Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

Romuta

R

497 įrašai

2010/11/24 14:27:46 14:27:46

Todėl ir sakoma, kad moterį ir vyrą sieja tik emocijos, o visą kitą kaip kam išeina ir kaip kas moka.

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/11/24 14:29:19 14:29:19

Manau, kad mano patirtis su diktofonu nors ir niekintina, gali buti naudinga kitiems vyrams...

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 14:32:11 14:32:11

diktofonininkas: Manau, kad mano patirtis su diktofonu nors ir niekintina, gali buti naudinga kitiems vyrams...

Pasitikek, bet tikrink.

renata_

R

358 įrašai

2010/11/24 14:53:11 14:53:11

Maldininke, tai tada pas tamstą korektiškumo trūksta.

Pasitikėk, bet tikrink, yra mano požiūriu, visiškas briedas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/24 15:01:29 15:01:29

diktofonininkas: Manau, kad mano patirtis su diktofonu nors ir niekintina, gali buti naudinga kitiems vyrams...

neskis diktofona ir pas prostitute, gryzes namo, galesi antra seansa rankytem aptureti...

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 18:19:01 18:19:01

renata24_: Maldininke, tai tada pas tamstą korektiškumo trūksta.

Pasitikėk, bet tikrink, yra mano požiūriu, visiškas briedas.

Juk ir pats suprantu, tai ne rimta. Turbut nesupratai mano juoko. Gal patikslinsiu savo poziuri i tokius dalykus, jis paprastas: Jaigu yra menkiausias dalykas del ko galetum itarti kazka, niekada nepraleisk to pro akis ir nepagalvok "ai, turbut nieko..".

Panasus pasakymas yra: Gyvenkime, kaip broliai, rokuokimes, kaip zydai.

renata_

R

358 įrašai

2010/11/24 18:58:09 18:58:09

O tokio dalyko, kaip tiesiog be užuolankų paklaust, neteko girdėt? Tikrint telefoną, skype ar kaip kitaip yra nesubrendėliška. Pati tokia buvau ir iš to nieko gero.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 19:04:05 19:04:05

renata24_: O tokio dalyko, kaip tiesiog be užuolankų paklaust, neteko girdėt? Tikrint telefoną, skype ar kaip kitaip yra nesubrendėliška. Pati tokia buvau ir iš to nieko gero.

Zinoma teko. Tokiu keliu ir eiciau, bet abu zinome, kad retas atvejis, kada moteris prisipazins, del neistikimybes. Beto, jaigu nera del ko itarti, kodel gi nezvilgtelejus i telefona. Suprantu, privatus dalykai visa tai, bet jaigu pora kartu ilga laika, ir zmones ziuri i gyvenima viena kriptim, tai neturetu zeisti antros puses. O ir kartais merginom patinka vyru itarimai, jos tuomet bent jau zino, kad vyras pavydi jos. Ar as ir VEl klystu?

renata_

R

358 įrašai

2010/11/24 19:14:28 19:14:28

Amm, pavydi reiškias myli merginom, taip išeina? Man tai pvz., jokie įtarimai nepatinka. Ir man nereikia pavydaus vaikino. Nes pati buvau be galo pavydi ir tas irgi nieko nedavė. Turiu draugų-vaikinų, su savo ex gerai sutariu, su juo galiu šnekėt apie bet ką, tą turės suprast ir vadinamasis "tas". Kodėl aš ne su tuo ex, čia jau ne viešam aptarimui, tik tiek kad su laiku daug skirtumų išlindo, labai daug.

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 19:20:52 19:20:52

renata24_: Amm, pavydi reiškias myli merginom, taip išeina? Man tai pvz., jokie įtarimai nepatinka. Ir man nereikia pavydaus vaikino. Nes pati buvau be galo pavydi ir tas irgi nieko nedavė. Turiu draugų-vaikinų, su savo ex gerai sutariu, su juo galiu šnekėt apie bet ką, tą turės suprast ir vadinamasis "tas". Kodėl aš ne su tuo ex, čia jau ne viešam aptarimui, tik tiek kad su laiku daug skirtumų išlindo, labai daug.

Na sakoma pavydus vaikinas yra todel, jog nepasitiki savim ir bijo prarasti mergina. Turbut toks ir esu. Ir pasitikejimo savim igauti nera labai lengva ir mergina, bendraujanti su savo vyrais-draugais ypac skatintu nepalankias mintis. Na bet cia as. Bet netikiu, kad yra vyras, kuris nepavydetu savo moters, nebent jis turi kita arba jis tikrai placiu paziuru, subrendes, o as tik neapsipesiojes jauniklis Tikrai nesakau, kad reikia kelti scenas del tam tiko bendravimo su kitais draugais, bet tik sakau, kad pavydas yra naturalus dalykas. O kas per daug, tai zinoma visada yra nesveika. Bet laikysiuos savo nuomones, jog pasitikek, bet tikrink, kad ir kaip tai kvailai skambetu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume