Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/27 22:27:38 22:27:38

ArunasKLP:
As esu gyvenime buves labai storas todel drasiai galiu sakyti jog tai arba ligos pasekme arba nerealaus apsileidimo. Ir nereikia aiskinti kad kuo vyresnis tuo storesnis. Nevelnio ne taip. Valgyti reikia maziau, neimanoma buti apkuniam is oro. Kaip sakoma "Osvencine nevieno kalinio storo nebuvo"

Pasidalinkite savo metamorfozes patirtimi - kas motyvavo?
Ir kaip gyveni dabar?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/27 22:34:12 22:34:12

Raaa:
ArunasKLP:
As esu gyvenime buves labai storas todel drasiai galiu sakyti jog tai arba ligos pasekme arba nerealaus apsileidimo. Ir nereikia aiskinti kad kuo vyresnis tuo storesnis. Nevelnio ne taip. Valgyti reikia maziau, neimanoma buti apkuniam is oro. Kaip sakoma "Osvencine nevieno kalinio storo nebuvo"

Pasidalinkite savo metamorfozes patirtimi - kas motyvavo?
Ir kaip gyveni dabar?

Motyvavo daktarai. Pasake kad stambeju del ligos. Pasveikus po kokiu 4 menesiu buvau toks kaip visi. Dabar gyvenu super. Normali mityba, fitnesas, pirtys, baseinai. Nera nuovargio, nebeskauda sanariai, nebedustu, neskauda sirdi, jauciuosi nepalyginamai energingesnis. Be abejo kai buvau apkunus nedominau jokiu dailiosios lyties atstoviu. Visai kita situacija dabar. Todel tie zmones kurie yra apkunus tik veltui save apgaudineja. Ju laukia vienatve, dar daugiau ligu nes visi organai devisi greiciau, atsiranda diabetas ir ankstyvesne mirtis. Tiek.

liepsna

L

3 įrašai

2009/02/28 01:11:53 01:11:53

Na ir labai idomia tema jus cia sukuret.
Hmmmmmmmmmmmm, jums ispindejusiems vyrams apskritai daug kas nepatinka. Bet gal galu gale pasiziurekit i save pries aptardami mus mielas moteris.Po trisdesimties, jus pasidarot, kaip cia pasakius, hmmmm, labai jau seipsau grozio. Kazkur jusu stangrus ir laibas kunelis dinges, vietoj plokscios krutines dygsta papukai, ir labai graziai saule apsviecia plike. O be pilvu, kam virs trisdesimt, tai is tiesu reta.
Kodel jus brangieji manot, kad jei jus laikas netycia pakoregavo, tai cia nieko tokio, bet gink dieve, laikas negali paliesti moters. O juokingiausia tai, kad bicas, be statuso, be isvaizdos ir dar nuobodaus charekterio ziuri i lelytes (na is tiesu i labai grazias moteris). Mielieji vyrai, prisiminkit kad jus ne is katalogo, tai gal patiems jums paprastesnes reikia, nu nesokit auksciau bambos, ir is tiesu realiai save ivertinkit, nes darosi vaizdas, kad kai dievas savikritiskuma dalijo, jus sedejote in WC.
Tai kai jus drasiai vertinat moters virssvori, ivertinkit ir savo kuno mases indeksa, ir pries eidami selioti, pasiziurekit veidrodin.
P.S. Gink dieve nesu feministe, bet labai norejau issakyt nuomone apie jus mieluosius, nepaisant to, kaip kad jus cia sakot, esu stora jusu akims.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/28 14:46:54 14:46:54

liepsna: Na ir labai idomia tema jus cia sukuret.
Hmmmmmmmmmmmm, jums ispindejusiems vyrams apskritai daug kas nepatinka. Bet gal galu gale pasiziurekit i save pries aptardami mus mielas moteris.Po trisdesimties, jus pasidarot, kaip cia pasakius, hmmmm, labai jau seipsau grozio. Kazkur jusu stangrus ir laibas kunelis dinges, vietoj plokscios krutines dygsta papukai, ir labai graziai saule apsviecia plike. O be pilvu, kam virs trisdesimt, tai is tiesu reta.
Kodel jus brangieji manot, kad jei jus laikas netycia pakoregavo, tai cia nieko tokio, bet gink dieve, laikas negali paliesti moters. O juokingiausia tai, kad bicas, be statuso, be isvaizdos ir dar nuobodaus charekterio ziuri i lelytes (na is tiesu i labai grazias moteris). Mielieji vyrai, prisiminkit kad jus ne is katalogo, tai gal patiems jums paprastesnes reikia, nu nesokit auksciau bambos, ir is tiesu realiai save ivertinkit, nes darosi vaizdas, kad kai dievas savikritiskuma dalijo, jus sedejote in WC.
Tai kai jus drasiai vertinat moters virssvori, ivertinkit ir savo kuno mases indeksa, ir pries eidami selioti, pasiziurekit veidrodin.
P.S. Gink dieve nesu feministe, bet labai norejau issakyt nuomone apie jus mieluosius, nepaisant to, kaip kad jus cia sakot, esu stora jusu akims.

Kalbek kiek lenda, visrsvoris yra problema ir tai reikia pripazinti tiek vyrams tiek moterims patiems sau. Radai sau kokia keista pozicija ginti apkunius. Apkunumas gydytoju teigimu yra liga ir maza to skelbiama jog tai tampa globali JAV ir europos epidemija su kuria siuloma kovoti. Pasigirsta net tokios mintys kad zmones turintys virssvorio del idingos mitybos moketu didesnius sodros mokescius.

Perziurejau tamstos nuotraukas, jeigu save skaitote apkunia tai jau jusu psichologines problemos nei jus apkuni nei reikia sau to klijuoti.

miegapele

M

140 įrašai

2009/02/28 15:19:51 15:19:51

ArunasKLP:
sillence: Ir sportas nebutinai reiskia sveikata. Tie vaikinai, kurie dabar kalba koks baisus apsileidimas yra virssvoris, labai noreciau juos visus pamatyt po 40 ties ir kaip jie tuomet atrodys ir kaip kalbes. Dabar jie turi, ka gavo is gamtos, o va tuomet jau tures tai, ka patys bus uzsitarnave
vat tada mes juos ir pamatuosim, ir matyt ne visi tiek apsisviete, kad zinotu, jog svorio augima merginoms daznai isprovokuoja kontraceptines tabletes, jau nekalbant apie nestumus

Taip Arunai, Osvencime storu nebuvo, o gal gali pasakyt kiek ten sveiku buvo?
Sutinku, kad ne visi turi gerus mitybos iprocius, bet geriau apkunumas nei anoreksija, nes nuo jos mirstama kur kas greiciau. Be to pazistu ne viena kudena su padidejusio cholesterolio kiekiu, o kazkas sako, kad tai storuliu liga.

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/28 15:30:01 15:30:01

Ir kam prie krastutinumu begioti. Apkunumas yra problema ir taskas ir galite cia isvedzioti kiek sirdis geidzia tiesa yra viena nekaitaliojama ir nepakeiciama. Sveikas zmogus ir sveikai atrodantis visuomet bus patrauklesnis uz analogiska nutukusi ar anoreksika. Na kas cia per storuliu suvaziavimas kas per noras ginti liga. Nutukimas yra liga ir ja reikia gydyti. Negu zmones ant tiek tamsus ir nesupranta kad tas maistas kuri mes perkame parduotuveje turi visa eile cheminiu priedu kurie skatina nutukima ir maza to didina apetita. Negu nesuprantate kad galite valgyt toki pati kieki maisto tik uzauginto sveikai ir nebusite nutuke.

Vienzo atsibodo tas keistas storuliu suvaziavimas. Esate stori? Esate nenormalus. Ir ne del estetiniu dalyku o del sveikatos - tvarkykites.

P.S.
kas del osvencino tai viso labo posakis skirtas tam kad zmones suprastu jog apkunumas dazniausiai yra del nesaikingo maisto vartojimo nereikia cia ieskoti giliu prasmiu ar analizes.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/28 16:03:31 16:03:31

pasitikrinkite savo kmi geriau cia http://www.kmi.lt/kmi.html

ir jei jis virs 30 tai tikrai yra pavojinga ir apie jokia sveikata cia kalbet nederetu...nors ir 5 kg antsvorio padidina rizika susirgti tam tikromis ligomis...

tai gi jei kmi virsija 25 jau reiketu kazka daryti...
o kai jis mazesnis uz 25 tai viskas ok...mane is tiesu erzina kai normalios moterys pastoviai zyzia kad nera kudos kaip stygos arba vyrai jiesko draugiu dviraciu..

miegapele

M

140 įrašai

2009/02/28 16:36:13 16:36:13

Cia ir yra problema, kad valgom tai ka randam parduotuvej ir nuo sitos realybes pabegt neiseis. Nei nuo maisto su didinanciom apetita medziagom, nei nuo genetiskai modifikuotu produktu, kuriuos vabalai atsisako esti

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/28 17:01:33 17:01:33

sillence: Cia ir yra problema, kad valgom tai ka randam parduotuvej ir nuo sitos realybes pabegt neiseis. Nei nuo maisto su didinanciom apetita medziagom, nei nuo genetiskai modifikuotu produktu, kuriuos vabalai atsisako esti

Ach taip aisku visi kalti isskyrus mus pacius. Tik kazkodel dalis zmoiu sugeba neispampti o kiti nesugeba. Kazi kodel.
Atsakysiu... todel kad valgo neziuredami ka, kiek ir kada ir neistolo nesportuoja.

Vartotoja

V

3 įrašai

2009/03/01 10:14:02 10:14:02

Svečias: Nu nezinau, ka laikyt apkunia? Buvau plona- visi i lova tempe. Dabar sustorejau 12 kg bet lygiai taip pat i lova tempia ir vyram stojasi, vos demesi parodau... taip, kad nezinau, kur suo pakastas...

Idomu, ar tai rodiklis, kad esi patraukli, jeigu vyrai i lova tempia? Mano nuomone, svarbiausias irodymas, kad jis nori ilgalaikiu santykiu, tai ar jis nori tave oficialiai laikyti savo mergina, pristatyti savo seimai, draugams, kartu vaikscioti i renginius, restoranus, etc. O i lova gali pasiulyti bet kas, tik kas is to? "Po to" lauks atsisveikinimas be oficialiosios dalies Jeigu buciau vyras, irgi noreciau dailios merginos salia, kad galeciau myleti jos grazu kuna ir nesigedyciau jos "issivesti i zmones", kad galeciau jai dovanoti grazius nedideliu dydziu rubus, i kuriuos ji itilptu.
Deja, bet nesu vyras, ir netgi ne idealiu formu mergina, nors ir nekompleksuoju del savo formu. Visada turejau papildomu kilogramu, nuo ankstyvos vaikystes, tokius genus paveldejau is mamos, irgi stambios. Daugybe kartu laikiausi ivairiu dietu, sportavau, ismeginau visokiausiu preparatu, rukau jau nuo 15 metu, nes kazkas pasake, kad rukymas padeda mazinti svori. Bet rezultate - svoris vis tiek su laiku atsistato, kai tik po dietinimosi griztu prie iprastinio rezimo (maitintis, kaip dauguma, o ne persivalgyti!). Supratau, kad jeigu noreciau islaikyti vidutini kuno sudejima, mano per diena suvartojamu kaloriju kiekis negali niekada virsyti 1000. O tai jau yra nenormalus maitinimasis, taip galima ir draugu netekti, ir susirgti. Todel nusprendziau geriau nesikankinti siekiant nepasiekiamo idealo ir myleti savo tokia, kokia esu, palaikyti gera fizine bukle sportuojant klube 3 k. per savaite ir maitintis pakankamai, kad isgyventi ir neprisigaudyti virskinimo sistemos ligu. Jeigu neitelpu i rubus - vadinasi kalti rubai, o ne as, tiesiog isigysiu dydziu didesnius! Teiskit mane, kad norit, bet myleti saves maziau del to nesiruosiu, esu tikra, kad tas, kuris mane myles, priims tokia, kokia esu, su visais kilogramais ir iprociais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume