Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Apkūnios merginos!

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 19:36:42 19:36:42

Lady_scorpio:
malvina0120:
Lady_scorpio: Atleiskit už kategoriškumą, bet manau, kad žmonės, kurie nesirūpina išvaizda, nesirūpina ir savo siela. Kitaip sakant, nesirūpinimas išvaizda parodo netvarką sieloje. Ir nereikia teisintis ligomis ar paveldejimu - lašiniai nuo oro neauga.

Leiskit su Jumis nesutikt.. Pažystu ne vieną liekną žmogų, kuriam ne tik sieloje, bet ir smegeninėje - visiskas chaosas. "Gražiame kūne - graži siela" - GALBŪT... Bet jei tu stamboką kūną gražiai pateiki - manau tame nėra nieko blogo.

Tiesa, besmegenystė ar dvasios ubagystė būdingos ne tik storuliukams. Gerbiu Jūsų nuomonę, bet lieku prie savosios : apkūnumas - pirmiausiai sielos negalė.

O kategoriškai įrodinėti, kad kiti tai jau prastesni už tamsta tai sielos galia?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/14 19:45:00 19:45:00

O kategoriškai įrodinėti, kad kiti tai jau prastesni už tamsta tai sielos galia?[/quote]
Atleiskit, Jūs neteisingai mane supratote, matyt, nepakankamai aiškiai parašiau. Niekuomet nedrįsčiau pasakyti tokios nesąmonės, kad kažkas prastesnis už mane. Visi mes turime savų stiprybių ir savų silpnybių, ir daugiausiai nuo mūsų priklauso, kiek tų silpnybių įveikiame .

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/14 19:54:04 19:54:04

Nuvažiuokit į kaimus ir pažiūrėkit į moteris, kurioms virš 50. 90% jų apkūnios. Tai gal drįsite pasakyti, kad jos visos su sielos negale?!!! Vadinasi, miesto a la inteligentės, kurios išskyrus savo išvaizdą, daugiau niekuo nesirūpina, daug dvasingesnės?
Gal ponams teko girdėti, kad patys sveikiausi žmonės (atlikti moksliniai tyrimai) yra žmonės, turintys 5-6 kg viršsvorio?
Dabartinis požiūris į tai, kas gražu yra nesveikas.
Tikrai neginu tų, kurių gyvenimo prasmė -tik pavalgyti ir kurie dėl savo kilogramų nebegali normaliai gyventi.
Bet teko matyti, kiek ir ką valgo sudžiuvę žmones -tai tikrai buvo labai daug ir nesveika (pastoviai). Tiesiog jie gavo dovaną -gerą medžiagų apykaitą. Tai jie jau labai sieliškai įgalūs?

apkuni

A

6 įrašai

2010/07/14 20:27:11 20:27:11

Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.

I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.

Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Ir man patinka būti savimi. Hau.

L

1373 įrašai

2010/07/14 20:45:18 20:45:18

Kaikada: Nuvažiuokit į kaimus ir pažiūrėkit į moteris, kurioms virš 50. 90% jų apkūnios. Tai gal drįsite pasakyti, kad jos visos su sielos negale?!!! Vadinasi, miesto a la inteligentės, kurios išskyrus savo išvaizdą, daugiau niekuo nesirūpina, daug dvasingesnės?
Gal ponams teko girdėti, kad patys sveikiausi žmonės (atlikti moksliniai tyrimai) yra žmonės, turintys 5-6 kg viršsvorio?
Tikrai neginu tų, kurių gyvenimo prasmė -tik pavalgyti ir kurie dėl savo kilogramų nebegali normaliai gyventi.
Bet teko matyti, kiek ir ką valgo sudžiuvę žmones -tai tikrai buvo labai daug ir nesveika (pastoviai). Tiesiog jie gavo dovaną -gerą medžiagų apykaitą. Tai jie jau labai sieliškai įgalūs?

Mielieji, dabar mes kalbam apie apkūnumą. Kai bus tema '' Ar storuliukai labiau ''sieliškai'' neįgalūs už plonuliukus'' tada kalbėsim ir apie ''sudžiūvėlius''. Manau, storuliukai yra žmonės, turintys psichologinių problemų ir nusiraminimą randantys valgyme. Sutinku, kad dabartinis požiūris į tai, kas gražu, nesveikas. Nesveika nei per didelis lieknumas, nei apkūnumas - kas per daug, nesveika. Taip, laimingi, kas turi gerą medžiagų apykaitą, o kas jos neturi, turėtų žinotų, ką gali sau leisti.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 20:55:10 20:55:10

"Tai gal drįsite pasakyti, kad jos visos su sielos negale?!!! " - išeitų, kad taip. O yra manančių kitaip?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 20:56:25 20:56:25

o tu scorpio labai plona? Ir tavo siela labai tyra? betgi vienisa

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 20:58:09 20:58:09

Lady_scorpio:
Kaikada: Nuvažiuokit į kaimus ir pažiūrėkit į moteris, kurioms virš 50. 90% jų apkūnios. Tai gal drįsite pasakyti, kad jos visos su sielos negale?!!! Vadinasi, miesto a la inteligentės, kurios išskyrus savo išvaizdą, daugiau niekuo nesirūpina, daug dvasingesnės?

Mielieji, dabar mes kalbam apie apkūnumą. Kai bus tema '' Ar storuliukai labiau ''sieliškai'' neįgalūs už plonuliukus'' tada kalbėsim ir apie ''sudžiūvėlius''. Manau, storuliukai yra žmonės, turintys psichologinių problemų ir nusiraminimą randantys valgyme. Sutinku, kad dabartinis požiūris į tai, kas gražu, nesveikas. Nesveika nei per didelis lieknumas, nei apkūnumas - kas per daug, nesveika. Taip, laimingi, kas turi gerą medžiagų apykaitą, o kas jos neturi, turėtų žinotų, ką gali sau leisti.

Ne, poniute scorpi, jūs ką tik įrodinėjote, kad apkūnūs -jau su sielos negalia. Čia pat sakote kad čia tema ne apie tai ir tame pačiame poste(!!!!) rašote kad vistik storuliai yra žmonės turintys psichologinių problemų. (ups, beje, ar žinote kokį žmogų be problemų? ir juo labiau-be psichologinių problemų?)
Tai pripažinkite - arba jūs tikrai tokia nelaiminga, kad bent savo lieknumu bandote įrodyti kokia stipri ir be problemų moteriškė esate(o gal net pati savo laiku kokius 20 kg numetėte?), arba tiesiog, nesugebate net pati suprasti to, ką rašote

nelieknas

N

1 įrašai

2010/07/14 21:00:59 21:00:59

brangieji, neturiu as negaliu,tik sau daug leidziu

L

1373 įrašai

2010/07/14 21:03:12 21:03:12

Apkūni: Esu labai apkūni. Buvau stora ir nelaiminga ir vieniša
Lankiausi pas psichologą kokius metus. Dabar esu bevik laiminga, viena bet ne vieniša ir tokia pai apkūni.

I ką gi pasakysiu - lady scorpio ir ponas sanechnike x.x.x. ar kaip jūs ten- eikite jūs šikt
Ir nustokyte čia varyti nesąmones Žmonės yra apkūnųs, nes jie yra apkūnūs. Yra nelaimingi, nes yra nelaimingi.
Taip, dažnia storuliai yra nelaimingi, nes juos visi dar tokiomis nesąmonmis bando priversti pasijusti kaltais, atsiprašinėti už savo apkūnumą:) tai jie i nuolaidžiauja ir linksmina kitus ir t.t. ir.. praranda save.

Aš esu viena, nes esu bjauraus būdo, aš esu apkūni, nes mėgstu skaniai pavalgyti. Hau.

Žmonės yra apkūnūs, nes nori būti apkūnūs, yra nelaimingi, nes nori būti nelaimingi (o tie, kas turi teisę sakyti, kad yra nelaimingi, niekad to nesako; galybė tokių pavyzdžių).
Abejoju psichologinių konsultacijų nauda - psichologai dalija universalius patarimus, o kas tinka vienam, kaip žinome, gali netikti kitam. Mes patys sau geriausi psichologai. Džiaugiuosi, jei tikrai jaučiatės ''beveik laiminga'', tik nustokit pykti ir būkit ne ''beveik laiminga'', o tikrai laiminga. Nieks storulių neverčia pasijusti kaltais ar atsiprašinėti už apkūnumą, atleiskit, matyt, tai jūs taip jaučiatės. Be reikalo. Ir dar. Nesidangstykite tuščia fraze ''Ir man patinka būti savimi.'' Ar pati tuo tikite?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume