Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/24 09:07:34 09:07:34

Nu da, visos ištvirkelės ir pasileidėlės, neištikimos bobos rašykite Borgijai - užtars ir paguos, atjaus. Oi, kaip visa tai įgrįso - visos tos paleistuvystės. Aš ieškau žmonos, ištikimos, rimtos žmonos. Tik man vienam priklausančios bobos, bet tokios čia, DP, nė su žiburiu nerasi

Romuta

R

497 įrašai

2010/11/24 11:21:42 11:21:42

Svečias: Nu da, visos ištvirkelės ir pasileidėlės, neištikimos bobos rašykite Borgijai - užtars ir paguos, atjaus. Oi, kaip visa tai įgrįso - visos tos paleistuvystės. Aš ieškau žmonos, ištikimos, rimtos žmonos. Tik man vienam priklausančios bobos, bet tokios čia, DP, nė su žiburiu nerasi

Bobos gali turgui paieškoti, tą kuri paleidžia kakarinę vos tik jos ko ne taip užklausei.
Paleistuvystės, bet kas gi jas daro jei ne mes patys.
Ištikima ir rimta - kiek tamsta pats pasiruošęs ir gali būti toks.
Apie priklausomybe tiktau, ką nori uždaryti ja tarp keturių sienų?
Piktam ir nepatikliam ir angelas neįtiks, o ką jau ir bekalbėti apie paprastas moteris.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/24 11:24:44 11:24:44

o kam jam reikia kekšės kuri su bet kuo duodasi ,tai jį žemintų galvoju!

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 11:45:03 11:45:03

Romuta:
Svečias: Nu da, visos ištvirkelės ir pasileidėlės, neištikimos bobos rašykite Borgijai - užtars ir paguos, atjaus. Oi, kaip visa tai įgrįso - visos tos paleistuvystės. Aš ieškau žmonos, ištikimos, rimtos žmonos. Tik man vienam priklausančios bobos, bet tokios čia, DP, nė su žiburiu nerasi

Bobos gali turgui paieškoti, tą kuri paleidžia kakarinę vos tik jos ko ne taip užklausei.
Paleistuvystės, bet kas gi jas daro jei ne mes patys.
[color=#BF4040:2o65bb9t]Ištikima ir rimta - kiek tamsta pats pasiruošęs ir gali būti toks. [/color:2o65bb9t]
Apie priklausomybe tiktau, ką nori uždaryti ja tarp keturių sienų?
Piktam ir nepatikliam ir angelas neįtiks, o ką jau ir bekalbėti apie paprastas moteris.

Moteris tikrai sunku suprasti. Kodel? O gi buk istikims, tai jos ras kita priezasti, kodel turetu nemyleti savo vyro, skirtis ar palikti, tai gali buti ir prastas sexas (ka jors tvirtina, jog joms tai ne pagrindinis dalyks), tai gali buti savo soc. padetis (apie ka jos kalba taip pat puse lupu), tai gali buti bet kas, ka jos sugalvos, kad tik nueitu i kaire arba apskritai dingtu is tavo gyvenimo. Sunku nuspeti moteri, sunku ja islaikyti prie saves, nes daznai jos nori to, ko esantis sale neduoda. O ir retai jos kalba apie tai, nes bijo vyru reakcijos, todel slapukauja.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/24 11:55:35 11:55:35

O ko slapukauja nepatinka tegul eina sau!

renata_

R

358 įrašai

2010/11/24 12:05:53 12:05:53

O ar neįmanoma reikšt nuomonę be absoliutinimų: moterys tokios, šokios, anokios? Beje, ir apie vyrus šnekant irgi?

moterele

M

4 įrašai

2010/11/24 12:07:39 12:07:39

dėdulė: O ko slapukauja nepatinka tegul eina sau!

Oi" dėdule" su savo požiūriu į moteris ilgai vargsi , kol susirasi tinkamą . Gruboki tamstos išsireiškimai

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 12:21:23 12:21:23

renata24_: O ar neįmanoma reikšt nuomonę be absoliutinimų: moterys tokios, šokios, anokios? Beje, ir apie vyrus šnekant irgi?

Niekada nepeiksiu vienos ar kitos puses, gindamas priesinga. Abi puses buna kaltos ir abi puses elgiasi kiauliskai. Viena puse visada supras kiauliskuma vienaip, kita, zinoma, kitaip. Bet kai tu bandai buti istikimas, rupestingas ir geras, jos VISTIEK randa kazka tavyje to, del ko turetu pagrinda daryti dalykus, nepalankius santykiams. Tiesa pasakius, ne karta pastebejau tai ir kitose porose. Bet vel gi, neneigiu, kad vyrai daro savo klaidas, bet kaip ir sakiau, dazniausiai vyro klaidos lieka moters pasamoneje. Jus tikinat, kad daug atviraujat, o as sakau, kad moterys pasilieka daug ka sau, kad poto lengviau butu. Ir galiausiai, kartais nusibosta tas tarpas tarp moteris ir vyro, kazkoks barjeras, kurio vyras niekada negali perlipti, kad pradet suprast moteri, juk mes vyrai, tikrai paprastesni ir is sudo vasko nespaudziam.

renata_

R

358 įrašai

2010/11/24 13:30:38 13:30:38

Kad grybauji į pievas. Tu manyk, ką manai. BET: savo patirtį malonėk nepriskirti visoms moterims. Aš irgi turiu nemalonios patirties, bet to netaikau visiems vyrams. Štai ką turiu minty.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 13:41:38 13:41:38

renata24_: Kad grybauji į pievas. Tu manyk, ką manai. BET: savo patirtį malonėk nepriskirti visoms moterims. Aš irgi turiu nemalonios patirties, bet to netaikau visiems vyrams. Štai ką turiu minty.

Tikrai netaikau visoms! Bet daugumai! Dar nemaciu atveju, kas paneigtu mano mintis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume