Mangofruit: Here we go-apkūni ir laiminga laimė forumui
Žmonės yra apkūnūs, dėl to, kad jie savęs nemyli Ar apie tai pagalvojot
Taip, atip-mes save mylim-pasakys tūkstantys storulių ir po to dėl savo nesėkmių apklatins visą pasaulį, kuris ... na tiesiog myli SVEIKUS ŽMONES
lankėtės pas psichologą ir jis jums pasiūlė nieko nedaryti? Sėdėti toj skylėj , kur sėdit ir save garbint su hamburgeriu rankoj? Gal psichologas diplomą nusipirko?
Brangioji, būkit savim, būkit kuom norit būti, bet prisiminkint, kad gyvenimo sėkmė slypi savikontrolėj, disciplinoj ir prisiminkit, kad gyvenime niekas nedovanojama-viską užsidirbti/nusipelnyti privalome patys
Apkūni: Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.
I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.
Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Ir man patinka būti savimi. Hau.
oj kiap visi moka taip šlykščiia papiešti -sėdi hamburegerį kramsnoji stereotipai.
Brangioji, aš savo savidscipliną kitiem svarbiem dalykams naudoju. Yra. tikrai yra tūkstančiai gražių ir protingų ir daug pasiekusių. Gal aš tokių gabumų ir neturiu, tad man reikai įdėti daugiau pastangų. o kadangi paroje laikas ribotas, reikia susidėti prioritetus.
o lieknumas niekada nebuvo vienas iš tokių man.
Lady scorpio, kažkaip labai jau apibendrinimais jūs čia švaistotės pasiskaitykite pati ką prirašote