Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 13:29:21 13:29:21

Svečias:
Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas

o ko tu cia parinies? na issiskirsi , baisiai cia ,nei nu pirmas ,nei paskutinis. ne sventasis buvai ,zmona irgi zmogus norejo ji tikros meiles ,o ne to kuris pas prostitutes vaiksto. pagaliau ir ji tures gyvenima. Pats vaikine ja ir istumei ten , blyn negaleciau mileti tokio vyro.

O ką myli?? savę?? Žmona žino, kad karts nuo karto aš TEN apsilankau, ir negirdėjau jokių priekaištų. Apie mane žinojo, o apie ją aš pats atsitiktinai sužinojau... Moterys geriau slepia savo nuodemės

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 13:36:45 13:36:45

Svečias:
Svečias:
Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas

o ko tu cia parinies? na issiskirsi , baisiai cia ,nei nu pirmas ,nei paskutinis. ne sventasis buvai ,zmona irgi zmogus norejo ji tikros meiles ,o ne to kuris pas prostitutes vaiksto. pagaliau ir ji tures gyvenima. Pats vaikine ja ir istumei ten , blyn negaleciau mileti tokio vyro.

O ką myli?? savę?? Žmona žino, kad karts nuo karto aš TEN apsilankau, ir negirdėjau jokių priekaištų. Apie mane žinojo, o apie ją aš pats atsitiktinai sužinojau... Moterys geriau slepia savo nuodemės

cia tai bent........na net nera zodziu......... tai ko nenori skirtis? galesi ten nuolat buti , kam tau ta zmona?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 13:53:23 13:53:23

prostitutės niekados nepakeis žmonos, ypač, kad pas mus tai nelegaliai
ir nedažnai tenka lankytis ten, kur tai nors pusiau yra legaliai, pvz. kaimyninė Lenkija

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 14:30:25 14:30:25

Nu blyn ir chėbra čia susirinko. Cirkas be pinigų.

diktofonininkas

D

14 įrašai

2010/11/17 14:37:47 14:37:47

Svečias: Nu blyn ir chėbra čia susirinko. Cirkas be pinigų.

Apie savo žmoną visišką tiesą parašiau... Isivaizduokite, ką aš patyriau išgirsdamas: Aš dabar su tais pačiais raudonais apatiniais, su kuriaus ir vakar buvau tu turejtum pastebėti.... ... .... man vakar buvo gera .... ... ... ar tai normalu ????

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 14:44:39 14:44:39

diktofonininkas:
Svečias: Nu blyn ir chėbra čia susirinko. Cirkas be pinigų.

Apie savo žmoną visišką tiesą parašiau... Isivaizduokite, ką aš patyriau išgirsdamas: Aš dabar su tais pačiais raudonais apatiniais, su kuriaus ir vakar buvau tu turejtum pastebėti.... ... .... man vakar buvo gera .... ... ... ar tai normalu ????

pats kaltas, kad su tavim ne gera.
ir isvis tu durnas. uzuot zmona pamylejes ir demesi jai parodes, lakstai su diktofonu ir dulkini prostitutes.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/17 15:12:54 15:12:54

Na, arba aš išdurnėjau, arba... Kažkodėl baisiai noris pasakyt: [i:1quldh0b]O tempora, o mores[/i:1quldh0b]

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/17 15:39:59 15:39:59

Toks gyvenimas...realybė žiauresnė už virtualius desertukus. Kažkodėl nesistebiu šiomis istorijomis.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/17 16:09:43 16:09:43

Įdomu būtų pažiūrėti tų diskutuojančių vyrukų reakciją, jei jų žmonos nusipirktų laikas nuo laiko prostitutą (ar kažkaip jie ten mandriau vadinasi ), bet esmė ta pati. Juk jausmų nėra, tik perkamas seksas. Kažkodėl kyla didžiulės abejonės, kad normaliai į tai pažiūrėtų ir priimtų . Manau, būtų nemažiau nepatenkinti negu tada, kai sužino apie meilužį.
Dvigubi standartai.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/11/17 16:58:12 16:58:12

Ech, damos, venkite pavydžių vyrų, o tai prapulsite. Matote, kiek tokių čia šaunuolių prisirinkę, o tai ir realybėje lakstys su mikrofonais iš paskos arba pripyškins jų, kur tik gali, o vėliau dar ir gerai apkuls.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume