Vartotoja:
Idomu, ar tai rodiklis, kad esi patraukli, jeigu vyrai i lova tempia? Mano nuomone, svarbiausias irodymas, kad jis nori ilgalaikiu santykiu, tai ar jis nori tave oficialiai laikyti savo mergina, pristatyti savo seimai, draugams, kartu vaikscioti i renginius, restoranus, etc. O i lova gali pasiulyti bet kas, tik kas is to? "Po to" lauks atsisveikinimas be oficialiosios dalies Jeigu buciau vyras, irgi noreciau dailios merginos salia, kad galeciau myleti jos grazu kuna ir nesigedyciau jos "issivesti i zmones", kad galeciau jai dovanoti grazius nedideliu dydziu rubus, i kuriuos ji itilptu.
Deja, bet nesu vyras, ir netgi ne idealiu formu mergina, nors ir nekompleksuoju del savo formu. Visada turejau papildomu kilogramu, nuo ankstyvos vaikystes, tokius genus paveldejau is mamos, irgi stambios. Daugybe kartu laikiausi ivairiu dietu, sportavau, ismeginau visokiausiu preparatu, rukau jau nuo 15 metu, nes kazkas pasake, kad rukymas padeda mazinti svori. Bet rezultate - svoris vis tiek su laiku atsistato, kai tik po dietinimosi griztu prie iprastinio rezimo (maitintis, kaip dauguma, o ne persivalgyti!). Supratau, kad jeigu noreciau islaikyti vidutini kuno sudejima, mano per diena suvartojamu kaloriju kiekis negali niekada virsyti 1000. O tai jau yra nenormalus maitinimasis, taip galima ir draugu netekti, ir susirgti. Todel nusprendziau geriau nesikankinti siekiant nepasiekiamo idealo ir myleti savo tokia, kokia esu, palaikyti gera fizine bukle sportuojant klube 3 k. per savaite ir maitintis pakankamai, kad isgyventi ir neprisigaudyti virskinimo sistemos ligu. Jeigu neitelpu i rubus - vadinasi kalti rubai, o ne as, tiesiog isigysiu dydziu didesnius! Teiskit mane, kad norit, bet myleti saves maziau del to nesiruosiu, esu tikra, kad tas, kuris mane myles, priims tokia, kokia esu, su visais kilogramais ir iprociais.
Šaunuolė