2010/11/17 17:02:24 17:02:24
Kaikada: Įdomu būtų pažiūrėti tų diskutuojančių vyrukų reakciją, jei jų žmonos nusipirktų laikas nuo laiko prostitutą (ar kažkaip jie ten mandriau vadinasi ), bet esmė ta pati. Juk jausmų nėra, tik perkamas seksas. Kažkodėl kyla didžiulės abejonės, kad normaliai į tai pažiūrėtų ir priimtų . Manau, būtų nemažiau nepatenkinti negu tada, kai sužino apie meilužį.
Dvigubi standartai.
Na mandrai jie vadinasi žigolo arba alfonsais
2010/11/17 17:32:38 17:32:38
Ko gero, Žigolo. Alfonsai, mano manymu, kažkas kito. Juos gana dažnai moterys įsimyli, o jie naudojasi moters jausmais ir pinigais. Kalbėjau apie tuos atvejus, kai moterys tiesiog nusiperka vyrus taip kaip vyrai prostitutes.
2010/11/17 17:47:58 17:47:58
Lelis Borgia: Oho, kaip čia mane visi pažįsta ir atpažįsta.
Pasiilgo taves liaudis, tikrai pasiilgo . Tad neapleisk musu idant nebutu nesusipratimu.
2010/11/17 18:03:27 18:03:27
Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas
Na taaaip, tikintis zmogus (pries tai apsiskelbe) - ir su prostitutemis . Ka uzmaisei ta ir gauni suvalgyti.
2010/11/17 18:08:11 18:08:11
Svečias: Aš neprašiau teisinių patarimų iš Jūsų, geri žmonės... Moralinių, tarpžmogiškų gal patarimų... pats nežinau... Man reikėjo išsipasakoti... Ačiū už visus komentarus
O dėl prostitučių... Tai dabar tvarkant reikalus turbut visi ten pasisuka. Anksčiau reikalai buvo tvarkomi tarp partnerių prie butelio, dabar vis dažniau - pas mergas... Bet prostitutė: nėra ryšio emocinio. Nesuprantu komentuotojos, kuri tai labai smerkia. Manau, tai geriau, nei seksas "iš meilės" už šeimos ribų... Moterims sunku tai suprasti.
Klystate, tai LABAI SLYKSTU IR ZEMA. Apie emocinius rysius grynas melas - negali jonebuti jei jau pasirasete seksui. Neben esate gyvunelis .Jusu zmona saunuole:), matyt ji zinojo apie jusu prostitucija ir susirado zmogu.
2010/11/17 18:11:18 18:11:18
Svečias: Svečias: Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas
o ko tu cia parinies? na issiskirsi , baisiai cia ,nei nu pirmas ,nei paskutinis. ne sventasis buvai ,zmona irgi zmogus norejo ji tikros meiles ,o ne to kuris pas prostitutes vaiksto. pagaliau ir ji tures gyvenima. Pats vaikine ja ir istumei ten , blyn negaleciau mileti tokio vyro.
O ką myli?? savę?? Žmona žino, kad karts nuo karto aš TEN apsilankau, ir negirdėjau jokių priekaištų. Apie mane žinojo, o apie ją aš pats atsitiktinai sužinojau... Moterys geriau slepia savo nuodemės
Abu labu tokiu, abu tikintys. Man isvis si situacija isgalvota atrodo. Na kaip ZMONES gali taip slyksciai elgtis?
2010/11/17 18:14:16 18:14:16
diktofonininkas: Svečias: Nu blyn ir chėbra čia susirinko. Cirkas be pinigų.
Apie savo žmoną visišką tiesą parašiau... Isivaizduokite, ką aš patyriau išgirsdamas: Aš dabar su tais pačiais raudonais apatiniais, su kuriaus ir vakar buvau tu turejtum pastebėti.... ... .... man vakar buvo gera .... ... ... ar tai normalu ????
Nelabai normalu, ji turejo zymiai daugiau pasakyti tam mielam vyrukui. O tave su prostitutemis palaiminti:).Ir apskritai, gana tau apsimesti, briedas kazkoks. Teisininkas tiek be smegenu kad i foruma brieda rasytu, nesuvokiama
2010/11/19 09:08:38 09:08:38
Svečias: diktofonininkas: Svečias: Nu blyn ir chėbra čia susirinko. Cirkas be pinigų.
Apie savo žmoną visišką tiesą parašiau... Isivaizduokite, ką aš patyriau išgirsdamas: Aš dabar su tais pačiais raudonais apatiniais, su kuriaus ir vakar buvau tu turejtum pastebėti.... ... .... man vakar buvo gera .... ... ... ar tai normalu ????
Nelabai normalu, ji turejo zymiai daugiau pasakyti tam mielam vyrukui. O tave su prostitutemis palaiminti:).Ir apskritai, gana tau apsimesti, briedas kazkoks. Teisininkas tiek be smegenu kad i foruma brieda rasytu, nesuvokiama
ech, niekas nieko nesuprato ir jokio patarimo nedavė ...
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/11/19 09:24:11 09:24:11
Svečias: Lelis Borgia: Oho, kaip čia mane visi pažįsta ir atpažįsta.
Pasiilgo taves liaudis, tikrai pasiilgo . Tad neapleisk musu idant nebutu nesusipratimu.
Tekra, vējš meklēja melodiju!
2010/11/24 08:39:51 08:39:51
bet žmonos neištikimybėje yra ir pliusu
kokia graži ir prižiurėta dabar jos pizdionka, kad Jus žinotum
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume