Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Neištikima moteris

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 11:57:54 11:57:54

supratau, jei dulkiniesi su bet kuo , tuomet nesiskaito

pasakyk, tai zmonai ir patark uz seksa pinigus imti, tuomet nesijausi nuskriaustas

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:03:47 12:03:47

Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas

FAINA TA TAVO ZMONA, TAIP TAU IR REIKIA. KODEL TU GALI SU PROSTITUTEM, O JI NEGALI? iSSISKIRSIT, TURES J SAU VAIKA O TU GALESI VEL EITI PAS PROSTITUTE, KOKIA PIGESNE PASIRINKSI. nx negaleciau niekad buti su diedu buvusiu pas prostitute, tikrai tokiam isudyciau

Morgas

M

12 įrašai

2010/11/17 12:04:29 12:04:29

UAB”Greitos skyrybos” jums siūlo kreiptis į mus. Sėkmė garantuojama greitai ir nebrangiai. Avansas iš anksto. Lietuva patvirtino mūsų pasirinktų vertybių teisingumą. Mūsų tikslas - suteikti laisvę jums veikti ir palikti žmoną ant ledo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:05:41 12:05:41

Visa ši istorija per ilga, kad čia ją aprašyti, kad žmonės suprastu šią painiavą

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:07:52 12:07:52

Morgas: UAB”Greitos skyrybos” jums siūlo kreiptis į mus. Sėkmė garantuojama greitai ir nebrangiai. Avansas iš anksto. Lietuva patvirtino mūsų pasirinktų vertybių teisingumą. Mūsų tikslas - suteikti laisvę jums veikti ir palikti žmoną ant ledo.

kokios laimingos lieka tada zmonos. laisvos su alimentaios

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:10:13 12:10:13

Morgas: UAB”Greitos skyrybos” jums siūlo kreiptis į mus. Sėkmė garantuojama greitai ir nebrangiai. Avansas iš anksto. Lietuva patvirtino mūsų pasirinktų vertybių teisingumą. Mūsų tikslas - suteikti laisvę jums veikti ir palikti žmoną ant ledo.

Tai aišku, kad reik daugiau įrašų, kad ne bendr. susitarim., o dėl kaltės sutoktinio prasukt... Maldininkas teisus, daug dirbu. Ačiū Jums už pasiūlymą, bet pats esu teisininkas, darbo teisės ir VT įstatyme daugiausiai praktikuoju, bet ir CK pakankamai žianau

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/17 12:15:08 12:15:08

Svečias:

Tai aišku, kad reik daugiau įrašų, kad ne bendr. susitarim., o dėl kaltės sutoktinio prasukt... Maldininkas teisus, daug dirbu. Ačiū Jums už pasiūlymą, bet pats esu teisininkas, darbo teisės ir VT įstatyme daugiausiai praktikuoju, bet ir CK pakankamai žianau

Tuomet tikiuosi jau zinai ka daryt. Galimybes turi, noro tikiuosi taip pat turi. Palinkesiu sekmes ir graziu santykiu su dukryte.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 12:36:01 12:36:01

Aš neprašiau teisinių patarimų iš Jūsų, geri žmonės... Moralinių, tarpžmogiškų gal patarimų... pats nežinau... Man reikėjo išsipasakoti... Ačiū už visus komentarus
O dėl prostitučių... Tai dabar tvarkant reikalus turbut visi ten pasisuka. Anksčiau reikalai buvo tvarkomi tarp partnerių prie butelio, dabar vis dažniau - pas mergas... Bet prostitutė: nėra ryšio emocinio. Nesuprantu komentuotojos, kuri tai labai smerkia. Manau, tai geriau, nei seksas "iš meilės" už šeimos ribų... Moterims sunku tai suprasti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 13:01:31 13:01:31

Svečias: Visos neištikimos negalvokit, kad ir Jūsų vyrai to negali padaryti, mikrofono palikti. Visiems kartais atsivieria "prožektoriai" Tik tai ją gelbsti, kad aš nevisados buvau Jai ištikimas... Bet po vestuvių (iki vestuvių man tai pat buvo į kairę posukių), po vest., tai tik su prostitutemis... O tai nesiskaito... nėra emocinio ryšio, kaip masturbacija turbut, bet žymiai maloniau Aš ne vardų nei veidų tu neatsiminsiu, o žmona turi romaną, manau, myli šį vyruką ir net nežino, kad jis man skolingas pinigų Nepajėgus turbut grąžinti O tai bus siurprizas dvigubas

tavo boba neturejo vaizdo kameros kai pas prostitute buvai

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 13:09:39 13:09:39

o ko tu cia parinies? na issiskirsi , baisiai cia ,nei nu pirmas ,nei paskutinis. ne sventasis buvai ,zmona irgi zmogus norejo ji tikros meiles ,o ne to kuris pas prostitutes vaiksto. pagaliau ir ji tures gyvenima. Pats vaikine ja ir istumei ten , blyn negaleciau mileti tokio vyro.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume