Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/12/08 12:23:12 12:23:12

SonKa:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kokybiskai? ir kokybiskai is pirmo karto?

O kodėl gi ne?
Jei yra galvojama ne tik apie save, bet ir apie partnerio pojūčius, jei ši nuostata įaugusi į pasamonę,jei stengiamasi vienas dėl kito, jei yra aistra, tai kodėl gi ne

Prajuokinai. Apie partnerio pojucius pagalvojo neistikima moteris?! o kodel nepagalvojo apie "nuosava" partneri?! Tai daro slapukaudama! skirtiniais atvejais su kaltes jausmu.Visai gali buti, kad kazkam skaudes del isdavystes. Kodel ji neistikima? Cia zibutes pavardyjau ir sugebi tai patalpinti i kokybes remus.

Pries rasydama paziurek kurioje temoje esi.
Ai dovanok, neturiu noro su tavimi kalbeti.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 12:51:55 12:51:55

Mielasis, jei nuosavas negalvoja apie žmonos pojūčius, atlieka tik "pareigą", eina pas kitas, tai kas belieka? Tik susirasti kitą, kuris mokės ne tik ritmiškai judėti, bet visų pirma galvos apie partnerės pojūčius, o neištikimoji atsakys tuo pačiu...
Gali rašyti ne tik "žibutes" , rasiu argumentų paneigti ar pritarti Tavo nuomonei. Visada atsakau iš patirties, o ne visų vardu, kaip daugelis DP forume daro.

C

1075 įrašai

2010/12/08 13:09:04 13:09:04

Ei ramiai ten mano komentaras. Senas hrienas jei nores tures garbes.

As taip pat atsakau tik uz savus komentarus ir cia tik mano nuomones.

Neistikimoji turejo galimybe rinktis. Kaip ir kiekvienas mes turim galimybe rinktis partneri.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 13:14:30 13:14:30

Tai ji ir pasirinko...

C

1075 įrašai

2010/12/08 13:23:38 13:23:38

Taip, visai gali buti, pasirinks toki pati.

Paskui pasirinktasis nebetenkins. Vel neistikima. Uzburtas ratas ane?! Kaip vovere rate. Ne tobulejime, bet paieskoje. Vibratoriaus paieskoje, saves klaidinime tame. Visi jie tokie ir tokios Melas.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 13:44:34 13:44:34

Kiek pesimizmo Tavo, drauge..., poste

Žuvis, kur giliau, o žmogus, kur geriau Mano atvejis toks, kad nesigailiu nieko, kas buvo, ką padariau ir einu tik pirmyn, nesižvalgau atgal. Moku pasakyti "Ate!", kad ir pavėluotai.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Taip, visai gali buti, pasirinks toki pati.
Paskui pasirinktasis nebetenkins. Vel neistikima. Uzburtas ratas ane?!

Beje, kaip galima tobulėti, be ieškojimų, be pažinimo ir ne tik kūniškuose reikaluose...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kaip vovere rate. Ne tobulejime, bet paieskoje. Vibratoriaus paieskoje, saves klaidinime tame.

Ir visiškai ne visi tokie...Niekada taip negalvojau ir nesakiau. Visokių yra, visokių reikia, bet aš atsirenku tai, kas man patinka ir tinka...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Visi jie tokie ir tokios Melas.

C

1075 įrašai

2010/12/08 13:53:26 13:53:26

SonKa: Kiek pesimizmo Tavo, drauge..., poste
Beje, kaip galima tobulėti, be ieškojimų, be pažinimo ir ne tik kūniškuose reikaluose...
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Kaip vovere rate. Ne tobulejime, bet paieskoje. .

as sakau, kad temas maisai. Cia ne ta tema "Laimingos seimos paslaptys"

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 14:03:38 14:03:38

O jau taip visose temose į temą ir šneka?

Beje, aš kalbu apie neištikimą moterį, kuri ilgai nemulkina vyro, o sako "sudie", kai tik randa tinkamą pakaitalą

Nesuprantu, kur mano poste radai "Laimingos šeimos paslaptis"

Man atrodo, kad Tu nesupranti mano minčių, tad patarčiau neskaityti mano komentarų

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/08 14:05:23 14:05:23

SonKos idealas - vibratorius su televizorium - ir ritminiu pojuchiu gauni ir inciliktualiai apsisvieti

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/08 14:19:55 14:19:55

Svečias: SonKos idealas - vibratorius su televizorium - ir ritminiu pojuchiu gauni ir inciliktualiai apsisvieti

Tamstele, savo idealuose pirma susivok, nespręsk pagal save

Aš jau išaugau iš to amžiaus, kai tikėjau ir ieškojau idealų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume