Tas "kiekviena moteris yra savotiskai grazi" man skamba lyg pasiteisinimas. Ai, va priaugau papildomus 20kg nes esu bevale apkiautele, bet nera ko pergyventi, nes kiekviena moteris savotiskai grazi, ir aplamai svarbiausia juk zmogaus vidus.

Nereikia
2010/07/30 10:56:44 10:56:44
Tas "kiekviena moteris yra savotiskai grazi" man skamba lyg pasiteisinimas. Ai, va priaugau papildomus 20kg nes esu bevale apkiautele, bet nera ko pergyventi, nes kiekviena moteris savotiskai grazi, ir aplamai svarbiausia juk zmogaus vidus.
Urgitutė
2010/07/30 15:51:23 15:51:23
Iš pradžių jie to nepasakys, bet po to kai išsiskiriama, atsisveikinama, tai jie ir tau pasakys, kad tu prie vienos ar kitos svarstyklių pusės priklausai. Reikia tai analizuoti ne vien iš savo pozicijos, bet ir maždaug kaip tai supranta ir kitame vaidmenį esantis, šiuo atveju vyras.
Urgitutė
2010/07/30 16:04:23 16:04:23
Reikėjo dar anksčiau parašytą mano žinutę perskaityti. Tokiu atveju, kokią kaip pvz. nurodei situaciją, žiūrint kokia moteris, t. y. kiek sverianti, su kokiu KMI, priaugo 20 kg? Gal jai kaip tik tų 20 kg priaugti reikėjo, nes jos KMI mažas. Ir čia tas mano pasakymas ne kaip pasiteisinimmas skamba, tiesiog jei jau viduje dėl to nekompleksuoji, sveikata nepablogėjusi, tai ar mesti ar nemesti svorį priklauso nuo tavęs pačio, o kartu ir požiūris į save ar ne/gražus mano kūnas.
kmi19,2
2010/07/30 16:26:43 16:26:43
Viena pusdieni teko trintis prie santuoku rumu, tai stai mano ryskus pastebejimas: absoliuti dauguma nuotaku buvo apkunios. Taip kad bukit ramios
Diana6
2010/07/30 19:36:10 19:36:10
pasiklausius daugumos tai baisu net pasidare koki visi pikti ir nelaimingi na as esu apkuni mergina, saves apsileidusia, sergancia, ar nesportiska! nesuprantu KODEL visi mano jei zmogus apkunus tai jis apsileides, drimba kuris net pajudet negali ir isvis jam viskas blogai jis saves nemyli ir pan? as dievinu save, savo kuna esu turbut sportiskesne ir lankstesne uz daugiali lieknu merginu ir paskaicius foruma supratau, kad turbut ir protingesne:D nesuprantu zmoniu stereotipinio mastymo. as nezinau kaip kiti, bet as nesijauciu nei geresne uz storesne negu as mergina nei uz liekna
Mangofruit
2010/07/30 20:36:11 20:36:11
Liuks komentaras. Viršsvoris tikrai rodo nemeilę sau, tik va būtinai reikia įrodinėti priešingai(kokia laiminga kai vos šikną paneša, (atsiprašau už tokį pasakymą), nes kaip kitaip paaiškinsi savo apsileidimą? Kaip kasdien valomės dantis ar plaunam galvą-taip pat reikia prižiūrėti ir savo kūną. Galų gale-juk ne šiukšlių kibirai esat-ko ten kimšti viską iš eilės? Kartą stebėjau moterį, kuri man skundėsi, kad negali numesti svorio jokiais būdais-mano akivaizdoje su kavos puodeliu suvalgė(surijo) beveik visą šokoladinių saldainių dėžę; paklausus kodėl-susimuistė-paskui atsakė, kad lyg ir kompensacija už dietą, kurios laikėsi savaitę.. Po galais-kontroliuokit ką valgot; informacijos apie lieknėjimą-per akis. Aš nesakau, kad reikia tapti supermodeliu anoreksiku, bet turiu pripažinti, kad Lt tikrai daug nutukusių moterų; ir nelaimingų moterų. Ir tie pasisakymai apie gražią sielą man juokingi-kokia ta siela-jeigu joje nėra meilės sau..
Diana6
2010/07/31 09:15:59 09:15:59
nu nejuokinkit jus manes is kur istrauket kad visos nelaimingos nemylincios saves? jei tau gyvenime svarbiausia vertybe yra grozis tai gal tu ir jaustaisi nelaiminga ir nemyletum saves apkunios. pazystu pilna moteru kurios turi vaikus mylima vyra ir jom nusisikt atsiprasant ant tu kilogramu, nes jos laimingos ju laime vaikai, vyras, draugai. isvis mane nervina zmones kai patys to nepatyre o aiskina kaip turi tas arba anas jaustis, ar kas kaip valgyt turi ar tau gaila, kad ta moteris tuos saldainius suvalge? tegul valgo! ar trukdo kad LT gaug apkuniu moteru? lai buna jos! gyvenkit savo gyvenimo ko dairotes i kitus? turbut del to, kad pamate prastesni uz save pasijustumete geriau ir auksciau zodziu tustybiu muge
Pasileidusi
2010/07/31 09:38:46 09:38:46
Mane tik visuomet daugiau stebina noras pamokslauti storuliams Ar maža kokių silpnybių žmonės turi - vieni rūko, kiti nagus kramto, treti šokoladą triauškina, ketvirti negali iš interneto forumų išlysit. Ir nieko, pasaulis dėl to nesustojo
Mangofruit
2010/07/31 20:39:54 20:39:54
Atsiprašau, man visai negaila saldainių. Ir man netrukdo apkūnios moterys. Tiesiog jos sako, kad yra nelaimingos, jos mažiau savimi pasitiki, mažiau save vertina. Bet jos nesupranta, kad visą savo laimingumą(ir svorį ) kontroliuoja pačios Grožis nėra prioritetas, bet gražus žmogus visuomet ir visur yra priimamas geriau-tiesiog visa tai vyksta nesąmoningai-netgi kūdikiai labiau šypsosi gražesniems; Tuomet kodėl nebūti gražiu? Tiesiog valios trūkumas ir tiek.
Taip, stebiu žmones-tiesiog tokia mano prigimtis-domėtis žmonėmis, madomis, batais, plaukais ir tt. Gyvename visuomenėje, ne džiunglėse. Taip pat man įdomios socialinės problemos; moterų/vyrų/vaikų santykiai; man patinka Froidas, Šopenas ir beveik visa klasikinė literatūra, išskyrus Šekspyrą; Nekenčiu ekonomikos.
Pasileidusiai: Čia ne pamokslai, čia patarimai. Kai jie yra sakomi švelniai-jų niekas nesupranta. Kartais spyris į užpakalį priverčia atsikvošėti ir susimastyti.
Diana6
2010/07/31 21:55:53 21:55:53
[quote="Mangofruit"]Atsiprašau, man visai negaila saldainių. Ir man netrukdo apkūnios moterys. Tiesiog jos sako, kad yra nelaimingos, jos mažiau savimi pasitiki, mažiau save vertina. Bet jos nesupranta, kad visą savo laimingumą(ir svorį ) kontroliuoja pačios Grožis nėra prioritetas, bet gražus žmogus visuomet ir visur yra priimamas geriau-tiesiog visa tai vyksta nesąmoningai-netgi kūdikiai labiau šypsosi gražesniems; Tuomet kodėl nebūti gražiu? Tiesiog valios trūkumas ir tiek.
Taip, stebiu žmones-tiesiog tokia mano prigimtis-domėtis žmonėmis, madomis, batais, plaukais ir tt. Gyvename visuomenėje, ne džiunglėse. Taip pat man įdomios socialinės problemos; moterų/vyrų/vaikų santykiai; man patinka Froidas, Šopenas ir beveik visa klasikinė literatūra, išskyrus Šekspyrą; Nekenčiu ekonomikos.
Pasileidusiai: Čia ne pamokslai, čia patarimai. Kai jie yra sakomi švelniai-jų niekas nesupranta. Kartais spyris į užpakalį priverčia atsikvošėti ir susimastyti.
labai man idomu kas jum yra grazus zmogus? tai yra tik lieknas zmogus ar dar turit ir kitokiu kategoriju i kurias skirstote juos? senas, jaunas, tamsus, sviesus su kreivais dantimis as pati glaudziai susijusi su socialiniais mokslais ir galiu pasakyt tos problemos (butent zmoniu kompleksai) atsiranda del tokiu zmoniu, kaip jus kurie gyvena stereotipais ir jei kazkas buna ne taip kaip priimta visuomeneje iskart tai smerkia, nes juk negali but kazkaip kitaip negu visi ir nereikia sneketi uz kitas moteris, kad jos nelaimingos jus ju visu nepazystat o vel gi sakot visuomenes susikurta stereotipa. ir kodel jus galvojate, kad jus galite dalinti patarimus? jus save skaitote tokia isprususia, teisinga moterimi kuri viska zino? todel, kad domites froidu kurio teorijos iskrypusios kurias perskaite visa europa ir ismete i siuksline (perkeltine prasme)? ar kad ir kaip visi bent kiek save gerbentys zmones domites sopenu jo kuryba? pas jus prioritetai tikrai ne taip sudeti... kaip ir saket domikites tomis sicialinemis problemomis, bet tikrai ne jum jas spresti tai jau faktas