Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/14 21:07:14 21:07:14

nelieknas: brangieji, neturiu as negaliu,tik sau daug leidziu

TAI SUSIVERŽK DIRZUS TAUPYK DABAR KRIZE VISI SKURSTA OTU MAISTUI ISLAIDAUJI KAIP ARABIJOS ŠEIHAS,PUOTAUJI KAIP TAU NEGĖDA PER TOKIUS ĖDRŪNUS LIETUVA KRIZĖJ SUĖDA DAUGIAU NEGU PAKELT GALI IR DEJA AS NE SANTEHNIKAS BET ELEKTRIKAS ,OKLOZETUI PAVOJUS GANA RIMTAS

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/14 21:10:37 21:10:37

Svečias: o tu scorpio labai plona? Ir tavo siela labai tyra? betgi vienisa

Nori susipažinti? Tu, atrodo, irgi vienišas. Deja, aš nelabai plona, aš vidutinė. O siela, manyčiau, ne krištolinė, bet tyroka Tai kaip dėl tos pažinties?

L

1373 įrašai

2010/07/14 21:21:09 21:21:09

Ne, poniute scorpi, jūs ką tik įrodinėjote, kad apkūnūs -jau su sielos negalia. Čia pat sakote kad čia tema ne apie tai ir tame pačiame poste(!!!!) rašote kad vistik storuliai yra žmonės turintys psichologinių problemų. (ups, beje, ar žinote kokį žmogų be problemų? ir juo labiau-be psichologinių problemų?)
Tai pripažinkite - arba jūs tikrai tokia nelaiminga, kad bent savo lieknumu bandote įrodyti kokia stipri ir be problemų moteriškė esate(o gal net pati savo laiku kokius 20 kg numetėte?), arba tiesiog, nesugebate net pati suprasti to, ką rašote[/quote]
1. Aš nieko neįrodinėju, tik išsakau savo nuomonę. 2. Nėra žmogaus be psichologinių problemų, bet yra žmonių, kurie nori įveikti tas problemas, ir yra žmonių, kurie nenori jų įveikti. 3. Nesu manekeniškai liekna, problemų turiu, bet esu stipri ir galiu jas įveikti. 4. Esu laiminga, jei reikia, savąja laime galiu pasidalinti ir su Jumis. 5. Gerbiu protingus žmones, todėl kreipsiuosi į Jus, kad paaiškintumėte, ką rašau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 21:29:39 21:29:39

scorpe neuzspamink forumo, ne tavo vienos cia tema. perdaug isijautei i tyrosios role. Va vienas grazuolis Pitas rupi, pirskis jam

L

1373 įrašai

2010/07/14 21:37:12 21:37:12

Svečias: scorpe neuzspamink forumo, ne tavo vienos cia tema. perdaug isijautei i tyrosios role. Va vienas grazuolis Pitas rupi, pirskis jam

Ok, nebespaminsiu - kaip ir viską pasakiau, be to, nenoriu Tavęs akinti savo tyrumu. Rytoj lauk piršlių, piršiuos Tau, nes tiek dėmesio parodei.

DDD

D

54 įrašai

2010/07/14 21:43:55 21:43:55

Pilnai nesutinku, kad apkunumas tik apsileidimas ar ten kazkokios sielos negalios Taip gali kalbeti tik zmogus, kuris savo gyvenime nera su tuo susidures. Ziuredami i storiuliukus kartais pagalvokite, o gal jiems patinka taip atrodyti arba gal jie ir rimtai serga. Pati buvau priversta gerti vaistukus nuo kuriu ojojoj kaip buvau isstorejus, nors valgydavau iki 500 Kcal ir tai tik toki maista kad palaikyti gyvybe, beto kaip buvusiai sportininkei staigiai buvo uzdraustas sportas, tad ir medziagu apytaka sutriko. Stora tikrai buvau (ugis mano 172cm, o sveriau jau net 135kg). kad blogai jauciausi tikrai nepasakyciau (kentejo tik pinigine nes pirkau naujus drabuzius ). Tikrai jokiu psichologiniu problemu neturejau del to kaip atrodau (turejau svarbesniu problemu viena is ju kaip isgyventi ). Na ir ka viskas baigesi laimingai, tad ir sugalvojau atsikratyti balastu (ne delto kad jis man nepatiktu), nervino kad tam tikri dalykai (dviraciai, kedes ir t.t. rase kad islaiko tik iki max 90kg, bei labai megstu su "kablais" vaikscioti, o nuo tokio svorio jie i zeme susmigdavo ) Sedau ant dietos, o ir vaistu gerti nebereikejo...to pasekoje KMI mano dabar jau normalus ir tikrai nejauciu nei tada nei dabar kokiu tai psichologiniu problemu Vyru demesio ir komplimentu sulaukdavau ir stora, ir dabar. Gal tik va vyras pabego kai jau liekneti pradejau itariu ji trauke tik storuliukes Tad esu pabuvojus abieju barikadu pusese ir tikrai kategoriskai taip negaleciau smerkti ar tai viena ar tai kita puse. Pirmiausia mes zmones ir visi skirtingi, bei mums patinka skirtingi...kaip neidomu butu jei butum visi vienodi

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/14 21:53:03 21:53:03

Here we go-apkūni ir laiminga laimė forumui

Žmonės yra apkūnūs, dėl to, kad jie savęs nemyli Ar apie tai pagalvojot

Taip, atip-mes save mylim-pasakys tūkstantys storulių ir po to dėl savo nesėkmių apklatins visą pasaulį, kuris ... na tiesiog myli SVEIKUS ŽMONES

lankėtės pas psichologą ir jis jums pasiūlė nieko nedaryti? Sėdėti toj skylėj , kur sėdit ir save garbint su hamburgeriu rankoj? Gal psichologas diplomą nusipirko?
Brangioji, būkit savim, būkit kuom norit būti, bet prisiminkint, kad gyvenimo sėkmė slypi savikontrolėj, disciplinoj ir prisiminkit, kad gyvenime niekas nedovanojama-viską užsidirbti/nusipelnyti privalome patys

Apkūni: Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.

I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.

Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Ir man patinka būti savimi. Hau.

apkuni

A

6 įrašai

2010/07/15 04:24:23 04:24:23

Mangofruit: Here we go-apkūni ir laiminga laimė forumui
Žmonės yra apkūnūs, dėl to, kad jie savęs nemyli Ar apie tai pagalvojot
Taip, atip-mes save mylim-pasakys tūkstantys storulių ir po to dėl savo nesėkmių apklatins visą pasaulį, kuris ... na tiesiog myli SVEIKUS ŽMONES
lankėtės pas psichologą ir jis jums pasiūlė nieko nedaryti? Sėdėti toj skylėj , kur sėdit ir save garbint su hamburgeriu rankoj? Gal psichologas diplomą nusipirko?
Brangioji, būkit savim, būkit kuom norit būti, bet prisiminkint, kad gyvenimo sėkmė slypi savikontrolėj, disciplinoj ir prisiminkit, kad gyvenime niekas nedovanojama-viską užsidirbti/nusipelnyti privalome patys
Apkūni: Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.

I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.

Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Ir man patinka būti savimi. Hau.

oj kiap visi moka taip šlykščiia papiešti -sėdi hamburegerį kramsnoji stereotipai.

Brangioji, aš savo savidscipliną kitiem svarbiem dalykams naudoju. Yra. tikrai yra tūkstančiai gražių ir protingų ir daug pasiekusių. Gal aš tokių gabumų ir neturiu, tad man reikai įdėti daugiau pastangų. o kadangi paroje laikas ribotas, reikia susidėti prioritetus.

o lieknumas niekada nebuvo vienas iš tokių man.
Lady scorpio, kažkaip labai jau apibendrinimais jūs čia švaistotės pasiskaitykite pati ką prirašote

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/15 06:38:09 06:38:09

Atleiskit, bet nesuprantu tų žmonių - kurie visą gyvenimą save riboja (badauja, lieja prakaitą sporto salėj). Puiku, jei nuo to jauti malonumą, bet jei kiekviena diena sporto salėj - kančia, o "virtų morkų" dieta verčia vemti - tai atsiprašau. Geriau aš būsiu šiek tiek apvalaina, bet laiminga ir savimi patenkinta. Jei man gerai būnant apvalaina - tai mano reikalas. Buvimas storu ar plonu neapsaugo nuo vienatvės jausmo...

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/15 06:51:43 06:51:43

Liuks [quote:16eyk5rg]Buvimas storu ar plonu neapsaugo nuo vienatvės jausmo...[/quote:16eyk5rg]> Kai vienatvė prispaudžia su malonumu suryju plytą šokolado ir užmiegu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume