Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/01 10:33:30 10:33:30

Pagreitink medziagu apykaita. Tai yra valgyk 5 kartus per diena po truputi ta pati laika
Pusryciai, uzkandis pries pietus (tarkim obuolys), Pietus, pavakariai, vakariene

Dietologai teigia kad kuo dazniau valgai tuo labiau pagreiteja medziagu apykaita.
Derink maisto produktus pagal siuloma maisto suvartojama piramide
Radau tau tinklapi apie tai www.kmi.lt
Sekmes.

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/01 10:48:35 10:48:35

Vartotoja:

Idomu, ar tai rodiklis, kad esi patraukli, jeigu vyrai i lova tempia? Mano nuomone, svarbiausias irodymas, kad jis nori ilgalaikiu santykiu, tai ar jis nori tave oficialiai laikyti savo mergina, pristatyti savo seimai, draugams, kartu vaikscioti i renginius, restoranus, etc. O i lova gali pasiulyti bet kas, tik kas is to? "Po to" lauks atsisveikinimas be oficialiosios dalies Jeigu buciau vyras, irgi noreciau dailios merginos salia, kad galeciau myleti jos grazu kuna ir nesigedyciau jos "issivesti i zmones", kad galeciau jai dovanoti grazius nedideliu dydziu rubus, i kuriuos ji itilptu.
Deja, bet nesu vyras, ir netgi ne idealiu formu mergina, nors ir nekompleksuoju del savo formu. Visada turejau papildomu kilogramu, nuo ankstyvos vaikystes, tokius genus paveldejau is mamos, irgi stambios. Daugybe kartu laikiausi ivairiu dietu, sportavau, ismeginau visokiausiu preparatu, rukau jau nuo 15 metu, nes kazkas pasake, kad rukymas padeda mazinti svori. Bet rezultate - svoris vis tiek su laiku atsistato, kai tik po dietinimosi griztu prie iprastinio rezimo (maitintis, kaip dauguma, o ne persivalgyti!). Supratau, kad jeigu noreciau islaikyti vidutini kuno sudejima, mano per diena suvartojamu kaloriju kiekis negali niekada virsyti 1000. O tai jau yra nenormalus maitinimasis, taip galima ir draugu netekti, ir susirgti. Todel nusprendziau geriau nesikankinti siekiant nepasiekiamo idealo ir myleti savo tokia, kokia esu, palaikyti gera fizine bukle sportuojant klube 3 k. per savaite ir maitintis pakankamai, kad isgyventi ir neprisigaudyti virskinimo sistemos ligu. Jeigu neitelpu i rubus - vadinasi kalti rubai, o ne as, tiesiog isigysiu dydziu didesnius! Teiskit mane, kad norit, bet myleti saves maziau del to nesiruosiu, esu tikra, kad tas, kuris mane myles, priims tokia, kokia esu, su visais kilogramais ir iprociais.

Šaunuolė

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/03/01 18:31:32 18:31:32

na jei nestoreji tai nieko tokio..beje nezinom kiek sveri gal tu turi normalia figura..kaulu rinkiniai nera grazu ..

o siaip mesti svori yra sunku ir nereikia taip kategoriskai arunai ant musu varyt kad man kristu svoris turiu valgyt apie 700 kcal per diena..o cia badas..tai karts nuo karto prisiverciu , o paskui nebegaliu ...

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/01 19:43:24 19:43:24

happyLady: na jei nestoreji tai nieko tokio..beje nezinom kiek sveri gal tu turi normalia figura..kaulu rinkiniai nera grazu ..

o siaip mesti svori yra sunku ir nereikia taip kategoriskai arunai ant musu varyt kad man kristu svoris turiu valgyt apie 700 kcal per diena..o cia badas..tai karts nuo karto prisiverciu , o paskui nebegaliu ...

Hey ant nieko as nevarau. Tiesiog nereikia pradeti aiskinti kad virsvoris tai cia kazkas nieko tokio ir grazu. Nereikia skatinti zmoniu apsileisti. Kas Jus per zmones kad ligotam zmogui sakote jog nieko tokio kad jis serga ir aisku kam nustoti zaloti save juk sergantis zmogus yra nuostabus kam gydytis. Zinote pas mus draugu kompanijoje yra nuline tolarancija vairavimui isgerus, nes visi zinome kad tai yra absoliutus blogis nesantis mirti. Tas pats reikalas su rukymu ir virsvoriu kam reikia aiskinti jog tai yra gerai jeigu taip nera.

Nuvaziuokite i Londona ir paziurekite kaip vietines angles atrodo. Kosmaras o ne zmones. Jei pamatei londono gatveje normalios figuros moteri tai ji bus ruse arba lietuve. Visai kitas klausimas prancuzijoje kur sutikti issitaskiusi zmogu labai sunku.

Siulau uzvesti nauja tema su topicu "Stori ir tuo patenkinti" galima butu pasidalinti apsiryjimo praktika, kaip greiciau priaugti trecia baranka ir be jokiu plastiniu operaciju pasididinti pagurkli.

Whuh Jus einate valgyti, o as geriau einu isijungsiu youtube ir pasimokysiu sokti salsa.

undiniukia1304691703_db

U

3 įrašai

2009/03/02 01:47:11 01:47:11

ArunasKLP:
happyLady: na jei nestoreji tai nieko tokio..beje nezinom kiek sveri gal tu turi normalia figura..kaulu rinkiniai nera grazu ..

Hey ant nieko as nevarau. Tiesiog nereikia pradeti aiskinti kad virsvoris tai cia kazkas nieko tokio ir grazu. Nereikia skatinti zmoniu apsileisti. Kas Jus per zmones kad ligotam zmogui sakote jog nieko tokio kad jis serga ir aisku kam nustoti zaloti save juk sergantis zmogus yra nuostabus kam gydytis. Zinote pas mus draugu kompanijoje yra nuline tolarancija vairavimui isgerus, nes visi zinome kad tai yra absoliutus blogis nesantis mirti. Tas pats reikalas su rukymu ir virsvoriu kam reikia aiskinti jog tai yra gerai jeigu taip nera.

Nuvaziuokite i Londona ir paziurekite kaip vietines angles atrodo. Kosmaras o ne zmones. Jei pamatei londono gatveje normalios figuros moteri tai ji bus ruse arba lietuve. Visai kitas klausimas prancuzijoje kur sutikti issitaskiusi zmogu labai sunku.

Siulau uzvesti nauja tema su topicu "Stori ir tuo patenkinti" galima butu pasidalinti apsiryjimo praktika, kaip greiciau priaugti trecia baranka ir be jokiu plastiniu operaciju pasididinti pagurkli.

Whuh Jus einate valgyti, o as geriau einu isijungsiu youtube ir pasimokysiu sokti salsa.

saunuolis, Arunai, gerai nuteikei rytoj darau iskrovos diena ir siaip pavasaris, reikia pradeti "nusirengineti" lasinukus!!!
aciu tau uz protinga palaikyma!!!

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 10:42:56 10:42:56

Vartotoja:
Svečias: Nu nezinau, ka laikyt apkunia? Buvau plona- visi i lova tempe. Dabar sustorejau 12 kg bet lygiai taip pat i lova tempia ir vyram stojasi, vos demesi parodau... taip, kad nezinau, kur suo pakastas...

Idomu, ar tai rodiklis, kad esi patraukli, jeigu vyrai i lova tempia? Mano nuomone, svarbiausias irodymas, kad jis nori ilgalaikiu santykiu, tai ar jis nori tave oficialiai laikyti savo mergina, pristatyti savo seimai, draugams, kartu vaikscioti i renginius, restoranus, etc. O i lova gali pasiulyti bet kas, tik kas is to? "Po to" lauks atsisveikinimas be oficialiosios dalies Jeigu buciau vyras, irgi noreciau dailios merginos salia, kad galeciau myleti jos grazu kuna ir nesigedyciau jos "issivesti i zmones", kad galeciau jai dovanoti grazius nedideliu dydziu rubus, i kuriuos ji itilptu.
, .

Jatau, moterys, kaip jus nusipiginat. Jei jum posakis i "lova tempia" toks banalus atrodo. Kartais skaitau ir gaila jusu darosi. Tikra moteri iki lovos prisivilioti daug pastangu reikia. Tame tarpe ir isejimo i zmones, dovanu ir tt.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 10:52:26 10:52:26

Tiesa, del tu nedidelio dydzio rubeliu... Ne visu vienodas skonis. Kam XXXS, kam S, o kam ir M ar L patinka. Pasaulis margas

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 11:50:04 11:50:04

Svečias:
Vartotoja:
Svečias: Nu nezinau, ka laikyt apkunia? Buvau plona- visi i lova tempe. Dabar sustorejau 12 kg bet lygiai taip pat i lova tempia ir vyram stojasi, vos demesi parodau... taip, kad nezinau, kur suo pakastas...

, .

Jatau, moterys, kaip jus nusipiginat. Jei jum posakis i "lova tempia" toks banalus atrodo. Kartais skaitau ir gaila jusu darosi. Tikra moteri iki lovos prisivilioti daug pastangu reikia. Tame tarpe ir isejimo i zmones, dovanu ir tt.

Moteri nusitempti i lova daug pastangu reikia? Eeeee zinai kartais reikia pastangu kad nuo to pabegti.

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/03/02 13:12:49 13:12:49

pritariu autorei, nes man taip pat. kaip vadinu mano berniukai, pergyvena, kad tik nenukristų nei gramas. O kas yra apkūni iš tikro?Ar 75 kg tai jau labai daug, laiptais dar užlipu nedūstu vadinasi viskas gerai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/02 15:14:41 15:14:41

ArunasKLP:
Moteri nusitempti i lova daug pastangu reikia? Eeeee zinai kartais reikia pastangu kad nuo to pabegti.

Tau, kaip garsiam lovelasui, tai aisku, kad paprasta. Cia tavo gabumais nieks neabejoja. As apie eilinius, statistinius vyrus rasiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume