Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

Elžbietav

E

16 įrašai

2011/05/18 14:31:18 14:31:18

Hmm.. paskaičiau kažkieno pasisakymą kad apkūnio merginos visada kramsnoja ir valgo.. Šiaip tikrai yra žmonių kurie turi polinkį į didesnį svorį, kitų yra ir paveldimų Jūs siūlote apkūnesnėms merginoms išvis nevalgyti? Turiu labai daug draugių kurios vienos kemša nesustodamos ir vistiek plonos kaip smilgos o kitos tikrai valgo 4 kartus mažiau bet turi viršsvorio, nesakau kad visos tokios Yra aišku ir tokių kurios neprisižiūri ir stambėja o kitoms tiesiog neišeina suplonėti Ir labai gaila.. nes kiek pažįstu tokių žmonių tai dažniausia pasitvirtina posakis kad kuo didesnis kūnas tuo didesnė širdis Ir nereikia čia sakyti fui fui.. Patiko kažkada girdėtas ir šis posakis.. Prieš kritikavę vienų atlėpusias ausis prisiminkite savo šleivas kojas P.S. Pati nesu kūdena ir visiškai nesigėdyju

pilietis

P

5 įrašai

2011/05/18 20:43:54 20:43:54

sexy: o as jums taip pasakysiu, as esu pakuni, bet netgi kai einu pasivaiksciuoti su drauge (o ji liekna ir tikrai simptatiska), dauguma vaikinu nori susipazinti su manimi; bet yra toks dalykas, kai einu su kta drauge, o ji storesne uz mane, bet jos krutine didesne, i mane mazai te kas atkreipia demesi. supratau toki dalykas, kad gali tureti virssvori, bet jei turi didele krutine, vyrai i tavo svori nekreips demesio, beje tai ne vienintelis atvejis, kai is mano lieknutes grazutes drauges paviliojo vaikina, apkuni didziakrute.

na žinot, tam yra ir kitas paaiškinimas. Yra tokia priėjimo strategija - kalbinti negražiausią paną. Nes jei pradėsi iš karto kalbėtis su gražuole, negraži užpavyduliaus ir pradės traukti už rankovės, skubinti ir nieko nebus. O pradžioje pakalbėjus su negražia pana, gražuolė vistiek iš žvilgsnių supras, kas vaikiną sudomino, ir jos negraži draugė nesijaus pašalinė, todėl jie normaliai suspės apsikeist kontaktais.
pirmu išvardintu atveju tu buvai negražioji gražiosios draugės kompanjonė, todėl tave kalbino, antruoju - gražėsnė už savo draugę, t.y. gražiosios merginos vaidmenyje, todėl dėmesį iš pradžių skyrė tavo draugei. Taip pilnai galėjo būti.
Kalbant apie mane - niekada nedomino apkūnios (gal ir negerai, bet net ir šiek tiek pilvuko man trukdo), niekada nedomino didelė krūtinė (patinka kai telpa į delną, didesnė - ne). Nereikia absoliutinti

kasiopeja1

K

13 įrašai

2011/05/19 15:10:49 15:10:49

Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka ir man tai ne motais kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 15:17:19 15:17:19

kasiopeja1: Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka ir man tai ne motais kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi

pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 15:17:37 15:17:37

kasiopeja1: Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka ir man tai ne motais kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi

pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu.

kasiopeja1

K

13 įrašai

2011/05/19 15:30:54 15:30:54

As nesakau, kad as visiskai neturiu komplekso manau kiekvienas zmogus turi kompleksa sioki toki del saves tiesiog asmeniskai as - pries pora metu buvau kudute, bet man 100% labiau patinka buti tokiai

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 15:35:08 15:35:08

kasiopeja1: As nesakau, kad as visiskai neturiu komplekso manau kiekvienas zmogus turi kompleksa sioki toki del saves tiesiog asmeniskai as - pries pora metu buvau kudute, bet man 100% labiau patinka buti tokiai

tipo savo noru pastorejai?????

kasiopeja1

K

13 įrašai

2011/05/19 15:40:16 15:40:16

Ne, aisku ne savo noru taip jau nutiko... bet nematau cia nieko blogo, zinoma kazkiek reikia prisilaikyti... o kartais bandai - neiseina... juk apkunus zmones, lygiai tokie patys grazus, kaip ir kudi !

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 16:13:08 16:13:08

kasiopeja1: Ne, aisku ne savo noru taip jau nutiko... bet nematau cia nieko blogo, zinoma kazkiek reikia prisilaikyti... o kartais bandai - neiseina... juk apkunus zmones, lygiai tokie patys grazus, kaip ir kudi !

kaip kam, kaip kam, del skonio nesigincijama

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/24 11:03:09 11:03:09

SiLwiJa ;P*: manau kad kiekwena mergina jaj nori taj gali suliekneti. man buwo 14 sia wasara sweriau 72kg o ugys 162 buwau stambute. bet wajkinaj wisada kreipe i mane demesi nes esu grazi ! bet wasara nusprendziau numest sworio geriau 3l wandens ir nuo 17 newalgiau sulieknejau 8 kg per 2 men.sworis neatauga . dabar mano ugys 166 sworis 64kg. per pusantro men swersiu 57 kg ir mano sworis bus idealus wajkstau ir kajfuoju man pawyko jums irgi pawiks.

tai kad su issilavinimu pas tave mazute dydelys nuuulys esi tupa tupa debiloida jei jau 14 tai uzmirsk dietas pradek mokintis, begalvele mazulele:(

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume