2012/05/24 13:32:17 13:32:17
Svečias: SiLwiJa ;P*: manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.
tai kad su issilavinimu pas tave mazute dydelys nuuulys esi tupa tupa debiloida jei jau 14 tai uzmirsk dietas pradek mokintis, begalvele mazulele:(
O tai ka jai daryti jei p* 14 labai niezti ? Va ir pradeda meiles ieskot, paskui ant savo siknos uzsirauna ant kazko ir dar vyrai lieka kalti .
2013/05/13 15:50:16 15:50:16
kad ir ka kas sakytu, grozis nesvarbu, svoris nesvarbu, bet..... man irgi ale nesvarbu, bet i stora, bjauru ir kitoki visoki neziuresiu, kad ir koks geras butu (na nezinau nebent kokia chemija suveiktu, gal....)... nors pati vertinu labiau zmogaus vidu, bet i koki nutukusi, bjauru tikrai abejoju ar atkreipciau demesi. akys vistiek i pasportavusius linksta. vat gaila, kad pati esi apkuni, tai tik svajoti ir belieka... bet niekas nekaltas tik as pati.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume