gėdą jos meilužių akyse, – iš mano rankos niekas jos neišgelbės.
13 Padarysiu galą visam jos džiaugsmui, – jos šventėms, jaunatims, šabams
ir visoms jos iškilmių dienoms.
14 Nuniokosiu jos vynmedžius ir figas, apie kuriuos ji sakė:
„Tai mano atlygis, kurį meilužiai man davė“.
Paversiu juos brūzgynais, laukiniai žvėrys juos nuės.
15 Taip bausiu ją už iškilmių dienas Baalams,[i6]
kuriomis ji degino jiems smilkalus, kada, išsidabinusi auskarais ir puošmenimis,
ėjo paskui savo meilužius ir mane pamiršo, – tai VIEŠPATIES žodis.

Jn 8 34 Jėzus jiems tarė:
„Iš tiesų, iš tiesų sakau jums:
kiekvienas, kas daro nuodėmę,
yra nuodėmės vergas.

Rom 7 14 Mes žinome, kad įstatymas yra dvasiškas, o aš esu kūniškas, parduotas nuodėmės valdžion. 15 Aš net neišmanau, ką darąs, nes darau ne tai, ko noriu, bet tai, ko nekenčiu. 16 O jei darau tai, ko nenoriu, tuomet pripažįstu, jog įstatymas geras. 17 Tada jau nebe aš tai darau, bet manyje gyvenanti nuodėmė. 18 Aš žinau, kad manyje, tai yra mano kūne, negyvena gėris. Mat aš sugebu gero trokšti, o padaryti – ne. 19 Aš nedarau gėrio, kurio trokštu, o darau blogį, kurio nenoriu. 20 O jeigu darau, ko nenoriu, tada nebe aš tai įvykdau, bet manyje gyvenanti nuodėmė.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/07/05 08:54:33 08:54:33

Žmonės pirmiausia ne dorybėmis pirmiausia panašūs, bet nuodėmėmis.
(Aš ne išimtis)

Svečias: nes vis norėjosi pajausti tą meilę ir romantiką, kurios nejaučiu su geru vyru. Tai būna tik laikina ir nėra pats geriausias būdas statytis naujus pamatus.

Jei statysi pamatus ant žmogaus vėl nusivilsi. Jei kitas žmogus Tavo laimės sąlyga- nusivilsi. Meilė tai darbas. Darbo vaisius-džiaugsmas.
[url:2k6fv5on]http://diskusijos.darnipora.lt/kaip-isgyvenate-vienatve-t434.html?sid=70ae3a0d1bddfea1cefbe5359caae67c[/url:2k6fv5on]

Koh 1 2 [i2]Rūkų rūkas! – sako Koheletas. – Rūkų rūkas! Viskas yra rūkas! 3 Kokia nauda žmogui iš viso jo sunkaus triūso,kuriuo jis triūsia po saule?[i3]
4 Viena karta nueina, kita ateina,bet žemė amžinai ta pati lieka. 5 Saulė teka ir saulė leidžiasi, skubėdama į vietą, iš kurios pateka. 6 Vėjas pučia į pietus,
paskui sukasi šiaurės link. Sukasi ir sukasi vėjas, vis grįždamas į tą patį suktinį. 7 Visos upės nuolat teka į jūrą, tačiau jūra niekad nėra pilna.
Į vietą, iš kurios išteka, upės vėl nuteka. 8 Visi dalykai yra labiau varginantys, negu žmogus gali apie juos pasakyti. Akis žiūrėdama nepasisotina,
ausis girdėdama neprisipildo. 9 Kas buvo, vėl bus; kas įvyko, vėl įvyks. Po saule nėra nieko nauja! 10 Kartais yra dalykas, apie kurį sakoma:
„Žiūrėk, tai šis tas nauja!“ Betgi tas dalykas jau buvo šimtmečiais prieš mus.
[url:2k6fv5on]http://biblija.lt/index.aspx?cmp=reading&doc=BiblijaRKK1998_Koh_1[/url:2k6fv5on]

ieva

I

96405 įrašai

2013/07/05 14:51:46 14:51:46

Kas cia tuos kliedesius vis pavaro ir kas juos galetu skaityti?!!!!

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/05 04:55:59 04:55:59

Temos "preambulė", jei taip galima pavadint, labai reali – neištikima! Tiksliai ir konkrečiai perteikia mintį su kuria pilnai sutinku, kad būnam neištikimos kaip ir vyrai. Taip, aš irgi noriu kartais būti neištikima, noriu mylėtis, turiu antrąją pusę, dramų, nuoskaudų, lūkesčių ir kt., kurių užtenka namie su vyru, bet norisi romatikos – gražių jasumų ir sekso. Pradėsit mokyt - "skirkis, jei jau dairaisi į svetimus vyrus, esi niekam tikusi, taip negalima...", na taip, kaip ir negaliu paneigti šito, kad tai nėra gerai, tačiau kartais tiesiog norisi atsipalaiduot, truputį pabėgt nuo rutinos, gyvenime keist nieko nenoriu, tačiau, kaip jau minėjau, šiokių tokių prieskonių ilgainiui užsimanai. Reikia kitokio bendravimo nei gali su savo vyru.

ieva

I

96405 įrašai

2013/08/05 11:29:25 11:29:25

Oi kaip man patinka neištikimos dailios žmonos! Duok telifoną numerį

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/13 20:11:09 20:11:09

Svečias: Oi kaip man patinka neištikimos dailios žmonos! Duok telifoną numerį

Nu va, to dar betruko? Pirma reiktu susipažinti cia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume