Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/07/15 07:02:04 07:02:04

Nemeilės sau šaknys - meilės trūkumas. Čia nėra taip labai paprasta kaip atrodo: nevalgyk ,mylėks save ir t.t.. Tai ilgas darbas su savo vidumi. Pirmiausia, atskleidžiant gilumines priežastis (paprastai iš ankstyvos vaikystės - vaiko atmetimas šeimoje), toliau perdirbinėjami jausmai (sumažinamas nerimas ir išmokstami nauji įgudžiai gyvenimo). Keistis išoriškai - tik skabyti paviršių arba pūlinį patepti "zelionke".

p.s. esu normalaus sudėjimo, sau priekaištų išorei tikrai neturiu .

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/15 07:16:57 07:16:57

Apkūni rašė:Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.

I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.

Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Ir man patinka būti savimi. Hau.////////xxx pirmiausia psihologai gydo psihologinias ligas tai dėl vienatves gal kiek ir padejo ,bet nuo apkūnymo negydo tai medziagų apykaitos sutrikimas kuris dazniausiai būna genetinis ir paveldimas bet visada nors ir sunkiai ji galima koreguot ta apkūnuma , cia aisku netaip paprasta bet stengtis verta niekad zmoniu del to nezeminu ir suprantu kad tai liga bet ar patys tai suprantate kad pykstate, deabetininkui negalima cukrauso jum kolorijų kas cia neaiaiskaus ir ko cia pyktį kad jei parasau saugokit sveikata nes bus blogai senatvej nu tai pykit tada tai dar ir nervus susigadinsit.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/15 07:24:08 07:24:08

Moteris_Ji: Nemeilės sau šaknys - meilės trūkumas. Čia nėra taip labai paprasta kaip atrodo: nevalgyk ,mylėks save ir t.t.. Tai ilgas darbas su savo vidumi. Pirmiausia, atskleidžiant gilumines priežastis (paprastai iš ankstyvos vaikystės - vaiko atmetimas šeimoje), toliau perdirbinėjami jausmai (sumažinamas nerimas ir išmokstami nauji įgudžiai gyvenimo). Keistis išoriškai - tik skabyti paviršių arba pūlinį patepti "zelionke".

p.s. esu normalaus sudėjimo, sau priekaištų išorei tikrai neturiu .

Aš taip pat esu normalaus sudėjimo, nors kartais ir turėčiau sau papriekaištauti, bet to nedarau . Reiktų skirti dvi storuliu tipus:1. apvalainas iš prigimties (genai, ligos ir pan.); 2. apsileidimas. Su antru variantu viskas aišku - apsileidimas yra apsileidimas ; bet 1 variantui - jei tunki dėl ligų ar genų - nieko čia nepadarysi. Aišku bet kokiu atveju reikia save prižiūrėti ir mylėti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/15 08:25:56 08:25:56

Nepateisinu storumo. Tai paprasciausias apsileidimas.

tikras

T

35 įrašai

2010/07/15 10:06:31 10:06:31

Iš kur tiek nemeilės apkūniems?

Nors atrodo, kad svorį lengva kontroliuoti - iš tiesų taip nėra. Tyrimai su kaliniais rodo - vieniems numesti svorį ir jį išlaikyti yra sunkus darbas, kitiems priaugti svorį ir jį išlaikyti yra toks pat sunkus darbas. Kūno svorį iš esmės lemia aplinkybės menkai priklausančios nuo asmenybės.

Plonieji - džiaukitės išlošę loterijoje, ir nesmerkit žmonių, kurie neatitinka jūsų etalonų.

DDD

D

54 įrašai

2010/07/15 11:02:37 11:02:37

Bet kas tuos etalonus nustato? Koks kieno reikalas kaip kas atrodo, ar tai putlus svytintis zmogeliukas i kuri net malonu ziureti, ar anoreksike persuktu is pikcio veidu ir pikta kaip ziezula is vaikystes pasakos Asmeniskai man per liesi zmones visai neseksualus net atgrasus kaip is kanclagerio ir ju veidai greiciau sensta ir kiek tos kosmetikos beteptum, atsikise kaulai ir t.t. fuiiii. Pasikartosiu jau nebesu storuliuke, bet man asmeniskai tie zmones kur kas simpatiskesni net jei ir butu su tuo hamburgeriu rankose o gal tai vienas tik hamburgeris per visa diena, o jei ir ne vienas, koks kieno reikalas kiek kas ir ka valgo. Nepatinka neziurek, o kitam gal malonu. Ir jokio apsileidimo nematau, jau to zmogaus reikalas kaip jis nori save pateikti visuomenei. Tai gali buti atvejis kai zmogus bando save kontroliuoti ir jam neiseina, tada tai tiesiog valios neturejimas, o gal zmogus net nebando ir jam nereikia va tuo siu dienu isgalvotu etalonu sekti (nors beje jau senokai i mada zygiuoja storuliukes, greit mums norint buti "madingiems "teks tuos hamburgerius ir kirsti). Nors pati nesu storuliuke, bet as pilnai uz tokius, man jus grazus ir nelieknekit , o tai ziurint i "anoreksikus" dar pesimizmas uzplusta, kad siaucia badas Lietuvoje

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/24 12:07:30 12:07:30

Kažkas pasakė, kad " <...> Žmonės yra apkūnūs, dėl to, kad jie savęs nemyli Ar apie tai pagalvojot <...>". Paprieštarausiu. Jei jau apkūnus, tai jau savęs nemyli. Tai netiesa. Čia tas pats kaip negražiai būti, kuri dėl to turėtų savęs nemylėti. Gal apkūni ir sakykim negraži save myli labiau, nei tos kurioms reikia vadovautis gražios moters etalonu. Gal su apkūniomis arba negražiomis bendravimas bus auksinis nei su tomis, kurios siekia gražios moters etalono. Tiesiog apkūnumas jei kad ir ką bedarytum, kaip ir negražumas, gali būti nulemtas genų. Mes žmogų mylim ne todėl kaip jis atrodo, o kaip su juo sekasi rasti bendrą kalbą ir kt.

Tiesiog ką patarčiau apkūnioms arba negražioms ir dėl to kompleksuojančioms, - spjiauti į kitų nuomoną apie jus. ne išvaizda svarbu, o žmogaus siela. Štai kad ir aš labai seniai kol mokinausi mokykloj, kompleksavausi, o dar spjaunu į viską, nes svarbu ne paveiksliukas gražus, o žmogaus siela, bendravimas. Didis ačiū už tai savo studijų kursiokams.

Žinau, kad sunku yra atsikratyti papildomų kilogramų, bet kai yra šalia tai kas tave palaiko, tai padaryti tampa lengva.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/24 19:27:11 19:27:11

O as manau-negraziu nera - viskas priklauso nuo poziurio i save ir i kitus. Galbut 50 proc-as esu nerazi, kokiems 30-pakenciama, o likusiems 20 - visai NIEKO

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/25 05:27:13 05:27:13

Kiekviena moteris yra savotiškai grazi nepriklausomai nuo papildomo kilogramo arba kumpuotos nosies ir pnš. Tskirstymas į negražias ir gražias kaip panašiai į apkūnias arba normalaus kūno svorio labiau būdingas vyrams. Nors to nepasakys jie susitikę sutavim, bet mintyse tave priskirs prie vienos ar kitos pusės.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/07/30 09:59:20 09:59:20

Urgitutė: ...skirstymas į negražias ir gražias kaip panašiai į apkūnias arba normalaus kūno svorio labiau būdingas vyrams. Nors to nepasakys jie susitikę sutavim, bet mintyse tave priskirs prie vienos ar kitos pusės.

Na, iš pasisakymo matyti kas kita- juk jūs skirstote, o vyrus, ką tik apkaltinus, pati išteisinate, kad jie "to nepasakys". Vyrai nepasako, pasakote jūs, tai kas čia skirsto?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume